Tillbaka till verkligheten

Det var jätteskönt att ligga ute idag. Tror jag kommer vara rätt så röd på ryggen ikväll. Men det får bli så då. :P

Nu ska jag ta tag i lite saker. Kanske kan vara bra så. Måste diska, damma, dammsuga, städa toaletten och rengöra spisen. Sen ska jag skriva en stencil till eleverna och göra en PPpresentation. Men jag vet inte vart jag ska börja. Ska försöka hinna med en del. Måste lägga mig tidigt så jag orkar upp imorgon med. :)


Kelly Clarkson - Anytime

Sovmorgon & sol

Man kan säga att jag tod en välförtjänt sovmorgon idag. Vaknade 11.15 och trodde klockan var 10.15. Men sånt är inte något man kan göra åt. Tänker inte ställa väckarklockan på helgen direkt. :P

Nu ska jag upp till Malin och försöka sola lite. :)

Wiiie

Jag är numera en stolt innehavare av Spotify. Hoppas bara det lever upp till mina förväntningar. Det har gått lite trögt. Det finns inte riktigt den musik jag vill ha. Men jag hittar en del i alla fall.

Ligger i sängen och lyssnar på musik och tittar på tv. Har i stort sett inget vettigt att göra. Inget orkar jag göra heller. Men jag tror jag ska börja sätta ihop stencilen tills nästa vecka. Ska ju dela ut den till eleverna. Kan vara bra om den ser bra ut med. Så de små liven förstår vad de läser och lär sig något.
Har tvättat idag. Jävla tvättmaskin. Ville inte starta. Jag blev lite förbannad där ett tag. :P Men det funkade efter att jag hade fått pilla med maskinjäveln ett tag.

Igår var vi ute på de två sista lektionerna. Några skulle orientera och ett par killar spelade beachvolley. Man kan väl säga att dom hade det rätt roligt. :P Sen var vi ute på elevens val med. Efter det var jag rätt så röd. Men jag har lyckats att inte bränna mig som tur är. Tänkte jag skulle lägga mig ute i solen en stund imorgon och bara pysa och njuta av vädret. :)

Var ute med Malin och Nathalie igår. Det var riktigt roligt, men det vart en aning för mycket alkohol. fast jag mår inte alls dåligt idag. :P Har mått värre. Haha. Men ja, gud vad roligt det var. :)

Nää nu ska jag titta på film tror jag. Vill ha godis, men jag orkar inte ta mig någonstans. Det kan vara bra det med. :P


Anna Ternheim - Summer rain

Torsdag och en sjujävla huvudvärk

Jagh ar så ont i huvudet. Har haft det nästan hela dagen. Inte alls roligt. Har inte haft så många lektioner heller. Rätt skönt. Har planerat lite inför föreläsningen om kost. Den kan nog bli rätt bra. :)

Satt och läste Cillas blogg förut. Jag blir så avis på henne. Hon får hit sin häst snart. Och det får mig bara att längta sjukt mycket till sommaren då jag ska rida på min lilla Buster. Men det kommer ju ta ett tag tills dess och sen så kommer sommaren vara över i ett nafs. Sånt gillar jag inte. Jag skulle vilja rida här nere eller ha en egen häst. Men det kostar så himla mycket och jag har inte råd med det. Har en del annat att tänka på att betala.

Jag hoppas jag får mer jobb i sommar. För jag vill handla en bäddsoffa en lite saker till min nya lägenhet. Har lite planer faktiskt. Ska försöka jobba ihop pengar till allt bara. Och så man kan handla lite nya kläder och kan spara en del till hösten. Jag är i stort behov av pengar kan man väl säga.

Nää nu tänkte jag att jag skulle upp på vinden och hämta lite vår och sommarkläder. Sen blir det duschen. Dessutom ska jag lägga mig vid nio ikväll. Ska kolla på Criminal minds och sen ska jag snarka. Eller åtminstonde sova. :)


Äntligen

Var och skrev på kontraktet på min nya lägenhet idag. Äntligen! Det var så skönt att få det gjort. För nu är det liksom hundra att jag ska flytta. :) Och det ska bli skönt att få större lägenhet. Billigare med för den delen.

