I know what I want. I want You.

Efter typ fem timmars sömn, lågt blodsocker och bara allmänt otrött så är jag svintrött och off. Så jag checkar ut och slöar framför skidor resten av dagen. Kanske en liten tupplur med. Hoppas alla får en bra söndag. :)


Alla dessa förbaskade papper

Det enda som är tråkigt med mitt älskade extra jobb är att fixa med alla papper. Alla byta ut mappblad, att fixa med mapparna inför partyna (samma visa varje gång) och att bara hålla koll på det. Nu håller jag på att byta ut en del av alla mappblad. Och det är bara en del, alla mappblad ska bytas ut i år. Jag blir så himla trött i huvudet när jag håller på med papprena så när jag är klar måste jag sitta och kolla igenom så att allt sitter rätt. Så himla surt om något inte gör det. Men hälften gjort, hälften kvar. Och klar ska jag bli ikväll. Så det så.

Är du sugen på att boka in ett party? Kolla då in på www.himmelriket.se och skicka in ett intresseanmälan så kontaktar kontoret dig. Och självklart är du sugen. ;) Det är så himla kul. Jag rekommenderar det verkligen. :) Och det bästa är att det inte kostar någonting (finns vissa gånger det gör det, går att läsa om/höra med kontoret) och det finns inget köptvång alls. Man behöver inte köpa något alls. Men jag kan nästan garantera att man hittar något som man vill ha. :)

Resultatet

Här är mina kakor. Är dock inte speciellt nöjd alls. Ska leta efter nya recept med såna kakor.

Och vad det är för kakor. Jo, Anja hade rätt. Först. För det va flera som hade rätt. Men rätt ska va rätt och den som gissade rätt först fick en länkning. :)








Eftersom det inte blev så bra kakor blev det inga bra bilder. Men det ska göras om, någon annan dag med ett annat recept.
Skulle ni vilja att jag skriver ut recepten på bloggen? Om det nu är någon som är intresserad alltså.


En liten ledtråd

Är i full gång och bakar. Dom innehåller små runda färgglada godisar. Riktigt mumsiga faktiskt. Två plåtar kvar, sen är jag klar. Då ska jag städa och ha lite egenlyx. Sen, sen kommer det upp fina bilder på dagens kakor. :) Nyfikna? Gissa på vad det är jag bakar idag. :) En liten länkning kan nog ordnas åt den som gissar rätt först. ;)


En liten bildbomb


Den här hade trillat ner i min postlåda. Härliga vårkläder. Snart kommer väl vårkänslorna med.


Dom här hade kommit i ett paket. Från runns.se där jag vann ett presentkort i typ november. Fick det för ett par veckor sen. Bra va? Väntar nu bara på min klocka.


Made with love.


Bebisfötter


Love


Fick någon gratis grej med. Vet inte riktigt vad jag ska ha det till. Får se.


Det här fanns i mitt paket som jag hämtade ut igår. Nya mappblad.


Lelos knipkulor.



Nu ska jag gå å baka. Kommer upp ännu mer bilder när jag är klar. :D


Blunda aldrig för kärlek.
Förträng aldrig känslor du inte styr över.
Vägra aldrig.
Våga.
Våga.
Livet är ingen dans på rosor.
Livet är livet.
Vi lever.
Här och nu, våga eller vägra.
Du styr.







Lånat här.


Supergratis!

Ni har väl inte missat att det pågår en tävling hos supergratis där man kan vinna superfina priser? Om du inte redan är så tycker jag absolut att du ska bli medlem där. Det är jättelätt att samla ihop poäng och stjärnor, man kan samla ihop till massor olika saker. Bli medlem här


                                      

'Cause baby you're a firework

Imorgon ska jag ha en sån där effektiv dag. Lite egen träning, städa, fixa med en massa papper, promenad, köpa kakingrediens, baka kakor, duscha, vardagslyx (fixa naglar, raka ben, ansiktsmask) och så ska jag byta en lampa som har gått sönder med. Ska försöka tvätta lite kläder med. Lite finns det att göra i alla fall. :)

Ska lägga ut lite bilder som jag tog igår med kameran som aldrig kom in i datorn. Sen kanske det följer med lite andra bilder på jag har lovat att visa vad paketet innehöll.

