Seg söndag

Vaknade tjugo över ett och jag har inte gjort många knop sen dess. Och bilderna som jag skulle lägga ut idag kommer förhoppningsvis imorgon kväll någon gång. Har skola imorgon, sen ska jag och Alex planera våra lektioner tills på onsdag. Har ledigt på tisdag förmiddag. Funderar på om jag ska träna då eller plugga lite. Blir nog plugga. I solen om jag har tur.
Igår hade jag hur roligt som helst. Men förfesten var absolut bäst. "Dansa med Leroy" har fastnat på minnet. Så himla roligt. Och Jessicas och min specialdricka var bäst. :) Träffade en del nytt folk = trevligt.

Nu ska jag göra mig iordning för sängen. Blir tidigt imorgon. Orientering och sen friidrott. Wiiiho. Åt helvete med fotjäveln kan jag säga redan nu....

Godnatt! :)


Från gårdagen, mer bilder imorgon :)

Trevlig dag på stan

Kom precis hem från stan. Var där med Jessica, trodde dock inte att vi skulle vara där så länge. Men det vart ett par timmar. Vi missade systemet stängningstid med. FAN! Otroligt. Men vi har kommit på en lösning. Ska hoppa in i duschen och fräscha till mig sen ska jag upp till Jessica och göra iordning mig. :) Sen blir det förfest och trevligt sällskap. Så bilderna jag utlovade förut kommer imorgon istället. Förhoppningsvis lite bilder från ikväll med. :)

Så nu blir det dusch sen blir det Jessica, för ikväll blir det LOFT! :)


Vad ska ni göra ikväll ?

Mr. Right

Finns han ?! Var i så fall ? Fast jag ska inte leta efter den räta, för det är ju när man inte letar efter honom som han verkar dyka upp. Visst vill jag bli sådär himla lycklig som alla är när de är kära. Men jag vill inte bli kär i fel kille. Det ska kännas rätt, inte gå för fort, även om jag är mästarinna på att skynda med såna saker. Det måste även klicka, annars så tror jag inte det skulle funka. Man måste ha ömsesidiga känslor, för det värsta som finns är när man tycker om någon hur mycket som helst och den inte alls tycker om mig lika mycket tillbaka. Då brukar jag känna mig värdelös och oälskad. Men som tur är har jag världens bästa vänner som får mig på bättre tankar igen.
Men joo jag vill bli kär, men kom igen, säg någon gång som kärleken inte sårar någon. Det är det som är det värsta. Det sägs att man blir starkare för varje gång man blir sårad eller dumpad. Jag skulle mer säga att man blir mer och mer  rädd för att bli sårad och dumpad och med det inte visa några känslor och det förstör så mycket.

Jag vill helt enkelt bara bli kär i en kille som är kär i mig och som inte kan tänka sig ett liv utan mig. Sen ska han vara så, hm, perfekt i mina ögon. Det betydet inte att killen är perfekt för någon annan. Han ska självklart ha fel och sina sidor, men vem har inte det ? Det är det som gör personen till en del. Eftersom jag inte är helt felfri kan jag ju inte kräva att någon annan ska vara det. Men om han är som jag vill att han ska vara eller om han han kan få mig att ändra synsätt på honom så är han förhoppningsvis Han med stort H. Han vill jag inte leva utan. Och som jag fått höra: Man ska inte leta efter den man vill leva med resten av livet. Utnam an ska leta efter den man inte kan leva utan resten av livet. Med det vill jag säga att man inte ska nöja sig med ett okej, utan det ska vara kanonbra. :) Think of that ;)


Hushållsaktiviteter

Idag är jag duktig. Jag tvättar mina rökiga kläder på våran hajk och när jag har varit nere och bytt maskin (alldeles strax) ska jag dammsuga för det behövs verkligen. Borde diska när jag ändå är på gång. Och ta med sopporna ut med. Det ska jag göra. För när jag har gjort det så känns det så himla bra. :)

Efter tvätten blir det en snabb dusch och sen ska jag, som om jag inte fått nog av det, cykla ner till stan för att träffa Jessica för lunch ute och sen blir det systemet och lite fönstershopping. För ikväll ska vi ha vår avslutningsfest. Jag, Jessica, Johanna och Alex ska till Hans på förfest om jag har fattat det rätt. För Hans och hans kompisar skulle tydligen ut ikväll med. Syftet med avslutningsfesten är att ha det riktigt roligt, dansa och vara lite smått onyktra tillsammans en sista gång innan sommarlovet. För sen kan det ta ett tag innan det händer igen. Det ska bli roligt, hoppas bara det finns en massa ögongodis ute ikväll med. ;)

Här hittar ni min spellista på Spotify. Riktigt mycket go musik. Jag tar mer än gärna emot tips på bra musik. Vill gärna vidga mina vyer. :)

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från hajken sen, men även lite annat smått och gott. :) Måste bara byta i tvättmaskinen först och lite annat. :) Håll er uppdaterade! ;)

Jag lever!

