Torsdag


Huvudvärk, halsont och magont. Och så är jag sjukt trött med. Fin dag va ? Ikväll blir det mys, som vanligt. Kanske lite extra mys ikväll med mörk choklad. :) Just nu blir det första delen av Biggest Loserfinalen. Sen får vi se, har ingen koll på vad det är mer på tvn ikväll.

Imorgon blir det en heldag. Nästan. Emelie och jag ska till Grand Samarkand sen blir det lite party på kvällen antagligen. Men innan partyt så ska jag på avslutning med mina nya fotbollstjejer. Lite pizza och planering. Det låter bra för min del kan jag lova. Kommer bli en fin dag. :)

Have a nice evning people ;)





Motivation ?


Jag sitter å tittar på Biggest Loser och jag tycker det är så otroligt att kunna vara så motiverade hela tiden. Hur orkar dom ? Att vara så sjukt motiverad hela tiden är fruktansvärt påfrestande. Mer än vad man tror. Men jag ska försöka att göra mitt bästa själv nu. Måste få ordning på saker och ting. Och hitta motivationen och lusten. Jag behöver den. Riktigt ordentligt nu faktiskt. Men jag ska klara det. Jag ska hitta min motivation. Vart kan den ha gömt sig ?




HTC Wildfire

Har nu upptäckt att denna telefon finns i ytterliggare en färg. Vit. Fast det står mellan röd och mocha som den så fint heter. Den vita påminner för mycket om en iphone. Tyvärr. Men det tål att tänkas på. Det kan bli spännande. :P



Blodfetter hit och blodfetter dit

Jag va på sjukan i måndags angående min kära diabetes. Pratade med doktorn, klädde av mig och klädde på mig. Pratade mat och motion och så kom vi utsökt in på mina provresultat. För jag hade varit där på morgonen och tagit prover. Jävla dåliga saker som inte kan ta ett enda stick i min arm. Det blev ett, i båda armarna, och efteråt så va känlsa som en blandning mellan att spy och att svimma. Jeej! Men dom fick sitt jäkla blod. Men tillbaka till provsvaren. Mina blodfetter va en aningens höga. Och det är väl dels beroende på att det finns på mammas sida och för att jag har skött mig lite för dåligt kanske. Men nu har jag i alla fall "fått" (fick betala hela 71 kronor för tre månader) tabletter som jag ska äta i en månad innan jag ska tillbaka och bli stucken i igen. För och se om dom har hjälpt. Jag hoppas det. Det roliga är bara att jag har fått starka tabletter, mamma har 20 mg och jag har 40 mg. Mormor hade tydligen haft dom starka och fått rätt ont i kroppen av dom. Då vet jag vad jag har att se fram emot. :/

Va i stan och åt med Emelie igår med. Och fy satan vad roligt vi har det. Shit pomfrites alltså! På fredag blir det Grand Samarkand (XD) och fest på kvällen. Det är najs. Vad skulle jag göra utan den flickan ?


Och Emelie, kommer du ihåg när vi va sådär små och hade lunar och skrev blogg där ? Du vet den biten när vi skrev ungefär såhär :

"Det är du och jag emot världen! Utan dig vore jag ingenting."


   










Bruno Mars

Han får mitt hjärta att smälta. Vilken röst, vilken låt. Vilken tjej som helst skulle vilja höra dom orden från sin kille.

'Cause you're amazing, just the way you are









Framtidsplaner

Kanske inte så seriöst som det låter. Men jag har bestämt att jag ska köpa en ny mobil och denna gången kommer det bli med touch. Men, först ska jag spara pengar, jag har faktiskt hittat en som kostar 3 papp. Inte alls farligt för en sån mobil. Men jag kan inte bestämma färg. :/
HJÄLP!

 

Röd eller...


...brunsvart ?

