Onsdag

Bussresan gick bra, tågresan med. Men det är tråkigt att åka så långt. Speciellt bussen, så obekväm och jobbig. Hoppas det är den sköna bussen från Högsby på söndag. (: Den och mjukisar då är det fint. Hihi.

Och då är man hemma igen. Hemma hos mamma och pappa. Det var ett tag sen och det känns lite konstigt att vara här. Jag bor ju inte här längre och jag känner mig mer som en gäst att vara här. Men jag kanske kommer in i det gamla igen, ska ju trost allt vara här tills på söndag kväll. Och på lördag är det ju årsfest. (: Det ska bli riktigt roligt. Ska bara bestämma mig för vad jag ska ha på mig med. Det är ett problem. Men det kommer ordna sig, det vet jag. :P

Jag ville inte göra dig besviken, jag vill att du ska må bra och vara glad. Jag vill att du ska tycka om mig på det sättet jag tycker om dig. Kan du inte förstå det ? Du gör mig så glad och får mig att må bra. Jag gör vad som helst för att det ska bli bra igen, jag lovar.

Jag ska till tandläkaren imorgon, tidigt. Jag gillar inte det, men jag får ju åtminstonde köra bil. Det var så länge sen nu så det kommer ju kännas som jag fick körkortet idag. Kommer sitta å hånle för mig själv, det vet jag. Så dum är jag. x) Nää men jag älskar att köra bil. Skulle man få betalt för att köra bil så skulle jag köra massor. Bara åka, åka å åka. Nää men tillbaka till verkligheten då. Tandläkaren 7.50 imorgon, jättetrevligt. Är ju uppe och hinner ju bli pigg iaf. Eller trött. Hihi.

Kyligt ska det vara med. Jag vill inte att det ska komma än. Om ett par veckor kanske. Det ska i alla fall snöa här imorgon sa dom på vädret, men vi får väl se.

Nää nu ska jag gå å lägga mig.
Sängen väntar på mig. (:

Dagens låt:
The Veronicas - Faded             
Tack pluttan för låttipset


Måndag

Ibland avskyr jag mig själv. Ibland avskyr jag pengar. Ibland avskyr jag alltihopa.
Just nu avskyr jag bara mig själv och pengar. Allt ska bara kosta hit å kosta dit.
Det blir ingen ridning av. För jag har inte pengar så det räcker. Inte så kul, men det får bli någon annan sorts träning. börjar direkt efter jul, så det så. Tills dess ska jag deppa.

Från i torsdags då vi slutade tills idag har jag inte gjort något vettigt alls. Eller jag har varit ute å gått. Det är väl det bästa. Annars har jag bara degat och varit onyttig och sånt.
USCH!

Fridag

Jepp, ledig och långhelg. :) Kan det bli bättre ?

Fast ja, joo det kan det ju bli. Om glasögonen hade hållt sig hela. En sån där gummiplupp som sitter över näsan har ramlat bort. Så det blir att gå till optikern.

Idag har jag städat lite, så det går att leva här inne. Dessutom finns det lite mer färskvaror i min kyl med. Och snart mycket mindre pengar på kontot. :/ Tur att det är jul snart. :P Fast jag ska ju hem på onsdag, så onsdag till söndag nästa vecka rapporteras det från lilla Kisa. Kanske ska jobba lite då. Det blir ju några kronor extra då nästa månad. Och så får jag träffa min älskade Lisa. (: Jag saknar henne så mycket. Vi ska hälsa på puckona och så ska vi se på film. Trevligt trevligt.


Du gör mig glad.
Du får mig att le som aldrig förr.
Du får mig att känna mig omtyckt.
Du finns alltid där när jag blundar.
Du värmer mitt inre.
Du är det finaste jag vet.




Belive my words,
your something special for me.






Torsdag

Jag glömde ju skriva igår att jag ska börja rida igen. På ridskola. xD Kommer blir så kul, men det känns så konstigt. Det var en ren impulsgrej. Var ute och gick med Emma och pratade om hemlängtan och sånt. Då gick vi förbi ridskolan. Och jag stack in huvudet efter några om och men och frågade hur mycket det kostade och sånt. Så måndag v.45 ska jag rida min första ridlektion på nästan 2 år. Wish me luck. Det kommer bli spännande. (:

Idag så har jag bara gått ett tag i skolan. Det var skönt det. Sen satt vi och diskuterade Tony, han är en jävel på att vara tyst. Lite jobbigt faktiskt. De kallar det selektiv mutism. Redovisning på onsdag då även den här kursen tar slut. 