Japp, så är det. Jag är hemma och jag lever. Trodde dock att jag skulle dö i sista uppförsbacken på vägen hem. Och fy skam hade ju det varit då jag var framme i Teleborg. Sen vart det glidning nästan hela vägen hem. :) Men i det stora hela har det varit två bra dagar. :) Dock regnade det igår och så har det varit lite kallt. Smärta i knän och ben, men alla har hållt stämningen uppe. Fick dessutom höra i morse at jag hade snarkat en massa i natt med. Men jag vet ju att jag gör det. :P Haha. Och jag var åtminstonde inte ensam om det. :) Vaknade dock med svullna ögon med. Som bara den. I fortsättningen åker antihistaminen med på varje förbannade hajk eller utflykt jag ska på.

Har i alla fall duchat och fått på mig rena kläder. :) Ska snart bege mig till ICA och inhandla middag och sen blir det film hos Jessicat. :) Skönt att solen är framme nu. :) Jag är dock inte jättesugen på att cykla upp dit. :P Men men det går alltid. :)

AJ!

Jag har ont i min kropp! Vad har jag gjort för att förtjäna det här ?! Sån otrolig jävla träningsvärk. Och lidandet är inte slut. Det kommer pågå hela veckan. :O Bollektion imorgon och cykeltur torsdag och fredag. Lördagen kommer bli seeeeeeeg. Det bästa är dock att jag fått färg. Ska för säkerhetsskull inhandla solskyddsfaktor imorgon. Kan kanske vara bra för mina axlar om det blir sol imorgon och de andra dagarna med och man gärna har lite mindre kläder på sig. :)

Måste bara säga att jag älskar när håret solbleks. Det är då de bästa slingorna blir. :) I alla fall mina.

Nää nu ska jag lägga mig och kurera min kropp inför morgondagen.

Solsting och snesprång

Jag fick nästan solsting idag när jag var vi hade bollektion idag. Är lite småttbränd på axlarna. Eller jag är röd på axlarna och armarna. Och imorgon ska vi sitta på sjön hela dagen. :) Hej solen! Hej solbrännan! Hej välta ner i vattnet! Sen blir det plugg med Alex och en massa andra saker.

Sitter och tittar på Solsting och snesprång. Är ju hur bra som helst. Jag bara ääääälskar DagOtto! Han är så bra. Jag längtar verkligen tills i sommar, ska ju till Falkenberg med mamma, pappa, Elin, Göran och Nettan. :) Vi ska till det stället där de spelar buskisarna och sova på hotell. :) Sen blir det Ullared för hela slanten med övernattning i stuga jättenära affärerna. :)

Nää, nu blir det toa och sen spela lite med Lisa och sen fortsätta titta på tv. Ska plugga sen med. HATAR det....

Söndag

Och idag ska jag åka hem igen. Ska bli skönt, faktiskt. Saknar min säng och att få vara själv, otroligt nog. Jag som annars avskyr att vara själv. Funderar bara på hur jag ska klara av att bo hemma hos mamma och pappa hela sommaren utan att krevera. För jag måste få vara ensam ibland. Men ikväll när jag kommer ska jag gå å lägga mig nästan direkt. Ska bara fixa en tvättid. För nu börjar kläderna ta slut. Och imorgon måste jag handla med. Spännande. Ska försöka fylla på kylen med lite att äta.
Ska skriva klart mitt arbete idag med hade jag tänkt. Ska ju in imorgon. Så det kan vara bra om man gör det.

Sitter och funderar på hur jag ska möblera i min nya lägenhet, lite klurigt det där. Men det löser sig nog.

Det känns inte som om jag har så mycket att skriva om, det händer liksom inte så mycket här uppe i landet. Inte den här helgen i alla fall. Jo just det, Kisas herrar vann igår över Lindö FF med 2-1. Det behövdes verkligen. Grattis! Det har varit poängfattig hittills på säsongen. Hoppas det vänder nu.

Ska återgå till skrivandet nu.... Boooooring!

Vinst

Var och tittade på när damlaget tog hem sjätte segern för i år. På sex matcher. Den här gången var det Åtvid som fick känna på Kisas tryck. Dock så var det ett lite ostabilt Kisa som spelade. En målskytt var sjuk, en back är skadad för hela säsongen, en annan back är skadad för tillfället och lite annat smått och gott. Men de klarade sig bra med ett par U-lagsspelare i A-laget som kämpade hårt. Det är riktigt kul med en 3-1 seger, sex vunna matcher och 28-2 i målskillnad. Vilket är enastående. Inget annat lag har en sådan målskillnad.

Senare idag kommer två av alla mina kusiner med deras föräldrar. Vi ska grilla och ha det mysigt. :)

Imorgon blir det bara plugg och slappa innan jag ska brumma hem med Göran.

Och på måndag ska jag köpa mig en riktigt stro godispåse :) Tihihi.

Fått nog

Nej, nu vill jag hem igen, hem till mig. Jag saknar att kunna göra vad jag, äta vad jag vill och vara med vem jag vill. Det känns som om man får ta det här med att vara lantis igen med små doser i taget. Kommer däremot bli mastigt när jag ska åka hit för sommaren. Jag saknar mina vänner där hemma och så saknar jag min stora säng. Min gamla säng känns så himla liten. Och den ska jag sova i i nästan tre månader. Men vad har man för val ? Inget, faktiskt. eller jo, den eller en 80 cm tältsäng som inte alls är speciellt kul att sova i  i mer än 3 nätter. MAX.