Var ute och gick med Linn idag när jag kom hem. Var mysigt att gå i skogen. Och så plockade jag vitsippor som står i min nya fina lila vas.
Har plockat iordning i min lägenhet med. Vet inte riktigt vart jag fått den drivkraften ifrån. :P Men jagh ar i alla fall kvar att damma, städa toaletten, rengöra spisen och dammsuga tills imorgon. Hoppas bara jag orkar med det då. Ska ha lektioner imorgon. Fast det blir värre de andra två veckorna. Då har jag i stort sett alla lektioner. Det kommer bli en utmaning, om så rolig och jobbig. Men nu ser det i alla fall vettigt ut här hemma.

Ska snart krypa ner i sängen. Ska bli så skönt. Jag är så trött på kvällarna. Men det är skönt för då får jag sova hela nätterna.Underbart. :)

Sommarjobb

Jag hade sökt sommarjobb hela sommaren. Och jag hade hoppats på att få jobba i stort sett hela sommaren. Mne nu verkar det som om jag kanske bara får fyra veckor. Det är INTE bra kan jag säga. Det lär bli lite pengar. Och jag behöver pengarna. Väldigt mycket. Får se vad som händer. Hoppas det löser sig. För jag måste ha pengarna...

Om två veckor, alltså sista veckan på praktiken, så ska jag ha en föreläsning om kost för åtminstonde en åtta. Sen skaj ag lämna ut en stencil som de ska läsa på och sen ska jag ha ett läxprov. Lite spännande. Och nervöst. Men det ska nog gå bra. Ska bara göra en powerpointpresentation som jag kan använda. :) Kan vara bra att ha i framtiden med. Det är en bra investering eller vad man ska kalla det.

Ska gå å göra mig iordning nu. Ska lägga mig i tid för en gångs skull. Hoppas jag slipper springa runt i skogen imorgon och orientera... Ska i alla fall spela brännboll med sexorna och ha lektion med en nia imorgon med. Det gick bra sist så varför inte imorgon med ? :)

Monday

Är rätt utslagen efter idag. Har börjat med praktik igen. Tre veckor den här gången. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Ska i alla fall försöka göra det bästa av den här tiden.
Är seg i huvudet sen igår med. Eller rättare sagt, från i lördags. Men igår var jag bara så off. Och min röst är fortfarande inte riktigt tillbaka. Jag låter konstig... Hesa jväla skithals. Men det är kul att göra ljudeffekter när man är hes. Kanske för att jag är konstig. :P But's that who I am. :)

I lördags hade jag det sjukt kul. Serpil och Johanna skulle komma till mig innan vi skulle till Elin och Biffen. Men Alex kom med och hans lillebror Jonas. Så vi var hemma hos mig ett tag, sen brummade vi bil och hämtade Johanna, tillbaks hem till mig, prat och skoj. Sen drog vi till Elin och Biffen. Var där drygt en timme. Och sen skulle vi åka och hämta Jonas leg, för han hade inte det med sig. Sen tog vi ne McDrive också. Vi hade det jätteroligt. Sen skulle vi till Sivans i alla fall. Men Alex åkte hem och Serpil med. Jag gick in med mitt jobbarkort = före i kön och gratis. Jonas och Johanna stod i kön och väntade. Jag hittade Malin. Dock var det inget roligt allt inne på Sivans. Det brukar det vara så jag vart besviken, faktiskt. Gick hem väldigt tidigt. Men jag fick ju sällskap så jag kom hem säkert. :P

Ikväll ska jag bara slappa. Ta det lungt och lägga mig relativt tidigt. Ska ju trots allt upp tidigt som satan imorgon. Jag avskyr det.