Vilken tycker ni är snyggast och passar mig bäst ? :)

Torsdag

Jag har insett att tiden går riktigt snabbt och att jag äntligen har fullt upp på kvällarna igen. Istället för att sitta ensam hemma. Det är mycket skönare. Vissa kvällar blir iofs senare än andra. Men det klarar jag. Så mån-fre har jag antingen b-lagsträning, flicklagsträning eller SSA. Hur fint är inte livet egentligen ? :)

Och på tal om ingenting, imorgon ska jag försöka hinna lämna in min cykel på lagning så kanske jag kan hämta ut den på måndag när jag ändå ska in till staden och läkaren. Den har väl haft punka sen juli eller så nu. :P Det är inte så lång tid, men det känns långt när man är rätt beroende av just cykeln.

Nu ska jag se klart human hunters, csi och cold case, sen blir det att sova och imorgon händer det en massa spännande saker. Fast mest läsa, diska och gå på möte. :)


Jag mår okej.
Men inte bra.
Jag håller tålamodet uppe.
Men jag bryter ihop som alla andra.
Jag är envis.
Men inte alls lika envis som jag en gång varit.
Jag vill må bra.
Jag vill vara tålmodig.
Jag vill vara lika enviss som förut.
Jag vill vara bra igen.

Dagen efter

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det gick verkligen inte som jag hade hoppats på. Vi får leva i fyra fruktansvärt osäkra år. För det första så har vi återigen en alliansregering. för det andra så har vi numera ett rasistiskt parti med nynazistiska rötter i riksdagen. Hur bra ser det ut ? Ingen vill jobba med Jimmie Åkesson, de rödgröna tänker hänga ihop och Reinfeldt vet inte alls vad han ska göra. Hur ska detta lösas ? Ett nyval ? Jag hoppas på det bästa och säger inget mer om detta.

På tal om annat än politik. Mitt liv är fint nu. Det kommer bli en tuff månad. Men jag har hittat tillbaka till saker som definerar mig. Sånt som får mig att känna mig hemma. Som får mig att må bra och bli tryggare i mig själv. Och jag kan i stort sett inte bli mer nöjd. Det finns vissa saker som fortfarande fattas. Men det som hänt nu, det hjälper till att inte sakna det som saknas. Så, jag är nöjd. Jag mår bra. Jag är på väg att bli lycklig.




Förstagångsröstare

Så, nu har jag varit och röstat. Jag va lite nervös, men nu är det gjort och jag nöjd med mina val. För mig är ändå riksdagsvalet det viktigaste. Nu är min valoskuld tagen. ;)
Är ni nöjda med ert val?
Tror ni på alliansen ellerpå en rödgrön regering de fyra kommande åren?


Bild lånad härifrån

Regn & fotboll

Jag bor i Växjö. Det regnar. Välkommen kära höst. Är det så här det ska se ut fram tills det börjar snöa ? Jag kommer bli ett levande russin. Kom ju hem som en dränkt katt igår efter första träningen med F-01. Och idag vräker det ner.  

Träningen ja, den va kul, fast en del barn trodde väl att jag va elak när jag sa att jag inte var lika snäll som deras hjälptränare. Men jag är ju snäll. Jag är jättesnäll. Eller? Jag klarar bara inte av daltande med barn och sport. Ska det va så ska det va. Den första tiden blir det antagligen hårdhandskarna som gäller. Nya regler, ny tränare, nytt träningsupplägg. Men, jag har ju lyckats förut. Och jag ska lyckas igen. Hör ni det? JAG SKA LYCKAS IGEN! Nu kanske det låter som om jag ska ta över världen, men det ska jag inte. Jag ska bara hjälpa ett gäng tjejer att utvecklas inom fotbollen och som personer, för man utvecklas på båda sätten. Och jag ska antagligen få mer erfarenhet och få fortsätta min ledarutbildning i den här föreningen. Jag tycker allt känns jätteroligt. Det är ju sånt som jag vill hålla på med. Om jag kunde så skulle jag vilja bli tränare på heltid. Att bara få vara tränare. Tänk vilket härligt liv. Det va lite roligt igår med, för en av tjejerna frågade om dom skulle bli bättre. Och en av dom som har varit ledare förut sa att, jaa, det kommer ni bli. Och det kändes skönt, men det kändes som en diss till de två yngre tjejer som har haft träningen förut. Men dom är bara 16-17 år. Jag förstår om det är tufft. Jag började när jag va 16, men jag älskade det. Det kändes nästan som om jag va född till det. Men jag ska försöka hjälpa dom tjejerna så mycket jag kan med. Dela med mig av mina erfarenheter. Men jag längtar, längtar som f*n! Och det här kanske blir en bra nystart för mig. Jag tror jag behöver just det här för att orka med. För att orka vara mig. För att helt enkelt vara mig.