Nää, nu ska jag fortsätta ha tråkigt... Det blir så när man är ensam hemma och det inte finns något att göra. Kanske börjar plugga i ren trisstess. Det skulle vara hemskt i så fall.

Snälla grannar, Yiruma och annat smått och gott.

Jag sitter i köket hemma hos mamma och pappa och ja, jag har internet till min egna dator. Det beror förstås på något snäll granne jag har som har trådlöst internet. :P I sommar ska pappa sätta i våran router så jag kan använda vårat internet, om inte det hät funkar i hela huset då förstås. Då behöver han inte göra det. :P På tal om sommar, det är snart dags att åka hem igen känns det som. När jag idag är det exakt två veckor kvar tills mamma och pappa kommer och hämtar mig i Växjö för en sommar i Kisa. Wiho...

Jag är helt såld på Yiruma, han spelar piano och är alldeles underbar att lyssna på. :) Lyssna vett ja!

För övrigt så skriver jag på mitt examinationsarbete och väntar förväntansfullt på att Elin, lillasyster, ska laga maten. I och för sig sk jag göra riset, men det är inget svårt, det som är mer spännande är henne kött-någonting-wok. Jag börjar nämnligen bli hungrig nu. Men vi får se hur det går med det. Hoppas bara på att det blir gott. :)

Dessutom saknar jag min säng i Växjö och mina kompisar där med...

Ikväll blir det mys framför tvn och datorn, ska se på film. :)

Bäst att återgå till skolarbetet....


Yiruma - River Flows In You

Kisa, Kinda, Östergötland, Götaland, Sverige

Jepp, då är jag hemma hos mamsen och papsen. Har inte hunnit göra så mycket. Kom hit igår runt sjutiden. Var ute och gick en sväng och kollade in dett ställe där man växt upp.  Var väl som vanligt väldigt ont om fjortisar ute tycker jag dock. Har de gått i ide ? Idag har jag varit nere på IP ett par timmar. Tittade bara på träningen, sparar foten tills i sommar. Eller tills om två veckor. Får se hur det går med all cykling först. Kommer kanske ligga på fredagen och ha megaont. Men sånt märks. :P Men det var trevligt att komma ner till min "heliga" plats. Men jag saknar fotbollen, det kan jag inte ljuga om. Men som sagt, om två veckor då så. :)

Ska träffa brodern sen med och hans nya pingla. De ska komma och äta mat här sen. Tror jag ska gå och leta fram en fotboll i cykelskjulet och leka lite med den på den nyklippta gräsmattan. :) Sen ska jag förhoppningsvis försöka hinna med att skriva lite på arbetet som ska vara inne på måndag. Det är jättetråkigt, så jag har inte tänkt att lägga ner allt för mycket energi på det. Bara så att det blir 5-7 sidor och innehåller det det ska, inget extraarbete....

Eftersom jag inte är hemma och har inget internet till min egna dator, så kommer tillgängligheten till mig begränsas till mobilen. Någon enstaka timme vid datorn per dag kanske. Och jag kommer ha så många bloggar att läsa när jag kommer hem...  Nää men nu ska jag gå ut och leta efter min fina pepsi fotboll. :D

Trevlig kristi himmelfärdsdag allihopa :)


Kelly Clarkson - Long shot

Alexander Rybak - Fairytale

Years ago, when I was younger
I kinda liked a girl I knew
She was mine and we were sweethearts
That was then but then it's true

I'm in love with a fairytale, even though it hurts
'Cause I don't care if I loose my mind
I'm already cursed

Every day we start a fighting
Every night we fell in love
No one else could make me sadder
But no one else could lift me high above

I don't know, what I was doing
When suddenly, we fell apart
Now a days, I cannot find her
But when I do, we'll get a brand new start

I'm in love with a fairytale, even though it hurts
'Cause I don't care, if I loose my mind
I'm already cursed

She's a fairytale yeah even though it hurts
'Cause I don't care, if I loose my mind
I'm already cursed

Hela han kan vara en fairytale! Låten är bra. Har ni hört den har ni missat MASSOR! Han är dessutom grym på fiol.

Katy Perry - Thinking of you

Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Like an apple hanging from a tree
I picked the ripest one
I still got the seed

You said move on
Where do I go
I guess second best
Is all I will know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes

You're like an Indian summer
In the middle of winter
Like a hard candy
With a surprise center
How do I get better
Once I've had the best
You said there's
Tons of fish in the water
So the waters I will test

He kissed my lips
I taste your mouth
He pulled me in
I was disgusted with myself

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into...

You're the best
And yes I do regret
How I could let myself
Let you go
Now the lesson's learned
I touched it I was burned
Oh I think you should know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes
Looking into your eyes
Looking into your eyes
Oh won't you walk through
And bust in the door
And take me away
Oh no more mistakes
Cause in your eyes I'd like to stay...

Jag älskar låten! Gosh. Ni måste lyssna på den!


