We been losing so much time
And I don't know why
I can't keep my eyes off of you


-Jag hatar dagar som denna.
När det är så här vill jag bara bort.
Vill leva ett annat liv.
Jag vill skapa ett liv där jag får bestämma.AdventsmysSå här ser min adventskväll ut. Hade tyvärr inte tid att åka in till julskytningen. Hade gärna velat det, men har tvättat och städat idag. Det behövdes.
Myser till Ensam hemma. skulle vilja se El Classico, men jag har inte åttan. Det suger.
Nu väntar jag bara på att Linn ska komma hem. Saknar henne sjukt mycket.

Är helt mobillös tills på tisdag. Så försök inte nå mig där innan dess, ett litet tips bara.


Puss :*

Snart klart

Nu har jag julstädat. Det var rätt jobbigt faktiskt. Har bara pyntandet klart. Ska hoppa in en sväng i duschen med. Det är välbehövligt och ska bli skönt. :)

Love is all around me

/E,

Snabba ändringar

Dissar morgonpromenaden och gör den till en eventuell kvällspromenad. Här ska det ses på Love Actually. Det är nästan lite julklassiker-varning på den.
Så nu blir det myspys. :)

Love actually is all around
Hjälp!
Ibland får jag impulsiva ryck. Ikväll till exempel, påbörja julstädningen. Visst, men åg kanske inte är det smartaste att börja halv tio en lördagskväll. Ska snart lägga mig, blir storstädning och tvättstugan imorgon. Tänkte ta en promenad imorgon med En ordentligt urrensande promenad.

Imorgon ska jag, diska, plocka iordning på allt, dammsuga, skura golven, städa toaletten, tvätta, julpynta och sist men inte minst göra julmysigt. :)


Puss :*

Det börjar närma sig


And I belived it

Funderar på att strunta i allt vad killar och kärlek heter ett tag.
Bara för att jag inte orkar bry mig och jag orkar inte bli sårad eller dissad längre.
Nu får faktiskt kärleken komma till mig.
För jag orkar inte ens bry mig om att försöka helhjärtat längre.
För vad är det värt egentligen ?
Vad är det värt att misslyckas varje gång?
Vad är det värt att slås till marken och behöva kämpa sig upp gång efter gång ?
För vad är det värt att tappa lusten på att ta sig igenom en dag till gång på gång ?
För vad är det värt att känna sig osäker på sig själv dag ut och dag in ?
Inget är värt det!
Så nej, jag tänker inte ens försöka med att bli kär.
Tänker inte ens försöka hitta någon alls.
Ska nog sluta tänka med.
För tänkandet gör det bara jobbigt.


So fuck you love!

Lördagsmys
Sitter å tänker. Och nej jag kommer faktiskt inte fram till något bra. Det känns sisådär, men någon gång ska det gå bättre. Det kommer inte upp några vettiga tankar i huvudet i alla fall. Tyvärr.

Har inte gjort så mycket idag. Var och hämtade ut mitt hemliga paket, alla saker var inte såna saker som jag skulle ha skickat efter själv. Men nu är dem ju inte till mig på det sättet. Ni kommer få veta längre fram vad det är för något. Kollade på alla sakerna förut. En del var jätteroliga och en del var mindre roliga.

Upptäckte i morse varför jag inte blev stupfull på min vinflaska. Det var visst bara 8%. Hihi. Lite småläskigt ändå att kunna dra en hel flaska utan att det knappt händer något.

Ikväll blir det tvmys med lite gott å äta. Robinson, vindruvor och pepsi. Dissar alkoholen ikväll, kan inte dra två vinare på en helg, inte ens om jag vill det.
Men satan vad jag saknar sällskap. Det är hur jävla ensamt som helst för tillfället. Men det finns inte så mycket att göra för tillfället.
'Cause you're the storm

Nu jäklar har det slagit till. Det tog en hel flaska innan alkoholen fick tag på mig. Men gud vad bra jag mår nu. Ska snart gå å lägga mig. Ska upp till ICA imorgon och hämta ett stort paket. Det är spännande.
Jag vet vad det är i det! ;)
Gissa vad det är i det!
Men jag skulle dock behöva en bil, paketet var visst stort, men det känns dumt att låna en bil, för det är ju nära, men om det är tungt så blir det ju jobbigt. Satan vad jag hatar min mobil nu.