Three Days Grace - I don't care <3


Tentalördag --> festlördag

Alltså jag sitter och tänkre lite på fusk och sånt i skolan. Vi har haft humanbiologi tenta idag. Humanbiologi är inte ett litet ämne. Det innehåller fysiologi, anatomi, matspjälkning och sinnesorganen. Sen är det en massa olika "delar" inom de olika småämnena. Och en del har tydligen fått tag i förra årets tenta och kopierat upp den till en del. Och då tänker ni säkert att det är ju inte lika tentor. Men där har ni fel. För dom är i stort sett likadana, Våra lärare tycker tydligen det är jobbigt att göra nya tentor varje år så, dom ger inte ut de skrivna tentorna, för dom är ungefär likadana som dom som kommer året efter. Men om man då har lyckats att få tag på förra årets tenta, är det fusk? Och om man då sprider det till en del i klassen, är det inte orättvist eller särbehandling ? Jag bara funderar. Och hur får man ens tag på en tenta som inte lämnas ut ? En del av dom som skrev tentan idag klarade den säkert bara för att dom hade fått tag på förra året. Medans andra klarar den för att dom verkligen kan det och har pluggat in det. Medans andra kuggar för att dom inte har haft motivation. No matter what liksom. Dålig stil vilket fall som helst.

Men nu är det väl bäst att jag börjar fixa. Ska dammsuga och plocka iordning lite. Måste in i duschen med och fixa iordning mig med. Måste laga något att äta med. Orkar ingenting just nu, funderar på att sova ett tag. Vill ju orka festa hela kvällen.
Var i stan med Linn och Sanna förut. Handlade upp mitt Gina Tricot presentkort. Kommer bilder imorgon på vad jag handlade. :)
Nää nu ska jag göra lite saker. Skriver mer på bakissöndagen (imorgon). :)

Hata tentor

Imorgon kommer smällen.  Hårt och snabbt. Måste kolla lite när jag lägger mig i sängen sen. Nej, jag har knappast öppnat böckerna. Jag saknar något som man brukar kalla motivation. Jag vet inte vart den är. Men bara den kommer tillbaka till omtentan så är jag glad. För jag måste klara det här då. Annars är jag totalt körd. Ska bli skönt med sommar snart i alla fall.

Har umgåtts en del med Linn idag. Har pratat en massa. Skönt det. :)

Nää nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. Kanske ska se klart Slumdog millionaire med. Den är rätt bra. :)

Gymnasieval

Jag läste i en tjejs blogg att det var omval för gymnasiet och hon hade problem med att välja. Det fick mig att tänka tillbaka på när jag valde gymnasiet.

Jag hade bestämt mig ganska tidigt i nian vad jag skulle välja. Kanske för att många alternativ av det jag skulle kunna tänka mig att gå ganska fort uteslöts. Jag hade velat gå Vreta - hästhållning. Men det var inget populärt hemma. Det kanske var bra, men jag hade gärna gått det. För jag hade väldigt lätt kunnat tänka mig att jobba med hästar i framtiden.  
Jag gick i alla fall barn och frotod och det är ingen slapp linje som det framgår bland de andra programmen. Vi hade arbeten att lämna in och de va inte så lätta alltid. Sen att vi hade praktiska saker som lekveckan, lekutställningen, bokveckan och liknande gjorde att vi utåt framstod som ett väldigt slappt program. Men det är ju som med allt annat. Det blir vad man gör det till. Vill man bara ha G så blev det ju inte lika ansträngande som om man ville ha MVG. Det jag vill komma fram till, tror jag, är att barn och fritid är ett bra program. I alla fall där jag gick. Sen har jag hört att på en del skolor så har BF:arna inget praktiskt mer än praktiken. Och det är rätt dåligt. För det är ändå ett yrkesförberedande program. Nu vet jag inte om man får någon titel när man slutat där eller om man är "ingenting". Jag blev "ingenting", men jag klarade mig bra ändå. Jag läsre ju vidare och får tid att tänka. Jag tycker i alla fall att jag gjorde rätt val. Det passade mig och det fanns hopp för även mig, som min kära far brukar säga.