Tisdag

Var och tränade med Johanna på förmiddagen och fy fan vad trött jag var efter det. Har repat mig lite. Men imorgon kommer träningsvärken verkligen sitta på sin plats.
På tal om imorgon så åkerj ag hem med Göran då. Han ska ändå hem och jag måste komma bort lite känns det som. Fast det är bara två veckor kvar efter imorgon. Och det är skönt det kan jag lova. Ska hem och bara ta det lungt och umgås med familj och lite folk. Njuta av fotboll med. Fan vad jag saknar det.

Såg på Suburban girl nyss. Jag måste vara extremt känslig. För jag höll på att gråta till den filmen med. Jag är nog inte riktigt stabil i det psykiska just för tillfället. Men det ska nog bli bättre. I hope.

Ska tvätta vid 18, kan vara skönt att ha lite rena myskläder och vardagskläder när jag ska åka hem. Funderar på om jag ska ta med mig fotbollsskorna hem eller om jag ska låta de vara kvar här. Jag är jättsugen på att spela. Men jag tror jag ska låta foten vila i två elelr tre veckor till. Helt enkelt tills jag åker hem för sommaren. Tror att det kan bli bättre om jag gör det, bättre för fotens del.

Nää nu ska jag göra lite mat och lite andra bra saker. :)


Bild från oktober, nästan 7 månader sen. Nu har jag bott i Växjö i snart 9 månader.

Jävla regn

Jag tycker inte om när det ska hålla på och regna. Det förstör mina planer, som den här gångne var att cykla till simhallen för träning med Johanna. Det blev bussen idag. Orkade inte cykla i regnet. Det var skönt att träna. Sprang ett bra tag. Känns inte som om min kondition är så dålig, men hallå, jag springer på ett löpband. Det blir jobbigare när man springer själv eller vad man ska säga. :P
Har städat och diskat, Jessi kommer om en timme ungefär, kan vara trevligt om det ser lite bra ut. Men jag tror i och för sig inte att hon bryr sig, men jag gör det. :P
Dagens postskörd var både rolig och tråkig. Fick räkning från sjukhuset, för mitt senaste besök, inte mitt fel att det ska kosta hela tiden.... Sen fick jag ett anställningsbevis från Mohedaskolan för de timmarna jag jobbade där. :P Kan säga att den timlönen är den bästa jag någonsin haft, utan OB. :P Det gillar vi.

Ska hoppa in i duschen alldeles strax, ska plocka iordning lite till först. Sen kommer Jessi och leker lite med mig. :) Vi ska på fotbollsmatch sen. Inget stort direkt, en korpenmatch. Men Johan, hennes pojkvän, spelar och vi tänkte kolla. Ska bara ta oss dit på något sätt med. Men det blir antagligen cykel. Men men, har i alla fall sagt till Jessi att hon kanske får kedja fast mig, kan gå loss på fotbollen. Det är trots allt 8 månader sen jag spelade fotboll. Det är ett tag sen. Och jag är typ, som besatt nu. Saknar det sjukt mycket...

Men nu är det bäst att jag kommer igång med lite saker, så jag är klar när hjärtat kommer. :)


Bäst just nu
Katy Perry - Thinking of you
Alexander Rybak - Fairytale

Snyftfilmer

Okej att A walk to remember är en snyftfilm. Men sen när har Systrar i jeans varit en snyftfilm?! Jag bara sitter å börlar och bölar. Och jag som tänkte dra en rulle till. Och mina alternativ är väl vad man skulle kalla två snyftfilmer till. Antagligen blir det Rasie your voice. Men först ska jag plocka in den rena disken och göra kladdkakemuffins. Är så grymt sugen på det. Måste bara få dem lite kladdigare idag. :P

Nää bäst jag sätter fart så inte tårkanalerna hinner torka igen innan nästa film. :P

Filmisdag

The Game Plan var jättebra. Rekommenderar verkligen den. Riktigt härlig film. :)
Nu har jag varit och handlat, finns något att äta i alla fall. Tittar på A walk to remember nu. Den är så bra. :)

Ska göra pannkakor till middag sen tror jag. Det är såååå gott. :D

I'm in looooooooooove

with a fairytale, even doooooo it hurts.

Jag är helst fast den låten, i alla fall refrängen. Men visst var det kul för Norge, absolut. Pissigt dock för Sverige som hamnade runt 20:onde plats. I år igen. Undrar hur det hade gått om Måns hade vunnit och varit med igår... Norge slog dessutom poängrekord och var inte alls långt i från 400 poängsstrecket. Så det kommer nog hålla sig ett tag, ingen som kommer komma över 350 poäng på ett par år. Han har gått till historien Alexander Rybak.

Grattis Norge och grattis Alexander Rybak!



Idag ska jag  slappa och fixa lite skolgrejer. Funderar på om jag ska dra till gymmet en sväng eller inte. Saknar att träna, faktiskt. Men nu har jag planerat in träning nästan varje dag nästa vecka tror jag. Och veckan efter det är det nog bara en dag som det inte blir någon träning på. Sen tränar jag måndag - fredag sista veckan i skolan. Åker hem på fredagen den veckan, så det blir att gå upp tidigt om jag ska hinna med allt. Men förhoppningsvis ska det nog gå bra. :)

Nu ska jag se på  The Game plan. Har inte en aning om vad det är för något, men hoppas på att det är bra. :)

Dagens låttips:
Alexander Rybak - Fairytale
Anberlin - Inevitable

And 12 points go tooooo....

