Söndag

Idag vaknade jag ungefär 13.00. Har nog aldrig sovit så långt in på dagen. Gick ju trots allt bara å la mig vid tolv i natt. Förstår inte varför jag sov så länge. Hm, det återstår att ta reda på. :P

Har i stort sett inte gjort något vettigt alls idag, har fixat lite småsaker. Sitter å laddar upp inför nästa veckas praktik. Ska bli kul att få komma tillbaka igen. Jag tycker om att vara ute i skolan. Hoppas på mer matte än no den här veckan. Får se hur det blir.

Har bestämt att jag måste börja röra på mig igen, det har blivit för mycket stilla sittande. Så nu är det promenad varje dag med styrka varannan. :) Efter jul blir det simhall och gym (:

Sängen nästa. (:

Lördag

En vecka av praktiken är gjord och det har varit jobbigare än vad man tror.  Man blir trött och det sliter på en att gå upp tidigt och pendla.
Har både onsdag, fredag och lördag varit på stan och slöasat lite pengar. Men jag har faktiskt köpt julklappar med. Och en klänning till jul och nyår med. Den är jättefin och jag är så glad att jag hittade den. :)

Igår så julstädade jag. Det var lite småjobbigt. Men det vart ju fint och rent så det gjorde ingenting. Har plockat fram tomtar med och imorgon tänkte jag hänga upp min adventsstjärna och tända lite ljus. :)

Sitter å våndas över hur jag ska få med mig allt när jag ska hem till mamma och pappa över jul. Ska ha med mig grejer till nästna tre veckor som innehåller jobb, träning, jul, nyår och sällskap. Massor med kläder och skor och grejer. Vet inte hur det kommer gå på bussen, bra hoppas jag. Tur att mamma och pappa skjutsar mig hem när det är dags. Måste handla när jag kommer hem med. Så jag har något att äta med. :P



Blir att inta sängen snart. Imorgon får jag ju sova hur länge jag vill.

Onsdag

Praktik idag med. Det går bara bättre å bättre tycker jag, i alla fall med matten. NO:n är jag fortfarande skitosäker på. Det är ju inte mina inriktningar så vad kan jag göra?
Var å handlade skor i dag. Vart visst tre par stövlar. Skulle bara blivit två par och ett par vanliga skor, men det blev ändrade planer. Handlade en tröja, en kjol med hög midja, mascara, strumpbyxor och en jättefin väska. (:



Jag var till och med så onyttig så jag åt på Donkan, men det var så lockande. :P

Imorgon ska jag s¨gå med Johan, en idrottslärare. Det ska bli roligt. :)

Måndag

Sitter nu här, trött som bara den efter en hård arbetsdag. Det var roligt på vfu'n, kommer väl få mer och bättre intryck av skolan och allt längre fram.

I lördags var det i alla fall hårdrockssittning, det var jättetrevligt och Sivans var med trevligt. Mycket ;P Om jag bara inte hade sjungit så himlans mycket. För när jag vaknade igår så upptäckte jag att min röst nästan var borta. Och jag gick igår och hoppades på att den skulle komma tillbaka tills idag, men nej. Här sitter jag nu med skrovlig och hes röst och jag vet inte vad. :P Hoppas på att jag kan prata som vanligt i slutet av veckan.

Och trött som jag är ska jag äta nu och sen lägga mig och vila en liten stund.

Imorgon kommer det pengar till mig och jag ska köpa stövlar och hårfärg, för Josefin ska hjälpa mig med det. Ska göra lite slingor i håret med. :) Får hoppas på att det blir bra sen. Bild kommer komma. ;P

Nää nu ska jag äta mat. Fast ajg vet inte vad jag ska orka göra. Fiskpinnar kanske...


Fredag men egentligen lördag

Har precis pratat med Lisa, som vanligt när jag gå hem och det är mörkt och min fantasi vill spela mig ett spratt.
Var på bio med Malin ikväll. Det var jätteroligt att umgås med lite människor för än gångs skull. :P Filmen var faktiskt bra, fast dom kunde ha tagit bort lite läskiga delar, inte mig emot. Då hade det varit en mycket bra film. (: Såg förövrigt på Twilight om det är någon som undrar det.

Men nu ska jag gå å lägga mig. Måste få några timmar sömn innan jag ska upp och tvätta.


