Tisdag

Vaknade tio minuter innan lektionen började idag. Men jag hann, dessutom var våran lärare en kvart sen. Men det gjorde inte så att jag fick något i magen innan vi började i alla fall. Första lektionen gav ingenting i alla fall. Den var tråkig. Men sen vart det frukost på pressbyrån. :) Efter det blev det humanbiologi, muskler och lite skelett. Det är jätteintressant men det kommer bli hur svårt som helst att klara av tentan. Det är så förbannat mycket som mna ska lära sig. Ska väl vara glad om man klarar av en del. Sen hade vi kartkunskap/orientering. Och ja, jag avskyr orientering. Jag är väl lite av en specialist på att gå vilse. Det var tråkigt. Blää.

Annars är jag bara trött och känner mig tråkigt. Orkar inte plugga eller göra något alls. Jag vill inte att det ska bli torsdag heller. Kul att vara på sjukhuset hela förmiddagen. Eller inte... Men jag hoppas det går bra. Får ju inte äta något efter åtta imorgon kväll. Usch...


<3 ?

Utmaning

Utmanad av: Ida Ohlsson

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Emma
2. Ett ord på fyra bokstäver: Easy
3. Flicknamn: Elin
4. Pojknamn: Erik
5. Yrke:  Elektriker
6. Färg: Eldröd
7. Klädesplagg: Enhetlig kostym
8. Mat: Enzymer x)
9. Sak i badrummet: Endlöst med toapapper
10. Plats/stad: Emmaboda
11. En orsak att vara sen: En liten sovmorgon
12. Något man skriker:  Eru dum eller ?
13. Film: Ensam hemma 
14. Något man dricker: Energidryck
15. Band: Evanescene
16. Djur: Elefant
17. Gatunamn:  Elektravägen
18. Bil: Essex
19. Sång:  Every day - Rascal Flatts

Jag utmanar:
Johanna
Tina
Cilla

Lycka till! :)

E är sjukt svårt

Jag är allt duktig ibland

Jag har plockat i ordning på alla kläder. Gått upp med grejerna på vinden och fick med mig två par vårskor ner. :P Har slängt allt skräp. Plockat i ordning på alla saker som ligger och skräpar. :P Har även städat i ett köksskåp. Det behövdes. Jag låter jätteslarvig nu, men det är jag inte. Jag är bara lat. För jag gillar egentligen när det är ordning och reda. Men när man inte har någon som tjatar på en så det kan ta ett tag mellan gånger det är städat. :P Måste städa på fredag. Riktigt ordentligt. För på lördag ska jag ju ha fest. Och broder med kompisar kommer hit på lördag med. Så jag hinner inte det då.

Om fyra dagar så är jag en stor tjej. Det känns lite läskigt, men ändå jätteroligt. :) Det tråkiga är bara att jag ska tillbringa hela förmiddagen på sjukhuset och hela eftermiddagen i skolan. Men på kvällen kommer Erik hit och äter glass med mig. :)

Nää nu ska jag fixa det sista, typ diska, fixa sängen och sen sist men inte minst duscha och packa tills imorgon. :)

Erik Hassle - Hurtful

I used to laugh it off
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in a pouring rain
The more I had to change I'd just stay the same

(The same, the same, I stayed the same)

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I used to buy my time
I used to beat around the bush
I'd rather give my ego another push
I used to be a fool
It was a foolish game I played
And it's a fool's faith coming mistakes I made
Once I had it right it was all too late

(Too late, too late, too little too late)

You don't know what you got until you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful
What I'm going through is hurtful
It is hurtful
It's hurtful

Oh what I did to you
(What I did to you)

What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
And what I'm going through is hurtful


Underbart bra låt. :)

Söndag

Och jag har väl inte sovit tillräckligt i natt heller. :P Var hemma vid halv fyra, eller halv tre, det beror på vem som tittar på klockan och vem som har ställt om den eller inte. Men halv fyra var jag tillbaka i mitt bo i alla fall. Jag var lite småsliten efter en kväll med bowling, film, pizza, singstar och en himla massa skratt. Kom i säng vid halv fem tror jag. Eftersom jag satte mig vid datorn när jag kom hem. (Idiotiskt) Kom i säng och sov till runt åtta som vanligt. Min kropp vill inte sova längre än tills dess. Lyckades i alla fall somna om och sen vaknade jag igen ett antal gånger och kollade på klockan. Innan jag somnade sista gången var hon 10.46. Sen när jag vaknade var hon 12.10. Då tyckte jag det var dags att gå upp. Jag har inte kommit någonstans, sitter vid datorn som vanligt. borde fixa frukost. Fast jag är inte ett dugg hungrig. Men men.
Tillbaka till igår då. Vi träffades inne i stan för att bestämma pizzeria, vi hamnade till slut på något litet hak där alkoholisterna höll till. Pizzan var inte direkt god, kebaben var asäcklig. Usch. Sen drog vi hem till Jessica och bara chillade ett tag innan vi begav oss ner till bowlinghallen och jag var skitbra, såg helt klart ut att bli en seger från mitt håll. Då kommer den där lilla Jessica (;P) och strikar och får mer poäng än mig. Där fick min tävlingsmänniska sig en smäll på fingrarna. Gick sisdådär efter det sen. Men vi hade riktigt roligt faktiskt. När det var slut så skulle vi dra till något ställe för att kolla in det och ta en öl elelr något annat att dricka. Men Anders hade inte sitt leg med sig så vi sket i det och gick hem till Jessica och tittade på YES MAN. Den var faktiskt riktigt rolig. :) Alex drog hem mitt i filmen när den höll på att hacka sig som mest. Så var vi bara fyra kvar. Vi såg klart filmen och efteråt sprang vi runt som yra tossbollar. :P Var prat om att vi skulle åka hem och så började Jessica prata om singstar och jag nappade direkt. Hade aldrig provat på det innan igår. Hur roligt som helst ju. Jag är nog lite utav en naturbegåvning tror jag. Hihi. Roligast  var nog när Hajen och Anders sjöng tillsammans. Hihi. sen när klockan började dra sig mot halv tre på Jessicas klockan, egentligen halv fyra, så åkte vi hem. Anders var så snäll och skjutsade hem mig till campus. :) Tack för en jättetrevlig kväll! Vi måste göra om det igen någon gång.