Fick en kommentar om att jag hade blivit dagens blogg hos en större bloggerska. Spännande. Vann en tävling där nyss med, väntar med spänning på det paketet. :) Så jag vill hälsa alla nya läsare välkomna och att ni fortsätter besöka mig. :)


Bara håll min hand så ska allt lösa sig. ♥

Nu nu nu nu!

Nu ni. Nu ska jag åka och hämta mitt kära paket. Jag är 99% säker på vad det är i. Men det vore så himla kul om  det inte vore det. :P Haha. Spännande i alla fall. Då har jag något att pilla med. Och ni ska få se vad det är för något. ;) Ska plocka upp min moder med. Så toa sen brum brum bruuuuum. :)

Mobilblogg

Har en skön rast på jobbet. Har precis fått i mig lite mat. Skönt det. Ska snart ta hand om disken och lite. Slutar om inte allt för många timmar. :) såg på min mejl att jag fått jobb hela nästa vecka med. Då slipper jag sitta hemma hela dagarna. Och eftersom jag ska vara i skolan så blir det inte överdrivet tidigt på morgonen för mig. Men kul ska det bli. Och skönt att man får jobba lite. Och att man är lite eftertraktad som vikarie. :) bara ös in jobben. ;) nu tillbaka till dagens jobb. Och idag ska jag hämta paketet när jag slutat. Spännande! ;)

Påminnelse!

Glöm inte bort min tävling som jag har. Där kan du vinna ett av två jättefina halsband från josign.se. Det är få deltagare så passa på att delta! Du hittar tävlingen här. :)

Ledig dag

Idag har jag varit ledig. Det har varit rätt så skönt kan man säga. Bara ta det lungt, inga tider att passa. Har dock fixat lite. Tvättat lite filtar, plockat undan mina sommarskor så att jag hittar alla andra skor i garderoben. Plockat lite och bara tagit det lungt. Rätt nöjd med dagen ändå må jag säga. Imorgon börjar jag inte förräns halv tio. Så behöver inte gå upp tidigt, vilket jag tycker är jätteskönt. Tycker inte om tidiga mornar jag. Men det är ju en vanesak.

Jag har dessutom fått sms om att jag har ett paket att hämta. Skulle ha velat hämta det idag, men hade ingen lust att gå ut i kylan. Så jag kanske tar det på torsdag när jag slutar tidigt eller kanske på fredag då jag är ledig. Ingen brådska egentligen att hämta ut det, men jag älskar paket och vill se vad det är med en gång, hihi. Hoppas på att det ska dimpa ner lite saker i brevlådan med. Det kan bli en spännande vecka. Hoppas att en speciell sak ska komma på fredag så jag kan ta med det i helgen. Annars får det vänta. :)

Och jag måste bara säga att åh vad härligt det är att få så mycket kommentarer. Det är roligt att svara på allt. Fast, jag tycker det känns konstigt att okända människor frågar hur jag mår. Skriver ni något så går jag in hos er och svarar. Ni får er extra besökare där. Så ni kan vara lugna. Haha. Skriv något roligt eller spännande istället. :)

Nu ska jag titta på XL-galan och småsova tror jag. Trött som tusan.


Du är det enda jag vill ha. ♥

Räddad kväll



Den här tidningen, med bilaga, låg på min säng när jag kom hem från dagens jobb.
Nu är kvällen räddad. Ska kolla in allt färgglatt och njuta av att våren är på väg. :)

Nu ska jag ta mig en härlig dusch och sen slå mig ner i sängen med datorn och tidningar. Imorgon är jag dessutom ledig. :)


Vinn ett halsband!



Jag drar nu igång en tävling i samarbete med Josign.se.

Vinnaren får välja ett av halsbanden på bilden.
T.v. Halsband med frihetsgudinnan.
T.h. Halsband med peacemärket.


Tävlingsregler:

1 lott: Kommentera på detta inlägg att du är med, motivera varför just DU ska vinna och skriv vilket halsband du vill ha om du vinner.
2 lotter: Gör som ovan + Gilla Jo´sign på facebook här och mig här, lämna ditt facebooknamn. (Kontrolleras)
3 lotter: Gör allt ovan och skriv ett nytt inlägg i din blogg om denna tävling, använd bilden ovan och länka till det här inlägget och Josign. Glöm inte skicka med direktlänken till inlägget och din mejl.
4 lotter: Följ mig på bloglovin', skriv vilket nummer du blev när du la till mig.

