Tankar


Jag hade en gång en tanke om att bli lycklig. En tanke om att få göra det jag tyckte bäst om och en tanke om att få vara med dem jag älskade mest. En tanke om att få leva för det jag verkligen älskade. En tanke om att få det jag ville ha för att kunna känna att mitt liv skulle kunna bli fulländat.

Men alla tankar kan inte bli verklighet...


^^.




Gott nytt år!



Hoppas alla har det bättre än mig. Jobba 16.30-21.30 ikväll och 7-14 imorgon.



Uttråkad

Då blir det den först listan...

2009

Årets bästa:
kärlek, bästa kompis, roadtip, föräldrar
Årets värsta: sjukdomar, fotskadan och när jag förlorade min första riktiga kärlek
Årets händelse: Kärleken som kom och gick.
Årets fest: min födelsedagsfest och alla andra fester
Årets dag: någon dag i januari tror jag, 10/2 och 2/4
Årets present: min säng och min mobil
Årets tår: när det tog slut och den tuffa hösten
Årets person: Mamma, pappa, Lisa, Linn och Jessie
Årets låt: Melissa Horn's
Årets snygging: Oj, jag vet en, men det blev en sent på året. Hihih.
Årets film: New Moon
Årets bok: Att älska som en porrstjärna Läs den!
Årets minneslucka: oj, det måste ha varit i början av höstterminen.
Årets kyss: alla hjärtans dag och en på höst/vinterkanten
Årets natt: alla hjärtans dag och när vi åkte till umeå
Årets ord: Jag orkar inte med mera nu.


Årets skämt: mitt liv
Årets mysigaste: Linn
Årets längtan: Fotbollen
Årets månad: April
Årets gräl: Oj, finns ett par
Årets skratt attack: Finns ganska många, jag är en rolig person.
Årets beroende: Datorn och mobilen
Årets bästa gosedjur: Min gris och min nalle


Årets vill ha: En bra fot
Årets frisyr: Långt som blev längre
Årets roligaste: Vår och höst
Årets tråkigaste: Foten
Årets vårminne: Kärleken
Årets sommarminne: Roadtrip med Lisa
Årets vinterminne: Snö
Årets smärta: Hjärtat
Årets saknad utav: Lisa
Årets överrasking: Sängen och kärleken
Årets Citat: oj, jag har många, men inga som kommer fram.
Årets läskigaste: kärleken och hösten
Årets konstigaste: Är väl alltid jag ?


I want to know what love is


Skulle vilja sammanfatta juldagen, men jag kan inte. Det går inte. Kan bara säga att vi är bäst. ;) Och min röst är nog kvar på Metropol någonstans. Haha. Men tack för allt. Dock har det blivit två smärre misstag på två utekvällar. :S 
Ska snart fira jul för min bror, den svikaren. Och äta mammas gooooooooda tacopaj. :)
Nu ska jag slå in Lisas julklapp. :)

Älskar min nya mobil.


The closest thing to crazy


Julafton i all ära, men det är juldagen som det smäller på.

Julafton gick lagom fort, ibland lite för sakta, men det funkade. Mådde typ pissa halva kvällen, inget att rekommendera. Halsont, ont i kroppen tror det är musklerna, näsan rinner och sist men inte minst - frysa. Usch! Men det gick och jag klarade mig hela dagen. Fick en trollyväska som jag önskade mig. :) Och den parfymen med. Dock fick jag inte de nmobilen jag ville, men den jag fick verkar vara riktigt bra. Trivs bra med den. Fick örhängen av lillsis' med. Ska kanske ha dom ikväll, hm. Sen blev det presentkort, trosor och en stekpanna. Haha. Men julafton var en lyckad dag. Köpte ju trots allt julklapparna dagen innan. Och då köpte jag julklappar till mig själv med. En stor stor tröja att sova i, duschringar - mitt duschdraperi är för kort. Sen köpte jag en skjortklänning. Inte så mycket fest och jul över den direkt, men jag kan pimpa upp den lite. Den går bra att ha till både vardags och lite finare tillfälle. Det är bra det. :) Dock hittade jag en annan klännig i stan som jag provade. Den var jättefin och hade verkligen suttit fint. Men den hade jag nog inte använt så mycket. Tyvärr. Fast jag hade velat köpa båda. Hihi.

