I just wanna be, happy...

Fredag = röj så in helvete! Utgång med tjejerna på loft och världens skönaste förfest. Vi hittade på en massa roliga smeknamn med, kanske för att vi spelade ölspelet. Två omgångar. Haha. Det roligaste va ändå fröken anushål med sår. x) Det var skitkul. Slocknade som en liten barnunge när jag kom hem, sov 5 timmar, jippie. Bakis va man med. Det va ju snällt gjort mot mig. :P Sov typ halva dagen sen och så blev det lite städ. Hittade en glasbit i hälen med, vet inte hur den kom dit. :P HAHA!

Igår kväll kom världens sötaste till mig. Det kändes som evigheter sen. Det va jättemysigt och jag älskar känslan av att ha honom nära mig, hos mig, bara hos mig. Min, bara min. Tiden går nästan lite för snabbt när han är här även om det känns som om tiden står stilla. Mysigt som satan hade vi det i alla fall. Och det tycker jag om. Han åkte hem i natt och jag har sovit ungefär 3 timmar med några minuter hit å dit efteråt. Kommer slockna ikväll. Och det är fanimej inte helt fel. :P

Nu ska jag klä på mig och laga mat. Ska springa upp till Jessie sen, vi ska åka bil idag till jobbet. Sista gången, någonsin! Skööönt!


C'ya



So if it hurts ?

Kom hem från stallet för typ en timme sen. Hamnade i soffan framför tvn. Är sjukt trött. Ska nog gå och lägga mig och vila en stund. Ska ju ut och röja som fan ikväll. :D Haha. Måste hitta något att ha på mig med, duscha, sminka mig, fixa håret och så kommer Johanna hit innan och äter mat. Sen ska vi traska till Jessie och förfesta. :) Ska bli kul att komma ut och festa, va evigheter sen. Men nu, krypa ihop i soffan och vila mig lite. :)




Heaven vs. Hell



Nu har jag öppnat mig.
Gjort mig så otroligt sårbar för personen jag tycker om.
Mitt hjärta står nu vidöppet och väntar.


~


Det gör bara ont just nu






Det gör ont. Så förbannat ont.
Vill slå någon hårt.
Vill vara känslosam.
Vill krypa nära.
Krypa nära dig.
Bara dig.



Sömnbrist

Jag hade svårt att somna i natt. Vaknade runt fyra och låg vaken ett tag. Vaknade strax efter sex igen. Va inte sugen på att gå upp kvart över sju då. Stängde av alarmet och gick upp runt kvart över nio. Fanns ingen anledning att tvinga mig ur sängen när jag inte hade sovit så mycket. Så det blev ingen promenad. Det suger när man planerat saker men inte kan sova på natten. Så nu hoppas jag på att jag kan sova i natt. Borde väl gå, sitter ju å gäspar nu. Haha.

Saknar söt med. Vill krypa upp i hans famn och bara försvinna där.



C'ya



Nu jävlar

Nu har jag bestämt mig. Nu ska jag ta tag i allt. Speciellt att komma igång ordentligt med träningen. För mitt mål är ju att gå ner i vikt och det gör jag ju inte nu. Så hårdträning. Vem gillar inte att ha en lite mer trimmad kropp att mysa ner sig i ? ;) Så, imorgon bitti är det promenad som gäller. Sen är det en joggtur på kvällen. Det ska bara bli så. Även om jag inte sover ordentligt i natt. Sen blir det bibblan som gäller. Får se hur mycket jag hinner innan lunch. Kanske ska sola en sväng med om det är bra väder, vilket det ser ut att bli just nu. Men man vet ju aldrig vad som händer. Men i alla fall, hårdhandskarna som gäller nu. Grrr!


C'ya



Nobody like you

Jag saknar dig, mer än vad man kan tro. Tankarna far genom huvudet och känslan att inte ha dig här, det är ingen bra kombination. Jag vill bara ha dig nära. Ha dig här, där jag kan pussa på dig när jag vill, mysa in näsan i din hals och dra in dina härliga dofter, som får mig att blunda och komma ihåg den som du när jag vill. jag längtar efter dig. Och alla våra underbara äventyr. (: Baby, kiss me. ;)




Uttråkad

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? 53,99

2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Ja (:

3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Det va en massa folk på bibblan när jag va där, så en massa folk

4. Hur lång är du? 166 cm

5. Vilken är den senaste filmen du sett? Kick-Ass måste det ha varit

6. Hur löd ditt senaste sms? Okej haha var du så snabb? ;) Det kanske jag gör sen ;) Nu har jag klippt färdigt gräsmattan, det känns skönt :)