Du kan alltså få fyra lotter totalt. Berätta gärna hur många du tar så vet jag säkert.

Ogiltiga lotter räknas inte med och dras bort, så läs noga igenom vad ni ska göra för att det ska bli rätt. Allt på lott nummer 1 och 2 måste göras för att lott nummer tre ska gillas.


Tävlingen avslutas den 18/3 23.59.

Wallander

Kvällens film. Har iofs redan sett den. Säkert redan mer än en gång. Men jag gillar dom filmerna. Så dom går att se om igen..

Imorgon är det jobb igen. Den här veckan har jag hittills bara jobb på dagis, eller förskola som det numera heter. Jag kör på dagis. Ha! Det är rätt skönt att jobba lite så man får in några kronor. Håller ju på att spara tills jag ska till M. Det lär kosta några kronor. Vilket det är värt. Men sparas ska det göras. :)

Väntar på två vinster den här veckan med. Ska ta bild på åtminstonde en när den kommer. Längtar en massa. Älskar paket. :P Ska göra en önskelista åt mamma med. Hon frågade vad jag önskade mig häromdagen. Så det är lika bra. Bara att jag inte vet vad jag önskar mig. Vad önskar jag mig? ;) Förutom sjutusen pussar och en helg med M. Inte en aning. Något ska jag väl kunna hitta på.

Nu ska jag krypa lite neråt. Måste sova så jag orkar ner barnen imorgon. :P

Mina muffins

Här får ni se resultatet av gårdagens muffinsbak. Tyvärr så blev frostingen till mina after eight muffins inte bra så fick hoppa det.







Dom blev goda och omtyckta.
Nu ska jag leta efter nya recept. :)


Medalj

Då blev det ytterligare en medalj för svensk del. Inte alls illa åkt av P.H. Riktigt härligt och jag satt och hade skadeglädje när det gick åt helvete för Tanja, elakt jag vet, men jag är svensk och håller på Sverige och alla svenskar. Vi vill också ha medaljer! Så det så. Vi fick bara en valör i tre olika tävlingar. Det är inte dåligt så nöjda ska vi vara.

Håller på att måla naglarna, ingår i mitt eftermiddagsly för dagen. Har en hand kvar. Sen blir det ansiktsmask och en dusch, ska fia håret med innan tänkte jag. Har ju inget annat planerat ikväll så kan väl göra mig lite fin med. Men jag vet inte vad jag ska ha på mig. Vill inte vara för uppklädd och inte för nerklädd. Det är alltid detta problem. Men det löser sig alltid med. Det är konstigt det där.

Muffinsen ser för övrigt bra ut. Hoppas bara att frostingen blir bra med. Vill att den ska bli perfekt. Har ju ingen chans att göra om det. Men det ska nog bli bra det med. Jävla vardagsproblem alltså.

Nu tillbaka till tråkig klassisk längdskidstävling. Gäsp gäsp.

Det stora muffinsbaket...

...är i gång. Jag har ju bara en sån liten muffinsform så jag får bara plats med 6 stycken muffins åt gången. Någon gång ska det inskaffas en stor med 12 hål i. Då kan man göra dubbelt så många muffins på samma tid. ;) Sen har jag en annan muffinssort som ska in i ugnen med. Det är full fart. Och ni får inte se några bilder förrän tidigast ikväll, men det lär bli imorgon. :) För ikväll ska jag glänsa om mina muffins blir bra. ;) Haha, man måste få göra det ibland. Jävla jantelag liksom.

