Pirr i magen

Magen pirrar. För imorgon så här dags sitter jag på bussen till Växjö. Och när jag är framme så blir det härligt häng med Johanna på stan och fika. Förhoppningsvis får jag träffa min Emelie med. Och kanske härliga Sofie, men hon hade plugg. Så vi får se. 14.12 går mitt tåg söderut. Det är det min mage pirrar för. Jag längtar.

Nu kallar en sista jobbdag innan en långhelg med supermänniskor och sjukt mycket mys.


M

Nu är det nära

Nu är biljetterna betalda. Dom hämtar jag ut på fredag när jag väntar i Växjö, så har jag i alla fall något att göra. :P Ska ta mig en lång tur på stan och bara njuta av att vara där. Ta en fika med Johanna och äta lunch på Subway, det är ett måste. ;) Det kommer smälta som smör i munnen. Hihi.

Nu ska jag packa ner lite saker, då det känns som om jag kommer glömma hälften om jag packar på torsdag kväll. Och på fredag så ska jag ju åka tidigt som f*n.

CSI kvällen lång sen.


Du

Bästa helgen på evigheter

Helgen som kommer, det kommer vara den bästa helgen på evigheter. Säg på typ 2,5 månad. Jag åker tidigt på fredagen ner till Växjö och tillbringar min dag där och hoppas på att det är några som vill ses en stund. Ska trots allt vänta ett par timmar tills jag åker vidare till världens bästa M. Jag vet att jag inte ska klaga, men jag ska bara vara där tills på söndag. Jag vill stanna kvar längre. Men jag har fotboll på måndag igen och sen har jag jobb inbokat på tisdag. Så jag måste tyvärr åka hem. Jag håller dessutom på att leta sovplats i Växjö söndag till måndag så jag kan stanna så länge som möjligt hos M. Vill inte behöva åka hem tidigt. Så jag hoppas jag hittar en, annars har jag sagt till Emelie att jag kommer våldgästa hennes soffa. ;)

Jag längtar så sjukt mycket tills på fredag, ska få träffa åtminstonde en kompis, förhoppningsvis flera. Och sen får jag träffa han som jag saknar så sjukt mycket. Jag vet faktiskt inte hur jag har klarat mig utan honom i tio hela veckor. Jag är antagligen så mycket starkare än jag trodde på den delen. Även om vissa stunder har varit förjävliga. Men vi har klarat det. Kan vi klara det här, kan vi klara allt. Det är så mycket som har gått emot oss så varför ska vi inte lyckas? Det är väl så det brukar gå när allt är jobbigt. I alla fall om man vill något tillräckligt mycket.

Mitt ♥ tillhör dig.


Glad Emma!



Fick ett paket på posten och jag såg ingen stämpel eller så från något företag, men på baksidan av kuvertet så såg jag den.
Och jag blev superglad!
Det här fanns i:



Ringarna jag beställde i fredags på kvällen någon gång. Dom hade landat i min postlåda redan idag!
Det må jag säga är snabb leverans.
Stort plus till Jo'sign.
Där ska jag handla igen, många gånger. Dels för servicen, men absolut för alla hennes snygga smycken.

Så har ni inte kollat in där så gör det snarast!

Gladare flicka än mig kan man nog inte hitta just nu. :)


Örhängen från Loulou

                                     

För ett tag sen skrev jag ju om en hemsida som sålde bl.a. smycken som heter Loulou. Jag fick hem ett par finfina örhängen därifrån. Valde ett par vita då jag tycker det passar bäst till våren och sommaren. Tycker dom är ursöta. Tack så mycket! :)

Till dig, som fått mig att tro på kärleken igen

You touch these tired eyes of mine
And map my face out line by line
And somehow growing old feels fine
I listen close for I’m not smart
You wrap you thoughts in works of art
And they’re hanging on the walls of my heart

I may not have the softest touch
I may not say the words as such
And though I may not look like much
I’m yours
And though my edges may be rough
And never feel I’m quite enough
It may not seem like very much
But I’m yours

You heeled these scars over time
Embraced my soul
You loved my mind
You’re the only angel in my life
The day news came my best friend died
My knees went week and you saw me cry
Say I’m still the soldier in your eyes

You touch these tired eyes of mine
And map my face out line by line
And somehow growing old feels fine
I listen close for I’m not smart
You wrap you thoughts in works of art
And they’re hanging on the walls of my heart


I may not have the softest touch
I may not say the words as such
And though I may not look like much
I’m yours
And though my edges may be rough
And never feel I’m quite enough
It may not seem like very much
But I’m yours