Idag ska jag nog bara slappa. Kanske städa lite. Det ser ut att behövas. :P


<3

Lördag

Ikväll blir det film,pizza och bowling med Jessica, Alex, Anders och Hajen. Det ska bli riktigt roligt att göra någonting tillsammans utanför skolan. :) Ska fixa lite hemma innan jag ger mig iväg. Ska ta bussen in till stationen. Men jag gillar inte att åka buss här när det är helg och kväll. För det blir så konstigt och bussen går åt fel håll och en massa sån skit. Så jag funderar på om jag ska gå bort till trummenvägen eller willys och hoppa på där. För där kan det ju inte bli fel. Och så kan jag köpa lite lördagsgodis med. :) Hihi.


Varför ?

Jag sitter i min säng. Fortfarande vaken. Och jag har inte en aning om varför. Jag bara är vaken. en jag ska slå igen och sova om en stund. Kan trots allt behöva ett par timmars sömn. Om jag hade utnyttjat dessa vakna timmar till att plugga så skulle jag ha lärt mig en del skulle jag kunna tro. Men jag orkar inte koncentrera mig på varken motorik eller muskelfibrer ikväll. Blir antagligen en tillräcklig dos av det i helgen. Om det blir av. Ska ju se på film med Jessica, Alex, Anders och Hajen i morgon. Ska tydligen käka pizza med, gott men onyttigt. Får köra ett jävligt hårt pass på måndag morgon. Så jag nästan stupar. Tänkte jag skulle orka med skolan också på måndag. Kan vara en bra idé. :P

Nää nu blir det faktiskt att sova. Jag är lite trött. Godnatt.


Du <3

Fredag

Jag känner mig tom. Jag vet inte vad jag känner eller vad jag ska känna. Jag vet inte vad jag vill eller ens borde vilja. Jag vet inte vart mina tankar flyr. Jag känner mig så konstig. Jag skulle vilja försvinna in i dimman ett tag till.

Dagen har varit både intensiv och inte. Vi hade redskap på morgonen och det var barn från en skola i närheten som var hos oss som vi fick träna på. Det gick bra. Fast vi hann inte med alla saker. :P
Sen stod det simning på schemat och jag trodde att jag inte skulle hinna åka med de andra så jag tog bussen. Bara det att när jag klivit av bussen och är på väg ner mot simhallen så ser jag Serpils bil. Bra val ? Nej inte speciellt. Men så blev det i alla fall. Simning gikc sådär. Jag gillar inte att simma längre. Inte efter att ha blivit total ratad för mina icke dugliga bentag. Vad ska jag göra ? När jag gör vanliga bentag så kommer jag inte framåt. Jag känner mig faktiskt riktigt dum. Så simning är ingen favorit direkt.
När den lektionen var klar så hade Malin kommit till simhallen. Så vi klädde om och gick och gymmade. Jag vet inte om jag kommer ha någon speciell träningsvärk imorgon. Kändes inte som om jag tog ut mig så himla mycket. Kan mycket mer vet jag. Fast det var både skönt och inte skönt att träna ryggen. Det behövdes i vilket fall som helst. Måste träna mer rygg i fortsättningen. Mycket rygg. Men jag och Malin ska antagligen gymma på måndag igen innan min skoldag börjar. Har det rätt slappt. Börjar 10 och slutar halv tre. Skönt det. :)

I helgen ska jag plugga humanbiologi och motorik, var ju tvungen att göra om det. Jag vill inte läsa all jävla skit igen. Det känns på något sätt meningslöst. USCH! Sen måste jag försöka städa lite. Har så mycket saker nere i lägenheten som inte behöver vara här. Ska se vad jag kan hitta på. Ska uggla med Jessica imorgon och på söndag. Vi ska plugga ihop. Och så verkar det som att vi ska se på film imorgon med. Ett gäng i från klassen. Ska bli trevligt. Hoppas vi äter pizza. :) Är grymt sugen. Fast jag borde låta bli. Jag måste sluta allt som är onyttigt och sött. Bara för det så ska jag nog cykla upp till ica och handla lite. Har inte så mycket ätbart hemma känns det som. Men men.


<3

Wierd things

Jag klarade examinationen. Skönt att bli godkänd på det man tycker är bland det roligast med idrott. :) Dansa är sååå roligt. Vill verkligen inte ha redskapsexaminationen nästa vecka. Usch!

Var och simmade med Malin förut med. Jag simmade en kvart, sen gav jag upp. Så jag gjorde lite tåhävningar, badade bubbelpool och lekte lite i äventyrsbadet. :) Det var skönt att bubbelpola. Hihi. Jag vet en som vart avis. ;P

Jag orkar inte tänka mer. Låt det bara komma. Jag behöver dig, det är jag så säker på. Jag var säker på oss. Nu snurrar allt så himla mycket. Du betyder så himla mycket. Och jag tycker så himla mycket om dig. Jag vet inte om det hjälper, men jag har sagt det till dig. Hoppas du förstår vad du betyder för mig.

Nu ska jag gå och göra mig iordning för sängen. Har ingen lust att gå upp imorgon. Ingen alls.  


<3

Torsdag

Det är roligt att det är så många som läser bloggen. Vore kul om ni slängde iväg en kommentar någon gång med så jag vet vilka det är. :) Men fortsätt läs vett jag. ;P

Idag var det så underbart skönt att ligga i sängen och halvsova. Mycket skönt. :) Men så ringde självklart väckarklockan. Det var inte alls roligt. Men sånt är livet. Det är snart helg och då får jag sova nästan hur länge jag vill. Jessica och jag har bestämt att vi ska plugga humanbiologi. Inte alls roligt. Alltså att plugga humanbiologi. Men att umgås med min Snuttan ska bli jättemysigt. :)

Jag ska iväg och simma med Malin idag. Undrar om jag kommer orka det. För jag ska ha dansexamination idag. Och första passet ska jag bara vara meddansare på. Sen andra passet jag ska vara med på ska jag leda min dans och sen dansa de andras danser. Det kommer bli jobbigt men jävligt roligt. Åtminstonde att dansa. Jag är inte riktigt säkert på hur jag ska leda. Men jag ska ju bara dansa nu på förmiddagen så det ska nog lösa sig. Hoppas jag. Jag vill ju att det ska gå bra, men det är faktiskt lite småklurigt att lära ut en dans man själv lagom behärskar. Som den tur man har, så kan ju alla redan dansen, men man ska ju bara träna på att lära ut och leda i dans. Eller musik & rörelse som det heter.