7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror helt på vem det är och vad man vill framföra

8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta

9. När såg du senast din mamma? I fredgas när familjen va här och hälsade på mig och firade min födelsedag, som iofs va för 1,5 månad sen. :P

10. Icke godkänt i något ämne? Nej, aldrig fått IG i betyg.

11. Mvg i något? Nej, va lite för lat.

12. När vaknade du idag? 7.15 och sen somnade jag visst om.

13. Vilken är din favoritplats? På hästryggen.

14. Vilken plats föredrar du minst? Jag vet inte, där det är folk jag inte gillar.

15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Färdig lärare, jobbat ett par år, betalar CSN, är sambo/gift med min kärlek och har minst ett barn. Förhoppningsvis en katt, en hund och möjligtvis en egen häst.

16. Hur stor är din säng ? 120 cm, tydligen för liten.

17. Vad sover du i? En stor t-shirt

18. Hur många kuddar har du i sängen? 3, fast en är så stor så att den kan bli två normala.

19. Var har du bott/bor? Kisa och nu i Växjö

20. Tycker du om kinamat? En del. (: Ming palace ♥

21. Tycker du om kaffe? Det luktar gott ?

22. Vad dricker du helst till frukost? Juice

23. Kan du spela poker? Klädpoker brukar gå, fast jag gillar inte att förlora...

24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Ja (:

25. Vill du ha barn? Absolut. Två stycken har jag bestämt mig för redan. En tjej och en kille.

26. Kan du några andra språk än svenska? Lite engelska och några ord på franska. Kan liiiiite teckenspråk med, det som jag kommer ihåg.

27. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej.

28. Föredrar du havet eller en bassäng? Både och. Fast i bassängen så slipper man ju allt salt.

29. Vad spenderar du helst pengar på? Åh, det vet jag inte. Mat ? Kläder ?

30. Äger du dyrbara smycken? Nej, inte direkt. Jag har inte råd med sånt. Men skulle viljah a en diamant på mitt vänstra ringfinger i framtiden.

31. Kan du rulla med tungan? Rulla med tungan ? Jag kan rulla ihop tungan. :P

32. Vem är den roligaste människan du känner? Det är väldigt många människor. ;)

33. Vad har du för ringsignal? Volbeat - Maybelline

34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Mamma har säkert kvar något hemma på vinden.

35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Stand-byknappen på tv-dosan

36. Kan du byta olja på bilen? Inte byta, men fylla på. :P

37. Vilken var den senaste boken du läste? Håller på att läsa "Att älska som en porrstjärna" Asbra! :)


38. Dansar du i bilen? Självklart. Bara det är bra musik så.

39. När var du i kyrkan senast? På praktiken när vi gick med skolan till kyrkan för första adventfirande.

40. Hur många hål har du i öronen?
 1 i varje.

41. Har du någon piercing? Nej.

42. Har du någon tatuering? Ja (a)

43. Har du provat droger? Nej! :O

44. Röka eller snusa? Har provat båda. Hur ska man annars kunna veta ? ;)

45. När blev du av med oskulden? Det är väl ett tag sen. Typ ett par år sen.

46. Har du pojkvän/flickvän? Nej. Jag dejtar. ;)

47. Har du ett bra sexliv? Ska absolut inte klaga. ;)

48. Vad är ditt mobil nummer? Det vet dom som behöver veta.

49. Vad ska du göra ikväll? Ta det lungt. Hoppas på att få ett trevligt telefonsamtal. Lägga mig rätt skapligt.

50. Har du några syskon?

Kan man ändra på saker som redan är

Jag har tänkt sjukt mycket sen mötet igår. Det kom upp massor med tankar och det kan ha varit bra. Men jag vet inte vad jag ska göra med alla tankar. Det är liksom fullt i huvudet. Fullt i varenda liten vrå.

Har nyss ätit, är superproppmätt och är dessutom trött till på köpet. Kanske för att jag inte sover som jag borde på nätterna. Vaknar titt som tätt. :( Så kanske ska ta en liten midddagslur och försöka glömma regnet som kommer och går utanför fönstret. Varför har alla andra sommarväder förutom vi ? Det är inte rättvist, så det så. Nej, men nu ska jag ta mig en tupplur innan Bones börjar. (: Hoppas det är ett avsnitt jag inte sett, isf så blir det sängen igen och invänta talang.



Jag kan när jag vill.