You heeled these scars over time
Embraced my soul
You loved my mind
You’re the only angel in my life
The day news came my best friend died
My knees went week and you saw me cry
Say I’m still the soldier in your eyes



M


(The Script - I'm Yours)



För er som är nyfikna

Jag tänkte förklara vad det är jag jobbar med. :P Jag ligger i något som heter vikariebanken och där kan skolor och förksolor i kommunen boka in mig som vikarie hos dom. Och jag får hoppa runt till lite olika ställen. Vilket jag tycker är roligt och lärorikt. I februari va det lite taskigt med jobb, men nu i mars har jag nästan jobbat heltid. Vilket jag hoppas att jag kommer få fortsätta göra. :)

Hoppas alla hänger med. Annars är det bara att fråga på. :P

Thursday and I'm in love

Jag stormtrivs på det stället jag är nu och jobbet går bara bra. Jag har nog jobbat mer än en heltid den månaden då jag har jobbat alla vardagar utom två. Än så länge. På måndag ska jag till vårdcentralen och sen antagligen in till storstaden så ska vara "ledig" då. Sen är månaden slut. Och jag börjar förhoppningsvis nästa med att vara ledig och mysa sönder med M. Och fylla år såklart. ;)

Nu ska jag göra mig klar, sen ska jag till morfar och låna bil. Ska åka å jobba i en annan värld. Haha. Nästan.

Glad. ♥

Ännu en vecka är igång

Mitt favorit sätt att bli väckt på är absolut att dom ringer och vill att jag ska jobba. Man är så förberedd både mentalt och fysiskt. Haha! Hoppas inte ni gick på den. Mitt favorit sätt att bli väckt på är att en viss M pussar på mig och håller om mig. Men ringde gjorde dom i morse. Och sen ramlade det in jobb. Så nu är den här veckan inbokad med. Och jag ska vara på ett av mina favoritställen. Det tycker jag om. :) Så nu ska jag ladda inför en tidig morgon med förhoppningsvis otroligt tysta och snälla barn. :P Uppladdning görs med CSI Miami och CSI New York. Bättre måndagskväll kan man ju knappast ha.


Du är allt


Vinnaren av halsbandet är...

Det har varit sjukt i helgen. Så orken har inte funnits med, men nu är det dags. Vinnaren är dragen. Och jag vill tacka alla 36 som va med och tävlade. Det är roligt att ni vill vara med. :) Dock va det några som inte hade gjort rätt i ordningen med lotterna, så jag har räknat med dom som ni hade gjort rätt. Det är viktigt att man gör allt i alla steg om man vill ha större chans. Ni är dock inte helt ute ur matchen.

Titta på det lilla videoklippet och se vem som vann. Har inte vinnaren hört av sig inom 48 timmar så dras en ny vinnare.


                     


Grattis till dig! Skicka din adress till [email protected] så ska jag skicka dom vidare så du får hem din vinst. :) Skriv gärna med i mejlet vilket halsband du ville ha som vinst, bara som en extra påminnelse. ;P

Till er som inte vann. Häng inte läpp för det. Det kommer upp mer tävlingar. Men jag är nyfiken på vad ni skulle vilja se för tävlingar här. Är det mer smycken? Presentkort? Skönhetsprodukter? Släng iväg ditt förslag så har jag lite jag kan välja mellan. :)


Trevlig söndag till er alla! :)


Sista chansen!

Nu är det sista chansen att vara med och tävla om ett halsband från jo'sign. Jag drar en vinnare imorgon. :)

Du hittar tävlingsinlägget här! Missa inte denna chans.


Sjukstuga

Det har inte direkt hänt så mycket den senaste tiden. Känner att mitt liv är ganska händelselöst för tillfället. Har jobbat hela veckan. Men så blev jag sjuk idag så jag fick tyvärr tacka nej till en hel dags jobb imorgon. Men jag ska ta en sovmorgon, städa och bli frisk imorgon. Och hoppas på att det ska droppa in lite jobb tills nästa vecka. :) Skulle kanske ha gått å tränat ikväll med. Första träningen på över ett år, men det blev det inget med. Kanske nästa vecka. Får se hur det blir. Om man ska våga sig på det där igen trots en trasig kropp. Återstår att se.

Har funderat på en sak. Hur mycket kan man sakna en annan levande individ egentligen? Jag saknar M hur mycket som helst, men jag tänker inte att jag saknar honom, jag vet bara att det är något som fattas hela tiden. Och jag vet precis vad det är som fattas. En gosig sak som jag hoppas att jag snart får se.