Jag må vara ute i god tid nu, för jag har redan löst mammas födelsedagspresent. 5 månader innan hon fyller år. Det är bra tycker jag. :P Men det kostar lite, men jag skulle kunna tro att det är uppskattat. :) hihi. Det bästa är att både jag och Elin kan göra det tillsammans för mamma. :)

Nä, det är bäst att jag går å klär på mig lite. Ska ju snart till skolan och dansa. :) Måste äta och plocka iordning lite här hemma först bara. :)


<3

Blää

Jag ligger vaken och jag vet inte varför jag inte känner för att sova. Konstigt, för jag är jättetrött. Och så längtar jag tills imorgon samtidigt som jag inte gör det. Usch för examination. Fast det ska bli roligt att dansa hela tiden. :)

Nää nu måste jag slå igen så jag orkar upp imorgon.


<3

:)

Ibland går saker fort. Det känns fortfarande som om jag inte vet någonting. Men det känns bättre nu. :)
Längtar tills imorgon. Längtar efter dig.

Malin var här förut och åt våfflor. :) Min älskade Malin. Hon är bäst. :) Hur gullig som helst. Jag har t.ex. fått träna på att tejpa fot på henne. Och så lindade jag hennes fot och hennes hand/handled med. Måste kunna sånt känns det som. Olyckor händer så lätt. ;)

Imorgon har vi examination i dans. Jag är lite smånervös över det. Det känns som att det kommer gå sådär. Men bara jag klarar mig så är jag nöjd.


My life would suck without you

Vad ska man säga ?

Jag ger dig tid för att jag har känslor för dig. Det är du som får mig att må så underbart bra. Vad ska jag göra utan dig? Jag vill inte vara utan dig. Det är därför jag ger dig tid.

...

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Allt blev så konstigt. Jag vill bara att allt ska vara bra och att allt ska kännas rätt.

Jag behöver dig!

Hmm...

Jag brukar oftast att undvika att besöka skolan eller ens plugga de dagarna jag är ledig.Iofs så bor jag på skolområdet, men aja hoppas ni fattar. Men idag blir det ett undantag, ska till bibblan snart och skriva en reflektion om när vi badade isvak. Hoppas det inte tar för lång tid. Måste göra en massa andra saker idag med. Speciellt vissa saker. :)

Aja, nu måste jag hoppa in en snabbis i duschen.


<3

Iiiih!

I skrivande stund är det 29 minuter kvar tills jag ska få träffa han som jag tycker om så förbannat mycket. Och jag längtar grymt mycket. Det finns inga ord som kan beskriva hur jag längtar.

Nää nu ska jag äta upp och sen fixa håret. Det är blött. :P


<3


Härliga måndag ?

Sitter vid datorn, men borde hoppa in i duschen. Jag ska göra det alldeles strax. Men jag är så himla seg. Och så känner jag att jag har en jobbig huvudvärk på g. Så det blir att knarka tabletter idag. Inte speciellt roligt. Helst skulle jag vilja ligga kvar i sängen och bara slappa. Men det går inte, inte idag. Jag har redskap, musik/rörelse och boll idag. Det är en heldag och jag vet att mitt huvud kommer säga emot efter ett tag. Om inte huvudet gör det så kommer foten att göra det. Men jag måste gå. Har examination på torsdag och en nästa vecka. Kalla det härlig måndag om ni nu vill det.

Jag hoppas i alla fall att dagen går fort. För ikväll ska jag äntligen få träffa min Erik igen. :) Åh vad jag saknar dig sötnos. Det ska bli så mysigt att få träffa dig igen. :)


Nää, men nu börjar klockan bli mycket. Måste gå om en timme. Och då ska jag hinna duscha, äta frulle, packa väskan och plocka iordning lite här hemma. Dusshen kallar. ;P


<3

Snart sängdags

Har haft Malin här på våffelbesök. :) Det var trevligt med lite sällskap. När hon hade gått så hade jag en massa energi eller så var jag bara så uttråkad. Jag har i alla fall rensat lite i min garderob och i min byrå. Sen har jag plockat med mig lite saker ner från vinden. Ska upp med en del imorgon.

Imorgon ska Jessica med mig hem och äta lunch. Orkar inte ta med mig något att äta och jag har inga pengar att köpa mat för. Så jag ska laga egen. Det är bra det. :) Dessutom är vi lediga på tisdag. Så himla skönt. :) Ska sova länge då och åka in till stan en sväng. Hihi.

Och imorgon ska jag få träffa min pluttis. Äntligen. Jag har längtat så himla mycket. :) <3


Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon med. :)

Alla himla borde'n...

Jag har pisstråkigt. Borde hoppa in i duschen nu. Ska ner och tvätta jacka och termobyxor som inte hanns med igår. Sen borde jag plocka in en massa saker och plocka i ordning på en massa andra saker. Sen borde jag diska med och hänga in en massa kläder. Dammsuga borde jag med göra. Men jag orkar faktiskt inte. Det får komma nästa vecka.
Ska försöka bli riktigt duktig och ta hand om mitt hushåll, plugga, komma igång ordentligt med träningen och umgås en massa med min Erik. Det är en hel del. Men det ska väl allt kunna gå att lösa.

Nää, ska gå ner och byta tvättid. Orkar knappt med mig själv för tillfället så jag orkar inte alls tvätta.


<3


*Gnäll*

Jag vet att det är tjatigt, men jag vill inte vänta tills på måndag! Jag vill träffa Erik idag, nu, här! Varför är det så jobbigt att vänta. Tiden går så sakta tycker jag. Jag vill både ha söndagen kvar, men jag vill träffa min pluttis nu. Så det så.