Jag är klar. För sängen. Ska lägga mig redan. Skönt. :) Tänkte läsa lite innan jag somnar, länge sen jag gjorde det. Måste läsa ut min bok innan sommaren hade jag tänkte. Inte jättelångt kvar och jag kan läsa mycket när jag väl vill. :) I alla fall, imorgon bitti blir det promenad om jag sover ordentligt i natt vill säga. Sen blir det bibblan. Min dag. (:



We Shall Not Be Shaken

Jag har inte haft lust att skriva något. Vet inte om jag har det nu heller. Men jag kände ett sug, men ändå inte, av att skriva av mig lite. Som vanligt så har jag inget speciellt att berätta. Men jaa, något ska jag väl berätta.

Har varit lite effektiv idag. Va på möte på förmiddagen, gick rätt bra. Mitt liv kanske kan bli en aning bättre om jag ligger i. Vem vet ? Plockade iordning lite hemma, lagade lunch, dammsög lite snabbt innan det va dags för promenad med Emelie. Vi va på bibblan en sväng och hon skrev ut papper och jag svarade på mejl. Sen när vi kom ut så hade det börjat regna trots at det hade varit stor sol och klarblå himmel hela förmiddagen. Solen sken under regnet med. Konstigt. Upp till ica och handla lite småsaker. Sen hem och stå å prata lite som vanligt. Det som fick oss att säga hejdå va åskan, inte så trevligt att stå ute när det mullrade. Kom hem och det började mullra så in i helvete. Både åskan och blixten va precis ovanför mig. Jag va inte lite rädd. Detta höll då på ett par timmar. ILLA! Men jag plockade in kläder, plockade ur lite väskor, diskade, dammade, hämtade ut paket, dammsög igen, fast mycket mer nog och sen blev det duschen, mycket skönt. Stekte till en laxabit och sen hamnade jag framför tvn. Har en massa bra program jag ska se ikväll. Ska dessutom lägga mig tidigt för att komma upp tidigt imorgon för promenad och sen besöka bibblan. Har lite att göra. Och det ska bli skönt att få det gjort. :)

Ju mer jag träffar dig, desto oftare vill jag ha dig nära mig. Jag skulle göra nästan vad som helst för att få veta att du vill ha mig. Bara mig. Jag väntar och längtar. Du har mig. Du har hela mig.


C'ya

Avgjort

Jag hr nu bestämt mig. Det blir ingen kissekatt. Det är inte riktigt läge just nu. Men jag ska skaffa katt, så det så. Men det får gärna komma lite mer lämpligt faktiskt. :) Så nu ska jag leta katt om ett par månader igen. :)

Katt ? Inte katt ?

På tisdag ska jag ha bestämt mig om katten. Jag vill ha den, men måste verkligen tänka om det är läge för det nu. Ska ringa min kära mor imorgon. Se vad hon har för kloka(?) tankar. Jag är ganska säker på att hon kommer säga att jag inte ska köpa den. Men jag vill verkligen ha en kissekatt. (: Så det så. Vad tycker ni ?

Nu ska jag snart hoppa ner i sängen. Det blir en lång dag imorgon. Upp tidigt och plugga på bibblan. Tvätta för andra gången på tre dagar. Diska. Plocka i ordning. Ta kort på det nya. Lägga ut bilderna här. Plugga ännu mer. Skicka en massa mejl. Ringa mamma. Skicka lite fler mejl. Plugga lite till. Sen krypa ner i sängen. Och då va den dagen slut. Måste dra ner på min datakonsumtion. Väldigt mycket. Och promenera Emma, promenera. Emelie, ser du det här. HÖR AV DIG OM PROMENAD FFS! Måste ut, måste andas, måste prata, måste träffa Emelie.

Vill bara krypa ner jämte dig, krypa nära, andas in din lukt. Du doftar underbart. Den fastnar i mitt minne och ibland kan jag bara stänga in mig i mitt huvud och känna just din lukt. När du inte är här saknar jag dig. Saknar ditt sällskap, saknar din varma kropp, saknar dina läppar. Jag saknar hela dig. Jag längtar tills nästa gång jag får krypa nära och gosa in min näsa i din hals och dra ett näsbloss av dig. Sno en liten bit av dig så som du snor en liten bit av mig varje gång. Behåll dom och ge inte bort dom, kasta inte iväg dom. För dom är dina, för du har fått dom av mig. Dom är mig. Dom är delar av mig. Behåll dom, vad som än händer. Snälla.

