Tisdag

Det är egentligen onsdag idag. För universitetet förstörde min söndag så det blev en måndag där. Pga den där himla tentan.

Sitter och äter ananas vid datorn och är fullständigt patetisk. Har kommit fram till att mitt liv inte har börjat än. Jag bara väntar på att det ska börja.

Jag visste aldrig att det skulle vara så här svårt och jobbigt att flytta ifrån allt man en gång hade. Men vill man uppfylla sina drömmar så är man kanske så illa tvungen. Men varför ska man behöva lida så himla mycket för något man verkligen vill ? För jag vill verkligen bli idrottslärare. Men jag vill inte behöva må dåligt för att ha flyttat hemifrån och vara ensam i en stor stad. :/

Jag råkade gå in på cdon.se och det råkade bli så att jag beställde några filmer. Men det är som en tröst för mig. Jag längtar tills de kommer. :)

Och imorgon ska jag och Hanna gå ut. :) Det ska bli så skönt att få slippa tänka på allt. Ååh så glad jag är nu.

Dagens låt:
Carlene Carter - Every little thing

E,

Söndag

Ja nu är första tentan skriven, det gick mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Så det är i alla fall skönt att den är gjord. Nu är det bara att ta nya tag med svenskan uppsatsen som ska vara klar snart. Den kommer bli jobbig men så är det. Allt är inte lätt. Men jag ska göra mitt bästa. :)

Söndag och solen skiner. Livet känns lättare än innan. :)

Ge mig Scrubs säsong sex. NU!
Jag är nerkärad i Scrubs. Det är sjukt bra. Jag är så fast i det. Men nu har jag sett klart på säsong nummer fem med. Och säsong sex har inte släppts än. :( Men när det gör det, då SKA jag ha den fort som f*n!

Det blev ett kort inlägg. Men det har hänt för lite sen sist.


Jag saknar dig...Dagens låt:
Threee Days Grace - Over and over


E,

Fredag

Äntligen börjar denna vecka gå mot sitt slut med. Och den här helgen kommer nog antagligen bli lika tråkigt som de flesta andra. Förutom att den här har jag något att göra, men inget roligt. :( Jag ska plugga inför min första tenta. Vilket liv.

Igår hade vi ett seminarium som heter "kunskap och lärande genom rörelse". Perfekt för mig tänkte jag då. Äntligen nägot som jag vill göra. Det vi fick göra var att sitta och lyssna, leka några roliga och några mindre roliga lekar. I vilket fall som helst, efter en timme så börjar mina sittben göra sig påminda. Och under vår 20 minutersrast så satt och låg jag ner om varannat. Jag var rastlös. Det var i alla fall väldigt roligt och intressant. Men både igår kväll och idag så gör sig sittbenen påminda, hela tiden. Det är som att ha träningsvärk i arslet! Det gör ont. :(

Jag har blivit kär. Det är som en drog. Man blir helt tokig och det är så underbart. Sötman är så härlig. Han är så söt och han är så god. (: Han heter nyponsoppa

Bästa kompisen (ever):
Lisa Svensson - För att du alltid finns där för mig. Och för att jag alltid kommer att finnas för dig. <3


Peace out

E,

Torsdag

Det är inte torsdag länge till och jag borde ha lagt mig i sängen för väldigt länge sen. Men här sitter jag och det är inte första kvällen jag sitter uppe länge.

Imorgon är det fredag, äntligen bör jag väl inte säga men det är skönt. För då är det snart en ny vecka och med en ny vecka så menas det med att tentan på söndag är över.

Jag ska i vilket fall som helst gå att lägga mig.
Dagen har varit mycket bra. Kommer mer information om det imorgon. :)

Have a nice night ;)

E,

Onsdag

Ja, tiden går fort. Jag sov en timme mer än vad jag skulle ha gjort idag. Ville gå upp i tid bara för att få ta det lungt och göra i ordning mig i min egen takt. Men nej, självklart sover jag alldeles för länge. Jag blir så sur på mig själv ibland.
Dagen har varit bra i alla fall. Har varit ute å gått alldeles själv och självklart tappade jag ipoden i marken så den hakade upp sig, så jag fick gå utan musik halva vägen. Trist.