Lisa och jag ska till hästarna sen och försöka på tag på dem så vi kan rida en sväng. En ordentlig sväng till och med. Det behöver dem. Ska bli roligt att komma ut i skogen lite. Blir bara att jag klär på mig ordentligt så jag inte blir mer sjuk.

Ska ut ikväll är det tänkt. Eller, vi har köpt biljetter så vi ska ut. Jag och Jysk drar till lilla Mjöhult och hämtar Vicksblue och sen drar vi till metropolen Hultsfred. Där blir det förfest och utgång. Här ska det festas för fulla muggar!

Nu ska jag sätta mig med de andra i familjen och titta på Råttatioulle (stavning?).

Förresten GOD JUL!


I need you, more than anyone darling


Avskyr verkligen att vakna när de ringer från resursen och ber mig jobba. Äckligt trött och sur så ställer jag ändå upp och jobbar 7-12. Sov ett litet tag när jag kom hem. Så förbannat skönt. Haha. Nu har jag pratat lite med Vicksblue och Jysk! vi har fixat biljetter till på fredag då vi ska uuuuuut! :D Sen så har Jysk och jag bestämt när vi ska åka in till staden imorgon. Nu händer det saker. Jobb imorgon med. Blää. Och på julafton, mera blää. Men nu ska jag ta och klä om och invänta Lisa så vi kan åka till hästarna. Skit samma att det är kolsvart tydligen. Men det är inte jag som bestämmer...


'Cause the only place that I want to be
is right back home with you



Och ibland vill man bara att dom ska sluta

Skulle ha ridit med Lisa förut, men kan väl inte direkt påstå att vi kunde rida. Vi skulle ta in hästarna och efter en timme fick vi ge upp. Så de fick vara kvar ute tills de som släpper ut dem tar in dem. För det var så förbannat kallt att stå i hagen och jaga dem. Hoppas inte dom ska hålla på likadant imorgon med. Är så himla tråkigt och jag var så himla sugen på att rida. Men nu taggar jag inför morgondagens ridtur istället.
Såg att jag skulle få lön. Sååå himla härligt. Inte så mycket, men lite. Och det ska bli julklappar av dem. :) Någon som har förslag på vad man kan köpa till en bror, en mor och en far som redan har allt ? :P

'Cause we were lovers


13 timmars sömn är inte så illa pinkat. Skapligt skönt at ha fått sova ut ordentligt. Men nu är jag trött i kroppen på något annat sätt. Men det ska väl försvinna snart med. Ska plocka in alla kläder i byrån och garderoben. Jag fick tydligen inte leva i mina väskor tills jag åkte hem för mamma. Tycker jag var elakt. Haha. Men sen ska jag väl se på någon film och vid halv tre kommer Lisa och hämtar mig för då ska vi åka å rida. Fast det kommer bli mörkt fort. Men det har jag påpekat, hennes val. Jag tänker inte rida i kolsvart mörker när det är snorhalt ute på vägarna. Kan ju glömmas helt och hållet. Men det ska bli skönt att få komma ut med de där två och Lisa och bara glömma allt annat. Kallt kommer det dock bli, men jag tål lite kyla. Haha.

På onsdag drar jag med mig Josse och Vicksblue och julhandlar i Linköping. Spännande :D Efter det ska jag jobba, liksom på julafton. Hörde från mamma att jag inte hade mycket alls att göra då. Och det är skönt det. Men ändå tråkigt. Aja, löser sig. Åka bil får jag göra i alle fall.