På tal om val, min lilla kära pluttsyster väljer till gymnasiet i år med. Hon är så stor nu ju. Hon var så liten för inte alls länge sen.
Lillasyster Elin
Bilderna är från i sommaren -08 när vi var på Kreta.


Torsdag

Jag borde egentligen vara hemma och plugga, men istället sitter jag hemma hos Malin och glor på tv och hon snor musik från min dator. Ska hem snart och skriva klart presentationen imorgon. Sen ska jag lägga mig och sova. Tidigt. För imorgon kommer bli att gå upp tidigt. Sen efter skolan ska jag sitta och glo i böckerna. Så länge jag bara orkar. Om jag orkar speciellt länge. Det får vi se imorgon.

Låg riktigt länge i sängen idag. Så underbart härligt. :) Åt pannkakor till brunch med. Gott vill jag lova. Har tränat med Malin idag med. :) Så himla härligt. Det var länge sen och det var en kick. :) Så otroligt skönt. Måste göra det snart igen.

Vill, vill vill. Jag har världens största säng känns det som. Och det känns, hm, tomt. Men jag kan ju bre ut mig :D

Nää nu ska jag titta på Criminal minds. :)

Onsdag va det visst det var idag ja...

Ibland rör jag ihop dagarna när jag tänker för mig själv. :P Idag har det varit rätt slappt. En skön dag med andra ord. Tog sovmorgon i morse och satt sen och höll Malin sällskap en stund när hon sålde biljetter till valborgssittningen. En föreläsning idag. Skönt det, fick en uppgift tills på fredag. Jag, Jessica, Johanna och Anders ska i 5-10 minuter prata om damidrott. Jag själv tycker det är intressant. Och skönt med. Att få ett avbrott i det eviga pluggandet. Kanske därför jag tog på mig att göra en powerpointpresentation. Sen tycker jag det är roligt med iofs. Men den ska vara klar tills på fredag och ska försöka fixa vad alla ska säga med. För en gångs skull så är det jag som är drivmotorn i det hela känner jag. Men det är ju min åsikt. Är rätt spännande i vilket fall som helst. Sen har jag varit iväg och orienterat, så nu har jag gjort mina två gånger. Skönt. Idag gick det ju både snabbare och enklare. Så nu är orientering nästan roligt. Var iväg och gick en sväng med Linn med. Var bara uppe vid ICA och handlade och gick tillbaka. Men det räckte. Nu har jag fått min dos av motion för dagen.

Ska till gymmet med Malin imorgon med. Skönt. Jag har saknat det. Ska ta ut mig så förbannat mycket. Extremt mycket. hoppas det är lite folk dock bara. Det är roligare då. slipperm an vänta. Och så tycker jag inte om när folk tittar. Sen blir det plugg hela dagen med. Och nästan hela fredagen ska det pluggas med. Måste få fingrarna ur arslet. Dock lite sent. Men något kan jag ju lära mig. ;)

Nää nu ska jag ta och diska, sen blir det duschen och så ska jag plocka iordning lite. Typ bädda sängen och så. Sen kanske det blir lite nudlar och ssen blir det bara pysmys hela kvällen. :)

Längtar efter sommaren nu

För då ska jag flytta. :) Fick min lägenhet idag. Så himla härligt. Sen vill jag ha sol och värme med. Ska bli kul.