...Norway!

Hur stor är chansen att dem inte vinner?! De har ju typ dubbelt så mycket poäng som tvåan. Först gillade jag inte den låten, men den blir bara bättre och bättre för varje gång jag hör den lilla snutten. :)

Ska snart dra mig till sängs. Har plockat iordning lite här hemma. Börjar bli lite bättre. Imorgon ska jag ta hand om mitt diskberg. :P Haha. Det är otroligt vad det bara växer hela tiden....

Aja, vi får hoppas på att Sverige i alla fall slipper kvala nästa år, men jag vet inte hur stor den chansen är just nu. Det är väl de 18 bästa som slipper kvala nästa år väl ? Sverige ligger inte alls bra till just nu. Men heja Norge!

Natti natti. :)
Btw, imorgon ska jag sova länge. :)

Eurovision

De är inne på sjätte låten och jag har redan tröttnat på detta. Men jagh ar bestämt att jag ska se hela. Förutom möjligtvis pausen. Det brukar vara dålig dans då. Usch. Hoppas det blir bättre musik snart...


Löööööördag

Och en massa födelsedagsbarn. :) Sjöng för Lisa i morse i telefonen. Skitfint om jag får säga det själv. ;P Sen var jag på födelsedagsfika hos Malin i eftermiddag. Trevlans trevlans. :)

Har inte hittat på speciellt mycket idag. Mest latat mig och tvättat. Varit hos Malin en sväng med. Tittade lite på Water slam jam.  Typ världens kortaste vattenkrig. Var slut efter en kvart ungefär. Skittråkigt. Dom gula sög dessutom. Värsta mesiga. Fast det skulle jag med varit om det andra laget hade tagit vatten från Sivansdammen. ÄCKLIGT! Fast nu gjorde båda lagen det. Men de blå var ju en aning med framåt. :P

Tänkte lägga in lite bilder på mina nya kläder och lite annat. :)


Min nya fina tröja
 

Mina nya fina skor


Hittade lite roliga bilder på kameran, bjuder på denna :)


Kommer inte alls ihåg när jag tog dem. Men det var nog ett tag sen. :P


Dagens outfit:
- Linne från Gina Tricot
- Linne från Monki
- Shorts från H&M
- Nya skor från Peperoni - Nelly.com


Plattat hår, osminkad och nymålade naglar. ;) Grr.

Nej, nu ska jag städa lite innan Eurovision song contest. Sen ska jag bara slappa.

Många som ska se Eurovision ikväll ?

Fredag :)

Har hänt en del saker idag. En klasskamrat blev hämtad med ambulans i simhallen pga chock tror jag det var. Hon var inte kontaktbar. Var rätt läskigt. Men fick hör att allt var bra med henne nu. :) Det är skönt det.
Klarade förövrigt examinationen idag, simningen alltså. :) Så himla skönt.

Jag fick hem mitt nellypaket idag. :) Bikinin täckte ungefär halva brösten, inte allt så roligt. Jag ville ju ha den. :( Men jag kunde däremot ha tröjan. :) Och skorna passar med, fast dem är liiiite stora. Men det funkar. Vill verkligen ha dem. :) Sen vart det strumpbyxor och ett schampo med.
Hittade en ny bikini nyss som jag klickade hem. Kommer i slutet av maj. Hoppas jag kan ha den bara. Var ju både billig och fin. :) Hoppas jag kan ha den istället nu då. Ska kolla på några fina tröjor med.

Ska bädda rent och ta mig en dusch sen blir det nog sängen. :)


Klart

Nu är allt klart förutom livräddningen som man ska göra imorgon. Så himla skönt. Så slipper jag tänka mer på det. Nu ska jag tänka på disken, laga mat och kanske möjligtvis göra en ny omgång kladdakakemuffins. :) Ska försöka sätta mig och skriva ihop det där som man skulle göra till orienteringen. Får se vad jag orkar. Har inte tränat tre, snart fyra, dagar i rad på jag vet inte hur länge. Evigheter tror jag. Det är en skön känsla men hm, gud så trött jag är i kroppen. I helgen blir det nog återhämtning, kanske någon gymning. Ska fira Malins födelsedag med. Och Lisafisa fyller år på lördag också. :)

Nää, nu ska jag blanda ihop lite nyponsoppa och ta min an disken, tror jag. :P

Simning snart igen

Nu väntar simhallen på mig. Ska dit och göra det sista inför imorgon.
Sov förut, i en och en halv timme ungefär. Det var hur skönt som helst. :) Nu äter jag makaroner och malexanderköttförssås för tredje gången den här veckan tror jag. Men jag måste äta upp det så det inte blir förstört. Ska försöka äta upp det som finns i frysen.:P

Nu ska jag packa ner mina badkläder och sticka upp till Rambo som antagligen väntar på mig. Idag ska vi cykla bort. Det regnade igår... Sen ska jag hem och diska och leta mer kläder på internet. :D Hihi. Måste beställa lakan till min säng.