Everytime I close my eyes 
I see your face

Såg på "Kärlek på menyn" förut. Den var riktigt bra. (: 
Jag kom fram till vissa saker då. (:

Var ute och gick förut idag. Det var fint väder, solen sken och det var underbart höstväder. När jag såg solen och alla fina färgglada löv så vart jag så glad och varm inom mig. Jag ville bara leva för stunden och för allt jag tycker om och värdesätter. Det blev tråkigt när solen gick ned. :(


Trevlig kväll, för det tänker jag ha. (:
För imorgon är jag ledig!






Onsdag

Jag är trött, trött på mig själv, trött på skolan och trött på livet. Jag är trött på att folk leker med mina känslor.
Jag lyckades bli underkänd på första tentan. Lagom kul. Det finns ju omtentor som tur är.

Jag har varit ledig idag. Det var skönt. Har inte gjort mycket alls. Sett på film, tittat på Svensson Svensson och försökt att plugga. Pluggandet gick väl sisådär. Får fundera lite sen när jag ska sova.

Tack Emma för att du sa vilken media spelare man skulle spela upp filmerna och avsnitten i. Nu funkar ju allt så slipper jag verka dum. (:

Imorgon är det ett seminarie och så får vi tillbaka tentorna. Sen är jag ledig. Och jag börjar 8.15 och slutar 10.00. Efter det ska vi prata om tyste Tony, det är en trevlig prick vill jag lova, han är fruktansvärt pratglad. Sen ska jag hem och städa, fast först handla lite. ska handla massor mer på fredag då jag får pengar. Dom har råkat ta slut liksom. :P

Jag tycker inte om när mikropoppåsen inte vill poppa popcornen. :( Får göra ett nytt försök med ett nytt paket imorgon eller på fredag. Får se.

Jag vill festa. Är grymt festsugen. Tarmen vrider sig efter alkohol. Usch. Men snart är det helg och alla får pengar. (: Då ni.


Dagens låtar:
One Republic - Come home
One Republic - Mercy





Söndag

Det känns som klockan är mycket mer än åtta.
Sitter i alla fall här å tänker och är på fruktansvärt bra humör. (: Det finns vissa saker som gör en glad. Och just nu värdesätter jag dom väldigt högt. (:

Som ni alla ser så är det ny design. Det är min kära Tina som har hjälpt mig med den. (: Jag är jättenöjd.
Tack älskade vännen. <3

Idag har i alla fall varit en slö dag. Och det har varit härligt. Får sovmorgon i morgon med. Härligt härligt! (:

Dagens låt:
J.F. - I'm Sorry



Lördag

Kom hem sent igår så orkade inte skriva något. Men jag fick två biobiljetter av Vickan eftersom de gick ut igår och hon skulle iväg. Så jag bjöd med Malin på bio. Vi såg andra Arnfilmen. Den var riktigt bra. Men jag är inte för att döda och sånt liksom. Så jag tittade bort ett par gånger. :P Men jag hade riktigt trevligt och skrattade mer än på väldigt länge. Malin och jag bestämde även att vi skulle börja simma och gymma tillsammans efter jul. :)

Idag har jag städat och tvättat. Men jag blir tokig när tvätten inte torkar i tumlaren. :(
Är trött och inte sugen på att vara social alls. Men vi får se hur kvällen slutar. Antagligen i min säng om någon dryg timme. :)


Dagens favoritprogram:
Musikmaskinen



E,

Torsdag

Jag blir irriterad när inläggen inte läggs ut. Så gårdagens blev publicerat för en stund sen.

Den här dagen har varit skön.
Först upp å plugga lite med gruppen. Det gick rätt så bra och vi fick fram en del. Sen var det hem och bara slöa. Såg på film och fick supernervösa sms från Lisa. xD

Har bara tagit det lungt idag och det var skönt. Börjar må bättre med. Det är skönt om något.

Nu ska jag snart gå å lägga mig i alla fall. För jag har en hel dag framför mig imorgon.


Sleep tight. :)


E,

Onsdag

Jag förstår inte hur jag kan vara uppe så länge på kvällarna. Det är något konstigt med mig. Men det har det ju jämt varit. Varför skulle det vara annorlunda nu ?

Halsen gör fortfarande ont, huvudet med och kroppen ska vi inte prata om. Det bara värker och jag klarar inte av det. Jag vill bara att allt ska försvinna.

Imorgon ska jag upp till skolan en sväng och plugga lite. Vi ska ju examination i grupp. Så vi ska jobba med det. Ska försöka hänga med så mycket jag kan och orkar. Det kan bli jobbigt men ska stå uy så mycket det går.