Ska hoppa in i duschen sen göra mig iordning och pinna iväg till skolan. Ska sitta och hålla Malin sällskap. Så kan jag få babbla av mig lite med. :)


;)

Violglass

Det är faktiskt gott. Jag trodde det skulle smaka för mycket viol. Men det är nästan tvärtom. Det är lite taskigt smaksatt. Mer viol till folket! Läser samtidigt om Näktergalen i Växjö. Det är ett projekt där man kan bli mentor åt ett barn mellan 8-12 år. Och jag tycker det låter jätteroligt. Måste bara hitta referenspersoner. Men det ska nog funka. Vill faktiskt göra det här. Det är bra erfarenhet och jag brukar vara bra med barn i den åldern. :)

Har precis strykit lite nu. Ska diska och sen dammsuga. Måste få det gjort. Så det är bara att göra det. ska baka och duscha också. Finns lite att göra om man säger så. :P

Söndag. Eller var det måndag ?

Det är så många söndagar den här helgen så man vet inte riktigt vad det är för dag. Men idag är det måndag, tro det eller ej. Det betyder att det är skola imorgon igen. tråkigt. Sen ska jag sitta med Jessica och säkert någon mer och plugga som en idiot. För det är tenta på lördag. Så det är bara att råplugga. För jag kommer lätt kugga på den här. Så man kan säga att jag pluggar inför omtentan. Men det är skönt att kunna se hur de har byggt upp tentan så man vet hur man ska tänka när man pluggar.

Imorgon går jag i stort sett hela dagen och det känns inte så bra. Får ta så mycket tid jag kan till att plugga. Börjar en ny delkurs med. "Idrott och hälsa i samhället". Hoppas inte det är någon seg kurs. För det orkar jag inte med. Blää.

Jag fick ju en ny säng när jag fyllde år av mamma och pappa. Den är sjukt härlig. Stor och mjuk. Jag ligger på diagonalen när jag ska sova. :) Det är häftigt. Fast jag kryper fortfarande ihop som jag gjorde i min förra säng.

Nu är jag ensam igen. Det vart bäst så. Både Erik och jag tyckte det. Ett gemensamt beslut helt enkelt. Så nu ska väl det kännas lite bättre på den fronten igen.

Nää nu ska jag försöka göra lite saker. Kanske byta kanal på tvn eller ta mig något gott att äta, ;P

Söndag

Nu är jag hemma hos mig igen. Det var kul att komma hem till mamma och pappa en sväng. Men det är alltid så himla skönt att komma hem till sig själv igen. :)

Ligger i min stora säng och bara njuter. Ska snart plocka i ordning på lite saker. Och packa upp med. 

 Skriver mer senare. :)

Torsdag

Sitter hemma hos mamma och pappa i Kisa. Finns inget trådlöst internet här längre, så jag får sitta vid deras jobbiga dator. Den funkar ju knappt av sig själv. Hoppas den pajar inom en väldigt snar framtid. x)

Åkte hem idag från Växjö. Lisa kom ju till mig igår. Var och orienterade med. Gick rätt hyffsat för att ha så dålig kondis. :P Sen så körde vi McDrive och så vart det bowling. Det var min födelsedagspresent. Det var roligt, bara att det gick åt helvete den här gången. Men men. Roligt hade vi.  Sen vart det glass och prat. :)

Idag har vi varit på sjukan. Handlat upp mina presentkort jag fått från broder. Fick två träjor från Cubus och ett linne från MQ. Fast då hade jag mer på presentkortet på MQ. :P Haha. Sen var vi i Vimmerby och tittade en snabbsväng på skolan som håller på att byggas om. Det såg mest rörigt ut.

Jag fick paket när jag kom hem idag. För jag fyllde ju år för en vecka sen. Fick en säng! :D Jag är sååååå glad. Den är 120 cm bred. Så underbart stor och skön. Haha.

Nää nu ska jag gå och lägga mig en stund i sängen. Lär somna. Är skittrött. Kanske ska höra med Lisa om vi ska hyra film eller något. :)

Onsdag

Jag sitter och väntar på att golven ska torka. Har äntligen fått fingrarna ur arslet och dammsugit och skurat golvet. Så nu är det inga ölfläckar kvar. Dock så luktar min kära KBK väska öl. Hur får man bort den lukten ? Det är inte så kul om bäskan är förstörd. Vill ju kunna använda den.
Lyssnar igenom all min musik med. Det finns några låtar kan man säga. Men jag vill ha "ny" musik på mobilen. Och något bra borde det ju finnas på datorn.