C'ya


Söndag

Det blir ingen titt på kissemissar ikväll. Men det gör inget, två katter hade blivit för mycket. Men jag har fortfarande en annan kissekatt på g. Ska bara bestämma mig om jag ska köpa honom. Han är ju inte leveransklar än på ett par veckor, så jag har ju lite tid att tänka. :) Men han är så himla söööt. :)

Försökte sova lite längre idag för att sova ut. Funkade det ? Nej, så fan heller. Så här sitter jag och tittar på amazing race, en av de dåligaste proggrammen som finns. Men det är ju bara tvins på de andra kanalerna. Och nu är amazing race slut med. Vad ska jag då se på måntro ? Något blir det, hittar alltid något. ;)

Kissemiss

Jag har tittat runt på blocket efter en kissekatt. Har kommit på att jag nog vill ha en kattunge, för jag vill själv bestämma namn på den. Och jag har hittat en asgullig kissekatt. Den är bara tio veckor än. Men den är leveransklar runt vecka 25. Han är hur söt som helst. :) Men jag ska i alla fall upp och titta på två katter imorgon, men jag tror inte att det blir dom. Kan nog inte ha två katter i min lilla lägenhet. Ska fundera på det där. Men är nog lite kär i den lilla krabaten. :)

This is what dreams are made of

Nyduschad, skööönt. Har slängt in två maskiner tvätt, skööönt. Har fortfarande en hylla som jag inte vet vad jag ska ställa på. Hjälp tack! Ska försöka ta kort sen. Lovar. Ska ta mig ett glas vin nu, hoppas på att det är gott. Ska bara försöka få upp den där jävla öppningen med. Tappkork jotack. Knöligt ska det vara bannemig. Men ska bråka lite till med den där. Sen ska här njutas. Och till middag ska det bli pizza. Hemmagjord. :)

Åh du kära sol

Har katthår överallt och det är lite smått irriterande. Men det ryker på söndag när katten åker hem igen. Avskyr att inte kunna sova längre än till halv nio en lördag. Jag behövde få några extra timmar från föregående natt. Faktiskt. Men nu är det som det är. Får väl sova middag eller något senare om jag blir trött. Ska i alla fall tvätta sen idag. Och läsa en massa naturkunskap. Och snart så kan jag hela texten till Sweet goodbyes utantill. Kan i alla fall sjunga med till hela låten. Fast det är lite svårt när man ska skriva samtidigt. Så man tänka efter vad man ska skriva en extra gång. :P

Ska snart fixa iordning tvätten så det är sorterat och klart. Sen blir det nog en dusch. Har en hylla till att fylla upp och lite disk att diska innan jag kan ta kort på omfixade lägenheten. :) Men nu ska jag kolla katt på blocket. Hihi.  ;)

Fredag och paketdag!

Vi kan börja med natten. Kunde i stort sett inte sova någonting alls. Nervositet kanske det va. Vet inte riktigt. Trött va jag i alla fall inte. Och det sög. Sen blev det upp och hoppa, göra sig iordning och göra iordning allt i lägenheten. Sen in til lstan, köpa linement, ta sig ut till Sandsbro och möta upp familjen där. Vi åkte ut till hästen en stund för att hälsa på den. Mamma tyckte om honom som tur var. Sen hemåt och slänga in alla saker och hälsa på kissekatten. Sen bar det in till stan, leta lunchställe, hamnade på La Catallina, det va gott men alldeles för små portioner, men ju dyrare det är, desto mindre mat är det på tallriken. :P Sen hem, jag fick paket, det jag önskade mig med. Tv-bänken, hyllorna, plattång, katrull och presentkort. Och alkoläsk såklart. ;) Så vi satte ihop och upp sakerna, eller pappa gjorde det. Jag hjälpte faktiskt till. :) Sen fikade vi, glass och mina kolakakor. Efter det så åkte dom hemåt, Elin skulle tydligen iväg ikväll. Så vi sa hej då och jag slängde lite skräp.

Efter dom åkt så fick jag över Linn hit och vi möblerade om. Det blev hur bra som helst. Jättenöjd. :) Det är mycket mer öppet nu. Så det firar jag med chips, dip och cola. Skulle tagit vin ikväll. Men jag orkar inte. Är inte sugen heller. Sen kränglade huvudet. Och då känner jag inte för det bara. Och just nu tittar jag på Bones, sen blir det  talang och efter det blir det hyrfilm, Alvin och gänget 2 och En shopoholics bekännelser. :)

Så nu ska jag bara njuta av kvällen och längta efter söt. :)





Söndag. Eller va det torsdag ?