Jag fattar inte att jag trodde på att det skulle kunna funka. Jag blir så arg. Jag känner mig sviken på något sätt. Men du vet vart jag finns. Om inte så kan du ju börja leta efter mig. För jag kanske finns mitt framför ögonen på dig en dag.


E,

Tisdag

Jag mår piss och jag orkar inte med mig själv.
Mamma ringde nyss. Det  var skönt att prata lite med henne.

Nää det är väl bäst att försöka sova nu. Det är ju trots allt en sjuk dag imorgon också. Jag har inget viktigt att berätta eller något roligare att säga. Så det får vara så här idag.


Sleep tight!


E,

Måndag, måndag & måndag

Japp åter kommer måndagarna. Jag gillar dom inte alls. Speciellt inte den här måndagen. Jag har nämnligen gått å blivit lite sjuker (östgöte som jag är). Ont i huvud, hals och så tror jag att jag har feber. Har ju ingen termometer, så jag kan inte fastställa min diagnos.

Idag har varit en flumdag. Två föreläsningar och massa roligt prat med Linda. Det var bland det bästa för dagen. :P Föreläsningarna var väl sådär. Den sista vart rolig bara för att jag var så trött. Han var lite småkul föreläsaren med.

Jag är trött med. Så jag ska lägga mig tidigt ikväll. Hoppas bara jag somnar.


E,

Söndag

Ja då sitter man här igen. Huvudet värker och kroppen är trött.

Jag tog mig efter några om och men till Hanna och där fanns Mathias och Johan. Vi drack en del och pratade och sjöng. Och lyssnade på en massa gammal musik. :P Var på en fest i en korridor och dom fick en varning om att dom spelade för hög musik. Lite småkul faktiskt. :P Efter ett tag drog vi till Sivans. Och jag älskar att dansa! Det är så sjukt kul. Det vart en massa spring fram och tillbaka ut och in. Dansa gjorde jag en massa. (: Synd bara att klockan gick så snabbt. Jag dissade efterfest som det var på tal om, men det gjorde ingenting. Min säng var skön. (:

Vaknade imorse och hade lite ont i huvudet och var väldigt trött. Skulle hämta min cykel hos Hanna idag. Det tog ett tag innan jag orkade gå upp ur sängen. Sen var hon inte hemma när jag kom så jag fick bara emd mig cykeln. Spriten står kvar i hennes kyl. Men jag är inte i behov av den idag i alla fall.

Idag ska jag försöka plugga lite. Ska bara se till så att mitt huvud inte sprängs. Det är inte något seminarie imorgon och det är skönt. För då behöver jag inte göra så himla mycket idag.

Jag är så glad över min bokhylla. Den är så fin. Och den är så välbehövd!


Hittade en dikt jag skrev på svenskan.

Kärleken mellan oss blommade upp,
som en krokus på våren.
Tiden går framåt,
liksom du och jag.
Att vara med dig,
det är det bästa som finns.
Det är du och jag,
i all evighet.
Lämna mig aldrig.
För du finns i mitt hjärta
och bäst av allt,

så älskar jag dig.


Dagens låt:
Laurel Music - No one wants forever


E,

Still Saturday

Sitter här för mig själv och smaskar godis medan jag väntar på att Hanna ska höra av sig om utgång ikväll eller inte. Jag är jättesugen på det. Hoppas hon vill det. Hoppas, hoppas, hoppas!

Mamma och pappa har i alla fall varit här idag. Äntligen. Så nu har jag min cykel! :D Och så har jag en bokhylla. Den vart full med en gång kan man säga. Och då har jag bara hälften av alla mina böcker med mig hit. :P Men det ser faktiskt bebott ut nu. Mer än förut.

Jag längtar efter att få känna händer i dina,
jag längtar efter att få känna dina läppar mot mina.
Jag längtar efter att få höra dina ord,
jag längtar efter att få höra dig viska saker i mitt öra.
Jag längtar efter att få känna din andedräkt mot min hals.
Jag längtar efter att få känna dina händer över hela min kropp.


Saknaden är stor,



E,

Lördag

Eftersom min tvätt inte ville torka igår när jag tvättade så fick jag gå upp klockan sex idag för att slänga in det i tumlaren. Det ville dessutom inte vara torrt efter en omgång, så det blev att köra det igen. Så jag hoppas det är torrt när jag kommer ner sen igen. Annars får det fanimej vara blött!
Jag gäspar mest. Har inte hunnit känna av att jag är trött än. Jag kunde inte somna i natt heller. Tror jag låg vaken till två i natt. Ändå la jag mig vid halv tolv. Jag vet inte vad jag ska göra för att jag ska somna. Det är jobbigt att vara trött hela tiden.