Har varit uppe med lite grejer på vinden. Rätt onödigt att ha skidor, pjäxor och sånt här nere. Snart ska jag gå ner och sätta igång lite tvätt och sen ska jag upp och laga mat och plocka iordning på allt annat i min lägenhet. Sen ska jag sitta å längta efter Erik och bara slappa. Lär somna sjukt tidigt ikväll. För jag känner redan nu att jag är jättetrött. Men jag har tvättid till 21 så tills dess måste jag vara vaken.

Ska göra pannkakssmet nu så jag kan börja grädda när jag kommer upp. :)

<3

Den som väntar på något gott...

Jag sitter och väntar på att Malin ska höra av sig så jag kan få komma ut och röra på mig och handla lite mat. Men tiden går så sakta och allt känns så segt. Jag borde egentligen plocka iordning på grejer medans jag väntar men jag orkar inte det. Inte nu. Kan göra det senare. Måste ändå plocka in allt om jag ska kunna gå å lägga mig sen. Så så är det.

Nu är det mindre än två veckor kvar tills jag fyller år. Jag brukar gå å bli nervös långt i förväg när jag fyller år. Men än har det inte hänt något. Och jag fyller ju trots allt 20 den här gången. Men det kommer väl som vanligt, eller så har det slutat att vara så. Det vore skönt om jag slutat bli nervös inför min egen födelsedag. Jag är mer nervös över att det inte är några som kommer på mitt födelsedagskalas somj ag ska ha. Är inte så många som har hört av sig. Men jag hoppas att det kommer folk. :)

Nu ringde Malin och jag ska ge mig iväg till henne.
Hej vårvädret här kommer jag!

<3

Lördag

Jag har tur som sov ett par timmar på bussen i natt. för jag har bara sovit fyra timmar i min egen säng. Inte så roligt. Men jag vaknade och kunde inte somna om.  Så jag har pratat med Malin lite och ätit frukost. Macka och Pepsi. Inte den bästa blandningen men jag har ingen mjölk hemma. Ska handla senare, när Malin har jobbat klart på brunchen.

Jag är helt slut i min kropp. Den är matt och seg. Men gud så underbart roligt det har varit att vara iväg. :) Jag vill tillbaka, någon gång ska det bli. Måste bara spara ihop en jävla massa pengar först. För det kostar asmycket att åka dit.

Ska börja packa upp nu tänkte. Måste duscha med och lite sånt där.


Erik <3

Hemma

Nu sitter jag i sängen och försöker bli lite tröttare. Har sovit på bussen och enligt Jessica även snarkat. Som vanligt. ;P Så nu har jag lite svårt att somna känner jag. Men jag ska göra ett försök alldeles strax.

Det ska bli skööööönt att få sova i min egen säng igen! :) Hihi.

Imorgon blir det att packa upp och tvätta. Tänkte gå och handla lite om jag har några pengar att handla för. :P Ska dra med Malin på en promenad med tänkte jag. Härligt. Orkar liksom inte simma. Så det så.

Erik - Jag saknar dig. Kom hem snart. Jag vill vara nära dig. Det känns som om det var evigheter sen sist. Men det är bara en vecka nu. Men jag saknar dig så mycket. <3

On my way home

Nu sitter jag på bussen på väg hrm. Äntligen. :) Jag sitter å myser med Jessica med.  Ska bli så skönt att få komma hem. Ska stanna om en lite dryg timme i Karlstad och ha en bensträckare. :) Fast jag vill helst bara hem nu. Är hemma runt 3-3-30 inatt. Vill bara till min säng. :)

Pratade med min Erik förut. Det var så mysigt. Och jag saknar honom så himla mycket. Men snart får jag äntligen träffa honom. :) Min lilla plutt. Hihi. <3

Tjej listan 2009

Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil ? -  61 stycken

Gillar du nån nu ? - Ja

Vad gjorde du inatt ? - Lyssnade på fyllona en stund, sen sov jag

Och i förrgår natt?-  Sov

Vad gör du innan du ska sova ? - Den här veckan - pratar lite med tjejerna. Annars lite olika saker.

Kan du prata med din mamma om allt ? - Nää men nästintill.

Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid ?- Eh, jaa det kan man väl lungt säga.

Har du varit gravid ? - Nej

Choklad eller glass ? - Både och, beroende på vilket humör jag är på.

Stövlar eller gymnastikskor ? - Både och, beroende på klädsel. Fast gympaskor är skönast.

Kjol/klänning eller jeans ? - Både och!Tio ''fakta''.1. Hemstad/ort? -  Kisa

2 Hårfärg? - Brunt

3. Längd? - 166

4. Msn? - japp
5. Ögonfärg? - melerade

6. Skostorlek? - 38-39

7. Humör? - avslagen, seg, träningsvärk

8. Hatar? - använder folk alldeles för mycket

9. Status? - Upptagen

10. Vänster eller högerhänt? - Jag kan med båda händerna x)Tio saker ''om ditt liv''1. Har du nånsin varit kär ? - Jaaa

2. Tror du på kärlek ? - Ja!

3. Varför tog ditt senaste förhållande slut ? - Har inget senaste förhållande

4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat ? - Ja

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta ? - Svårt att tro

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? -  Nej

7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom ? - Nej

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon ? - Nej inte nu längre.

9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare ? - Svårt att tro. Hur skulle jag kunna veta om jag har en hemlig beundrare?

10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - Absolut!Tio saker ''Det där eller det här''1. Kärlek eller pengar ? - Kärlek

2. Vin eller öl ? - Öl

3. Dag eller natt ? - Kväll

4. One night stand eller förhållande ? - Relationship så att säga.

5. Tv eller internet ?- Internet

6. Pepsi eller cola ? - Pepsi

7. Vild fest eller romantisk hemmakväll  - Båda två

8. Färgfoto eller svart och vita ? - Både och

9. Telefonkontakt eller face to face ? - face to face

10. Bilddagboken eller myspace ? - BilddagbokenTio "Har du nånsin"1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitet ut ? - Nej

2. Har du nånsin viljat ta livet av dig ? - Kanske det.

3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja.