Va borta på "träning" i sex timmar. Det blir så segt när det är helgdag och man måste passa in de bussarna som går. Och det är inte många. Så jag är sjukt seg just nu. Har städat lite. Har en liten kissekatt som sitter i fönstret just nu. Borde egentligen dammsuga. Och sen baka kakor. Då är jag klar. Det skulle vara skönt. Ska försöka göra pizza med. Men är inte hungrig. Så det får vänta en stund. Kanske blir det om man städar. Skulle gärna sova en stund istället faktiskt. Men det är bäst att dammsuga så jag kan ställa ner matskålen på golvet. Det är en masa gnäll nu. Buhuu!

I'm your soulweeper

Är uppe å gör brunch, typ. Har ju träning vid ett. Så ska göra en ordentlig frukost eftersom jag inte lär vara hemma än på ett par timmar igen. Måste åka buss till Hovshaga och vänta där i en halvtimme. På med kläder. Burr! Men det blir en ordentlig frukost med ägg, gröt och mackor. Har ingen juice hemma och jag tänker inte springa iväg och köpa någon heller. Så lat tänker jag vara. Men det blir nog gott iaf. Hoppas på att inte bli allt för trött efter träningen. Måste städa sen och så kommer Skrot hit med. En liiiten vit kissemiss. Den ska bo hos mig i helgen. Hoppas han typ äter upp Hugo. x) Elakt jag vet. Men han luktar ju bara.

Men nu är mina ägg klara. Så dags att köra igång gröten. :) Mums. Synd att jag inte är hungrig bara. :P


Shut it down

Känner mig duktig. Har satt upp lite dekorering. Bilder kommer imorgon. Är inte riktigt klar med min städning och så av köket. Så det kommer när jag är helt klar. :) Men det ser inte ut som samma kök direkt. OCh spisen har fått sig en omgång. Både bakom, på sidorna och golvet under. Kan ju inte påstå att det va rent. xS Äckligt. Men renare blev det. Så nu är det bara en hel del saker kvar. Men det får bli imorgon helt enkelt. En del saker finns inte så mycket att göra åt. :P Till exempel mig. x) Kan ju ta en dusch, det brukar funka. Hahah. Jag är lite trött faktiskt. Ska fixa lite saker, sen ska jag krypa ner i sängen så jag kommer upp skapligt imorgon. Kanske hinner med något innan jag ska åka å träna. Det vore najs. :P

Har diskat nu tom. Så rent är det allt lite granna. Ska göra mig klar för sängen och krypa ner där nu. Ska bli skööönt. Dock är den tom. :/




Aktiva Emma

Nu jäklar, tablett tagen och lite energi inpumpad. Från vad vet jag faktiskt inte. Men håller iaf på i mitt s.k. kök och dekorerar lite. :P Tänkte ni skulle få se sen. Satan så snyggt det blir. Promise you. ;) Måste göra klart nu. Har kommit in i det hela, så lika bra att passa på att utnyttja tiden. :P



No promises

Är seg, trött och har ett tungt huvud. Ingen lust med någonting. Så, jag har bestämt att inte städa så mycket innan familjen kommer. Det får bli en vanlig städning, det är var jag orkar. Så imorgon ska jag städa och baka. Sen kommer Peppe förbi med Skrot som jag ska hela helgen. Mysigt med en kissekatt. Han kommer nog tycka Hugo är intressant. Dessutom har jag träning med. Är jag så här imorgon så ska jag inte träna, det har jag bestämt mig för. Jag skulle kunna sova nu, men det ska jag inte. Men om ett par timmar så blir det sängen. Kan vara rätt skönt å komma i säng skapligt för en gångs skull. För då kanske jag kommer upp i tid imorgon och hinner göra lite innan jag ska ut till Hovshaga för att vänta på min tränare.

Hur kunde jag bli så här trött ?
Måste hålla mig vaken till halv tio-tiden. Då kan jag få somna. Men det skulle vara jäkligt skönt att gå å lägga mig nu och sova. Faktiskt. Ska nog se på Kick-Ass för att hålla mig vaken. Fast jag vill se The Last Song. Men jag hittar den inte. :( Någon som hittat den ? Viiiiiiiiiill. Känner att jag kan bli väldigt gnällig ikväll. Blää på det. Nu ska jag leta filmer, sjunga lite och försöka hålla mig vaken och borta från människor.

Ännu ett rörigt inlägg jag vet, men ändå. Jag är rörig.


ÄCKLIGT!




Tänkte bara säga att akta er för duschbrunnar.
Dom är äckliga och fulla med långt brunt äckligt hår.
Eller är det bara min ?



Suuur!