Slut kom *sprak*

Baby, you're the best of the best, you're the greatest


Emma mår inte som hon borde. Efter ganska mycket dricka med sjukt härliga vänner och andra trevliga människor, alldeles för några timmars sömn och ett lågt blodsocker så sitter jag här och skakar och vet inte riktigt vart jag ska göra av mig själv. Har nyss duschat och det var både skönt och välbehövligt. Ska ta på mig sovkläderna, vill ha en pyjamas, det borde jag införskaffa mig en. Sen ska jag krypa ner i sängen och sova, antagligen lär jag slockna med en gång. Så himla trött är jag. Dock var det inte direkt värt det. Faktiskt. Kunde ju ha blivit mycket bättre, det vet jag. Men man ska ska väl inte klaga misstänker jag. Men jag hade riktigt trevligt igår. Länge sen jag såg mina tjejer. :) Hämtade ju min Lisafisa igår med, en sjukt bra lördag helt enkelt, fanns inte så mycket som hade kunnat göra den bättre.
Imorgon ska jag plocka in mina kläder i byrån, mamma ska visst dammsuga. Sen blir det väl att fixa lite hit och lite dit. Planera inköp tills på onsdag och ta mig en promenad om det inte är för svinigt kallt ute. Ska ju ut å rida med Lisa imorgon så ska väl spara på min värme. Har ju ingen som värmer upp mig efteråt utan det måste mna sköta själv. Haha. Knasigt, men så är det. Får väl bli att ta på sig massor med kläder och krypa ner under en filt efter en varm dusch. Om jag käner mig själv så kommer jag tappa känseln i låren. Haha.
Nää, om allt är osammanhängande så klaga. Det är okej, jag glömmer bort vad jag skriver och så har jag inga glasögon på mig heller. Men det verkar funka hyffsat ändå. :P

Godnatt gott folk. <3

Hej mitt vinterland nu är jag här!

Tillbaka på hemorten och -18 grader ute. Vad ska man säga ? JAG ÄLSKAR VINTERN! Så härligt. Fast det hade ju inte behövt vara sååå kallt. Men jag ska inte klaga. Det finnsj u långklasonger för en anledning. Kalla vinterdagar! :D Jag ska ge mig ut i snön och kylan nu, ska hämta Lisas bil så jag kan hämta henne i Linköping ikväll. Jag längtar massor efter henne. Sen ska jag med pappa ner till Kisa och köpa julklappar åt mamma. Han ville visst ha hjälp med det. Förstår inte det jag. :P Men nu är det bäst jag går.

Borta bra men hemma bäst

Så är det nog banne mig. Visst att det är skönt att åka hem till mamma och pappa ibland. Men det är ändå bäst hemma hos mig. I min säng. Som jag skrev till Linn: hemma är där min säng står. Och min säng står i Växjö. Här hos mamma och pappa står min gamla säng. Alltså måste det här vara mitt gamla hem, vilket det är med. Men det är lyx att ha en stort kök med diskmaskin och ett stort köksbord. Sånt är vardagslyx. Det vet man när man får diska för hand varje dag.
Tycker verkligen inte om att åka buss 2.5 timme för att komma till Vimmerby. För sen måste jag vänta in tåget som går till Kisa som tar en halvtimme att åka. Jätteroligt. Eller inte. Men det är ju inte jätteofta jag åker så. Jag klarar mig. Ibland måste man få klaga. Och ibland måste ha tråkigt för att kunna uppskatta det roliga i livet. Men oftast så har jag ju roligt.
Och snart är det julafton med. Och då ska Emma jobba och tjäna grova pengar. Det ogillas inte direkt. Det gillas sjukt mycket. Extrapengar är finfint.
Imorgon ska jag åka till Linköping och hämta upp min bästa kompis. Min Lisa som bor enda uppe i Umeå nu för tiden. Eller det är i och för sig snart ett och ett halvt år sen hon flyttade, men ändå. Hon kommer med tåget och jag ska stå med en fin skylt tror jag. Eller ?
Nu ska jag baaaaara slappa och njuta av att ha folk omkring mig, vilket jag kommer ha tröttnat på ganska snart. I know myself så att säga. Haha.

