Studiedag <3

Nu är det redan den 12 mars 2008. Det känns som om tiden bara rinner iväg. Fast det är bra å få studiedag ibland. :P Men det betyder bara att det är skola dagen efter, oftast. Fast att gå 8,15-10,35 i morgon, det är inget å klaga över.
Behöver egentligen göra så himla mycket skolarbete, men jag vet ju vad jag har att göra på lovet. Men all ork och motivation bara har försvunnit. Jag vet inte vart bara..

Föräldramötet var en katastrof, det var fem barn representerade av elva. Det är skamligt. Att de inte fattar, det ar en som ringde och sa att hon inte kunde komma. Finns inget att kommentera om det mer än att om det inte kommer fler tjejer till träningarna och som börjar så kommer laget att upphöra. Det går liksom inte spela sjumanna med elva tjejer. Omöjligt. Får se hur det blir.

Matchen förra helgen gick väldigt bra, vi vann med 4-3 och vi var nog bättre tränade än dom. Haha. Jag spela typ 65 minuter. Spela hela första halvleken vilket förvånar mej att jag orkade. Men jag är glad med. :)

Jag tycker verkligen inte om att hålla på att ringa till folk å så. Det är lite läskigt. Jag är fullt medveten om att det låter töntigt, men jag känner ju så. Iaf så har jag ringt om sommarjobb och om balklänningen, så det är typ löst nu. Härligt liksom. :)

Var i Skövde igår med alla bfelever på skolan och hälsade på deras bfklasser eftersom de hade varit hos oss och hälsat på. Det var helt okej, men det är inte kul att må så illa när man åker buss, fast det gav ju en positiv sak med sig när vi åkte hem, jag fick vara barnvakt åt lilla jasmine, typ sötaste ungen som finns. Hon är så himla gullig så jag tror jag ska smälta.
Sen var det iaf första balträningen igår med, det var ju stor uppslutning vill jag lova, typ 35 av 174 stycken. Det känns ju lovande inför framtiden, bra att vi ska ha ett möte på torsdag om en vecka. Hoppas bara att det kommer fler på söndag. Fick iaf dansa med Tom igår eftersom Emil inte kan på onsdagar, inte jag heller egentligen men eftersom jag ändå var i Vimmerby och inte skulle hinna hem till träningen så kunde jag ju liksom lika bra vara med. Det var nog lite tur, eftersom det bara vara jag och Mika från balkommittén med. Och hon var ju sjuk så hon stack hem så stängde jag och josse igen. Det var lite läskigt att vara i skolan så sent och ensamma. Men kul hade jag iaf. Tom var rolig att dansa med, han är bara så grymt lång. Vilket jag INTE är. Men det var iofs bara bra, för det är Emil oxå så då lär jag ju mej. Haha. Vi kom på många saker som man kunde ändra på och å styrde han in i typ alla, jag tror vi mer va i vägen för de andra ibland och det var ju inte så himla bra. Roligt hade jag iaf. Och på söndag ska Emil med och dansa. Då får vi se hur det går. Haha. Han har själv erkänt att han saknar taktkänsla. :S
När vi satt i bilen på vägen hem så ringde TG och sa att jag fick vara med på matchen som äger rum ikväll. Vi ska spela borta mot Gullringen, det är ju iofs bara en träningsmatch och jag har inte en aning om hur mycket jag kommer få spela, men med är jag iaf. Ska bli roligt. :)

På lördag är det Silverpokalen i Södra Vi, sen blir det att rida med Lisa i skogen och sen bara slappa hemma och vila upp sig inför söndagens balträning. :)


Ha't bra mina kära soldater

See you in heaven if we don't survive

Växjö ?

Is it the new shit ?
Kanske, kanske inte. Det märks om ett par månader. :)

Var iaf där idag och tittade på skolan. Den var hur fin som helst ju!! :O Att jag bara ska gå där i höst. Det verkar ju hur bra som helst. Och allt ligger på samma ställe med. Alltså Campus och studentbostäder å det. Jag är så såld. Totalt såld. Jag vet precis vad jag ska göra i 4,5 år efter studenten. Jag ska flytta till Växjö och plugga till idrottslärare. Vilken dröm :D Jag vill verkligen gå där. Dessutom bor Fredrik där, så då kan jag våldgästa honom och tvinga honom att föda mig när kassan börjar tryta. Haha. Frågan är bara, korridorsrum eller en etta ? Eller varför inte en dubblettlägenhet ? Vad ska man välja ? Det är typ lika dyrt allt iaf. Mellan 3000-4000 kronor för en etta! Det är inte klokt förstår du. Det blir att bo på Fredriks soffa xD Nej jag kan inte utnyttja Fredrik så mycket. haha. Jag ska klara mig. Det ska jag. Annars får jag lära mig att jag ska det. Bara inte en lägenhet långt bort. Om man festar å så, det blir lite jobbigt å ta sig hem då. :P haha.
Har iaf åkt bil i typ fyra timmar idag. Väckarklockan ringde dessutom halv fem i morse. Jag är såå glad att den inte kommer ringa förens kvart över sex i mrogon bitti. Det ska bli så skönt å få sova ut lite grann iaf. :P För jag är såå tröööött!