Nu hoppas jag i alla fall på fest ikväll. Är så himlans sugen. Bara någon har lust att gå ut med mig också. Jag vill!

Nää nu ska jag snart gå ner till tvättstugan igen och sen blir det duschen för hela slanten. (:
Sen kommer mammi och pappi.

Dagens låt:
Miley Cyrus - 7 things
Laurel Music - No one wants forever


E,

Fortfarande fredag

Ska lägga mig snart. Börjar bli trött.
Ska ju upp å tumla kläder klockan sex. O.o

Det är skönt att lyssna på musik. :)

Jag saknar redan nu att prata med dig. Du gör mig varm och glad. Du får mig att skratta.

Jag känner mig ensam. Jag vill ha någon som gör mitt liv bättre än vad det är. Som tycker om mig mer än något annat. Jag vill. Jag önskar. Snälla.

Over and out
Sleep tight ;)


I feel so untouched
I need you so much right now


E,

Fredag

Vaknade långsamt av att mobilens alarm ringde. Det skulle det göra med. Men då var jag inte medveten om att jag skulle somna halv två inatt. Kunde bara inte somna. :/ I vilket fall som helst var det bara upp och hoppa. Kläder på, ner med lite frukost och igång och städa. Plockade iordning på en massa saker. Jag råkar ha en fruktansvärt massa saker överallt, jag förstår inte hur.
 Allt åkte ner i någon låda eller förvaringslåda. Antingen upp i sängen eller upp på bordet. Jag fattar ibland inte hur mycket saker jag har. Eller så är min säng väldigt liten. Och när allt väl var uppe så insåg jag hur fruktansvärt skitigt det var på mitt golv. Dammtussar i mängder! Dammsugaren åkte fram och sög upp alla. Och dagen till ära så skurade jag golven.
Dessutom har jag tvättat kläderna idag med. Men inte vart dom torra. Så imorgon bitti mellan 6 o 9 så ska jag tumla klart dom. Det blir alltså inte alls lika sent i säng ikväll. Och det är tur det.

Jag har bakat idag med, bara för besöket jag får imorgon. Inte för att hela kakan kommer gå åt då, men det är ju gott. Sega chokladrutor. Mums. (:

Jag hamnade på sängen efter att jag tryckt i mig sista biten av min pizza som jag gjorde i tisdags. Ja, den har varit fryst. Det var gott med mat och skönt med en säng. Somnade gjorde jag och vaknade för en halvtimme sen. Jag ringde hem med och som vanligt så blir de samtalen väldigt långa. Jag förstår inte det. Vi kan prata om ingenting.

Ikväll blir det bara att sitta här å slappa. Det är skönt det. (:


Dagens låtar:
Erik Hussle - Hurtful
Laurel Music - No one wants forever

Lisa, du är mitt allt. <3


E,

Torsdag

Att gå till skolan idag var bland det tråkigaste jag har gjort den här veckan. Seminariet sög och likaså föreläsningen. Madde, jag och Vickan hade lite trevligt under tiden vi väntade. (:

Helgen började klockan tre idag. Vilket var skönt. Imorgon ska jag städa och tvätta. Finns ju en del att göra i alla fall. :P Kan inte se ut som det gör nu när päronen kommer. :P

Har inte så mycket att rapportera idag, händer inte alls speciellt mycket här. Men snart gör det väl det.

Det kommer nog snart en ny fin design på min superduperblogg. (:
Det kan ta ett tag. Men jag längtar redan. (:


Dagens låt:
Stacie Orrico - Dear friend
Laurel Music - No wants forever


Hej hopp gummisnopp x)

E,

Onsdag

Ibland är det lite roligt att få reda på vilka som läser bloggen och inte. ;P

Idag har jag varit ledig. Råkade visst sova tills klockan var elva. Men jag kan inte ljuga, det var så skönt. :) Upp och äta frukost. Sen tog jag mig faktiskt i kragen och gick ut och sprang en sväng. Det jobbiga är bara att mina ben inte pallar det. Jävla benhinneinflammation. Hatahatahata! Sista biten gick bra, vet inte varför, men den är så mycket enklare att springa. :) Kommer väl ha ont i mängder imorgon. :/

Dagens middag blev plättar och allt vart det plättar. I mängder! Så nu har jag middag tills en annan dag med. :P

Och imorgon så har vi ett seminarie och en föreläsning sen är det helg. Helg redan klockan 15 en torsdag är rätt skönt. Faktiskt. Så blir det hem å städa. Det behövs faktiskt, tro det eller ej men så är läget.

