Lördag

Sitter hemma vid mamma och pappas dator nu. Den är tråkig och seg och det finns typ inget som man orkar göra. Det är i och för sig bra. För då sitter man inte så länge här.
Kom hit vid tre idag. Åkte hemifrån 9.07 och från stationen 10.05. Fick vänta i Vimmerby i två timmar med. Gick i fyra butiker sen var jag klar. Hittade en lång tröja för 40 kronor. Älska rea! :D Sen fick jag för mig att hör av mig till My, en kompis och min brors ex. Och som tur var hade hon tid över så vi tog en fika och pratade en massa. För det var länge sen vi träffades. Det var riktigt trevligt. Tiden rann iväg och sen var det dags att åka hem med tåget. Skönt att slippa göra en del saker. som att laga mat till exempel. :)

Ska äta nu på tal om mat.

<3

Trevlig kväll på många sätt.

Johanna gick nyss hem. Vi hade det jätteroligt. Eller jag tyckte det var jätteroligt. :) Vi beställde pizza med hemkörning. Var något nytt. Hihi.
Sen har jag pratat med söt's tvillingbror på msn. Det var lite intressant. :P Och trevligt med då. :)

Ska snart hoppa ner i sängen så jag får sova ett par timmar i natt. Ska ju åke hem te Käisa imörn juh. ;P Jag längtar verkligen efter att få sitta i högsby i två timmar och vänta på tåget. NOOOOOOT!

Är vekligen jättetrött nu. Var kul att få skratta lite till idag. :) Det är bra att hitta på roliga saker när man saknar någon man tycker om. Hihi. Saknar dig! Längtar verkligen tills på måndag.

Måste plugga i helgen med. Eller i alla fall nästa vecka. Har två böcker att läsa. Men i helgen får jag planera alla lektioner tills nästa vecka. För det vore ju skönt att ha planerat klart alla lektioner. Och en del saker kan man ju köra mer än en gång. För det är ju olika klasser. Fast jag gillar inte riktigt att både Olof och Ida ska sitta vid sidan av och titta på när jag leder. Jag blir lite nervös när folk tittar på när jag ska leda en grupp. Men det är ju bara att vänja sig vid det. Tror i och för sig att det kommer gå bra. Men det är ju liksom som vanligt. :/

Nepp, god natt!


Helg!

Japp, då är det helg igen. Skönt det. Fast jag ska hem i helgen tänkte jag. Ska åka hem imorgon och åker hem till Växjö på söndag kväll igen. Måste hämta med lite saker som jag ska ha med till Trysil.

Ikväll kommer Johanna till mig. Vi ska sitta å bara mysa och ha det allmänt trevligt. :) Sitta å mumsa på godsaker och titta på let's dance. Kanske prata killar med. Det är ju vi bra på nu för tiden. Hihi. Vi är bra på att prata över huvudtaget :P

Borde gå å duscha och plocka iordning på en massa saker här hemma. Men just nu orkar jag inte det. Det kanske får se ut så här när Johanna kommer. Måste i alla fall duscha. Men kroppen är såååå trött.



Anna Ternheim - What have I done <3

You are my everything
my head my heart my mind my wing
I could give all again
I'm never sure
of anything
with you

The jokes the laughs the teardrops too
The games the fun the travels too
Yes I won't do them all with you
All good things now come from you

I hope you feel the way I do
I hope you give yourself up too
I'm damned to feel the way I do
What have I done
to fall so hard
for you

You are my everything
My head and my heart my mind my wing
The past the present tomorrow too
I'll spend my final day
with you

I hope you feel the way I do
I hope you give yourself up too
I'm damned to feel the way I do
What have I done
to fall so hard
for you

I hope you feel the way I do
I hope you give yourself up too
I'm damned to feel the way I do
What have I done
to fall so hard
for you