4. Har du hoppat bungy jump ? - Nej

5. Har du nånsin gjort slut ? - Nej

6. Har du nånsin ätit en hel tårta ? - Usch nej

7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa ? - Mm

8. Har du nånsin gått på bio ensam ? - Nej

9. Har du nånsin gillat någon utan att de vetat något ? - Jag vet inte.

10. Har du nånsin tyckt att världen suger ? - Ja.Tio "Är du"1. Saknar du någon/något just nu ? - Ja!

2. Är du glad ? - Varför inte njuta av livet ?

3. Är du fundersam ? - Ofta

4. Är du uttråkad ? - Liiiite grann. Men ska snart ut i backarna igen

5. Är du tysk ? - Nej

7. Är du italienare ? - Nej

8. Är du fransk ? - Nej

9. Är dina föräldrar fortfarande gifta ? - Japp

10. Gillar du någon just nu ? - Ja, min Erik

Trysil - dag 4

Igår åkte vi tur. Var faktiskt roligare än vad jag trodde. Nu i efterhand så känns det sjukt skönt att ha gjort det. Men jag drog till foten så idag är den lite mer svullen och gör ont. Speciellt i skidpjäxorna. Eftersom de trycker åt i foten. Men jag klarar mig. Ska äta lite snart, sen ska jag följa med Emelie och Lina ut i backarna en liten sväng. Sen blir det hem tilldisken och att läsa igenom häftena.

Imorgon åker vi hem. Det ska både bli skönt och tråkigt. Skönt att få komma hem till det vardagliga, komma hem till min säng och sist men inte minst komma hem till min Erik. Men det ska bli tråkigt att åka hem härifrån för det är så himla kul att åka skidor.
Det är lite roligt att se hur människor förändras när man kommer iväg. De är inte riktigt som man tror eller så förändras en del. Undrar om det kommer vara likadant när vi kommer tillbaka det det normala igen.

Men, jag ska inte skynda så mycket. Tiden kommer när den gör. Det kommer gå snabbare än man tror tills vi ska hem igen.


Erik <3

Trysil - dag 2

Jaa. Jag sitter ensam kvar i huset. Skulle egentligen tittat på när min grupp åkte längd och lekte eftersom jag inte fick vara med pga foten idag. Men nu sitter jag inne och mår inte allt för bra. Fryser, har ont i kroppen och är hängig. Ska hoppa in i duschen strax. Sen ska jag lägga mig i sängen en stund och sova. Eller i alla fall försöka. De andra slutar antingen halv fem eller halv sex. Och ikväll har vi kvällsåkning. Jag vill ju åka, men jag tror jag ska vara kvar inne och försöka bli frisk. För imorgon ska vi ut på tur. Om jag mår bra ska jag med. Men jag är orolig för foten. Vet inte om den kommer hålla faktiskt. Känns inte så lovande. Men vi får se hur det blir.

Nu är det bara tre dagar kvar tills vi ska åka hem. Men det är fem eller sex dagara kvar tills jag får träffa min Erik. Jag längtar efter dig. Men jag ska klara av den här veckan. Måste ju träna upp mig för påsken. Det är iofs inte så många dagar men ett par ändå.


Erik - Jag saknar dig. Jag saknar att få vara i din famn. Jag saknar att få busa med dig. Jag längtar hem till dig. <3

Trysil

Ja, då har man avverkat en hel dag här uppe i Norgeland. Åkte buss mellan 6.30 och 17.00 igår. Det var rätt jobbigt. Men så sjukt härligt att vara här. :) Åkte utför idag. Hur härligt som helst. Jag åkte dessutom svart backe idag. :D Jag är stolt över mig själv. Så himla härligt som helst. Det är var roooooligt! fast jag vurpade på magen. Haha. Men det var inte så farligt. Klarade mig alldeles galant. Åkte längd idag på eftermiddagen med. Vi gjorde våran lektion som var uppvärmning, gick riktigt bra och jag fick beröm. :) Sen när vi lekte med skidorna på så lyckades jag självklart göra något så att foten vek sig, fel! Min onda fot gör ont nu. Så imorgon blir det bara utförsskidor för mig, inga längdskidor. Fast jag gillar inte längd så det gör inte mig något alls. Men det kan bli jobbigt när vi ska ut på tur på onsdag. Men det får gå som det går.

Imorgon ska jag vara duktig och lyssna noga och lära mig en massa. Speciellt när det är längdskidor.

Jag saknar min Erik så mycket. Det är jobbigt att vara ifrån honom. Jag vill ju krama och pussa på honom.

Men nu ska jag spela spel med Emelie, Sanna, Lina, Johanna och Serpil. :)

Erik, jag tycker om dig <3

Stress, stress och stress

Jag packar för fullt. Det är massor som ska med och jag tror jag har alldeles för mycket med mig. Eller så har jag glömt typ hälften. Usch! men snart bär det iväg i alla fall. Ska alldeles snart läggam ig. Borde gjort det för ett tag sen. ska trots allt upp 04.15 imorgon. Måste duscha och diska och packa ner kylvaror och sånt. Sen kommer Serpil och hämtar mig så jag slipper bära allt. :)

Det mesta är nere nu i alla fall. Hoppas det blir bra. :)

En vecka i Trysil snart då. :)

Skriver från bussen med Jessicas mobila bredband imorgon. :)

Soo long


Du får mig att må underbart <3:t mitt

Snart bär det av

Håller på att packa nu. Det är så himla mycket som ska med. Men jag ska nog kunna få med allt på ett eller annat sätt. :)

Var i stan med Ida förut, sen åkte vi hem till Erik där pojkarna höll hus och då skulle dom åka till donkan och äta och jag följde med. Sen skjutsade dom hem mig och jag sa hej då till min Erik. Det var jobbigt. Ska ju trots allt vara borta en hel vecka nu. Jag kommer sakna honom så himla mycket. Började redan sakna honom när jag stängt dörren. Usch. Jag vill bara krama honom nu.

Nää ska lyssna på tråklåten "snälla snälla" och packa nu. Måste bli klar. Kan inte bli så sent. ska trots allt upp klockan 4.30 imorgon. Senast.