I eftermiddag blir det att lyxa till det lite med ansiktsmask och en skön och härlig dusch. Sen ska jag försöka läsa lite i min bok med. Men allt detta efter andra åket i slalomen, måste ju se det när P.H. ligger fyra efter första åket. Kan ju bli riktigt spännande. Och nej, Anja är inte med idag. :P

Igår beställde jag en klocka och några berlocker från runns.se för mitt presentkort som jag vann och aldrig fick, men efter lite arga mejl till ägaren så skrev han hur jag skulle göra för att kunna utnyttja det. :) Hur bra som helst. En, förhoppningsvis, skitsnygg klocka helt gratis. :) Den såg mer rosa ut på bilden än röd dock. Så jag håller tummarna på att den är röd med. För det är en sån klocka jag vill ha. Fast denna är typ några hundralappar billigare än den som jag egentligen vill ha. Ni får se bild på den när jag fått hem de. :)


Du gör mig glad. ♥

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Jag har kommit fram till att jag måste börja läsa en del nu. Jag har en massa böcker som står i bokhyllan helt olästa. Och jag som älskar att läsa. Varför gör jag det inte? Illa. Men det ska bli bättring på det. Håller på med en helt sjukt spännande bok. Alltid vid din sida heter den och när jag väl läser så är jag helt fängslad. Bara att komma igång igen.

Ligger å laddar inför mitt muffinsbak imorgon. Ska bli spännande. Jag hoppas att allt blir ätbart först och främst och att det sen blir riktigt jäkla gott. Måste skriva ut recepten först så jag vet hur jag ska göra. :P Brukar vara en fördel har jag märkt. Haha. Dålig humor Emma!

Nu ska jag försöka sova lite så jag är något pigg när jag ska upp igen.


Du gör mig hel.

-

Jag skakar av ilska. Men det är ingen som lyssnar. Ingen som gör något. Jag blir så förbannat trött på detta.

Take me to space and time

Idag har varit en sån där skön ledig dag. Det kändes bra efter att ha jobbat två dagar nu, man ska inte gå ut för hårt i början. Nästa vecka har jag jobb i tre dagar än så länge. Mer vet jag inte. Det kanske kommer mer, men tre dagar är så långt ifrån dåligt som jag kan komma ungefär. Och nästa vecka ska jag vara dagisfröken :P

Så idag har jag pysslat med allt och inget känns det som. Har tvättat hela sex tvättar sen igår kväll, städat av toaletten lite, dammat på mitt rum, varit och handlat och postat lite brev, plockat ur diskmaskinen, dukat, skalat potatis, lekt spion och nu sitter jag i köket och lagar mat. Potatisen kokar för tillfället, ska bli potatismos och korv. Känns konstigt att laga mat åt tre, en del är enklare än annat att laga mer av. Pannkakor är inte svårt, men potatismos ska man ju krydda med. :P Kommer säkert bli smaklöst bara för att. Haha.

Ikväll blir det mys med Let's Dance och förhoppningsvis en mysig M. Fast vi får mysa genom datorn. Hoppas på att jag kan åka till honom snart. Måste bara få pussa på honom snart. Det är livsviktigt! Så det så. ;)

Imorgon ska jag baka tills på kvällen. Ska bjuda vårt främmande på cupcakes. Det ska bli spännande för jag ska prova på något som jag aldrig har gjort förut. Ska försöka ta bilder och lägga ut här så ni får se hur det blir. För jag hoppas att det blir superbra. :)

Nu kokar potatisen. Och jag är sjukt trött känner jag. Väntar på att resten av familjen ska komma hem.


Jag saknar dig varje vaken sekund.

Håll i er!

Jag ska med största sannolikhet anordna en tävling för er här. Kul va? :) Så höll ögonen öppna och kolla in varje dag för att inte missa den!

Everyone must stand alone

Eftersom det inte går att bädda in från youtube så får ni min nya peppningslåt på spotify. Den ska lyssnas antingen med hörlurar eller mycket bas. Helst båda. Då är den som allra bäst. :) Du hittar den här!

Uppe med tuppen

Tidigt är det. Alldeles för tidigt för att jag ska funka normalt i alla fall. Kanske ska somna lite skapligt om man ska upp tidigt dagen efter, men vad ska man göra om man inte är trött då? I alla fall så ska jag till min gamla mellanstadieskola idag, som nu bara är  lågstadie, fritids och förskola, och vikariera i en tvåa. Det ska bli rätt spännande. Men snacka om att man måste kunna ställa om från sexan till tvåan. Det är ett helt annat tänk och hur man ska prata och försöka lära dom något. Men det ska nog gå bra, jag har fått en massa instruktioner, så det ska nog funka. Annars så blir det som det blir. Vad är det värsta som kan hända förutom att dom smittar ner mig med magsjukan? Det är rätt skönt att vara klar ett bra tag innan man ska gå, så slipper man stressa och så. Och då snooza jag ändå i typ tjugo minuter. Hihi. Busigt av mig. Nää om man skulle gära något nu...