Fredag morgon

Japp äntligen fredag. Så himla skönt. Och jag sitter här å äter frukost. För en gångs skull så harjag kommit upp i tid. Men det skulle vara så förbannat skönt om jag fick gå å lägga mig igen. Jag vill sova. Ska nog ta en powernap när jag kommer hem sen. Jag kommer att behöva det tror jag. Ska iofs inte göra något speciellt ikväll. Söt åker hem direkt efter praktiken så jag får inte träffa honom idag. :(

Nää nu är det bäst att jag gör klart allt så jag slipper springa ut till bussen. :)

Kväller

Ska hänga upp och vika en del tvätt. Sen blir det sängen för min del. Söt gick hem för ett tag sen och jag har pratat med mamma i telefon. Hon tycker jag borde skura golven, förstår inte varför. :P

Det var jobbigt att skiljas förut när söt gick hem. Vi kommer inte träffas förrän tidigast på måndag nu. Det tycker jag är tråkigt. Vill ju mysas och pussas. :) Men men, den som väntaar på något gott väntar aldrig för länge.

Bäst jag sätter fart så jag kan lägga mig. Vill inte försova mig imorgon med. Ska ju ha volleybollturnering då.^^

I don't wanna be lonley

Sitter och bara slappar nu. Tvätten är igång och ska snart, alldeles snart när jag samlat lite nya krafter smörja in benen och armarna. Är så förbannat torr hela tiden. Så nu har jag tagit tag i det här. :P

Jag fick en läkartid på diabetesmottagningen i januari som jag inte kunde ta. Så jag ringde och sa det. Nu fick jag en ny tid. Den 17 mars. Och jag kan inte då, för jag är i Trysil den veckan. Inte fan kan dom komma med bra tider. Gaaah!

Torsdag

Sitter på min praktikplats och har inget att göra för tillfället. Har inte gjort myket alls idag över huvudtaget. Lyckades försova mig i morse så jag missade bussen till centrum och till Moheda. Men duktig som jag ör så cyklade jag in till stan och tog bussen vid åtta. :) Ska snart gå och äta lunch. Det är fisk idag. :D Sen ska jag sitta och titta på ett idrottspass. Volleyboll, Ida har hand om det. Min tur nästa vecka. Sen ska jag hoppa in och ta hand om en fyra i eftermiddag. Ska ha idrott med dem. Det ska bli spännande, undrar hur det kommer att gå. :P

Ska städa lite och tvätta ikväll. Hoppas att söt kommer till mig med. Bara han mår bra så och hinner förstås. :) Om inte så ska jag plugga.

Onsdag

Har varit och handlat idag. Malin var med hem en sväng och tittade i min anatomibok som hon hittade. :P Det var jättelänge sen jag träffade henne. Så det var en trevlig stund på Willys idag. :P

Ska snart hoppa in i duschen. Ska iväg till söt senare och myspysa. Fick ändra hans överraskning förut med. Det blev inte riktigt som jag ville. Men jag tror nog han blir glad ändå. Hihi.

Försov mig i morse. Vaknade mindre än en kvart innan bussen från campus skulle gå. Inte så roligt. Blev frukost från pressbyrån. Fick ju träffa Johanna en sväng med. Hihi. Har varit en lugn dag idag. Som vanligt. slutade vid ett. Fast bara för det så fick jag vänta till två för att komma hem. Men hemma är jag och mat har jag i kylen med. :D Och jag har även en söt pojke som väntar på att jag ska komma till honom sen. Hoppas jag. Hihi. :)






You are my everything
My head and my heart
my mind, my wing


I hope you feel the way I do

What have I done to fall so hard for you ?


Varför ska det var så svårt med att komma på en bra rubrik ?

Har rensat i min ytterplaggsgarderob. Det är inte så många skor kvar där nu. För det var mest bara sommarskor och det är ingen idé att dom ligger här nere och skräpar när det är snö ute. :P

Funderar på om jag ska spara ihop en massa pengar och skaffa mig en helt ny vår/sommargarderob. Eller inte helt ny. Men en massa nya plagg. :) Jag vill uppdatera mig lite.