Erik <3

Lördag

Igår var Erik här på middag. Vi gjorde egen kebabpizza och efter det låg vi å myste till skidskyttet. Sen åkte vi in och hämtade Ida, Björn och Matte. Jag var skapligt nervös. Björn är ändå Eriks andra hälft. Men det kändes som det gick bbra. Vi hade trevligt igår när vi satt i Eriks lägenhet och pratade. Erik och Björn var mycket mer lika än vad jag trodde. I alla fall till sättet. Men man ser mycket skillnad på dom. Björn berättade om deras älgar med och höll på med roliga röster och guuuuuuud vad jag skratta. Jag fick kramp i kinderna. Hihi. :)

Erik gick för övrigt nyss hem. Han sov här i natt för Ida, Björn och Matte sov i hans lägenhet i natt. Det var mysigt att ha söt här. Fast han tog en massa plats. :P Men han skulle hem och göra frukostlunch som han sa häromdagen. Hihi. Ska duscha och lite, sen tänkte jag gå upp dit jag med. Har ätit egen frukost. Ska ju på innebandyturnering idag, min gullälg (xD) ska spela. :)

Det jobbiga är att när Erik ska skjutsa hem dom andra sen så stannar han hemma med. Så jag måste säga hej då till honom idag. För imorgon åker jag. Jag börjar bli nervös i magen nu. Måste packa idag med. Har bara lagt fram lite saker som ska packas ner. Men jag kommer sakna min plutt så mycket! Får hoppas att veckan både går fort och sakta.

NU blir det duschen. Sen måste jag göra mig klar så jag kan knata upp till Erik. :)


<3

Fredag

Japp. Nu börjar jag bli en aning nervös faktiskt. Det är fredag och tidigt, alldeles för tidigt, på söndag åker jag. Det ska bli grymt roligt, men gud såå nervös jag börjar bli.

Idag är det lite grejer som ska göras.
- Tvätta
- Städa
- Packa
- Träna
- Diska
- Handla


Fast tvätta har jag redan börjat med. Ska gå ner om en halvtimme eller så och byta maskin. Jag skulle vilja ha en egen tvättmaskin och torktumlare. Tänk vad skönt det skulle vara. Så man slipper springa upp och ner och passa tider. Då kan jag liksom tvätta när jag vill. DET är lyx. :) Städa är inte så allvarligt. Ska dammsuga och plocka iordning på en del. Packa kan vara bra att göra om man ska vara borta en vecka. Hihi. Sen måste jag hämta ner en del grejer i från vinden, typ mina skidor och pjäxor och sånt där.

Men nu är det bäst jag tar tag i det här. Så jag kommer någon vart och slipper stressa senare idag. Det är inte så roligt. 


Peace, love & understanding <3 

Torsdag

Överlevde isvaken idag. Är sjukt stolt över mig själv. Så det så. :)

Och nu har helgen äntligen börjat. :) Blir en annorlunda helg med många nya upplevelser och människor. Dessutom räknar jag helgen på två dagar nu. För på söndag åker jag till Trysil med min underbara klass och den andra klassen.

Först ska jag packa, gymma med Johanna, tvätta, umgås med Erik, träffa Eriks tvillingbror, hans sambo Ida och Idas bror. Det ska bli spännande. Ska även på innebandyturnering på lördag och titta när Erik spelar. Han pratar om att han är i form nu. :P Sen blir det väl melodifestivalen och mys i sängen, blir tidigt i säng för jag måste upp runt halv fem och se så jag fått med mig allt och så kommer Serpil och hämtar mig 5.45. Härliga tider alltså...
Jag kommer finnas på mobilen en del. Men det är inte så billigt att höras därifrån så det blir begränsat liksom. Finns vissa som prioriteras före andra. Får ni inget svar förräns fredagnatt så är det för att då har vi passerat gränsen och är i Sverige. :)

Nää, nu ska jag diska, sen blir det duschen. Sen hoppas jag att Erik har liiiiite tid åt mig. :)


Ciao <3

Blööö

Jag har noll ork till att göra något alls. Skulle ha börjat packa ikväll, men orkar inte. Har varit hos Erik ikväll och sen pratade jag med mamma i telefonen. Nu är orken slut. Får bli att packa imorgon.


Jag avskyr pengar. Det är så mycket att betala för tillfället. Och mina pengar räcker inte till allt riktigt. Så jag har startat "rädda Emma" fonden. Alla bidrag mottages med glädje! :)

Ska snart lägga mig. Ett par saker att fixa bara. Sen blir det sängen.

Tisdag

Har inte gjort så mycket idag. Haft examination i motorik, gick inte alls bra. Men som tur var får man ju en till chans att visa att man kan. :P Usch.

Kikki var här förut med. Var riktigt trevligt. Skönt att prata med henne lite. Gott med kladdkaka också. :) hihi. Fast den var lite lös nästan. Men mm så gott. hihi.

Ska ta med lite när jag ska till Erik imorgon med. Han gillar ju såndär kladdig kaka. ;P

Nää nu ska jag snart sova. Fast jag har egentligen sovmorgon till 13 imorgon, men ska träffa min skidgrupp vid 10 och så ska jag göra lite under självstudierna imorgon tänkte jag. :) Ska leka med Johanna. Hihi.


<3


Måndag

Min debut gick inte så bra som jag hade hoppats på. Dansen gick jättebra och det är så himla roligt. Men när vi skulle ha redskap så skulle vi hoppa trampets. Och jag hoppade två hopp. Sen vågade jag inte mer pga foten. Vågade inte ens stå i tjockmattan och göra mottagningarna. Vill inte riskera något.

Har varit hos min plutt och myst idag. Sen skulle han iväg på innebandy så det var bara att traska hem. Ska på innebandyturneringen på lördag. Sötnosen ska spela så jag ska dit och kolla på honom. :)

Bäst att läsa lite i böckerna nu. Ska ringa mamma med bara för att jävla csn ska krångla och allt ska kosta pengar... :/


<3

Jippie!!

