Tisdag

Vaknade tio minuter innan lektionen började idag. Men jag hann, dessutom var våran lärare en kvart sen. Men det gjorde inte så att jag fick något i magen innan vi började i alla fall. Första lektionen gav ingenting i alla fall. Den var tråkig. Men sen vart det frukost på pressbyrån. :) Efter det blev det humanbiologi, muskler och lite skelett. Det är jätteintressant men det kommer bli hur svårt som helst att klara av tentan. Det är så förbannat mycket som mna ska lära sig. Ska väl vara glad om man klarar av en del. Sen hade vi kartkunskap/orientering. Och ja, jag avskyr orientering. Jag är väl lite av en specialist på att gå vilse. Det var tråkigt. Blää.

Annars är jag bara trött och känner mig tråkigt. Orkar inte plugga eller göra något alls. Jag vill inte att det ska bli torsdag heller. Kul att vara på sjukhuset hela förmiddagen. Eller inte... Men jag hoppas det går bra. Får ju inte äta något efter åtta imorgon kväll. Usch...


<3 ?

Kommentarer
Postat av: Ida Ohlsson

Ska du opereras? :(

2009-04-01 @ 13:57:27
URL: http://feliscatus.blogg.se/
Postat av: Ida Ohlsson

Okej, men då var det inget farligt! :) Ibland brukar dom vilja att man fastar innan blodprov för att få de exakta värdena så maten inte påverkar dem. Gäller inte bara diabetiker, gäller nog alla :)

2009-04-01 @ 17:43:00
URL: http://feliscatus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0