Imorgon är det torsdag. Det innebär skola och föräldramöte. Jag vet inte vilket som kommer vara mest plågsamt, att orka gå till skolan eller att orka ha ett föräldramöte. Det kommer märkas i morrn kväll.

Match på lördag med. Första för iår, får se hur det går. Är väl inte mest vä'ltränad och har bäst kondition direkt, men jag ska försöka och inte ge upp. Så det så. Antagligen så blir jag bänkad först och får spela på lite olika platser medan de andra vilar upp sig. Sån spelare är jag^^. Kul. Eller inte. Men sånt är livet.


Snart dags för sängen iaf. Jag längtar efter den och den efter mig. Hoppas jag iaf.

See you in heaven

/E.


Man förundras över saker å ting ibland

Jag tänker så ofta på vad jag vill ha och önskar jag kunde få.
Jag tror det gör att jag inte riktigt ser vad jag har, allt jag har.
De saker jag skulle vilja ha är inte alltid saker man behöver.
Men vad är lycka mot någon som sårar en?
Lycka finns i allt möjligt, te.x. familjen, kompisar och fotbollen.
Åtminstonde min lycka, men det finns något som saknas.
Någon att hålla om och vara lycklig med.
Någon att bara kunna tänka på och känna hur hjärtat slår hårdare och man blir varm och glad.
Jag vet att jag en gång kommer att finna den personen som gör mej så varm och glad.
Men vem vet hur lång tid det kommer ta ?
När jag behöver det nu, när mitt liv krasar, när vill jag ha någon att luta mig emot.
Då, då finns det ingen, ingen alls.Idag blir det skola, plugg, träning och städning.
Det ska bli jobbigt, eftersom jag har en sån grym träningsvärk från igår då jag red på lilla Sanna.

image1

Det gick iaf jätte bra.
Fick med mej en rosett hem och så.
Men det är inte bra att rida så hårt, när man inte har ridit på ett bra tag.
Man får så ont dagen efter.

Balkommittémöte idag. Kul. :)
Nu börjar det ju likna något på den fronten.
Typ 80 par anmälda tror jag att jag hörde.
Det ska bli så grymt kul.

Idag är det iaf första ute träningen, kul ? Det får den som väntar se.


POK my dear friends ;)


Vart tog våren vägen ?

Härligt med lördag, får äntligen sova länge och vila sig.
Även fast jag har en massa skolarbete som väntar på mig.
Men det hinner jag med någon annan gång.

Lisa var hos mig igår, vi var på konsum å skulle köpa lite godis till filmen vi skulle se på.
Men det vart mer att vi köpte filmer som vi kunde se på när vi åt godis.
När vi kom hem till mig såsåg vi iaf Bottoms up och Zoolander.
Inga höjdarfilmer direkt, men det var kul.
Och det är alltid lika roligt att umgås med Lisafisa. :)
Längtar tills Göteborg.

Jag sitter å tittar ut genom fönstret, kan inte sluta fövånas. Det SNÖAR ute! 
Hur kan det snöa när det är på väg å blir vår ? 
Jag fattar det inte riktigt.
Om 1h och 30 min så börjar säsongens första träningsmatch,
så det blir att gå å kika lite på den i snöyran som har förvandlats till jobbigt regn.

Sitter å tråkar framför youtube och Björn Gustavsson.
Man kan ju inte hitta roligare människa. Dessutom är han så himla söt med.
Längtar så grymt mycket tills ikväll och melodifestivalen.

På måndag är det möte med balkommittén.
Då blir det att börja jobba riktigt hårt med alla saker nu.
Det är fototider, träningslokal och m.m. som ska lösas.
Tiden rinner juiväg så snabbt, det är typ mindre än tre månader kvar tills balen är.
Måste hämta min klänning och hitta skor och smycken.
Iaf så kommer jag hinna det.
I hope.So here I go again
Chasing you down again
Why do I tell this
Over and over
Over and over
I fall for you
Over and over
Over and over
I try not to
Over and over
Over and over
You make me fall for you
Over and over
Over and over
You don't even try

Sönderspelad i min ipod^


Ha't bääst


RSS 2.0