Puss å smek :*Satans skit och sånt typ
Jag tror systemet har tagit bort alkoholen ur mitt vin. Har druckit en flaska själv nu, men inte fan är jag onykter. Jävla skitvin. Jag som ville få till en liten fylla. Jag kände att det behövdes idag. Efter allt som hänt så var jag fanimej värd det. Sen skiter jag i konsekvenserna. Jag får helt enkelt skylla mig själv och jag har faktiskt inte tänkt att skylla på någon annan. Funderar lite på hur bra jag kommer må imorgon. :P Hahaha!

Kanske blir ett mobilköp nu då. Kan ju inte lämna in mobilen en femte gång på lagning. Speciellt inte nu när jag inte har någon garanti. Sa dessutom till mamma för ett tag sen att jag borde skaffa en ny mobil eftersom den här är så fruktasnväsrt opålitlig. Och det är bevisat nu. Men hade den inte kunnat göra så ett par dagar innan helgen istället för fredagkväll. Nu får jag ju inte tag på en mobil förrän i slutet av nästa vecka om jag ska köpa en, för den jag vill ha är med abonnemang och man ska beställa den i så fall. Får se, ska se i fall jag kan låna Malins mobil och ringa mamma och prata lite. Känns som om det kan vara välbehövligt. Fan vad jag hatar den här mobilen! Åh vad jag bara vill slå sönder den! Det är min starkaste känsla just nu. Och nej det är inte vinet som talar. Det är min inre ilska. Den ilskan som legat och grott ett tag.

Det är stora seriösa problem med mig. Men fan vad jag gillar det här i alla fall.


Moselland Kabinett 2008Puss:*

Gaaaaaaaaah!Min mobil har typ dött. Och det är så jävla typiskt. Hatar det här!
Stefani Germanotta alias Lady Gaga


If I fall, will you catch me then ?

Igår var jag i Grimslöv på ett litet "möte" om ett nytt fotbollslag. Kanske kanske kanske kanske ska börja spela igen. Det får vi se. Det beror på hur min framtid ser ut. Blev tyvärr ingen träning, men jag längtar desto mer tills nästa torsdag. Ska bli roligt och spännande. :P

Idag har det varit okej, adventsfirande i kyrkan med jättegoda bullar efteråt. Efter lunchen var det niornas lektion och jag säger inte mer än att jag är förstörd. Och det är inte elevernas fel.
Det var sista dagen för Thom med, fattar inte hur jag ska ha det nästa vecka. Det kommer bli så tomt. Vem ska jag ha roligt med?
Sen lyckades jag missa bussen med så fick vänta tills 16.15 innna jag kunde åka hem. Då blev det systemet och ICA. Ceasarsallad, vin och öl. Ska väl inte direkt dricka upp allt ikväll men satan vad gott det var med lite vin. Vet inte om jag dricker ikväll för att det är gott eller för att jag är så nere.

Ikväll blir det Idol, vin och lite chips. Ska mysa i min ensamhet. Ska helt enkelt bara ta det lungt.


Puss :*


nedräkning

7 dagar kvar av praktiken

17 dagar kvar i skolan

23 dagar kvar tills jag är hos mamma och pappa

24 dagar kvar tills jag ska hämta Lisa på stationen i stan :)

29 dagar kvar till julafton

36 dagar kvar till nyår

40 dagar kvar tills jag är tillbaka i Växjö

128 dagar kvar till min födelsedag


Plus och minus...

...med att bo ensam.
Först pluslistan.

+ Man kan springa runt hur naken eller avklädd man vill, när man vill.
+ Man behöver inte plocka in i diskmaskinen så fort man ätit. Man tar det när man vill. (Om man har någon) 
+ Man behöver inte rätta sig efter någon annan.
+ Man slipper bråka om tvdosan.
+ Man kan lyssna på vilken musik man vill.
+ Man har en stor säng alldeles för sig själv.
+ Man bestämmer sina egan rutiner.
+ Man bestämmer själv hur man vill ha det.
+ Man slipper bråka om vad man ska äta för mat.
+ Man kan ha förfest, mellanfest och efterfest utan att man stör någon.
+ Man behöver inte ta hänsyn till någon som ligge hemma och sover när man kommer hem sent.
+ Man kan vara vaken så länge man vill.
+ Man kan vara ute hur länge man och med vem man vill.