Sleep tight and don't let the vampires get you. ;P

Torsdag

Och jag har inte varit hemma sen 8 i morse. Har suttit i biblioteket sen runt tio, för vi hade seminarium från åtta till tio, och jag ska sitta här i kanske 5-6 timmar till. Bara för att få så mycket som möjligt gjort idag. Ska ju vara klart i morgon. Nu har det börjat lossna lite i alla fall. Har läst en del böcker. De kan faktiskt vara rätt intressanta, en del av dem i alla fall. Men nu vet jag hur jag ska göra när jag ska plugga. Jag går till biblioteket och sätter mig, här kan jag inte mygla så mycket som hemma. Hemma får jag ju inget gjort förrän jag får panik och då går det jättedåligt. :P Jag vet hur jag ska plugga till seminariumen nu med. (: Bibblan är mitt nya favoställe. ;P

Bäst att jag fortsätter plugga nu. Kanske skriver lite mera sen.

xoxo

Onsdag

Har tyvärr inte fått så mycket gjort med hemtentan idag. Vilket var vad jag misstänkte med att sitta hemma. Så imorgon ska vi ha seminarium på morgonen, sen ska jag sitta i bibblan tills mina ögon trillar ut eller dom stänger. Fast jag tror inte jag sitter kvar tills klockan 22, för jag tror det är då de stänger. Men många timmar blir det där i alla fall. Så¨frukt och mackor ska med imorgon och vatten samt musik. Böckerna är nerpackade och datorn får stå på bordet tills imorgon. Skönt att det bara är ett avstämningsseminarium inför vfu:n nästa vecka. Jag är lite nervös faktiskt. Men det ska bli roligt. Bara att jag inte vill ha ma/no, det är inte mina ämnen. Men jag har lämnat det där gakom mig nu, iaf en del. Så länge jag får en idrottsplats när jag läser idrott så är jag glad. Men men.

Nu ska jag gå å lägga mig. Sov inte så mycket i natt. Så kan vara bra om jag gör det i natt.


If I were a boy

Tisdag

Sitter här å skriver upp en massa som måste inhandlas. Det får göras nästa vecka när jag har fått pengar igen.
Vaknade inatt och hade skyhögt blodsocker, så när jag vaknade i morse mådde jag piss och hade jätteont i huvudet. Så jag hoppade första föreläsningen och gick på andra. Hade kunnat stanna hemma från den med, för att som hon sa i stort sett kommer ut på blackborad, så ja. Men gick gjorde jag i alla fall.

Imorgon börjas det med hemtentan, pissigt värre. Måste gå upp tidigt, så jag ska lägga mig nu snart så kanske jag somnar om ett par timmar. Så är jag typ borta i tre dagar. Kommer väl avlägga rapporter under tiden, typ hur dåligt jag mår och hur dåligt det går och hur dåligt samvete jag har. Haha.


Longing for you
Only you

Måndag

Ja, då börjar vi om igen. Måndag och skola igen. Det är skönt att det bara är två dagar i skolan den här veckan. Dessvärre är det hemtenta som gäller. :/ Så hela onsdag torsdag och i stort sett hela fredagen så ska jag sitta på bibblan. Hoppas på att det är bättre att sitta där än att sitta hemma och skriva.

Var och handlade lite mjölk å så för en stund sen. Sitter nu och väntar på att fotbollsgalan ska börja. (: Det ska bli ett trevligt avbrott i vardagen. :P

På fredag ska jag i alla fall på bio med Malin. (: Hon skickade en finfin lapp med min biljett till hårdrockssittningen på lördag och så stod det att vi ska på bio på fredag. :) Hihi. Jag längtar tills dess. Massssssssor! 

...

Ja, sen söndag kväll. Men jag sitter å försöker pilla ihop allt till veckan och till hemtentan och så. Ska jag väl ta och besöka sängen snart.

Jag har en massa roliga saker inplanerade i mitt schema nu. Hårdrockssittning, bio med Malin (hoppas), VFU, ÖG's jobbarfest, botgöringen och så kommer mina tre pullor till mig och hälsar på, förhoppningsvis detta år. (: Annars så får jag träffa dom allihopa när jag kommer hem över jul. Kan ju bli jobbigt å vara fyra stycken i min pyttelilla lägenhet. Sen tror jag inte var så mycket innan det var dags att åka hem igen. :P

Nää nu ska jag gå å dejta kudden. ;)

Söndag

Händer inget speciellt idag, Var å handlade och gick en sväng med Linn idag. Var trevligt att ha lite sällskap.