Jag tänkte jag skulle komma iväg nu rätt skapligt på förmiddagen å rida. Men börjar det inte regna precis innan jag ska gå ? Joo tro fan det! Så nu sitter jag lite småsur och väntar på att det helst ska sluta. Har ingen lust att rida i regn faktiskt. Man blir så blöt. :( Ska istället försöka hinna med å baka kakor tills på fredag. Sen har jag lite annat att göra med. Eftersom träningen imorgon är klockan 13 så blev mina planer inte så bra, så va tvungen att ändra på saker å ting. Men det ska nog lösa sig. På ett eller annat sätt. :)

Igår va det ingen träning pga att vi hade cupmatch mot Öster, vilket vi förlorade rätt stort, men dom spelar i div 1 och vi i div 3. Vi hade satt båda våra straffar såg jag. Eller så va det spelmål, man vet inte.
Så jag blev hemma igår och det ångrade jag inte. Fick mysbesök. Och det var trevligt. Vi åt hamburgare och så bakade jag kladdkakemuffins med, som jag hade lovat. Och omtyckta det va dom allt. Finns inte många kvar nu. Men det va ett mycket trevligt spontanbesök. Vi satt i soffan och myste och jag hade tom krypit under en filt, blir kallt ibland, satt och lutade mig mot honom och va sjukt trött. Vilade bara ögonen en stund, men när jag öppnade ögonen en stund senare så fick jag höra att jag hade sovit och snarkat med för den delen. Då blev det hejdå och pussar och så kröp jag ner i sängen och jag somnade nog innan huvudet låg på kudden. SKÖNT! När jag vaknade nu på morgonen så hade jag inte vaknat av larmet på mobilen. Och huvudet kändes som om det skulle sprängas. Bakishuvudvärk utan att ha varit full. Inte klokt så det kan bli.

Nu ska jag försöka göra något, något roligare än att titta på regnet. Och ja, det va ett osammanhängade, smått avslöjande, rörigt och konstigt inlägg. Men, det är så jag är. ;) Och jag tycker inte synd om dom som har tänkt att delta i allkårsaktiviteter idag. ;) Mohaha. Elak är jag med.

Mot duschbrunnen! :S

Dagens outfit 11/5 -10

 

Jeans - Only (Aima)
Linne - Gina Tricot
T-shirt - Gina Tricot
Klocka - Ur & Penn

Gaaaaaaaaaah!

Jag sitter mitt emot en tjej på bibblan som äter äpple. Och jag kom nu på hur mycket jag hatar att höra när folk äter äpple. :S Det är hemskt jobbigt. Måste nog ta på mig hörlurarna ett tag. ÅH! Jag blir tokig. Har bara det där ljudet i huvudet nu. Ni vet när man tar stooora tuggor på såna där gröna blanka äpplenFAN! Ska slå någon sen. Å på tal om att slå folk. Det är någon som skrattar som skrattar riktigt irriterande, som att han har en massa saker i halsen, typ gröt! :O Är jag lättretlig eller är jag lättretlig ?!


Produktiviteten flödar

Sitter på bibblan just nu. Känner mig lite dålig som sitter å skriver här. Men jagh ar jobbat på hårt. Och jag förtjänar att få en paus. Så det så. Har gjort flera saker som jag skulle gjort klart hur lätt som helst för ett tag sen, men latheten har tagit över. Har med mig en stsor och tung väska med böcker. Den kommer inte packas upp när jag kommer hem. Kommer kanske tömmas på en eller annan bok, vilket blir skönt. Blir inte lika tungt imorgon när jag ska tillbaka hit. Dock blir det en eftermiddag. Ska tillbaka till synsam och hämta mina linser. Eller, jag ska få ett par till och börja med. Hoppas jag får flera sen. Det ska i alla fall bli skönt. För då slipper jag har mina glasögon hela tiden. Tycker inte om dom längre. Vill ha linser! Baha. Sen ska jag gå en sväng på stan med och fixa en del saker när jag ändå är där inne. Typ lämna tillbaka lite böcker och kolla på nya leggins eftersom jag har lyckats att ta sönder mina. Hur man nu gör det. :P Så på eftermiddagen ska jag en sväng till bibblan som ska bli mitt andra hem nu innan sommaren. Mohaha.