Ska ni hitta på ikväll då ? :)

Hörs senare

I'm done

Nu har jag skrivit omtentan. Hoppas bara den gick bra. Skulle vara så jävla skönt om jag klarade den nu. Kändes så himla mycket enklare och bättre än förra gången.

Nu ska jag lägga mig och sova en stund. Sen blir det mat och simhallen. Ska göra det sista. Kommer vara död i min kropp ikväll.

Hörs senare....

Usch, blää, urk.

Jag avskyr tentor, dålig sömn och dåligt väder.
I natt har jag sovit ungefär runt 4.5-5 timmar. Lite jobbigt, men jag får helt enkelt klara mig. Ska sova när jag kommer hem från omtentan. För sen ska jag till simhallen och simma med Johanna och Rambo, ska kanske springa lite på löpbandet med. Får se vad jag orkar. Och vad mina ben pallar. Träningsvärk två dagar i rad, ska vi ta en tredje ? Lär ju bli en fjärde med om jag gissar rätt. Sen blir det nog träning hela helgen hoppas jag. Det är så skönt nu när jag kommit igång igen. Mig älskar att träna. :)

Sitter och läser igenom mina anteckningar nu. Vad har jag egentligen gett mig in på ? Jag vill helst bara sova, mina ögonlock är så tunga... Men jag ska inte somna om, ska sanrt ta en snabbisdusch sen fortsätta läsa och sen trampa upp till vårt kära Olympen...

Sent

Har skickat efter lite grejer från Nelly.com idag med. :)


Hoppas att min bikini passar nu. Tycker den är sååå fin.


Denna tröja med. :)

Även ett par vita tygskor, ett par mönstrade tights och ett schampo. Hittade en massa annat där som jag vill ha. :) Men det får bli en annan gång. Hoppas på snart. :P

Just ja, dom ringde från min praktikplats idag med. För jag hade tre lektioner när jag var där förra och sista veckan. Och jag ska få betalt för dem! :D Det gillar jag.
Jag ska sätta mig och skriva cv någon dag som jag kan skicka ut till olika ställen om jobb till hösten. Kanske blir att göra det i sommar. Ska ju inte göra allt för mycket då. Behöver jobba lite för att klara ekonomin bättre tror jag. Hoppas jag kan få något i höst alltså. I sommar har jag ju ju lite grann. :)

Och idag har jag varit duktig, jag fick lite dåligt samvete mot min kropp för att jag inte sköter den ordentligt. Jag tycker synd om den. Jag har börjat äta lite bättre idag och kollat mitt blodsocker. ska bara försöka följa det med. Det är ju det som är tuffast. Speciellt nu sista veckorna. I sommar ska det tränas och ätas bra. För då bor jag hemma hos mamma och pappa. :) Skönt det. Tycker jag. Slipper laga mat, städa. tvätta och massa sånt som man måste tänka på när man bor själv. Ska bara få in alla bra rutiner så jag kan ta med mig dem hem sen i höst. Ska träna som aldrig förr med. Så det så. Så jag kommer antagligen  inte ha den kroppsformen jag har nu. Hoppas jag inte i alla fall. Då måste jag ha gjort många fel. Sen ska jag ju träna fotboll i sommar med. Äntligen. Jag längtar så. Har saknat det som jag vet inte vad. Det är nästan lite jobbigt att läsa om all fotboll där uppe i hålan. Ibland önskar jag att jag inte flyttat eller åtminstonde inte slutat med fotbollen. Men nu är det som det är. Jag ska träna upp mig i sommar och i höst när jag kommer tillbaka ska jag fortsätta träna på gymmet ett par dagar i veckan och hålla mig i form. För beach 2010, nu jävlar. ;P Ja, jag siktar på beach -10, hinner inte få till något bra till -09 i alla fall. Bra att ha något att se fram emot. :)

Nepp, nu har jag tömt mig för dagen. Ska krypa ner med min *host*älskade*host* humanbiologi och läsa lite så jag kanske kan något imorgon. Jag hatar egentligen att plugga, varför läste jag vidare då ? :/


Demi Lovato - Who will I be 

Jag lever

För jag hoppade aldrig. Men imorgon måste jag göra det. Så nu är det bara att ladda upp psykiskt. Och så har jag typ tusen andra saker att göra, men jag ska göra alla sakerna imorgon så jag kan bli godkänd på simningen. Så det så. Ska försöka plugga lite nu. Kom nyss hem, har varit och käkat med Rambo, Johanna och Jesper med. Hade riktigt roligt. :) Men nu är det att råplugga inför morgondagen. :S

Simning snart

Ska upp Rambo om en stund så ska vi cykla bort till simhallen. Jag längtar inte...

Har nyss gjort kladdkakemuffins. Var så sötsugen. Och två stycken muffins har stillat mitt behov. Har nio kvar som jag ska sanktionera ut till mig själv. Lite i taget. :P Har hunnit äta mat med, kan vara bra så jag inte blir hungrig när jag står där uppe i hopptornet och ska hoppa ner från trean medans jag och magen skriker i kapp. Jag blir kallsvettig bara jag tänker på trean i hopptornet. JAG VILL VERKLIGEN INTE! Men jag är så jävla illa tvungen.