Nä nu har golvet torkat. Ska skura sista biten, den jag sitter på. :P Sen ska jag ner och hämta min tvätt. Men först plocka iordning här uppe. blir så mycket annars. Längtar till duschen just nu. :P

Lisa kommer för övrigt idag med. :) Det ska bli så kul. Jag saknar henne så mycket.

Tisdag

Dissade sjukhuset idag på morgonen. Kände att jag behövde sova ett par timmar till istället. Och det var så skönt. Sen har jag duschat och ätit melon. :) Mums. Ska snart ta fram pastasalladen som vart över från igår. Det var så himla gott. Johanna, det ska vi göra fler gånger. Vi var bäst på det! Hihi. 

Idag blir det skola i en och en halvtimme. Sen hem och försöka städa och plugga en del. Kan bli så att det blir filmkväll ikväll med. Får se vad som händer.
Har i alla fall fått en lägenhet! Så himla skönt. Nu ska jag bara dit och kolla på den när jag får tag i den tjejen och sen säga upp min nuvarande lägenhet. Sen blir det att flytta och städa. Fast det är inte förrän i juli.

Näpp nu ska jag fixa lite och lyssna på Erik Hassle skithögt. Har långtråkigt. Blääää.

Måndag kväll

Har inte haft lust att uppdatera.
Lördagen var riktigt lyckad. Tack alla som kom. Det var jättetrevligt. Och tack för alla fina presenter. :) Söndagen var inte lika rolig. Det såg ut som jag vet inte vad här hemma. Har inte orkat dammsuga eller skura golven än. Men ska göra det imorgon efter jag har varit på sjukan. Igen. Ska snart försöka lägga mig. Måste upp tidigt imorgon. Usch.

Just nu är alla mina tankar i ett enda virrvarr i huvudet. Jag vet inte vad jag vill, känner eller borde göra. Allt känns så konstigt. Men jag har tur som har Malin att prata med. Ska försöka göra klart för mig vad jag vill. I vilket fall som helst så ska jag gå i första hand. Det har Malin bestämt. Och jag tänker för en gångs skull lyssna nästan helt och håller på henne. Måste veta vad jag vill med mitt liv. Men det ska nog lösa sig på något sett.

I veckan blir det plugg. Har ne lektion på 1.5 timme om dagen tom onsdag. Blir mycket eget plugg inför tentan. Sen kommer Lisa på onsdag och så ska jag orientera på onsdagkvällen. Ska försöka hinna bowla med. Ska ringa och se i fall de har någon ledig tid sent på onsdagen. Sen ska Lisa och jag fika på torsdagen och sen bär det hem till mamma och pappa i lilla Kisa. Ska få både åka och köra bil. :D Skönt det. Blir en del plugg i helgen, men även umgås med Lisa. Ska ut till Back och rida. Ska bli skönt att komma ut i skogen och slippa tänka på något annat. Bara få prata med Lisa och ha det roligt. Kanske rejsa lite med. :D Det skulle vara så roligt. Åh vad jag längtar efter Buster. :) På fredag ska jag bli firad hemma. Typ hela släkten kommer. Och det kommer bli en massa frågor och en massa lek med mina små kusiner med hoppaas jag. :)

Nää nu ska jag göra mig klar för sängen. Sen ska jag krypa ner under täcket och bara njuta av värmen. :)Ta mig inte för givet
För jag är som livet,
något man måste hålla vid liv.

Dagen efter

Det känns inte annorlunda att vara 20. Eller igår när Erik hade gått hem så satt jag och kände mig deppig. Jag kände mig gammal. Inte alls bra. Men så är det. Var på sjukhuset igår med. En del saker var väl bra och en del mindre bra. Ska tillbaka nästa vecka och ta nya prover. Stressade nästan ihjäl mig igår kändes det som för att jag skulle hinna till första lektionen. Gick hem efter den för jag hade hur ont i huvudet som helst. Kanske för att jag inte hade hunnit äta mat. J-a sjukhus. Låg och vilade och det blev bättre.