Ska titta på mitt stora feta grekiska bröllop nu och bara dega. Ska plugga lite sen med, om jag orkar. Men jag har ju bestämt mig för att jag ska bättra mig så det kan ju vara bra om jag gör det med.

På lördag ska jag i alla fall gå på hårdrockssittning. Tips på vad man kan ha på sig och så vore jättetrevligt att få. (: För jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig eller hur jag ska sminka mig eller ha håret. :P

Så folk:

Ge mig tips!

Lördag, fortfarande blää

Tentan sög, eller bara sista delen, för de två första delarna gick skitbra. Så det är väl bara att plugga till nästa omtenta.. :/ Det är sååå tråkigt. Men så är det. Jag tror inte många kunde tredje delen. :P

Ikväll blir det i alla fall deppa en tag, sen bara slappa och laga god mat. (: Ska bara se på tv och lata mig i alla fall.

Saknar någon som jag kan krypa upp i famnen hos. Vart finns du ?

Lördag

Ja, nu sitter jag här å pluggar det sista inför omtenthelvetet, inte för jag har pluggat så mycket innan direkt. Men men. Det känns som om jag kan det här så bra ändå. Förutom läroplanerna som jag suger på. Ska bara vara en aning bättre på essä delen, som inte är min favorit. Jag skulle kunna ta en massa påstående och begrepp istället för den. Men jag hoppas jag klarar den den här gången.

Och ute regnar det bara. :( Ska i alla fall snart hoppa in i duschen och sen fixa klart här hemma. Linn skulle komma upp till mig och fika innan vi skulle ta sällskap till omtentan. Det känns som jag städar var och varannan dag, hm kanske måste ha bättre grundordning så jag slipper det.

Sen ikväll ska jag bara slappa och inte ha något dåligt samvete. Ska laga lax med potatis och romsås. (: Mmm. ;) Sen ska jag bara njuta av kvällen och inte alls tänka på imorgon så jag måste plugga igen.
Fast det skulle vara trevligt att gå ut ikväll, faktiskt. Jag är jättesugen på det. Gaaah!! Gå ut med mig någon snälla!! Jag vill festa...


Aja, see ya^^

Fredag

Och idag är  jag "ledig" igen. Men jag ska plugga hela dagen. För imorgon ska jag skriva omtenta och jag har funderingar på att klara den den här gången faktiskt.

Ute är det bara tråkigt väder. Regn, regn och ännu mera regn.

Jag vill ha vinter och snö.
 
Och med vintern och snön kommer julen. (:
Då ska jag hem igen och så ska jag bo hos mina föräldrar i två veckor lite drygt. Lite jobbigt med. För antaligen så får jag sova i en tältsäng hela tiden. :/ Inte min favorit direkt. Men sen får jag ju träffa Lisa en massa. För hon kommer också åka hem. Det ska bli så roligt att få umgås med henne igen. :) För jag saknar henne så himla mycket!

Nää nu är det bäst jag börjar plugga så jag kan gå å handla litteratur sen idag. :)

Torsdag, lite senare

Det blev ingen utgång till Stallarna. TRÅKIGT! Jag ville så gärna komma ut å vara lite social. Nää istället sitter jag instängd i min lägenhet. Dessutom har jag ingen lust att sova...

Såg nyss på P.S. I love you. Jag trodde aldrig att det skulle sluta vara sorgligt. Det gör liksom så ont i mitt hjärta. Och jag blir så deppig. Jag ska egentligen inte titta på såna filmer, men jag gör det ändå.

Nu ska jag titta på Mamma mia sen ska jag lägga mig och sova.

Vad jag vill ha allra mest nu är någon som tycker om mig för den jag är, tycker om att vara med mig och bara tycker om mig, mig , mig! Någon som älskar att kramas och pussas och bara mysa men också vill gå ut å ha roligt och vara social. Någon som verkligen vill ha mig för den jag är. Någon som kan se mitt inre och vara det finaste jag vet. 
Finns du där ute?

Torsdag

Idag var det i stort sett omöjligt att ta sig upp ur sängen. Det gick när klockan var halv tio och risken för att försova sig idag igen fanns. Jag tog mig i alla fall till föreläsningen och vaknade till efter ett tag. Åt mat med Linda och Johan idag igen. Dom är så snälla mot mig hela tiden. ;P I alla fall så stod det seminarium på schemat. Vi begav oss i grupp ner till brygghuset där vi skulle vara. Och det var nog det roligaste seminariet hittills. Det var mycket diskussion och ingen som satt och sa vad vi skulle göra eller rätta in oss i ledet igen. Fast det vart ganska mycket pladder, men man får väl ta det.