Du är "the one and only" för mig.
Önskar jag fick pussa dig godmorgon.

Vill-ha-outfit



Den här behöver ingen förklaring tycker jag. Från Nelly.


Ursöt jacka, får gärna pryda mig i vår. Från H&M.


Denna läckra väska ska bli min en dag. Från H&M.



Härlig avslutning säger jag bara. Från Nelly.

Till detta ett par läckra ringar och ett snyggt armband så är jag redo. :)


I close my eyes and I can se a better day

Seg dag idag kan man minst sagt säga. Va på arbetsförmedlingen i förmiddags och jag trodde dom skulle ha en massa papper och att det skulle ta ett tag där. Men inte, hon kollade på mina betyg så att jag har ett godkänt gymnasiebetyg. Och det har jag, det är till och med utökat som det heter. Fick lite papper och en uppgift. Det tog högst 15 minuter. Det va det liksom. Hej hopp.

Nyss ringde en s.k. bokare och bokade in mig på vikariat för imorgon. Ska tillbringa morgondagen i en tvåa. Ska bli riktigt roligt. Dom är rätt så små kan man väl ändå säga. :P Haha. Men ska ringa och få lite information från läraren så jag vet lite mer om imorgon. Undra om man kan ta vägen genom skogen till skolan. Min gamla skolväg när jag gick där. Får nog bli gångbana och vägar.

Och tror ni inte att jag mår sisådär halvtaskigt idag bara för det? Joo, men det ska inte stoppa mig. Inte då. Men nu ska jag inte göra något mer "duktigt". Har dammsugat både uppe och nere, plockat ur diskmaskinen och dukat. Ska nog gå ner och bädda rent i min säng med så att det är gjort. Sen ska jag hämta posten och sen, då ska jag bara sitta och ta det lungt. :) Kolla efter lite saker på datorn och sånt. :)

I behov av...

...nya skor.

Dessa läckra saker är från Diesel. Och jag blev kär direkt.

Dom här tog mitt hjärta med storm. Jag vill ha. Bara att börja spara.


All Eyes On Me

Jag har hittat en jättehärlig liten webbshop. Fanns flera smycken där som jag gärna hade klickat hem med en gång. Sidan heter All Eyes On Me och du kommer till den här. Jag råder er alla att gå in där, ni lär garanterat hitta något som passar just dig där. Här kommer några bilder på mina favoriter.


                         

                                       

Jag skulle kunna leva lycklig på alla dessa i ett bra tag. Vad små saker som kan göra en flicka glad. Glöm nu inte bort att kolla in på hemsidan.


Lycka

Jag fick mejl om att jag fått min inloggning till vikariebanken. Det va fasen ren lycka då. Eftersom jag fick mejl i morse om att jag hade 6 stycken i någon kö framför mig som tydligen skulle in där med. Ta oss med lite erfarenhet för sjutton och vi som vill jobba. Släng ut resten. Men jag är glad. Imorgon är det möte på arbetsförmedlingen och sen ska jag sitta och vänta på att få jobb. :) Blev en härlig dag till slut. Ska nog smaska lite hjärtan snart med. :)


Shop By Alexandra

Jag hittade en liten webshop med lite söta smycken. Den är under uppbyggnad och det kommer komma in mer smycken, vilket jag ser fram emot. Tjejer som har sidan heter Alexandra och du hittar sidan här

Här är några av mina favoriter som jag hittade där. Längtar tills det kommer in fler smycken.


                                                      
                                                 Urläckert halsband med en klocka, jag älskar sånt.


                                                       
                                        Läcker ring som skulle passa in så himla bra i min lilla samling.


Kolla gärna in hos henne med jämna mellanrum och se ifall hon har fyllt på med fler läckra smycken.