The wait is over




Idag åker jag hem till mamma och pappa och bosätter mig där över jul och nyår. Skönt att komma bort och vila upp sig lite. Ska umgås med familj, vänner, jobba endel och sen bara ge mig ut i skogen och njuta av vintern med Lisa och pållarna. :) Kanske blir en eller annan tur i backen med. Saknar skidorna. Antagligen kommer jag ta ett par stapplande steg i värgårdshallen med, fotboll på schemat. Åtminstone kolla på de andra och hälsa på lite. :)
Nu ska jag packa klart och laga mat. Sen bär det av mot stan igen för att ta bussen till Vimseby där broder väntar. Ska kolla in nya lägenheten och få åka bil med honom hem till mamma och pappa. :) Bloggar mer när jag kommer fram.





<3





För jag vet vem jag är, när jag är hos dig





I was like, Why are you so obssed with me?






Vad passar inte bättre en sån här dag ?

Om ca sju dagar så är det julafton. Igen.
Jag längtar faktiskt efter den dagen. Fast det kommer inte bli som vanligt. Eftersom broder är sambo numera så ska han fira med Becca och hennes familj. Det kommer alltså bara vara fyra personer hemma på julafton. Och jag ska jobba till klockan två. Och vad betyder det ? Jo julafton kommer gå fort. Och så får jag stooooora pengar. Hihi.
Det är bara imorgon kvar i skolan. Skönt det, blir ett besök på sjukhuset på fredag och sen beger jag mig mot mina hemtrakter. Spännande. ;)







Hey, I'm a beliver




Tycker jag har sprungit runt som en tossefia idag. :P Dock höll jag på att somna när vi skulle prata om lektionen med barnen från särskolan. Sen visar kvinnan en film när hon ser att alla håller på att somna. Knasigt!
Var på bibblan förut med och sammanfattade intervjuerna jag har gjort. Duktig jag är! (: Ska ju skriva på arbetet imorgon så det var ju nödvändigt.

Lyssnar på Erik Grönwall - Higher som en galning med.

Ikväll är det min favvokväll. NCIS*3. Me like! Dock är orginal NCIS bäst, bäst bäst!





And it still hurt




Ligger i sängen och tittar på robinson och skissar en del. Är snart klar med min första skiss. Är sjukt nöjd faktiskt. För att vara mig. :P Har en ny skissplan i huvudet. Det är roligt när det väl går bra. :) Har nyss avslutat dagens filmtittande, tror jag. I natt när jag inte kunde sova så tittade jag på Wallander - Prästen. Sen tittade jag på Wallander - Hämnden och Wallander - Cellisten. Efter det vart det lite städtag. Disk, plocka in kläder och dammsugit. Sen blev det en sjukt välbehövlig dusch och sen vart det visst Wallander - Läckan. Så denna dagen har gått i Wallanders tecken. Hihi. Och jag har sett alla de senaste Wallanderfilmerna som har kommit ut detta år. Så nu tycker jag att de ska göra ännu fler filmer. ;) Nä nu ska jag skissa vidare. :)


Längtar efter dig



Erik Grönwall Idolvinnare 2009



The world is flashing by.






Mariah Carey









-





And there's nothing more to say.





Du ska vara den du är...






...och inte vara som alla andra.


Du är så vacker som du e.
Åh att du aldrig kan förstå det.
Du är så rå mot dig själv.
Ser allt som ingen annan ser.






Pretend it's alright






När hjärtat säger ja,
kan inte hjärnan säga nej.
Då gör det ont,
drömmar krossas.
Hjärtat spricker...






I still feel the pain






Jag ska mysa medan jag pluggar och tittar på NCIS.
Så det så.




Det känns dock inte bättre än.
Men jag måste ta tag i en del saker nu.
Typ en dusch innan NCIS.