För övrigt så händer det inte mycket. Det är lördag och jag är extremt uttråkad.



Sjuka dagar

Ont i huvudet, snörvlande näsa, halsont och sjukt trött. Då mår man inte riktigt bra. Men jag gör mitt bästa på att det ska bli bättre. Lovar. Så idag blir det en massa avsnitt av HIMYM och kanske gå ut i solen en stund och få lite vitaminer i mig. Men först ska jag dra mig lite till i sängen, det får man göra om man inte mår bra. :)








Himmelriket

Som många säkert vet så jobbar jag som säljare för ett företag som heter Himmelriket. (Mamma, om du läser detta, förlåt att jag inte sagt något. Haha.) Det är Sveriges största homepartyföretag i erotikbranschen. Det må låta supersnuskigt, men det är det inte. Det är helt naturligt och visst kan vissa tycka att det är lite pinsamt ibland. Men det gör inte mig något. Jag tycker det är roligt och alla jag har varit hos har tyckt att det har varit jätteroligt.

Det jag nu vill göra är att uppmana er alla att boka in ett party som t.ex förfest eller varför inte en del av möhippan? Samla sedan dina vänner och vänta er en underbart rolig kväll tillsammans med någon av alla våra duktiga säljare. Vad är det värsta som kan hända ? Det finns inga köptvång och all information finns på hemsidan. Och man får ha roligt åt dildos, penisringar och en massa olika oljor och glidmedel tillsammans med sina kompisar.

Så nu har bollen rullat över till alla er tjejer (&killar)!




601 inlägg

Jag kan inte riktigt sova. Mår inte så bra. Vet inte varför. Kanske det som jagat mig på sista tiden som kommer upp igen. Inte alls roligt. Men jag ska snart krypa ner i sängen igen och fortsätta titta på tv. Synd bara att programmen suger på söndagar. :/







Tävling - Tavla

Jag är med och tävlar om en tavla från Photowall hos Millah.


Tävling - Underkläder

Jag är med och tävlar hos Millah om valfria underkläder från Evas underkläder!


Tävling - Halsband

Jag är med och tävlar om detta halsband från ulrikasmycken.se hos Millah.


Ny design!

Nu har jag skaffat ny design, så jag hoppas det ska motivera mig lite till att skriva mer då jag vet att det finns några få eldsjälar därute. :)

Jobbade i alla fall igår med mitt superbraiga extrajobb. Värdinnan tyckte jag va jätteduktig och det kändes mycket bra. Sålde rätt bra. Eller, om vi säger så här, jag har slagit säljrekord för mig själv. Hoppas jag kan slå det igen. Snart. :)

För övrigt är jag jättefast i Josh Groban för tillfället. Han är superbra!

Om det är något speciellt ni vill läsa om, släng iväg en kommentar.



Dålig uppdatering

Jag har egentligen inte så mycket att berätta, men det va en viss gullig dam som ville veta mer om mitt liv. Tyvärr så fick det inte så jättemycket just nu.
Jag har iofs fått ett jobb, men det passar inte riktigt mig, men jag kanske ska få komma på en ny intervju nästa vecka, jag hoppas jag blir utvald. Jag hoppas verkligen det.
Nu har jag precis duschat och innan dess bakade jag lite muffins. Det är mitt fredagsgodis. :P Och mitt andra fredagsgodis stannade hemma för det var sjukt. Så jag får fälla ögonen på herrarna på tvn. För det är Sveriges första EM-kvalmatch och första tävlingsmatchen med nya förbundskaptenen Erik Hamrén. Spännande. Xlatan verkar ha växt upp med, till en mogen människao ch spelare. Intressant faktiskt.

Men nu ska jag klä på mig, steka potatisbullar och titta på fotboll. Myskväll!




RSS 2.0