Sen minuslistan

- Man känner sig ensam, är ensam, verkar ensam.
- Man får en lätt personlighetsklyvning = går å pratar med sig själv.
- Man har ingen diskmaskin = diska för hand.
- Man måste tvätta själv.
- Man får lägga sig i den stora tomma sängen själv.
- Man lagar inte så bra med mat alltid
- Man lagar alltid mat åt en person = Booooooring
- Man får betala hela hyran själv och all mat.Vikarie

En sak som är bra när man är ute på VFU är när man får hoppa in och vicka, man får helt enkelt känna på hur det är att jobba. Mer än VFU:n ger. För när man vickar får man dessutom betalt. Vilket är fint. :P Men det känns som om det ställs mer krav och ansvar när man vickar. Fast det är ju som när jag har mina lektioner annars. Min handledare är inte alltid med och jag klarar mig själv. Det har jag gjort rätt länge nu tycker jag. Det är rätt skönt att få forma dom efter mig och få göra som jag vill och lägga upp planering efter vad jag vill göra med dom och vad jag har för mål med allt. Det enda som har varit lite jobbigt hittills är att sätta betyg på dom. Jag vet inte hur jag ska motivera alla val och en del är jättesvåra att bedöma. Det trodde jag inte faktiskt, men det är så mycket som spelar roll så det är rätt klurigt, men har man gjort det i många år så är det ju en vana. Jag har aldrig gjort det förut, så det är ju en utmaning för mig. Men det är intressant och lärorikt. Min handledare är riktigt bra och jättekompetent. Tänk om man kunde komma upp till hans nivå. Då skulle jag bli en smula nöjd, men allting kan ju bli bättre. :P Så det är ju bara att satsa hårt. Fast ju hårdare man satsar desto hårdare landar man om man ramlar. Men man ska inte vara vek. ;P

Nu ska jag diska lite, sen blir det kanske en snabb dusch och lite pill med lite saker här hemma. Har inget vettigt att göra känns det som. Men det märks vad jag hittar på sen.


Puss :*


Mobilletande

Är skapligt sugen på att köpa ny mobil. Den här ligger högst på listan för tillfället. Den verkar ha riktigt bra funktioner och är billig i ett år, sen blir den några kronor dyrare. Dessvärre är det abonnemang. Annars kostar den nästa fyra lax. :S


Bild: GoogleU10i Aino White
Organisera dina underhållningsfiler med Media Go.
Överför dina filer trådlöst från datorn till telefonen och njut av det senaste i telefonen.
Se vad som händer på den klara 3-tumsskärmen. Som grädde på moset får du matchande Bluetooth™-headset och bordsladdare
Anslut Aino till din PLAYSTATION® 3 hemma. När du är ute använder du Internet eller 3G för att styra din PLAYSTATION® 3 via Remote Play.


3G Ja
WLAN Ja
Kamera Ja
Upplösning (Kamera) 8,1 Megapixel
MP3 spelare Ja, stöd för MP3, WMA, AAC, AAC+, eAAC+
Radio Ja, FM-radio med RDS
Internminne 55mb
Minneskort Micro-SD
GPS Ja, med stöd för A-GPS
Bluetooth Ja, 2.0 (A2DP och AVRCP)
USB-stöd Ja
Synkronisering PC Ja
E-post Ja (IMAP, POP, SMTP och Exchange Active Sync)
Samtalstid Upp till 13 tim
Standbytid Upp till 380 tim
Mått (BxHxD) 104.0 x 50.0 x 15.5 mm
Vikt 134 gram
Innehåll i produktförpackningen Minneskort Micro SD 8GB, Stereohandsfree HPM-78, USB-kabel CCR-80, Bluetooth handsfree


Fakta: Halebop


Låter inte detta bra om något? Men det ligger fortfarande kvar som tanke.Jalla jalla!