Längtar lite tills imorgon då det är träning. Hoppas jag kan få hjälp med mina vader då. Det gör ju ont när jag bara går och det suger verkligen. Jag vet inte om jag klarar av att vara skadad en gång till psykiskt. Det tar så hårt på mig varje gång. Sen jag flyttade ner till Växjö så har det hänt ett par saker. Först så skadade jag foten i februari förra året, sen mars i år så slog jag i svanskotan och blev borta från träning i ungefär sex veckor. nu har jag tränat en vecka de senaste åtta veckorna och fick spela match i lördags pga att det fattades en massa folk. Och jag ska bara påpeka att jag gjorde inte dåligt ifrån mig eftersom tränaren sa, bara spring och jaga en massa. Och jag gjorde så gott jag kunde. Mina ben hade nog inte räknat med att få spela så mycket i andra halvlek, nästan hela. Och det tog i stort sett stopp. Ärligt talat så la jag mig ner och grät när domaren blåste av, som för övrigt är det sämsta jag träffat på. Och Kisaspelare, vi har haft bra spelare om man jämför. Det roliga är att han va under utbildning. x) Hoppas inte han får godkänt, för i så fall kommer dom matcherna bli hopplösa. Men tillbaka till mina ben i alla fall, jag har haft ont när jag går och haltar runt. Det är så jobbigt och jag har lust att lägga mig ner och börja gråta emellanåt. Eller rätt så ofta faktiskt. Vill ju kunna träna fotboll, rida. Kunna gå normalt. Utan att behöva ha ont. Och jag har absolut inte råd med att gå på massage för att benen ska bli bra igen. Så, jag hoppas någon av tränarna kan hjälpa mig imorgon. Annars lägger jag av och slutar med fotbollen. Då skiter jag i allt. För det kommer inte funka. Mina ben suger, det vet jag, men att det ska bli så här tycker jag inte alls är nödvändigt.

Det blev ett rätt långt inlägg, kanske för att jag är sur och mår dåligt över benen. Väntar på att mamma ska ringa så jag kan beklaga mig för henne. Hon va ju med sist det blev så här. Ska springa på toa. För det lär jag ju hinna innan hon ringer. Hon har säkert glömt bort mig. Skulle inte förvåna mig. HA!

C'ya

Sweet goodbyes

Finns här

Can't sleep, cause everything's changing
You don't want to leave things behind
Can't breath, cause to many things
Going on, going wrong in your life

Tears in your eyes
Sweet goodbyes

I know how you feel right now
Losing dreams you've come to care about
I know what you need right now
You need to come on home so I can hold you tight

Get you through the night
I'll get you through the night

Wake up, the sun's shining bright
Let's go out of bed, into the light
Shape up, we won't forget
Still there's lot's of love left to hold tight

Tears in your eyes
Sweet goodbyes

I know how you feel right now
Losing dreams you've come to care about
I know what you need right now
You need to come on home so I can hold you tight.

Get you through the night

Everything of love between us,
will get us trough the night
All the things we've lost will teach us,
see the pretty things in life
All the places that we've been to
The people we relate to
All the love that we give in to

Blow the tears from our Eyes
Sweet goodbyes

I know how you feel right now
Losing dreams you've come to care about
I know what you need right now
You need to come on home so I can hold you tight

I know how you feel right now
Losing dreams you've come to care about
I know what you need right now
You need to come on home so I can hold you tight.

I'll get you through the night



Premiär!

Så, nu är matchpremiären gjord för ÅIF. Det gick rätt okej för min del. Dock förlorade vi, men jag är rätt nöjd med min egen insats med tanke på att jag inte har tränat så mycket och inte har spelat match på 1,5 år. Fick spela back i typ 3-4 minuter och sen spelade jag forward resten av tiden som jag va på planen. vilket va lite till och från, vi hade bara en avbytare. Och det va jag. Sen blev en tjej skadad och jag fick spela resten av matchen. Det jobbiga är bara att jag har ont i kroppen. Speciellt i ryggen, det gör ont, som om man har blivit misshandlad. Fattar inte att jag kan ha så himla ont. Sen känns det ju att jag lever om vi säger så. Vaderna har gått tillbaka, samma jävla skit antagligen nu igen, jag vill inte! Men, vi får se på tisdag hur kroppen känner sig. Då är det dags för träning igen. Men så länge så ska jag klaga lite. Har skrapsår på knäna efter att jag "råkade" glida på knäna i konstgräset. I konstgräs finns svarta gummikulor som man hittar överallt i en vecka efteråt. ILLA! Sen va det någon f*tta i andra laget (Hovshaga - känn dig träffad!) som rev mig på handleden. Inte alls okej faktiskt. Nästa gång så är det du som får klösmärken. Mohaha!

Skulleh a bowlat ikväll och ätit ute, men det blev inte så pga vissa omständigheter. Och jag är lagom glad. Jag som hade sett fram emot det så himla mycket. Så, jag är inte alls rolig ikväll. Men så är livet ibland. HA!