Jag känner mig så omotiverad till att plugga, men jag vill plugga. Det tar så emot att göra det bara. Men jag ska bita ihop och göra det.
Jag skickade efter en bok som heter Framtidsvägen - en reformerad gymnasieskola. Tyckte den verkade spännande. Ingen skönlitterär bok direkt. Nästan 700 sidor utredning om den nya gymnasieskolan. Jag ska ta tag i att läsa den med jämna mellanrum. Kan säkert finnas något bra att veta i den. :P Kostade skjortan i alla fall så jag hoppas på boken nu.

Jag har alltid blivit förvånad över vad msn kan åtstadkomma. Man kan hitta precis vad som helst där. :) Kan man bli så glad av det ?

På en föreläsning idag fick vi göra ett jätteroligt test. Jag vart lite missnöjd, fast ändå inte. Det var ju trots allt bara på skoj. :)

Jag saknar Lisa så otroligt mycket. Filmkväll nästa gång vi ses ?

Dags att få fart på pluggandet för kvällen. Måste skriva ut en del papper med. Säkert 50 stycken. Det känns som det iaf.Dagens låtar:
Agnes Carlsson - On and on
Three Days Grace - Over and over


See you in a baked potato

E,


Tisdag

Varför ska det vara så besvärligt att uppdatera bloggen lite oftare?

Nu är det i alla fall så att jag bor ensam i en etta på 22 kvm i Växjö. Ja jag går på universitetet och är på hm, god väg att  bli idrottslärare. Det är i vilket fall vad jag har tänkt mig att bli. Sen vad jag blir i slutändan väntas att se.

På söndag är första tentan och tills dess är det bara plugg, plugg å kanske en liten fest på fredag. Jag hoppas det i alla fall. För jag är sugen på det.

Var hemma hos mamma och pappa i helgen. Det var trevligt och konstigt på något sätt. Det fanns inget som påminde så mycket om mig där. Mitt rum är tomt och alla mina saker är i Växjö. Men jag klarade mig. Var ute i fredags kväll med Vickan och Josse. Jag vet inte varför, men det blev lite mycket intaget i starkare format. Det är jag säker på att Vickan kan hålla med om. Jag hade jättetrevligt i alla fall. Och det var roligt att dansa så mycket! På lördagen var mitt huvud och jag inte kompisar men jag klarade mig hyffsat. Vart att kolla på fotboll med, dam a-laget spelade en mycket viktig match mot Östria Lambohov. Och det gjorde de bra. Dom vann med 6-0. Bra jobbat brudar! :) Sen träffade jag Beaa fiskorv och var ute och gick med henne en massa. Det var trevligt och välbehövligt. På söndagen var det min tur att spela match. Då kan jag påpeka att jag inte har rört en boll på fyra veckor innan dess. Jag var skapligt nervös innan det var min tur att gå in på planen. Ledsen Kristina att jag inte gjorde mål som du beställde. :P Vi vann i alla fall med 3-1. Lillsis' gjorde ett mål efter förarbete gjort av Bimsan. Det var kul att spela men jag vet att jag får ont i min kropp efteråt. Jag åkte hem till Växjö efter att ha sett en halvlek av herrarnas match. Det var en rolig match att se på. Dom vann till slut med 5-0. Bra bra. Var hemma vid nio i Växjö igen. Skönt att få komma hem och få sova i sin egen säng. Btw så vann Brynäs med 3-1 över Hv71 med. :D

Både igår och idag så har jag grymt ont i min kropp. I benen åtminstonde. Benhinnan på högerbenet har fått sig en rejäl omgång. Har ont så fort jag går. Räcker med att jag går ett steg bara så känns det. Inte alls roligt. Jag funderar på att lägga min aktiva fotbollskarriär på hyllan och bara vara tränare istället. I alla fall vara mer tränare än spelare. Men jag vet inte. Kan inte bestämma mig.

Nää nu är det väl dags att ta tag i pluggandet. Måste åka och hämta ut min 1.4 kg tunga bok på posten med sen. Den kom inte in förrän tidigast 16. Inte lika roligt för mig.

Dagens låtar:
Lady GaGa - Pokerface
Kat DeLuna - Run the show

RSS 2.0