Maybe it's you






Pallar inte mer nu. Vill bara skita i allt. Tänker inte försöka se ut att må bra länge. För förr eller senare kommer det fram. Önskar jag bara kunde ligga kvar i sängen och låta världen pågå i sitt eget tempo utan mig. För just nu gör jag inget vettigt för den i alla fall. Och nej, jag orkar inte ta tag i mig själv. Jag orkar ingenting. Och att gå till skolan varje dag tar emot så jävla mycket. Den får mig att må illa. Det är inte mycket som får mig att må bra.
Just nu längtar jag bara hem till det lilla röda huset. Till mamma och pappa. Till mina gulliga lillasyster. Till min lilla storebror som har blivit stor. Till min gosiga boll som jag bara vill krama. Till den människans jag kan lita på till döden skiljer oss åt. Till de vänner jag har kvar hemma som har varit så otroligt tålmodiga med mig. Till er som jag bara vill krypa upp i soffan med och lätta hjärtat för. Till dig som jag bara behöver kolla i ögonen för att veta att vi tänker på samma sak. Snart är jag hemma igen. Snart. Jag saknar er och jag fäller en tår när jag skriver detta. Men utan er skulle jag inte vara den jag blev.
Och nej jag är inte ute efter något medlidande. Jag vill bara få ur mig saker. Saker som tynger ner mitt hjärta, min själ och mitt huvud.


Kisa 18/12, runt halv fem står jag på stationen och tittar ut över hålan där jag växte upp. Stället jag kallade hemma i 19 år. Stället som numera ses som borta.






Space in my heart





Avskyr när jag inte kan sova.
Speciellt då jag börjar tidigt imorgon.
Blir nog inte sju timmars sömn.
Kanske blir fem om jag har tur.





Something I never do






Den hemliga grejen jag skrev om häromdagen var en jobbintervju.
Var där idag klockan 13.
Tyckte det gick hyffsat bra och jag hoppas verkligen att jag får det.
Nu är det bara det jobbiga kvar, att vänta på besked.
Håller alla tummar i världen för att det ska bli mitt.





I can't be who you are






Viktigt möte imorgon.
Vad ska man ha på sig ?
Sitter med högklackat på mig, men frågan är om det är så mycket mig.
Gosh!





Fuck you, fuck you very very much





Om ni vill jävlas med mig
BRING IT ON!
Orkar inte bry mig mer.
Gör vad ni vill, förstör mitt liv bara.




Va med och bestäm!





Välja låtar åt Idolfinalisterna?

Klicka här då!




Fattar ingenting




HUR TÄNKER SVENSKA FOLKET?!
Det skulle ju bli Tove och Erik som skulle till final. INTE Calle!
Fan ta er!



Baha!





"Vad är det äckligaste som finns ?
Att vakna upp brevid din man ?
Ja kanske det."


"Vi har det så mycket bättre i vårat samliv"


Dra någonstans där solen inte skiner Petra Mede, du är inte rolig längre!
Speciellt inte i Cirkus Möller.
Fatta!





Do you think I'm sexy


 


Jag älskar Bagge! Han är sjukt bra.
Han skrattar så jävla roligt.


ERIK!


-





Han är ju så förbannat snygg.
Gooosh!






I got soul, but I'm not a soldier





Har ont i mellangärdet, över revbenen.
Det är den enda träningsvärk jag har sen igår.
Det känns hm, konstigt, konstigt att jag inte har ont någon mer stans.
Eller det är jäkligt skönt att sträcka ut i ljumskarna och så.

Idag var det sista dagen på VFUn, det kändes sorgligt.
Känns liksom som om det är mina elever nu, men inte då.
Det är bara tillbaka till skolan på måndag.
Känns inte som suget finns där.
Jag vill bara ha ledigt.
Bara få vara fri.
Längtar tills jag får åka hem.

Nu är det fredagsmys, Idol och popcorn.
Ska ta fram en filt med, blev lite småkyligt.
Eller, jag har frysit sen jag vaknade, för jag sov en stund.
Så himla skönt va det med.
Hoppas faktiskt att Calle åker ut ikväll.
För Erik och Tove går till final.
Och Erik vinner.
Det är min önskan i alla fall.

Imorgon är det tvätt, stan och julbord.
Sjukt kul att få träffa en del av klasskamraterna igen.
Det känns som om det var hur länge sen som helst.

Nää nu ska jag tända lite ljus, släcka lamporna och njuta av Eriks härliga röst.



Puss :*





-

 

 

 

I can't live,

if living is without you


<3

 

 

 

 


Love me to pieces





Tränade fotboll idag. Skitkul. :)
Synd bara att dom inte ska starta något lag. Får se vart jag kanske hamnar nu istället.
Är äckligt slut i kroppen. Kommer säkert ha en massa träningsvärk imorgon. Mums.