Du får mig verkligen att må bra, att känna mig omtyckt. Jag trivs så bra med dig. När du är här står tiden stilla. Så stilla. Sen så känns det som tiden har sprungit iväg. Och nu när vi båda vet vart vi har varandra så tror jag att det kan springa fram lite smidigt. Det är en känsla jag får i alla fall. Dock avskyr jag lika mycket när du åker. Men, jag ska lova mig själv, att den här gången ska jag inte låta mig själv rinna fram så fort. Jag lovar... Längtar tills vi ses igen. Pretty boy.


Tänkte skriva ihop en inlägg om kompisar och människor som betyder för mig. Håll tillgodo. ;)


I fly high




Saker kan vara så bra ibland. Så små saker som kan få en att bli lite gladare. Bara för en stund.
Imorgon kommer bli underbart. Imorgon kommer bli fint.
Imorgon ska jag njuta.




I'm really trying. But I'm failing every time.



Livet är sjukt konstigt ibland. Men just nu njuter jag lite. Men bara en gnutta. Mer är jag inte förtjänt av. Så det så.
Och nu har jag något att se fram emot.
Det glädjer mig.
Väldigt mycket.




Nu ska jag hoppa i sängen. Va nyss nere och bokade tvättid.
Den börjar om inte ens fem timmar.
Lyckat ?
Nja vill jag inte påstå.
Men har man en sjukt överfull tvättkorg och inga strumpor så är det dags.
Och nej, i mitt fall är det inte rena trosor som är problemet, vilket är skönt. ;)


C'ya


If I walk would you run ?



Upp tidigt - i säng tidigt.
Härligt.
Har gjort en massa bra saker idag.
Vilket va skönt, riktigt skönt.
Har pratat av mig med Emelie.

Kom nyss hem från Linnet.
Har saknat henne en massa när hon varit hemma.
Men nu är hon hos mig igen.
Och det gillar vi.

Imorgon drar jag med mig Linn in till stan.
Ska på linsundersökning.
Och slå till på ett par nya högtalare.
Mina är trasiga.
Några tog sönder dom för ett tag sen.
Illa.
Sen blir det en sväng på stan och kolla lite grejer.
Gilla.
Nu ska jag nog göra mig klar för sängen.

C'ya


Baby, remember my name



Har fastnat helt i Famemusiken, inte den gamla filmen utan den nya.
Såg den i fredags.
Den är braaaaa.
Har sett på lite film i helgen.
Idag blir det i alla fall ingen film.
Inte innan jag och Jess cyklar till Friskis.
Ikväll får vi se, ska väl diska å så med innan jag somnar.
Imorgon blir det tidigt.
Ska handla på morgonen.
Måste antagligen dra två gånger till Willys för att få med mig allt hem.
Och ja, jag ska handla så mycket.
Haha.
Sen ska jag ut å gå med Emelie.

Det va länge sen.
Och jag har en massa saker att prata med henne om.
Det kommer ta åtminstonde två timmar.
Sen ska jag städa och duscha.
Och så måste jag sätta mig och läsa.
Det är bäst om man gör det när man har gjort klart allt annat.
Sen blir kvällen som den blir.
Bra, hoppas jag.
Jag börjar bli lite nervös nu faktiskt.
Hot hot hot!
;)

Nu ska jag göralite nytta.
Typ klä om för träning.

C'ya


I could really use that wish right now...



Valborg, ja...
Film, alkohol och en osocial Hugo.
Pank och tråkig.
Somnade halv fem och vaknade runt 12.
Sköööönt.
Ikväll lever jag på Pepsi.
Imorgon ska jag träna bort det.
Och bränna lite fläsk i solariet med.
Vill ju inte se ut som ett vandrande lik.
Hur får man färg på benen?
Imorgon ska jag jobbsa lite, dock utan Ninnie.
Men vi ska fika i veckan innan hon åker hem igen.
Det gillas skarpt.
På måndag ska det handlas mängder med mat.
Och så jag ska börja läsa på min naturkunskap med.
Sidan 8-47 ska läsas på måndag.
Och lite andra saker som ska fixas inom skolskiten.
Ska städa med.
Och sen få besök på kvällen.
Jag ska nog gå upp tidigt på måndag.
Annars kommer jag inte hinna.
Jag längtar.
Om ingen förstått det än alltså. ;)

Nu ska jag städa lite.
Orkar inte sitta stilla.
Det är tråkigt.
Och så ska jag dansa och sjunga med.
Sjunga tills jag blir hes. ;)


RSS 2.0