Alla ♥ dag

Idag är alla hjärtans dag. Jag kommer inte fira. Jag kommer äta av mamma och pappas geléhjärtan. Jag kommer ha världens finaste kille i mina tankar. Med 30 mils avstånd får jag inte ens ge honom en puss och krama om honom. Jag ska inte klaga och från och med nu ska jag försöka undvika facebook. Jag orkar inte med allt gulligull bara. Jag vill bara krypa nära M och få mysa med honom. ♥


Sötpelle

Jag vet en man, han är världens sötaste och gulligaste jag vet. Jag kallar honom M. Och han får mig att le och bli så otroligt varm. Jag kan inte sluta le nu. Han är så otroligt bra. ♥

Myspys

                                      

Jag ligger på sängen och myser med tjockiskatten. Han flyttade närmare mig precis efter att jag hade tagit bilden. :P Så nu ligger precis bredvid mig. Men han kommer att springa upp så fort han hör att någon kommer hem. Värsta tråkig är han ibland. Så det så. Men nu är han mysig. :)

Otränad Emma

Jag har precis kört ynka 10 minuter på crosstrainern och jag är helt jäkla slut. I och för sig så höll jag ett rätt högt temo rakt igenom. Men så här otränad trodde jag inte att jag va. Nu är det bara att ta tag i det och fortsätta. Märks att jag har varit off ett bra tag. Men nya tag ska tas. Heja mig!Nu väntar några minuters skön eftersvettning, kanske inte låter så mysigt, men det är rätt skönt att göra det innan man duschar så man slipper eftersvettas när man är nyduschad. Sen blir det duschen. Jag längtar dit. Ska gå upp och ta lite något. :P Skakar som jag vet inte vad.

Morgondagen

Imorgon är det som alla säkert redan vet alla hjärtans dag. Vad ska man göra då? Om man är ensam alltså. Alltså ensam som i "30 mil ifrån den man vill vara nära". Jag funderar på att stänga ute alla sociala medier och bara glo på House eller film. Bara vara och hoppas att jag slipper höra om allas romantiska saker. Fast, jag ska allt vara megaromantisk nästa gång jag åker till M eller när han kommer hit. Det har jag redan bestämt. Och inte för att ta igen morgondagen. Utan för att ta igen typ fyra-fem veckor ifrån varandra.

Jag saknar dig


Tips

Nu ska jag passa på att svara på lite mejl. Får äntligen nytta av mina kunskaper inom träning och kost. Hur fint är inte det? Vill någon ha hjälp eller tips så fråga gärna, jag hjälper till så mycket jag kan. :)

Sport, sport och ännu mera sport

Jag är smått tokig i sport. Speciellt på tv. Vet inte varför men det bara är så. Och på helgerna så är ju SVT och jag bästa kompisar. Vinterstudion är min vän. Men den här helgen så har vinterstudion ett uppehåll, inte omtyckt kan jag lova. Men desto mer längtar jag tills nästa vecka då det är tillbaka. :) Nu är det i alla fall alpint. Damernas störtlopp. Ska njuta av det och sen ta mig en tur på crosstrainern innan jag duschar. Härlig söndag må jag säga. Är bara en mysig sak som fattas. Men han har jag i tankarna så länge. :)

Bloggsvar

Jag har chansen att få vinna blogsvar. Jag är både glad och spänd. Det är något jag har "önskat" mig jättelänge. Men det är hur svårt som helst att få tag i tycker jag. Så, varför skulle jag vinna det? Jaa, jag vill ge mina läsaren chansen att få ställa frågor på ett enkelt sätt och bara få erbjuda det känns på något sätt lyxigt. Och självklart vill jag ge er, mina läsare, all lyx i världen om jag så kunde det. :) Jag håller definitivt tummarna.

Den fina donna som lottar ut bloggsvar heter Linda och du hittar hennes blogg och inlägget här, så titta in och delta om ni med vill vinna bloggsvar.

Jag är beroende av dig. Du är min drog. Mitt syre.


But you're always there when everything falls apart

Igår va det en tuff dag i mitt huvud. Det är dessutom tufft att ha den man är så otroligt kär i 30 mil bort. Det är svårt att veta vad man ska ta sig till när man bara vill krypa intill och känna ett par starka armar hålla om en och inte släppa taget. Det jobbigaste är inte att inte veta när jag får träffa honom igen utan att inte få pussa på honom eller busa med honom när jag vill. Vi är båda beroende av närheten till varandra. Men jag vet, jag vet verkligen att vi kommer klara det här. Men vissa dagar är så mycket jobbigare än andra. Igår va en sån.