Johanna OCH Malin ska köpa träningskort nu. Skönt, för då kan jag få någon att komma ignåg och träna med. Vågar inte gå dit själv. Gillar gym och simhallar, men inet att vara där utan någon bekant. Men nu ska jag väl snart kunna komma igång och träna ordentligt i alla fall. Vill verkligen det. :)


What have I done to fall so hard for you ?


Tisdag

Och jag är sjukt trött. Sitter och lyssnar på Tommy Körberg - Stad i ljus. Så nu kan jag den jättebra när vi ska sjunga den med ÖG nästa gång. :P

Har värsta långa matlistan tills imorgon. Det kommer bli mycket att handla. Men det behövs faktiskt. Kommer bli jobbigt att bära hem det. Tur att Malin ska med. :) Tänkte överraska söt med en sak med. Men jag tänker inte skriva vad, för jag vet att han läser min blogg. :P

Han tycker om mig, han tycker om mig!
Jag kan inte må bättre nu. Allt är så jävla bra. Förutom foten då, men den gills inte. Hihi.

Nää ska plocka iordning lite nu. Sen blir det disken och sist men inte minst duschen. :)

:)

Nu är jag glad igen. Sjukt glad. Har varit uppe hos söt och myst. Var hur underbart som helst. :) Det kändes som om det var jättelänge sen. Det var ju trots allt bara tre dagar sen vi sågs, eller fyra, beror på hur man räknar.
Det är lite jobbigt nu när vi båda har praktik. Vi hinner inte ses så mycket. Sen så åker jag till Trysil söt's sista praktikvecka. Och jag är borta hela den. Hur ska jag klara mig utan hans pussar och kramar så länge ?

På onsdag ska jag ta med mig Malin och storhandla. För det är ju en del som behövs handlas. Det är nästan tomt i kylen. :P Och så får jag ju Csn pengar med. :D

Blääää

Kom nyss hem från första praktikdagen. Det var inte så roligt som jag hade hoppats på. Hoppas på att det blir bättre nästa vecka då jag ska få hålla i lektionerna. Hur många jag vill. :)

Nu har jag bara tråkigt och saknar sötisen. Ska nog hoppa in i duschen och ta på mig myskläder. :) Kanske värma lite pizza som blev över i fredags..


And honestly,
my life would suck without you

Smakprov från Göteborgresan

 McDrive och McFlurry efter frukosten.

 Jag lekte Carola medans jag torkade mina blöta strumpor med fläkten.

 Gymkhana. Det är sjukt kul.

 Malin Baryard H&M Tamina

 
Michael Whitaker Fairmews Mirabelle D'or

 Alexander Zetterman Laetitia

 
Svante Johansson Caramell KS


Ett litet smakprov.
För fler bilder, håll utkick på stjaerna @ bdb eller på facebook. :)

Iiiiiiiiiih!

Såg en del av världscup tävlingen på tv nyss. Roffe kom trea, jävla klant river i omhoppningen. Men Svantepöjken vann! Första segern i världscupen. Det är asbra ju! :)

Jag är så grymt trött. Kan ju lova att det blir tidigt i säng ikväll. Kanske för att jag ska börja min praktik imorgon. Måste upp senast klockan sex. Helst lite innan. Joooobbigt!
Jag vill sova eller i alla fall vila. Men det vore mycket mysigare om söt var med också. :) Hihi.

Gratis sms

http://www.smslandet.se/?r=349833 Skicka gratis SMS här

Jättebra sida om man inte har några pengar att fylla på mobilen med. Like me. Hihi.

Söndag och hemma

Jaa då är man hemma från göteborg igen. Lisa har åkt hem till Kisa nu. Jag funderar på om jag ska ta en powernap eller om jag ska ta tag i korten och lite sånt nu. Fast jag tror jag bara ska sitta här å äta lyxglass och njuta av livet. Hihi. :)

Saknar sötisen en massa. Längtar så mycket efter dig. :)

Jag har i alla fall haft det jätteroligt i Göteborg. Och vi har tagit en massa bilder. Det kommer ett par senare. När jag orkar. ;P


Kelly Clarkson - My life would suck without you <3

Snart så

Snart är det sängen som gäller. :) Då blir det morgon fortare.