Idag ska jag ha idrott. Jag kan knappt förklara hur mycket jag har längtat efter att få vara med igen. Hoppas bara fotjäveln vill hålla. Orkar inte vara borta längre. JAG VILL!
Dessutom ska jag få träffa den där söta plutten idag med. Dagen är räddad så det så. :D

Nää måste klä på mig klart och fixa frukost. :)

<3

Tröööööööööööött

Jag ska snart lägga mig, Är jättetrött. Eller inte jättetrött. Bara trött. Men jag är trött på lite saker med. När saker och ting inte blir som man har sagt. Då blir man trött på sånt. Så det så.

Jag längtar massor tills imorgon. Av flera anledningar.
1, Jag ska få träffa kompisar och klassen igen. Ska bli skönt att få komma tillbaka till vardagen igen. Fast det inte håller i sig så länge, men ändå. :P
2. Jag ska få träffa plutten imorgon. Jag saknar honom massor. :)
3. Ska få röra på mig, ha musik/rörelse och redskap. Hoppas bara att foten vill som jag vill.
4. Det är en ny vecka och alltså en dag närmare Trysil. :)

Fast jag vill inte ha examinationen i motorik, kommer säkert få en jättesvår fråga som jag inte kansvara på och blir underkänd och måste läsa om all j-a motorik. Min vanliga otur...

Lekte lite förut. :P

<3

Dutti

Nu har jag städat klart och det känns jättebra. :) Det ser ut som en normal människa bor här nu. hihi. Nu väntar jag bara på att Tick ska höra av sig. Så jag vet när hon kommer hit. För jag måste läsa en massa skit med.. :( Boooring.Takida - Summer's gone <3

A warm breeze fades out
Cold leaves touch the ground
Hold on for a wile
Don't give up and stay alive
It shows in your eyes
Let of delight
My hands of untied
I can not make it right
It's over now

People it's over now
But it will return with a sign
Try to keep your head up high
And don't bother anyone

Do you think your alone
Your not
Your just weak like me
Struggle lingers on
But we will make it over again
Its over now

heyy
only the lonely x2

People it's over now
But it will return with a sign
Try to keep your head up high
And don't bother anyone x3

Söndag

Jag blir så irriterad på att jag vaknar på nätterna och jättepigg. Det är skitjobbigt för då blir jag så himla seg när jag ska vakna och gå upp. :( Dessutom har jag ont i huvudet med. B***!

Pratade med Malin i telefon i natt och var lite för pigg så jag tänkte se på film, så datorn åkte på och då skrev min kära bror och Emil likadana saker till mig. Töntar! Sen så hade jag ett videosamtal med min bror. Han har nog inte stängt stalldörrarna ordentligt så det är nog en häst eller två som har smitit. Nykter var han ju inte i alla fall, kanske var orsaken till att hästarna hade smitit. x)

Nu måste jag sätta fart och städa, har tvättid idag med så jag kan tvätta det sista och torktumla det som jag inte hann, det vill säga allt. :P Sen kommer Vicky och ska fika, för jag kunde inte när hon firade sin födelsedag så då har jag bjudit hit henne. Kladdkaka blir det. :)
Måste läsa en massa med. Får väl ägna kvällen åt det. Blää :(Sarah Dawn Finer - Moving on <3

:)

Jag gjorde en kupp för en liten stund sen. Jag frågade chans på söt. (Jag vet, fråga chans gör man på lågstadiet, men jag gjorde det i alla fall) Han svarade i alla fall "JA!". Och det var på allvar. Så nu är jag inte singel längre. Jag är världens gladaste! Han är så underbar. Och min. :)
<3

Lördag

Har precis skrivit ut inbjudningarna till mitt kalas jag ska ha. :P Ska grillas och lite¨så. Jobbigt bara att jag bor på en sådan liten yta. Då kan man inte bjuda hur många man vill. Men men.

Har tvättat idag, men maskinerna suger så jävla mycke. Tar så lång tid på sig så jag hann inte torktumla. Sugit. så nu har jag en tid i morgon så jag kan tvätta det sista och torktumla min blöta tvätt. Jag blir så arg! Jag har i alla fall hängt upp en massa tvätt som håller på att torka, sånt som inte ska torktumlas. Men det står en hel IKEApåse med blöt tvätt här. Usch.

Saknar min söta plutt med. Vill att han ska komma hem så jag kan kramas med honom. Jag vill att han ska bli frisk med.


Molly Sandén - Så vill stjärnorna <3

Fredag

Sitter hos Malin nu. Hon har bakat kladdkaka som vi ska mumsa på snart. :) Ska ta en cider till det med. Muuuuums :) Vi har massor att ta igen Malin och jag. Hihi. Och så måsdte Malin få mobba mig lite. Tror hon samlar på sig en massa onödiga irritationer som hon inte kan ta ut över mig. x)

Förut när jag skulle tvätta så gick inte dörren till tvättstugan att låsa upp. Jag blev tjurig och bytte tvättid tills imorgon. :P Blir dessvärre inte sovmorgon mer än till 9. Men det är bättre än klockan 5.30 i alla fall.

Fick världens gulligaste sms från söt förut. Jag blev så himla glad över det.


xoxo

Torsdag

Jag har ont i huvudet idag med. Det är praktikens fel. Brukar inte ha det annars. Usch. Men ananrs går det jättebra på praktiken. Gjorde min bästa lektion idag enligt min handledare. Men de var så sjukt duktiga eleverna. Så jag var helt inne i allt.

Malin är ju hemma från London nu, så hon var här och pratade och åt pannkakor med mig förut. :) Det var trevligt. Jag har saknat henne. Skönt att ha henne tillbaka i rätt land. Även om hon ska byta "land" i helgen en sväng.

Var hos söt förut, han mår inte bra. Inte roligt alls. :( hoppas han blir bra.

Här kommer bilder på mina nya skidglasögon som är skitsnygga. :)

 

Färgade ju håret i tisdags med. :) Är sååå grymt nöjd.

 

Nää nu ska jag börja göra mig iordning för sängen är så trött i huvudet.Akon - Beautiful  <3

Onsdag

Idag har varit en lite småjobbig dag. Har varit trött, haft ont i halsen och i huvudet. Inte alls roligt. Men jag har klarat mig. Slutar ju tidigt på onsdagar. :)

Var hemma hos söt förut. Vi myste lite. Men han mår inte så bra. Hoppas han blir bra så vi kan träffas imorgon. För annars dröjer det jättelänge tills jag får se honom igen. Men vi får se hur det blir.