Väntan är lång

Jag sitter å lyssnar sönder den här låten. Jag är nog kär i den. Så himla fin. Väntar på att herrarnas störtlopp ska börja. Har jag sagt att jag tycker att TV4 är värdelösa när det gäller sportsändningar? Det är ju bara en massa jäkla reklam. Ge all sportsändning till SVT och Pops. :)

Wanna breathe you in

Vad ska man göra när det är tusen saker som rör sig i huvudet när man ska sova? Joo, man lyssnar på musik som gör att man inte orkar tänka. Lyssna här.

I Want To Know What Love Is

Jag visste att det skulle bli tufft med 30 mil. Men inte så här tufft. Känslor som springer runt i kroppen. Kommer och går. Gör som dom själva vill. Vissa vill jag inte ens veta av, men jag kan inget göra. Allt jag vill är att få vara nära dig och få vara med dig. På något sätt så känner jag mig så bortglömd, även om jag sagt att jag inte behöver så mycket av din uppmärksamhet. Men det gör jag. Men jag vill inte göra trycket på dina axlar värre än vad det redan är.

Förlåt
.

Bilder

Åh, jag önskar att jag kunde redigera mina bilder sådär fint, lite vintageaktigt. Men det kan jag inte så ni får stå ut med mina vanliga fula bilder.


 

Jag vann en tävling strax efter jul och vann ett par örhängen med kors på. Jättefina, men dom försvann i posten då det va ett hål i kuveret när det kom fram till mig. Så hon som höll i tävlingen va så himla snäll och gjorde ett par nya åt mig. Så jag fick ett par vingar istället.


 

Den här fina ängeln fick jag av min mamma idag. Fast jag vet inte varför. Men glad blev jag i alla fall. :)


 

Den här lilla filuren fick jag i ett brunt paket idag. Jag blev jättenyfiken på vad jag hade fått. Det va mitt pris i tävlingen vi hade haft på jobbet över jul. Den som vill gissa på vad det är för något kan få göra det så kan jag berätta senare vad det är för något. ;)


Nu ska jag ta tag i toaletten, ska visst städa den. Jättekul.

Nagelbandsolja

Jag är ute efter en bra nagelbandsolja då mina nagelband gärna vill bli torra och gå lite sönder. Är det någon som vet någon bra olja som inte kostar multum? Gärna lättillgänglig med, då inte så mycket finns på en liten håla och närmsta stora stad ligger 6 mil bort. Och jag vill gärna kolla och jämföra på sakerna jag ska handla.  Alla tips mottages.


Nöjd tjej

Tjockiskatten stod och skrek i trappan så jag va tvungen att gå upp och släppa ut honom eftersom jag är ensam hemma. Jag hoppades på att klockan skulle vara mer än vad den va, men en sån tur hade jag inte. Så jag har varit uppe sen halv nio. Men jag känner mig ändå rätt nöjd, för jag gjorde frukost när jag ändå va uppe och tog med mig ner och åt mysfrukost i min ensamhet. Sen satte jag igång och fixade med allt som stod på min lilla lapp. Så det som är avverkat är: damma, dammsugning, raka benen (otroligt nödvändigt, vinterpäls är inte attraktivt), plockat in kläder och bäddat sängen vilket inte tar så lång tid direkt. Haha. Men det är så skönt att ha allt sånt gjort när klockan är tjugo över elva. Har dessutom kunnat se på alpin-VM samtidigt. Lyx på hög nivå. Men nu har jag bara duschen kvar och så ska jag ringa vikariebanken med. Sen kanske jag ska med mamma ner till Kisa och handla. Men det är andra åket i superkombinationen klockan två så jag får se. Anja har ju chans på medalj nu. Om hon kan hålla ihop det. Och ja, jag är idrottsnörd. Tycker om att titta på sport.

Tycker dessutom inte om att det ska hålla på att snöa så förbannat ute. Då måste jag gå ut och skotta och det gillar jag inte, fick så ont i händerna igår. :(

Funderar på om jag ska måla mina superlånga naglar med. Är sugen på svart, men jag har inte så många lack att välja på för tillfället då de flesta är slut och min plånbok inte tillåter mig att köpa nya. Men jag ska kolla bland mammas med. Hon har några som kanske kan funka. Det tåls att tänka på. ;) 

Nu lite tv, sen duschen. :)

Du gör mig så otroligt varm bara genom att finnas där.