Blev kebabpizza till middag idag. Mumsigt. :D Har gjort pannkakor med Lisa ikväll också. Eller Lisa gjorde smeten och brände första pannkakan sen fick jag göra pannkakorna. :D Här kommer bilder från kvällen. Fotograf: Mestadels Lisafisa. ;P Men lite jag med, I think. :)

           

        

Sjukt mysig kväll. :)


Tänkte bara ladda upp en bild på de fina blommorna jag fick av söt på alla <3 dag. :) Han är allt bra sööööt han. :)

  

Jag vet att det nästan är en vecka sen. Men jag är seg. Så det så. :P

Men nu blir det sanrt sängen. Ska ju trots allt upp 5 imorgon. Kommer en uppdatering på söndag om morgondagen. Och förhoppningsvis en massa fina bilder. :)


Pussycat Dolls - I Hate This Part Right Here <3

:)

Nu är Lisa här och vi har åkt runt lite i Växjö. Har handlat och fixat en del. Lisa har även bakat kladdkaka. Det är mumsigt. :) 

Lisa bakar.   Färdigt   Mums!   Lisa tycker också om kladdkaka! :D

Ikväll blir det att göra pizza till middag/kvällsmat och pannkakor till matsäck för morgondagen. :)

Kan lika bra lägga ut bild/bilder på min kära fot. Den var ju sååå fin. :P

     

Ett tag var den blå längs hela yttersidan nederkant. Nu är den bättre än den var innan. Känns helt okej. Tur det eftersom jag ska gå hela dagen imorgon.

:)

Saknar

Jaha.

Nu sitter jag här med en fot som bultar och borde laga mat, plocka in kläder och duscha INNAN Lisa kommer. Fast hon lär ju inte vara här än på ett tag. Om en timme högst. Åh vad jag längtar efter henne.

Söt har åkt hem nu. Eller är på väg hem kanske man ska säga. Jag saknar honom massor. Redan :) Vill att det ska vara måndag så jag får träffa honom igen. :) Hihi.

Nää nu måste jag göra lite. Lisa har knappt tre mil kvar hit. :)

Tell you more later. :)


Martin Stenmark - A Million Candles Burning <3

Fredag morgon

Ska snart gå till skolan. Det suger att behöva gå upp så tidigt. Fast jag slutar ju kvart i tolv idag så jag ska väl inte klaga. Men orka liksom!

Och idag kommer Lisa! Jag längtar verkligen efter henne. Det ska bli så himla roligt. :) Hoppas hon kommer snart :P Fast jag vet att hon skulle åka runt tolv hemifrån. Kom nuuuuuuuuuuu! :)

Och söt, jag kommer sakna dig. Massor. :) Puss på den. ;P

Bäst jag tar och beger mig mog skolan. Går ju inte alltför snabbt när jag går. :P

Orka sova

I alla fall ensam. Tycker inte så mycket om det. Kom hem från söt för ett tag sen. Det var mysigt som vanligt. Hihi. Och jag tycker om att umgås med honom. :) Förstår du det ? ;P Kommer antagligen inte få träffa honom förräns på måndag som tidigast igen. Det känns som en evighet tills dess. Men jag hoppas att jag ska klara mig. :) Eller, jag måste klara mig.

Men imorgon kommer min Lisa i alla fall. :) Så jag blir inte ensam i helgen som tur är. Jag längtar sådant efter henne. Vi kommer ha jätteroligt, det vet jag. För det har vi jämt. :)

Men nu blir det sängen i alla fall. Ska bli skönt. Tror jag. Om jag kan slappna av på grund av fotfan.



Pink - Sober <3

Torsdag

Jag är grymt klantig. På väg hem från klassfesten igår så trampade jag snett! Det gjorde ont och det finns inga ord för hur ont det gjorde. Jag mår illa bara jag tänker på det. Så nu går jag och har ont i foten igen. :( Det som började bli bra. Men men.