Hoppas inte jag går och blir sjuk bara. Vore inte kul nu när Trysilresan närmar sig med stormsteg. Fast än har ju 2009 knappast varit mitt turår, förutom en sak då, men hälsomässigt så har allt bara varit skit. Först sjuk, pencillin och influensa. Sen när jag är frisk så sliter jag av ledbandet. Och nu när det börjar läka så blir jag väl sjuk igen. Samma skit som förra gången säkert. Då blir det pencillin igen. :/ Jag orkar inte det!

Jag blev så himla nöjd med färgningen av håret. Hur skönt som helst att vara mörk igen. :) Nu ska jag bara skaffa lite färg på kroppen, är rätt blek tycker jag. Hihi. Tack igen Tick! :)

Nää det är bäst att göra sig i ordning för sängen. Ska ju upp tidigt i två dagar till så jag behöver ju inte försova mig då. Men på lördag, då, då skaj ag sova. Utan väckarklocka. Så det så. :)Nina Söderquist - Tick tock <3

Tisdag

Ja, nu sitter jag här med nyfärgat hår och målar naglarna. :) Det är sjukt underbart att ha nyfärgat hår. :) Det är så mjukt och glansigt. Tack så himla mycket Tick!

Idag gick lektionerna riktigt bra. Allihopa. :) Och jag fick en massa beröm av min handledare. Det känns så himla bra nu. Det känns rätt. Att allt teoretiskt ska in med bara. Tycker det räcker med att man klarar sig jättebra praktiskt för att få bli idrottslärare. Hihi. Eller kanske inte, men ändå. :)

Jag har börjat få ont i halsen på mornarna och nu även ikväll. Jag vill inte ha tillbaka samma skit!

Ska titta lite på tv nu och sen blir det sängen nästa. Skönt det. :)Beyoncé - Halo <3

Måndag

Idag har jag haft egna lektioner. Gick väl bättre än jag trott men jag vet att jag kan bättre. Men jag har ju några kvar så det ska väl bara kunna bli bättre. Har buggat idag med 9A, var hur länge sen som helst, men nu kommer jag ihåg och jag kan. :) Haha.

Var hos söt förut. Båda var riktigt trötta. Och det märktes på humornivån. Haha. Den var inte direkt hög. Men gud så mysigt det var att träffa honom igen. Jag har saknat honom så mycket. Och jag saknar honom nu. Men vi ska träffas på onsdag igen. Längtar massor dit.

Imorgon kommer Tick hit och ska färga mitt hår. :) Äntligen. Ska bli skönt att få bli riktigt mörk igen. Saknar det lite. Måste nog kapa luggen lite med. Tick får göra det. För då har jag någon att skylla på sen. Hihi. Ska till Tick en sväng på onsdag med. Hon fyller ju år då. Så jag ska gå och fira henne, dom andra ska till Sivans tror jag, men jag ska hem och sova. Har ju fortfarande praktik.

Ska börja att göra mig iordning. Ska komma i säng i tid ikväll. Är så förbannat trött och ont i huvudet har jag med. Usch! Jag vill sova länge ju, inte behöva gå upp klockan 5.30. :(


Var på Ur&Penn i torsdags. Och på stadium med. Men skidglasögonen kommer på bild imorgon. :)
Här är i alla fall mina nya örhängen.

  
Janet - Let go <3


Söndag kväll

Kom hem för snart en halvtimme sen och jag har bara kommit till datorn. Jag vet egentligen vad jag skulle göra här. Men jag är beroende och datorn hemma hos mamma och pappa har inte gett mig den tillfredställelsen jag velat antagligen. Det låter dumt, men jag tror det är så enkelt.

Vet att söt ligger å sover nu. Har lust att gå hem till honom och krypa ner under täcket och bara mysa med honom. Men det går inte. För vi har praktik båda två. Men vi ska ses imorgon. Jag längtar dit. Och vi har bestämt att vi ska klara av de veckorna nu då vi har praktik och jag åker iväg. Eller i alla fall praktiken.

Nää nu måste jag gå och lägga mig. Kommer somna fort och jag vet att det kommer bli jobbigt att gå upp imorgon, men det är bara en vecka kvar nu. :) Sen är det vanlig skola en vecka, sen drar vi till Trysil. :D

<3

Söndag

Är fortfarande hemma hos mamma och pappa. Men ikväll, mer exakt 18.05, så åker jag hem till mig igen. Ska bli skönt att få sova i sin egen säng och få bara göra som man brukar göra. Och så saknar jag faktiskt min dator. Jag saknar söt också. Men han lär jag inte få träffa förrän imorgon. Om ens då. Vi får se hur det blir med tid och sånt. Måste ju plugga med. Tentan närmar sig och så måste vi läsa två böcker till examinationen veckan efter praktiken. Gaaaah! Plus att jag ska planera alla idrottslektioner den här veckan med. Eller jag måste planera och sen ska jag genomföra dem med. Kan bli spännande. :P

Igår när jag kom hem så berättade mamma att det var några i bilen på väg till Mantorp som hade frågat om jag hade skaffat pojkvän. Guuuud vad jag skrattade när hon berättade det. :P
Träffade Kikki när jag var och handlade sen. Och hon frågade nästan med en gång om jag hade pojkvän. Det visade sig sen att det var Svenne som hade frågat i bilen. I alla fall enligt Kikki. Det var lite små roligt faktiskt. Ni kan ju fråga mig om det är något ni undrar istället för mamma.

Måste börja planera vilka jag ska bjuda på min lilla födelsedagsfest med. Måste hitta någonstans att vara med. Någon som har en stor yta man kan få låna eller hyra billigt en lördag i april ? Det kommer bli så trångt hos Johanna. För jag vill ju typ bjuda hela min klass. Men det kan bli svårt att få in ungefär 40-45 personer i en etta. Vart ska man vara någonstans ?

Fick bestämma mat idag med. :) Lax, potatis och romsås. Underbart gott. Sen blir det att susa hem till mig. :)

Florida ft. Kesyhia - Right round  <3
T.I. ft. Justin Timberlake - Dead and gone  <3

RSS 2.0