Det är härligt att hösten har kommit. Jag tycker om alla färger så mycket. Vädret är så härligt på dagarna, lite kyligt ibland, men man klarar sig.




Jag mår så mycket bättre nu. Jag är glad. Jag skrattar och har roligt.  Du gör mig glad och du får mig att må bra. Jag blir varm av dig. 


Lisa, jag saknar dig så det gör ont i mitt hjärta. Vi ses väl snart igen ?
 

Och jag älskar min sjal. Ingen får ta den ifrån mig. Så det så. ;D


Dagens låtar:
Sonata Arctica - Shy
Cascada - What do you want from me?



From me to you, with love

E,

Tisdag

Jaa och idag är man ledig. :)
Vaknade sent, vilket var skönt för jag behövde sova ut. Sen satte jag i mig två äggmackor. (:
Såg på film, "Our last dance", den va väl sisådär.
Senare vart det promenad och idag sprang jag till och med en bit. Det var riktigt skönt. Ska nog göra det någon mer dag. (:

Idag var jag så himla duktig och gjorde pizza till middag. (:
Och det kommer räcka i flera dagar. :P

Lekt lite med ps också. Det är kuligt.



Så roligt har jag. :D

På lördag kommer mamma och pappa med en massa saker till mig. Bl.a. en bokhylla. :)

Nu ska jag titta på tv. Sen blir det sängen. :)


Dagens låtar:
Leona Lewis - Forgive me
Kat Deluna - Whine up


E,

Måndag - igen

Nää jag vet, jag har inte uppdaterat sen nästan en vecka tillbaka.

Veckan i kort är i alla fall så här:

Onsdag
Hanna kommer hem till mig och vi fixar och styr med oss själva. Det är utgång som står på schemat. :)
Är hemma hos mig ett par timmar innan vi drar till Johanna och förfestar lite. Träffar grymt trevliga människor där. Sen drar vi till Sivans och jag hinner på vägen dit skaffa mig en egen liten bitch. ;) Men jag hinner dessutom bli pimpad med. :S Hade i alla fall grymt roligt. Vi gör det snart igen!

Torsdag med stort B
Japp, bakis och seminarium. Matte seminarium till och med. Men det gick mycket bättre än vad jag trodde. Trött var jag, men det funkade hyffsat. Åkte in till stan en sväng och letade stövlar. Hittar aldrig några. :(

Fredag
Äntligen fredag! Och jag är ledig. Tina kom till mig. Det var såå himla länge sen jag träffade henne.

Lördag
Tina ville göra stan, så vi drog in till thebigtown och Tina handlade en massa saker. Jag hittade lite roliga saker på Lagerhaus. Det var dock det enda. Sen vart det hem, skriva lite svenska, sova en timme och sen laga mat. Efter det började vi göra oss iordning. Det tog sin tid vill jag lova. Men resultatet blev rätt bra tycker jag. :P



Jag hade det otroligt roligt den kvällen!
Vi lyckades få tag på Fredrik som sprang runt på staden med. Eller nää han springer inte så långt. Haha.

Söndag
En del var bakis andra bara trötta, ;P Jag var i alla fall bara trött. Vart att sova länge. Var så himlans skönt.
Sen gick Tina och jag till Fredrik för han hade erbjudit sig att skjutsa in oss till stationen för Tina skulle åka hem. Men vi vart sena och missade tåget så vi drog vidare till Alvesta efter lite mat i magen. Lämnade tina där och sen åkte Fredrik och jag hem till honom och såg på Sin city. Den var inte så bra, men det var rätt häftiga effekter. Gick sedan hem och skrev lite till på svenskan. Somnade sent och vaknade med glasögonen på mig. :S

Idag
Två mindre roliga föreläsningar. Usch, jag ville helst bara var kvar hemma och sova. Men jag har släpat mig igenom dagen och har skrivit klart svenskan med. Väntar bara på att få tillbaka den från Hanna så jag kan ändra det som behövs. Och imorgon OCH på onsdag är jag ledig. :) Även fredag är en ledig dag. På lördag kommer moder jord och pappa med en massa grejer till mig. Min cykel <3
Är trött, ska nog lägga mig tidigt ikväll och sova ut ordentligt imorgon. Ska kanske ut å släpa runt mina lurviga med Hanna imorgon. Kan behövas ganska rejält. Men mina ben bara suger, dom suger stenhårt. Jag vill inte ha dom... :(

Dagens låt:
Lil' Rain - Adore U


Saknar dig min lilla griseknoa'

E,

RSS 2.0