Idag hade vi bara en föreläsning. Fysiologi. Muskler och muskelfibrer. Det är jätteintressant, men det är rätt så svårt att förstå. Hoppas bara att tentan kommer att gå bra när den är. Jessica och jag ska sitta å vrålplugga inför den.

Ska upp till söt nu och umgås och mysa lite. Längtar en massa. Hihi. :)



Three Days Grace - Over and over <3

Onsdag

Ska snart gå tillbaka till skolan. Hade en lång håla mellan 9.45 och 13. När det blir så, så är det skönt att bo på campus så man kan gå hem och äta och fixa.
När vi börjar sen ska vi ha studiecirkel och berätta om auditiv perception. Inte roligt alls för jag vet inte så mycket, men jag får använda det finfina stödpappret. :)

Vi har två lektioner. Bara motorik kvar idag. Skönt, humanbiologin är så mastig. Sen när vi slutat ska Sanna med hem. Bäst jag lagar mat till henne, det är ju trots allt hennes födelsedag. :P

Men nää, nu måste jag gå annars kommer jag försent. Och det vill jag inte.

Seee yaaa ;)

Tisdag

Jag är glad! Sjukt underbart glad. Det finns inget bättre än det här. Jag mår så bra. Det känns inte som om något kan förstöra det här nu. :)


Imorgon ska Sanna med hem efter skolan. :) för vi ska ha klassfest hos Tobbe. Det ska blir riktigt trevligt faktiskt.


På fredag kommer Lisa till mig. För vi sak till Götebrog på lördag. :) Vi ska visst kolla på Teleborgs slott på fredag med och gå på stan en sväng då förstås. :) Längtar riktigt mycket efter henne. Det känns som om det var länge sen jag träffade henne. Men det är ju knappt en månad sen. :P SaknaSaknaSaknaSakna


Måste egentligen plugga. Eller jag borde plugga. BordeBordeBordeBorde. För imorgon ska vi ha redovisning och jag känner inte att jag ska speciellt mycket. Men det ska nog lösa sig ändå. :P Får sitta uppe i natt. :P


Thriving Ivory - Angels on the moon <3


Söndag

Igår var den bästa dagen på länge. Jag städade så det såg ut som om någon brydde sig om sin lägenhet. :P Sen var det en väldigt söt pojke hos mig på kvällen. Och jag fick rosor. :) Sen lagade vi mat och jag hade bakat kladdkaka. Hihi. Det vart melodifestivalen med, fast den blev totalratat. :P Haha. Jag hade så himla kul igår. Jag tror inte jag är ensam om det. För jag gick och la mig när han hade gått hem. Och då var klockan nästan 3. :) Hihi. Den bästa alla hjärtans dag hittills. :)

Idag ska jag tvätta och göra lite småsaker hemma. Sen blir det väl lite mys ikväll med. :)

Emma bara skrattar och ler hela tiden.

Nää nu väntar tvätten på mig.

Svullen fot

Satt och kände efter lite hur min fot kändes. Och den kändes svullen. Och jag tror den har svullnat upp mer än vad det har varit innan idag. Ska det vara så ? Går allt för snabbt ? Kommer det ta längre tid att läka ? Jag vill ha en hel kropp som funkar. Det liksom spänner i skinnet. Usch. Ska man använda lindan ett tag till kanske ?

Många frågor och inga svar...

Fredag

Äntligen slipper jag hoppa på kryckor. Fast jag hade dem bara tisdag kväll till torsdag. Idag fick jag på mig vanliga strumpor och skor på båda fötterna. :) Det var skönt att kunna bära saker själv och slippa be om hjälp med allt. Har till och med simmat, fast bara med ett ben då. Var skapligt jobbigt. Inget jag rekommenderar.
Sen vart det i alla fall donkan med Serpil och Johanna efter att vi hade skjutsat hem Jessica. Det blev lite för mycket och tröttheten visade sig. Jag började fnittra en massa och bilresan var rätt kul tillbaka till skolan där Jens satt och väntade. Efter att vi suttit ett bra tag och väntat på Alex så gick allt över gränsen. Vi hade skitkul när vi pluggade. Eller jag fnittrade en massa och var såååå trött.