Nu en massa CSI. ;)



Det är över snart

Helgen går alltid för fort. Alltid. Speciellt när man behöver ha helg. Eller när man vill att tiden ska stå still. Men nu är det återigen söndag, lördagen kändes som om den sprang iväg och det har snart söndagen gjort med. Har sovit sjukt dåligt i natt och har ont i huvudet så in i. Kan inte göra snabba rörelser. Men ska snart upp och äta lunch så det får bli ett litet piller samtidigt. Ska uj till brodern min senare idag och äta middag. Vi ska fira honom då han fyller år på tisdag. Gamle mannen. Haha.

Nu lunch :)

Helg

Ännu en jobbvecka över. Två dagars jobb som blev fyra. Goooooood. Man ställs inför nya prövningar varje dag när man jobbar med barn kan jag ju säga. Men det är sjukt kul. Jag ångrar inte mitt val av yrke. Jag är nog lite konstig. För jag tycker det är roligt att rätta i böckerna. Har nog aldrig träffat en lärare som tycker det. Men jag är ju som jag är med. ;)

På måndag har jag en hektisk dag. Fullt upp från morgon till kväll. Egentligen gillar jag såna dagar, men någon måtta får det liksom vara med saker och ting. Min dag ser ut ungefär så här:

8.15-13.30 Jobba
14.00 Möte med jobbcoach
senast 15.50 Hem, äta och klä om
17.00-18.00 Fotbollsträning med mina småtjejer
18.30 Möte angående lagledare till flicklaget
20.00 CSI Miami, är jag inte hemma då så är jag sur. Duschad och klar ska jag vara.

Nu ska jag i alla fall städa lite innan jag tar mig en dusch och tar fredag på riktigt. :)


Update

Det regnar ute och jag vill inte gå då. Hoppas mamma kan hämta det på vägen hem från jobbet. Hon åker ju ändå förbi där. :P

Jag har fångat en ängel

Nu ska jag traska iväg och hämta ett paket som har kommit till mig. Det är från jobbet och jag hoppas att det inte är alltför tungt. Då orkar jag inte bära det själv. :P Det ligger två överraskningar där i till M. Fast det är till oss båda på ett sätt. Haha. Det är spännande. Sen har jag faktiskt beställt lite till mig själv som va på rea. Spara pengar är fasen inte fel. :) När det är 80% rabatt så kliar det lite extra i fingrarna. :P Men nu är det gjort. Skönt. Men om man skulle komma iväg då. Regnar det för mycket så stannar jag nog hemma.

Bara för att du är du ♥

Utanför fönstret slår våren ut.
Marken blir grön igen.
Allt som var dött, väcks till liv,
det kan också vi
Mm..
Så länge vi andas.


Ute till havs styr en fiskebåt. Längs en fri horisont. Den gungar så tryggt in mot hamn som jag i din famn. Mm.. Så länge vi älskar. Det är för oss solen går opp. Lyser som guld, för kärlekens skull Solen går upp, så oskuldsfull Lyser på oss för kärlekens skull. Högt på ett berg står en katedral, och pekar upp mot skyn. Men det är för himlen i dig, och jorden i mig Mm.. Vi älskar varandra. Det är för oss solen går opp. Lyser som guld, för kärlekens skull Solen går upp, så oskuldsfull Lyser på oss för kärlekens skull. Mmmm... Lyser som guld, för kärlekens skull Lyser på oss, för kärlekens skull

Jobb, jobb ännu mera jobb

Det är en skön känsla när det bara ramlar in jobb. Hade egentligen bara jobb två dagar den här veckan. Nu är det helt plötsligt fyra. :) Skönt! Snart drar jag till Rimforsa och leker med dom barnen. Ska bli spännande. Och fruktansvärt nytt.

Ha en toppendag i solen. Det ska i alla fall jag ha. :)


M

Rabatt!

Jag har fått en chans att ge alla mina läsare rabatt hos L8Nyberg. Hur fantastiskt är inte det? Rabatten ligger på hela 15% och gäller till den 31/3. Så passa på att handla på er finfina smycken till ännu billigare priser. :) Rabattkoden skriver du in i kodrutan som finns i varukorgen. Rabattkoden är "VACKER".

Hoppas du hittar en massa fint som du kan fynda. :) 


                                    


L8Nyberg

L8Nyberg tillhör en av mina favoriter. Smyckena är inte för dyra men hur snygga som helst. Har en hel lista på saker som jag vill ha därifrån. Skulle inte tacka nej till om dessa kom hem till mig i ett fint litet paket. Bilderna är länkade så blev du sugen på något så klicka på bilden så kommer du direkt till just det smycket. :)


                 

                

               


Så glöm inte gå in och kolla på L8Nyberg och hitta dina nya favoriter! :)


Bläää!