Nepp, nu ska jag på toa. Sen bär det iväg. Skriver jag inte sen igen så har jag antingen fastnat uppe i hopptornet eller så ligger jag på akuten med en massa skador från fallet... Den som lever får se.


Demi Lovato & Joe Jonas - This is me

Onsdag

Finns inte så mycket att säga. Bara att jag för tillfället avskyr allt vad humanbiologi och simning heter. Och en massa annat. Vill helst bara lägga mig i sängen igen och sova. Men jag får inte det. Måste fortsätta plugga så jag kan åka till simhallen med Johanna sen..... BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Nä, nu blir det en snabbis dusch. Måste raka benen om jag ska våga visa mig i bikini sen...

Sooooooooldag

Jag gillar när solen smyger fram så här härligt. Nästan inga moln så långt ögat kan nå. :)

Jag är förfärlig. Har inte gjort något vettigt alls i dag. Tyvärr. Borde ha tränat en massa och pluggat. Men för första gången på länge har jag njutit av att det har varit söndag och jag inte behöver åka till praktiken imorgon igen eller gå upp halv sex. Visst praktiken var jätterolig, men jag orkar inte pendla varje dag. Det har jag gjort tre år av mitt liv. Inget jag har lust att göra igen liksom. Inte än på ett par månader.

Jag längtar sjukt mycket tills jag ska flytta i sommar. Vill bort i från den här lilla saken. Jaglängtar även efter sommaren, efter min och Lisas roadtrip. Till Göteborg, Ullared och vart vägen än för oss. Den lär leda oss tillbaka till Växjö för flyttpackning. Åh jag älskar att flyttpacka. :D Och att flyttpacka med världens bästa kompis, bättre kan det inte bli. :P

Tänkte att jag skulle plocka iordning lite sen blir det nog sängen. :)

Härliga lördag

Vaknade för kanske 20 minuter sen. Har sovit nästan hela natten till då. Otroligt skönt. För det behövde jag verkligen. Sömn och jag har ju inte riktigt varit vänner de senaste tre veckorna. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska nog läggam ig en stund till och bara dra mig. funderar på om jag ska gå en promenad runt naturreservatet sen eller om jag ska till simhallen och gymma en sväng. Är rätt så sugen på båda faktiskt. Gå kan jag tänka mig att göra själv, men inte gymma. Men jag får höra av mig till Johanna i så fall. :P Det var hon som skulle få med mig om jag inte orkade idag. :P

Igår tvättade jag och bara njöt av att det var helg. Underbar känsla. Dock kom det in en massa mörka moln som jag inte gillade. De kommer in nu med. Varför kan det inte bara få vara fint väder när jag är ledig för en gångs skull.

Nej, tillbaks till sängen för att skissa lite. Har fått fnatt på det. :)

Och Amanda, det är inte så farligt att min praktik är slut. Vi kan ju ses i stort sett när vi vill. Och som inneboende två(?) dagar i veckan kommer vi nog få den dos av varandra som vi behöver. ;P


Friday - and I'm not in löööv. Get.

Sitter på praktiken. Har fyra timmar att slå ihjäl. Har första lektionen 12.30. Så nu ska jag rätta klart läxförhören tänkte jag, sen får vi se vad jag hittar på. Kanske tar mig en promenad. Finns ju inte direkt något att göra. Finns nog inga lektioner som jag kan hålla i på förmiddagen heller. Verkar som det finns folk för allt idag. Så jag får sitta i lärarrummet, rätta läxprov och dricka varmchoklad med mjölk i. :)

Igår somnade jag när jag la mig och vilade. Hade på känn att det skulle bli så, så jag ställde mobilen. Hörde tydligen inte den. Vaknade klockan åtta och trodde det var fredag morgon, det var ju fortfarande ljust ute. :O Fick panik, kollade bussar och ringde Serpil (tänkte låna hennes bil) som konstaterade att det fortfarande var torsdag. Vilket var väldigt skönt att höra. Missade ju inte Criminal minds. :) Sen hann jag börja gå igenom läxproven och så la jag mig skapligt igen. Typ två timmar efter att jag hade vaknat. :P

Tyvärr så är jag äckligt trött idag med. Fast det är sista dagen nu, så jag ska nog klara mig. Sista dagen jag träffar Amanada. Hon är lite ledsen över det. Fast hon ska ju vara inneboende hos mig i höst så jag förstår inte riktigt varför. :P

Ska tvätta ikväll och njuta av att det är fredag. Ska försöka myspysa med Jessica eller Malin. Om någon har tid. Vi får se. Eller om jag orkar. Först och främst går orken till att tvätta, sen till att vara social. Ska ju troligtvis vara social imorgon. Det känns som helgerna bara rinner iväg. Hinner inte göra något vettigt alls. Måste åtminstonde plugga till omtentan på humanbiologin och göra en examinationsuppgift. Man ska tydligen skriva en massa om sig själv... Sen måste simningen bli klar. Förstår inte varför jag skjuter upp allt till sista stunden...