Är fortfarande trött, ska inte lägga mig så sent ikväll. Ska dessutom försöka få lite gjort med. Hoppas jag orkar det med.
Jag skulle jättegärna vilja gå ut å festa. Men det är väl ingen bra idé, då jag ska plugga hela dagen imorgon. Har ju omtenta på lördag. Jag hoppas jag klarar den med. Jag vill det.

Månen är framme, eller den håller på att försvinna. Men det är fullmåne och den är så fin så som den lyser upp. :)

I natt när jag inte kunde sova så skrev jag en lista på saker jag skulle vilja ha/köpa. Ska bara ha pengar till det först. Men jag behöver i alla fall nya skor och lite linnen och sånt. Det finns massor med saker på listan. Det får bli efterhand liksom. En sak i taget. Eller två i taget. :P

Jag vill tatuera mig nuuuu! Är så grymt sugen på det. Men jag måste bara ha pengar till det först. Det kan ta ett tag. Men nu ska jag i alla fall börja spara. Eller inte nu, men efter jul. Då det inte är något speciellt som måste betalas utöver det vanliga. JIPPIE^^

Ringde till Hanna nu iaf, som inte kom till mig och lagade middag igår :(, vi ska i vilket fall som helst dra till stallarna senare ikväll och ta en öl eller två eller sju som jag slängde ur mig. :P Så nu ska jag gå å fixa en massa, diska, plocka in kläder, duscha och så plugga lite om jag hinner det. Förhoppningsvis. (:

See ya ;)

Onsdag natt

Nu sitter jag här, inte så farligt trött, men gäspningen kom bara för att jag skrev så. Ska i fall gå å lägga mig i min precis nybäddade säng. (: Ska bli skönt att få krypa ner där. Jag vet precis vem och vad jag ska tänka på.

Det är sjukt vad man kan fastna för någon så fort som jag har gjort. Ska inte säga mer, det får bli en hemlighet. Hihi.

Har i alla fall bestämt mig för att tatuera mig nu. Ska bara beställa tid, skaffa pengar och ett motiv. Har tittat på några. Och så har jag bett Lisa måla min tatuering. Det skulle vara det ultimata. Det skulle vara som att jag bar med mig henne jämt om hon gjorde den. Och det skulle jag verkligen vilja. Men jag tänkte lägga ut några förslag så länge. Skriv gärna vilken ni tycker. Den ska vara på handleden/underarmen för den som undrar.

   


Alla bilder vill inte laddas upp. Men ja jag är helt inställd på stjärnor.

Men om det är någon som vet en fin tatuering med stjärnor, kom gärna med förslag! (:

Nää nu är det sängen nästa.

Onsdag

Och idag är det "ledigt". Vi är ju inte lediga så, vi har bara inga föreläsningar eller så. Vilket är rätt skönt. För jag har en del att göra idag.

  • Tvätta
  • Damma
  • Dammsuga
  • Diska
  • Städa toaletten
  • In till stan och hämta grejer på apoteket
  • Till skolan och fixa en påskrift (om det finns någon som får göra det)
  • Handla litteraturkompendiet
  • Plugga till seminariet imorgon och till omtentan
  • Stryka
  • Plocka i ordning
  • Förhoppningsvis kunna köpa kurslitteraturen idag

Så ja det finns en del att göra idag. Kommer väl stryka över det som är gjort sen. Så får se vad jag hinner och inte hinner med idag. :P

Jag åt skumtomtar för första gången för i år igår. Det var gott. :)

Ikväll kommer antagligen Hinnizen (Hanna) till mig och så ska vi laga mat och ha det allmänt mysigt. Så kan ju vara bra om det ser någorlunda bra ut här då. Inte en massa saker överallt. :)

Nää det är bäst jag tar tag i saker å får något gjort. :)


I wanna find the way back into love


Tisdag

Jag vaknade tio minuter innan första föreläsningen. Jätteroligt. Och eftersom jag inte vill komma en timme in i den så hoppar jag över den helt. Duktigt av mig, NOOT. Och dessutom håller den på i tre timmar. Så jag börjar inte förrän klockan 14 idag. Så det blir att städa och fixa i lägenheten i fall jag skulle få besök någon dag. Det är knappt så att jag  vill vara här inne ibland. :P

Jag är så trött. Men ändå inte. Jag har sovit från tolv i natt till nästan tio nu. Förutom när mobilens alarm ringde och jag snoozade i en halvtimme eller så. :P Det var skönt att sova så mycket. Och jag drömde en sjuk dröm med. Men jag började tänka på annat när jag vaknade till. Det var mycket bättre. ;) Hihi. Och tankarna nu är ju mycket bättre med. Dom är härliga. ;) Hihi.