Jag vill inte ha ont i halsen eller ha halsen tjock med äckligt slem. Och jaa, tänk att ni fick veta det. Så bra har jag det. Låt mig slippa det... :(

Lou Lou

Satt och kolla runt på Lou Lous hemsida. Och som många som känner mig vet så är jag svag för döskallar. Så självklart fastnade jag för dessa. Hur snygga är dom inte liksom! :O Kolla in sidan, ni hittar definitivt något där. Glöm inte titta in på deras facebok sida som du hittar här.

                              

Måndag, måndag, soliga måndag

Har varit på möte med en av mina många chefer. :P  Haha. Så är det när man är vikarie. Men det va bara ett rutinsamtal. Och jag visste det mesta redan. Men det är ju min gamla dagisfröken med så lite prat blev det. Och sen fastnade jag på skolgården med några av barnen. Pinocciho (?) är en rolig lek. :P Sen blev det en tur förbi mormor och morfar, men det va bara hundarna hemma, i hundgården, så klappa lite på dom innan jag gick hem. Fick ett samtal om jag kunde jobba i Rimforsa imorgon. Och det kunde jag, när jag kollat om jag fick låna bilen. Vilket jag fick. Och sovmorgon fick jag med, börjar inte förrän 12. Lyxigt. Har pratat med min eventuella jobbcoach med. Det gick ju som det gick. Ska på möte om en vecka så får vi se om jag behöver en jobbcoach eller inte.

Har första träningen med mina nya tjejer ikväll med. Ska bli riktigt roligt, känner bara att det står totalt stilla i huvudet just nu. Vet inte alls vad jag ska göra. Men ska kolla med deras förra tränare vad dom har gjort förut. Sen blir det hem och leta leta leta övningar.

Och jag är så himla nyfiken, jag la en egenbeställning på lite grejer på jobbet som förhoppningsvis kommer den här veckan. Om jag har tur. I den så finns det en överraskning till M. Och jag tror att både ögonen kommer ploppa ut och att han kommer tappa hakan när han får se det. ;) Sen kommer det lite roliga saker med. Lägger upp kort på allt utom överraskningen när paketet kommer. :)

Nu ska jag fixa och trixa lite innan träningen. CSI ska ses, hoppas jag hinner komma en bit in på andra säsongen idag. Har några att avverka så att säga. :P


Du är världens underbaraste människa.

Butik Stylish

Jag måste bara berätta för er om en sida som jag tycker väldigt mycket om. Den heter Butik Stylish och finns inte bara som webshop utan som fysisk affär med och den hittar du i Uppsala.

Jag kan sitta och kolla i en evighet då jag hittar hur mycket fint där som helst. Jag skulle vilja köpa allt på en gång, men jag har tyvärr ingenstans att ha det på.

Här får ni några bilder på några av mina favoriter. Kan ju säga att termosmuggen är min absoluta favorit och jag är kär i den. :)






Fina saker va? :) Jag tycker definitivt att du ska ta en titt in dit. :)

Buzzador

Jag antar att många redan har hört talas om Buzzador. Som en Buzzador får man vara med i olika kampanjer och prova saker för att sedan ge feedback till företagen. Och alla produkter är gratis. Det enda man måste göra är att svara på några frågor efter varje slutförd kampanj. Inte så mycket begärt efter att man fått prova saker gratis.

Det hela går i stort sett ut på att man provar en produkt, pratar med sina vänner, skriver om det på bloggen och sen svarar på frågorna. Lätt va? Ibland får man hem så pass mycket att man kan dela med sig till sina vänner. Man väljer dessutom vilka kampanjer man vill vara med i och man får det hemskickat, gratis.

Är du inte medlem redan nu så tycker jag att du ska bli det. Du hittar sidan här och uppge stjaerna som rekryterare. Lycka till! :)


Kreativiteten vill flöda

Men kroppen och knoppen orkar inte med.

Försökte lösa det där med facebooks gilla-knapp. Men det slutade med att jag tog bort den. Om du vill gilla mig, vilket jag tycker då du kommer få härliga uppdateringar där, så kan du bara söka på emmset.blogg.se så hittar du mig eller så klickar du här. Jag är ett knapptryck bort vill säga. :P

Kan påminna er om att inte glömma bort tävlingen om ett superfint halsband! Är skapligt avis på den som vinner kan jag lova. Du som inte vet något eller bara missat det, här finns den.