Nää nu ska jag göra lite nytta. :P

Jag älskar jeans!

Efter tre veckor i stort sett bara shorts och träningsbyxor så sitter jag hemma på kvällen med jeans. Jag saknar jeansen och jag känner mig försoffad - på jobbet! Eller inte jobbet. Men det lätt mer effektfullt. :P Ska klä mig i jeans så mycket jag bara kan i helgen. Och så ska jag sova så mycket jag kan. Jag behöver det så mycket.

Jag sitter och äter Ben&Jerry's - Chocolate Fudge Brownie. <3 Så otroligt gooooood. :) Nu ska jag titta på NCIS. Sen blir det House och sängen. Ska försöka sova så fort House är slut sen. Behöver verkligen det. Men måste rätta klart läxproven från idag med. Men det hinner jag med. :)


Kelly Clarkson - Sober

Vart tar orken vägen ?

Jag har jämt problem med att gå upp tidigt nu när det är praktik. Helst ska jag vara uppe innan sex för att slippa stressa. Idag gick jag upp halv sex, för jag duschade och jag vill att håret ska få torka lite innan jag ger mig ut i det som ses som vanligt väder här nere, regn och mulet. Men i alla fall. Både fredag, lördag och söndag har jag vaknat tidigt, fast jag har kunnat sova hur länge jag velat. Det är jobbigt. Sen att jag låg kvar i sängen halva förmiddagen är en annan sak. Det är på helgen om någon gång jag har tid och får sova en massa extra timmar för att bli lite utvilad och pigg till kommande vecka. Då har jag ändå somnat runt tolv varje kväll. Förutom i torsdags då, hörde att jag visst inte somnade förräns tre halv fyra. Då är det så lagom kul att vakna halv sju och vara skitpigg. Men men. Sånr är livet, rätt ofta men äändå.

Snart klar för veckans första praktikdag. Ska bli skönt när den här veckan är slut. Få komma tillbaka till min låtsasvärld igen. Att vara ute i verkligheten är tungt, faktiskt. Den här veckan måste jag göra klart magistermärket i simningen med. Kommer bli mycket att göra, men så är det. Ska klara det i alla fall. Resten skiter jag i. Idag har jag lite att stå i. Ska skriva läxprov, städa, diska och ta hand om mig själv med. Måste planera resten av veckans lektioner.

Ibland är det så jobbigt att bo ensam. Jag skulle emellanåt vilja bo hemma hos mamma och pappa igen. Ska bli skönt att åka hem och bo hos dem hela sommaren. Skulle nog gjort det någon vecka eller två även om jag hade haft jobb här nere. Här nere som är mitt hem. Ibland känns det som om jag har två hem, men jag har bara ett. Och ett barndomshem. Det är där jag ska bo i sommar. För jag ska få ett nytt hem här nere. En stör

Åååååhhhhhhh!

Jag känner att det bäst att uppdatera här. Annars kommer Cilla skicka hotbrev till mig. ;P Fast jag har inte så mycket att skriva här. Har inte hänt sååå jättemycket sen igår. Men Cilla kan bli farlig. ;P

Det är så skönt med lång helg. Kan det inte bara vara ett par dagar till. Jag är snart utvilad. snart så.
Ska försöka få iordning på lägenheten idag. Det ser hm lite stökigt ut. Men det kommer se likadant ut imorgon igen i alla fall. Sen ska jag skriva ett läxprov och planera nästa veckas lektioner. Sen är jag slut och det är sängdags. :P

Nothing else matters

Är en av de bästa rockballaderna jag någonsin hört. Och nej den är inte ny, jag vet. Men den är bra. :)

Har inte haft så mycket att skriva den senaste veckan. Har bara haft praktik, inget roligare.

Vart loft med Jessica och några kompisar till henne. Hade riktigt riktigt roligt med henne där. :) Vi ska göra om det många gånger igen. Kanske inte på loft men tillsammans.

Igår var det bakisdag numero uno. Städade en del igår och tvättade. Tog en sväng med Cilla till Ica på kvällen och avslutade den turen med en sväng förbi kebabvagnen. Tack Cilla för pratstunden. :) Det var välbehövligt. Och här kommer det blogginlägget som du längtat efter. I guess. ;) Vart i alla fall glass och en massa andra gottesaker på kvällen. :)

Idag har jag solat en stund alldeles själv. :P Sen vart det promenad runt sjön med Malin och glass halvvägs. :) Jättemysigt. Härligt i solen. Sen fick jag och Malin för oss att vi skulle grilla, så det vart en sväng in på Willys för att köpa grejer till det. Vart gott. Fast vi kan bli bättre på att grilla än vad det vart. :P Haha.
Sitter och tittar på "Predikanten" nu. Den har lite äckliga partier. Men annars är den bra. :) Det jobbiga är att jag fryser en massa. Ändå har jag en massa kläder på mig.

Ska försöka plocka in en massa tvätt så jag kan lägga mig sen. Min säng är typ full med grejer. Men men.

RSS 2.0