Ska gå å lägga mig nu, första gången på jag vet inte hur länge som jag lägger mig vid halv elva och verkligen ska sova. Skönt som fan ska det bli i alla fall.

Imorgon är sista dagen på VFUn, både skönt och jävligt tråkigt.
Slipper gå upp halv sex på morgonen i alla fall.

Fick ett spännande telefonsamtal när jag satt på bussen.
Jag berättar mer om det på tisdag då jag vet mer.
Hoppas att det går bra, för jag vill verkligen att det ska det. Annars vet jag vart jag kan vända mig som tur är.

Men nä, nu blir det att sova. Är så himla trött.


Puss:*






Å så va det över igen

 

 

 

Sitter på praktiken. Ska åka hem om en timme. Har en intervju att göra och lite annat att planera. Men är inte allt för ansträngande.

Näst sista dagen idag i alla fall. Imorgon ska jag ta med muffins och bjuda på. Helt fritt från fullkorn. Haha. Det är så de har bestämt lärarna. Det får inte finnas något fullkorn i fredagsfikat, frukt är tom nästan för nyttigt. Dom är så gulliga så. :P
Jag kommer sakna allihopa, har sagt hejdå till två av mina favoritklasser. Bara en kvar och dom ska jag ha sista lektionen med imorgon. Jag kommer bli supersentimental imorgon, det blev jag förut. Olof, min handledare, tyckte jag skulle sluta med det. Får se hur jag gör. Kanske jag gör, kanske inte.

Nu ska jag försöka göra något nyttigt ett tag. Får se om jag lyckas med det.

Ikväll är det fotboll i alla fall. Hoppas det ska gå bra.
När ska vi åka Johanna ?



Puss :*





Who's gonna walk you home tonight





Linn gick nyss hem, vi har druckit lite vin, tittat på bönderna och haft det mysigt. Haha.
Ska snart sova, ska bara äta upp tomtegubben hon lämnade kvar.

Har bara två dagar kvar på praktiken nu, rätt skönt. För jag börjar bli trött på att gå upp halv sex varje morgon. vill få sova till sju någon dag i alla fall. ;P

Finns inte så mycket att säga, har massor att göra, fullt upp varje dag.
Imorgon är det fotbollsträning i alla fall. Skönt det, få röra lite på sig. :)

Nää nu ska skumtomten dö!


Puss :*





<3







All that I wanted was you
Only you













Äntligen







Nu börjar det likna det jag kallar vinter. Det är minusgrader ute och förut var det frost, det lär det ju vara nu med. Jag älskar vintern. Jag älskar snö. Jag älskar att åka skidor.
Hoppas bara det kommer snö med. För jag är sjukt sugen på att åka skidor i vinter när jag är hemma. Även om tolvmannabacken inte direkt är något att jämföra med Trysil. Trysil har lite fler backar. Men bara några fler. x)

Ska snart lägga mig. Ska försöka sova några fler timmar i natt. Har inte blivit fler än 5,5 de två senaste nätterna. Det är lite jobbigt då jag går upp tidigt och är igång hela dagarna. Idag var jag  dock hemma. Jävla huvud. Blää. Ska i alla fall lägga mig och försöka komma på vad jag ska göra med mina elever imorgon. En lektion. Sen ska jag plugga och planera och göra en massa saker som förhoppningsvis är vettiga. :P

Är mycket mycket nöjd med mitt hår. Skulle lätt kunna ha det så här fint oftare.Anar en lite mörkare nyans på min hud med. Jeeej!


Nu ska jag sova.

Puss:*








And here is the result!






Före




Efter




Sjukt nöjd.
All by myself.







And if you want me I'm your country






Sitter med färg i håret. Snart dags att skölja ur.
Före och efterbilder kommer senare idag.
Måste bara tillägga att jag har gjort det själv, för första gången. Så det kan bli hur som helst. Men jag hoppas på bra. :P







RSS 2.0