Kan ju säga att det här med att vara på väg å bli sjuk nästan är värre än att vara sjuk. Det är som att ligga i en gråzon. Inte veta vad man kommer orka med imorgon eller hur man kommer må. Pisiigt. Som tur är så har jag bara ett möte, sen är jag ledig fram till onsdag. Har i och för sig min allra första träning tillsammans med mina nya fotbollstjejer imorgon. Och jag har en grav blackout känner jag. Vet inte alls vara fantasin försvann när jag skulle komma på lekar och övningar. Dom är trots allt bara 7-9 år. Så ja. Har något att tänka på imorgon.

Nu blir det CSI NY innan lite sömn och drömmar om M. ♥

Facebook

Som ni ser så finns jag numera på facebook också. Det är bara att klicka på gilla-knappen för att hänga med på allt roligt. :) Har dock inte lyckats komma på hur jag ska få den på svenska än. Om någon vet, snälla hjälp mig. :P

Härlig söndag^^

Tänkte bara säga att det här typ världens underbaraste söndag. NOT! En blandning mellan huvudvärk och antagligen något med bihålorna , lite feber, ont i halsen och så känns ögonen uppsvullna. Kul jag har det.

Dock så kommer det antagligen bli världens bästa födelsedag när vi kommer dit. Inte så långt kvar, men jag längtar dit för jag ska förhoppningsvis vara med världens bästa M. ♥

Dålig update

Jag vet att det är dålig uppdatering, men jag har inget att berätta just nu. Har just nu ont i huvudet och en gnutta sömnbrist. Men jag ska vl inte klaga för mycket. Är ledig imorgon förutom ett möte så kan sova då. Ska fixa lite med bloggen idag har jag tänkt mig. Hoppas bara inte jag somnar under tiden. :P

Igår färga jag håret. Skönt som tusan då jag såg min fula utväxt hela tiden. Så det är gjort. Och mörk är jag. Så som det ska vara. Passade på att slänga på en ansiktsmask under tiden. Hade en liten lyxdag för mig själv. :)

Nu ska jag titta på skidor, skidor hela dagen. Och så ska jag fixa med lite smått å gott med. :P

En dag kvar

Sen är det helg och jag får pusta ut. Har varit en inte superjobbig vecka, men mycket att anpassa sig till. Det kommer nog upp lite nya bilder imorgon då min kära mor har varit en ängel idag. :) Och nästa vecka har jag en present till henne. Men det får bli en hemlis tills dess. ;)

Nu ska jag titta på CSI och sen sova. Jobb imorgon med...


Du

One heart asking, give me love, give me love

Snacka om att vara konstig när man fortfarande är trött trots att man somna strax efter 22 igår. Upp halv sju bara för att kunna slöa lite innan jobbdagen drar igång. Idag är det en lång dag dock. Slutar inte förrän fyra, men det ska jag nog klara mig med. Har inte så mycket att göra hemma ändå. Typ prata med världens bästa och bara hänga. Så det skadar inte med jobb. Det är bra för ekonomin kan jag ju säga. Så kan jag spara till min nästa resa till skåneland. :P

Nu ska jag platta mitt jobbigt ostyriga hår. Kan inte se ut så här i skallen. Men jag får skylla mig själv som hade lite fuktigt hår när jag la mig. Hoppas alla får en toppendag. Jag ska försöka. Det är ju trots allt en vårmånad. :)


Det finns inga ord som kan beskriva vad du betyder för mig.

Det går en vind över vindens ängar

Nu är det klart. Jag ska börja träna ett flicklag igen. :) Dock är det lite grejer att fixa innan det. Men det ska bli riktigt roligt tycker jag. :) Det är ju typ det roligaste som finns enligt mig. Så på måndag kör jag igång. Ska lära mig lite namn till dess och kolla igenom alla papper. Det är lite att göra så att säga. Men det gillar jag.


Du är det finaste mina grön-bruna-gula ögon har skådat.

Things will fall apart

Känner en passivitet här. Men jag jobbar mest nu i dagarna. Skönt tycker jag då jag får lön. Får första lönen samma vecka jag fyller år. Kan det bli mer perfekt? Knappast. ;) Hoppas jag kan åka iväg den helgen med. *Hoppas hoppas hoppas hoppas* Ska i alla fall snart traska iväg och gå på ett möte. Kan antagligen berätta mer senare ikväll. Jag tycker i alla fall att det ska bli spännande. Och det är alltid roligt med överraskningar, tycker åtminstonde jag.

Glöm inte bort min tävling, du hittar den här. Det är inte många deltagare så passa på att ta chansen att vinna ett jättefint halsband. Jag är superavis kan jag lova.


So long!

RSS 2.0