Your love is a song

Just nu skakar mina händer. Jag va ute och skotta lite förut och fick så himla ont i dom. Så det är väl därför. Annars gör jag bara en massa bra saker här hemma. Förutom att skottar alltså. Har tvättat två maskiner, vikt tvätt och tagit upp den, plockat ur diskamaskinen och så hållt lite koll på mamma. hon va nog lite vimsig idag. För när jag skulle skotta låg det en såndär blompåse med tulpaner på dörrmattan. Så då fick jag ta hand om den så den fick vatten med. Känner mig duktig faktiskt. Har dock inte ringt till lite folk. Dåligt av mig, men det är en dag imorgon med.

Det gick för övrigt jättebra igår när jag va och vikarierade för min "gamla" lärare. Barnen va snälla men otroligt pratiga. Men jag känner igen mig, vet att vi så när vi va i den åldern med. Men jag är nöjd över min insats. Och jag fick reda på att det knappt fanns någon vikarie för skolan här, så imorgon ska jag ringa till vikariebanken, det va dit bl.a. jag skulle ringt idag. Lata jag. Så jag kan hoppas på att få jobba lite där. Sen va jag på arbetsförmedlingen igår med. Hon som skrev in mig tyckte väl mest att det va jobbigt att hon va tvungen att göra det istället för att jag gjorde det. Men eftersom det bara va jag där så kan hon ju knappast ha haft så himla mycket annat att göra. Men nu är det gjort i alla fall. Och nästa vecka ska jag träffa en handledare. Jag längtar inte dit faktiskt. Gillar inte att prata om mig själv och att jag är arbetslös. Isch. Men jag är så illa tvungen nu.

Imorgon ska jag ringa dom där samtalen. Sen får vi se vad jag mer ska göra. Kanske ska fixa lite och pilla lite i mitt rum. Alpin-VM är det och en massa skidor imorgon. Perfekt för mig.

Nu ska jag ta stick och sen göra ungspannkaka. Wiie.


Det finns bara en för mig och det är bannemig du
. ♥


Ibland kan rykten föra gott med sig

Jag fick ett väldigt trevligt samtal för en stund sen. Rektorn från en av grundskolorna ringde och frågade om jag ville hoppa in som vikarie på onsdag. Och självklart vill jag det. :) Jag har bara min gamla lärare att tacka, som jag dessutom ska vara vikarie för. Det roliga är bara att jag kom på nu i efterhand att det är mina gamla fotbollstjejer som går i den klassen. I alla fall en del av dom. Men det ska bli roligt att få se dom igen och att få jobba lite. Efter det ska jag ta mig till arbetsförmedlingen och prata med dom lite grann. Ta allt i samma veva. Det är enklast och lättast så.

Och snart har jag fått upp allt som ska upp. Det är en del saker jag äger må jag säga. Men det går framåt och jag hoppas att jag är så pass klar att pappa kan plocka undan de saker som inte ska upp ikväll. Sen får jag ta ett par tag med dammsugaren, det är skitigt och så är det någon som fäller hår här nere med. :P Och sist men inte minst, söka typ tusen jobb. (Eller typ sju).

Är dessutom supernöjd med min spotifylista. Du hittar den härLyssna och njut.

Nya tag

Är tillbaka en liten sväng. Har fixat en design som får vara tills jag kommer på något bättre. Dock inte jag som gjort den, sånt kan inte jag. Ska i alla fall avsluta min blogg på blogspot.com i dagarna och helt övergå till min gamla kära sak.

Som ni kanske märkt så har jag tagit bort en massa inlägg och det på grund av att det inte kändes som om det va jag som skrev riktigt. Sen har jag en blogg för alla tävlingar, så jag slipper skriva in dom inläggen här. Kolla gärna in där och se i fall du hittar någon tävling som passar just dig, http://emmatavlar.blogg.se.

Nu borde jag försöka sova då jag sover konstigt om nätterna. Eller jag borde göra det eftersom jag är helt sut på dagarna och sover lite dagtid med. Imorgon ska jag försöka fixa det sista med rummet och ta mig tid och gå till arbetsförmedlingen. Måste söka jobb med. Så det är dags att sova.

Saknar M.


RSS 2.0