Sitter lite till och från och tittar i kataloger efter saker till min lägenhet. Mest småsaker. Men det får bli när jag har pengar. Och förhoppningsvis när jag har köpt soffa och soffbord och slipper köksbordet. Men det fanns fina klädhängare i en katalog. Jag har ju inga krokar för gäster och sånt. Så oftast ligger det jackor överallt när det är någon här. :P

Jag är så sugen på att sola och bli brun. Vill helst åka utomlands. Men det har jag inte råd med. Tatueringen lockar hårt nu med. Jag är så jäkla sugen på en. Men det får kanske vänta tills hösten då man inte ska bada ute och förhoppningsvis har pengar till det. :)

Imorgon är det melodifestivalen igen. Ska förhoppningsvis inte missa den. Vill ju se den. Fast förra veckan sög alla utom Emilia i stort sett. Antingen är det dåligt ljud eller så sjunger alla taskigt.

Nää nu ska jag titta vidare. Gardiner och kläder. :D Sen blir det sängen. Skööönt. :)

Kiss and hugs

Tisdag

Ja idag har varit en händelserik dag. Har haft examination på basdelen. Det gick riktigt bra. i alla fall våran lektion. Första lektionen var riktigt jobbig men jag kämpade på ordentligt för att ha varit sjuk i en månad och inte tränat på minst fem månader. :P sista lektionen var lite jobbig, men jag kämpade på.
Tills slut skulle jag hoppa ner från en bom och jag landade okej men jag tog ett steg till och då sa det pang. Då gick mitt ledband av. Sen vart det ganska mycket skrik och gråt. Efter ett tag så åkte jag, Sanna och alex till vårdcentralen och fick träffa en sköterska och sen en läkare. Han sa att det var av och så var det bara att åka till lasarettet och röntgas. Det var som tur inte något skelettfraktur så jag får börja stödja på det väldigt snart. :) Tur i oturen som Emil sa.

Så nu ska jag gå på kryckor ett tag. Hoppas bara på att det läker snabbt. Vill vara med igen.

Ska snart lägga mig. Är sugen på popcorn, så det blir väl att poppa lite. :)

Saknar en viss person nu. Hade funnits saker som var roligare göra än att sitta på sjukan.


Torsdag

Jag har fått klagomål om att jag inte uppdaterar tillräckligt ofta. Det finns en massa olika anledningar till det. Har varit sjuk i tre veckor, går på pencillin, har varit mycket i skolan, långa dagar. Men nu kommer det lite.

Har varit ute på Helgasjön idag och har åkt skridskor. Det var, så här i efterhand, rätt roligt. Kanske inte just skridskoåkningen, men allt annat vi gjorde. Sällskapet kan inte bli bättre och det är underbart roligt med er i klassen. Om jag skulle få göra om det så skulle jag faktiskt göra det, bara jag får ha samma sällskap. Och om jag får ordning på mina förbannade fötter.

Börjar må riktigt bra nu. Ska nog kunna komma igång med träningen nästa vecka. Jag längtar en massa. Måste ju träna på mina bentag som simläraren klagade på. Det ska nog gå det med. :)
Har hittat något som gör mig på riktigt bra humör och får mig att må riktigt bra. :)

Åker hem till mamma och pappa imorgon. Bussen går 9 från stationen så jag ska göra mig klar för sängen strax. Ska bli skönt att komma hem till huset på gatan hemma i stan. :P Slippa laga mat och sånt. Sen ska jag på 50 årskalas med. Ska bli trevligt. Hoppas bara det är folk där som jag känner med. Mer än mamma och pappa. Det är det i och för sig. Men i min ålder. :)

Jag tvättade igår. Och idag har jag fullt i tvättunnan igen. Bara för att vi har varit ute och skitat ner oss. :P

Sleep sweet. För det ska jag göra. ;P

I hate this part right here.

RSS 2.0