Nu är det bäst att jag börjar ta tag i saker. Eller försöker i alla fall. :P

Fortfarande måndag

Nudlar på g och jag är sjukt trött. Jag skulle vilja ha smörgåstårta och en stor mjuk, varm och kramvänlig famn att krypa upp i nu. Det skulle vara så skönt att bara få vara ett tag.

Skolan sög idag. Fast ja, man lär sig ju en del som man inte skulle göra om man inte gick här. Rätt logiskt faktiskt. Och just nu så värker huvudet av sömnbrist.

Nu blir det i alla fall film och nudlar. Och så ska jag hoppas på saker som jag inte vet om de kommer hända. Men jag ska hoppas hårt hårt hårt. (:


Längtar efter en sak med. Mycket. :)

Måndag

Om jag fick sova hela dagen idag så skulle jag lungt göra det. Jag är så himla trött. Fast det finns ju en anledning till det med. :P

I lördags jobbade jag för ÖG, som är den absolut bästa nationen, på Sivans. Och varje lördag som vi har jobbat så är det efterfest. Vi stängde vid två och runt kvart över tre så satte vi oss ner och käkade mat. Sen var det dags att sätta sig ner och börja dricka. :P runt halv fyra fyra på natten. Sedan hamnade jag i bastun och sedan i badtunnan. Så gick det fram och tillbaka. Det var sjukt kul i alla fall. Och jag längtar tills IÖGT och nästa ÖG-efterfest. I alla fall så höll vi på långt i på efternatten. Och folk började droppa av runt sju, halv åtta på morgonen. Jag gav upp och gick hem strax innan halv nio söndag morgon. Men ett leende på läpparna somnade jag så fort jag la huvudet mot kudden. Vaknade runt halv tolv senare på söndagen. Och ja, hela den dagen var förstörd. Gick inte att göra någonting vettigt. Somnade efter att jag hade varit vaken i 35 timmar varav jag hade sovit 3. :P Så där är min anledning. ;P

Idag är det en heldag igen. Men jag hoppas att vi inte har ett tre timmar långt seminarium idag. Det är sjukt långt. Och så vill jag hem och sova middag med. Så jag orkar plugga ikväll.

Nää men det kanske är dags att hoppa in i duschen nu så det händer något. :P

Ha det gött. (:

Lördag

Sitter i sängen och ska snart ta en runda förbi duschen. Ska iväg och jobba lite på Sivans senare. Nej det är inget jobb som man får betalt. Det är ideelt och det man får är godis, frukt, grönsaker, kompisar, efterfest, jobbarkort och ha roligt. Det är bara en lön som fattas i stort sett. Sen får man ju se när en massa fulla människor har roligt och gör bort sig en del. :P Det är annorlunda att vara nykter när man är på en pub. :P Men jag har grymt roligt. :) Det är ju det som betyder något. Sist jag jobbade där så tänkte jag på engelska när jag kom hem. Så kan det ju gå ibland. :P

Nää om man ska ta å göra något vettigt för en gångs skull. Har inte gjort så mycket idag direkt. Tyvärr. Ska göra en massa imorgon istället. Men så är det.

Kommer nog hem när ni andra går upp imorgon. x)

Sov gott ;)

Fredag

Jagh ar inte haft någon ork att uppdatera. Men nu ska det väl gå lite bättre kan vi ju hoppas på. :)

Har i alla fall varit inne i stan med Malin. Vi ska hjälpa till att jobba på stallet ikväll. Det är inget stall, det är en studentpub. Så det är speciell klädsel så var tvungen att inhandla lite nytt. Vart inte så farligt dyrt. En kjol och ett linne. :)

Ska iaf plugga och städa i helgen. Orkar och hinner inte riktigt med allt idag. :P

Blir lite bättre uppdatering i fortsättningen då. ;P  


Tjoflöjt ;D


RSS 2.0