På kvällen kom Erik till mig och mumsade glass. Vi tittade på Two and a half men med. Det är sååå bra. :)
Eftersom jag fyllde år så tog jag på mig en gnutta finare kläder med. :)

Detta fick jag av min underbara Erik. :) Världens mjukaste nalle och världens mysigaste pojkvän. :) <3

Jag fick paket av Lisa med. Tre choklad bitar och ett kort.


 
Lisa, du är underbar. <3

Malin kom och hälsade på mig när Erik hade gått hem. Så jag fick grattiskramar av henne med. :)

Idag har jag haft en simlektion, sen har jag varit ledig från skolan. Det har både varit skönt och känts konstigt. För jag har inte vetat vad jag skulle hitta på. Fast jag visste att jag skulle städa. För imorgon smäller det. Då ska jag "invigas" i vuxenlivet. Broder kommer med Emil och Lukas, sen kommer Levin senare. När killarna kommer ska vi åka till i11 och Samarkand och handla med en gång. För sen är det bara hem och börja göra sig iordning för kvällen. :)
Har tvättat med och varit uppe och solat, handlat och pantat flaskor på ICA med Linn. Vi bestämde även nu ikväll att vi ska träna imorgon. Kvart i åtta bär det av via cykel. Ska bli skönt att få träna hårt. För då kan jag komma hem och duscha och känna mig duktig. Måste plocka iordning på det sista imorgon med. Alla småsaker. Spriten ska in i kylen (måste inhandlas först bara) och mat ska handlas. Det kan bli en fartfylld dag. Ska försöka hinna skriva lite här och uppdatera om dagen.

Nu ska jag fylla i en enkät från sjukhuset, sen kommer antagligen Jessica om en stund. Sen ska jag fortsätta städa till Talang 2009. :)

Erik - Du är underbar. Tack för att du finns. <3


Hata blodprov

Jag sitter och äter melon. Min sista "måltid" på dryga 12-13 timmar. Det kommer bli jobbigt. Men det är ju bara för det där himla blodprovet. Och säkert för urinprovet med. Jobbiga dom ska vara. Jag vill ju få äta frukost innan jag åker till sjukan ju.

Idag var det redskapsexamination och det gick hyffsat bra. Sen åkte jag med Malin och Evve till City Gross och handlade. Så nu har jag lite mer mat i kylen. Men inte speciellt mycket mer. Men men. Sen var jag ute och gick i skogen och i solen med Erik. Det var mysigt, skönt och roligt. :) Vi pratade en massa. Som vanligt. :P Men det var jättetrevligt.
Och jag verkligen älskar solen. Det är så härligt när den kommer fram. Hörde att det skulle bli 17-18 grader varmt i helgen. Hoppas det håller i sig. Det vore ju trevligt om det är bra väder när vi ska grilla. :)

Imorgon är det i alla fall sjukhuset som gäller på förmiddagen. Hoppas Jessica kan joina mig så jag slipper sitta ensam. Sen har lektioner mellan 13-16.30. Sen hem och fixa mig för Erik kommer och mumsar glass och myser med mig. Kommer säkert få en massa telefonsamtal från släkt och vänner imorgon.
Någon del i mig vill inte fylla år. Det känns som om jag blir gammal. För jag får ju göra nästintill vavd jag vill imorgon. Det känns så vuxet. Och jag är inte vuxen. Eller jag känner mig inte vuxen. Vad gör man liksom ? Ska i alla fall inte till systemet imorgon, inte på fredag heller. Ska dit på lördag då jag får skjuts. Elelr vi ska åka och handla mat till kvällen när bror med sällskap kommer neråt i landet. :)


<3

RSS 2.0