Har inte direkt ork att skriva något. Så jag ska inte vara långrandig.

Har haft lektionerna själv idag, var vikarie för min handledare, så jag har tjänat pengar på kuppen. Vilket är bra. Somnade nästan på bussen på vägen hem, det är den där konstiga värmen som gör att jag blir så trött. Blää.

Nu ska jag leta film, duscha och laga mat. Tror inte det är något bra på tv ikväll, så det får bli en film, tror jag. Blir lungt i alla fall. Är så himla trött. Blir tidigt i säng i alla fall.See ya

god morgon, god middag, god kväll

Nu drar jag till praktiken, blir en tuff dag. Men det gillar jag. Mohaha. ;P Hemma runt fyra och då blir det plugg.

Ha en bra dag allihopa. :)

Puss :*

You're the first and last thing on my mind

Det vettigaste jag gjort idag är stunden mellan 12-14.30 då jag tvättade. Det näst vettigaste var då jag gick från stationen till frikis, jobbade, gick tllbaka till stationen och sen att jag handlat lite. Gott med bröd. :) Fick nya kompisar idag med. :P
Och erbjudande om att börja spela fotboll. Det är inget säkert än. Kanske blir lite provträning på torsdag, får se. Verkar bra. skulle vara så roligt å få komma igång igen och hålla på med det jag en gång levde för och som var min luft. Gud vad jag saknar det. Fick frågan om jag ville börja som tränare igen med. Det skulle vara så kul, men frågan är om jag har tiden. Får se det. Kanske, kanske inte.

Känner mig på något sätt väldigt duktig och ordningssam ikväll. Har diskat och pysslat lite med det ena och det andra. Har bestämt att det ska bli mindre dator nu, men det känns som om det inte kommer bli så. Mer blogg, mindre facebook kanske. :P Ska ta tag i en massa saker och då har jag inte tid att sitta vid datorn så mycket direkt. Men får se hur det går med det, kan bli tufft, kan bli tufft. Men ska göra så gott som jag kan. Så jaa. :)

Nu ska jag ta lite pärondryck, kolla klart "Vem kan slå filip och Fredrik" och lägga över musik på iPoden. :)Köttåblåbär gott folk

Personlighetstest

Inåtvänd Planläggande Konkret Känslostyrd person

SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Vill du med göra testet? Klicka här då.


Inte som jag tänkt mig direkt

Tänkte jag skulle gå å lägga mig men det blev inte riktigt så. Sitter å kollar runt på en massa bilder. Kommer kanske upp några här sen. Mohahaha. Nää, ögonen går snart i kors och Paradise Hotell på tvn.
Så nivån är jävligt låg. För intellegensnivån är ju inte direkt speciellt hög, det märks rätt tydligt. För vart kan hjärncellerna ta vägen då de festar varje kväll och dricker på dagarna med? Visst livet kanske kan vara en fest, men inte så mycket. Sen att springa runt halvnakna,hångla med massor olika killar på en kortare tid och sen sist, men inte minst, ligga med dom i tv. Det är ju det enda sättet att bli en riktig b-kändis. Hellre en i mängde än en b-kändis. HA! Kan man kalla dem hjärngänget ? x)


Trögt

Denna kväll är ju otroligt seg och tråkig. Jag har ingenting att göra, finns inget att se på tv, ingen som är social. Så snart ska jag stänga ihop allt och lägga mig i sängen. Har inget gott hemma och äta heller. Får väl bli en macka till innan sängen. :P

Den här kvällen kommer inte bli ihågkommen. Inte på samma sätt som förra helgen. Ta mig tillbaka och säg åt mig att inte släppa taget.

New Moon

Kom hem för ett litet tag sen, lagar mat nu. Bion var riktigt bra, som det stod i en tidning Malin läste, den var med testosteronsstinn = killfilm ?

Jag blev kär på kuppen. Jacob är så underbart snygg, fattar inte hu Bella kan välja Edward framför honom. Edward är så blek och smal. Jag vill ha Jacob! Längtar verkligen tills nästa film kommer ut, men det är visst ett halvår tills dess. 30 juni 2010 har den biopremiär i USA. När kommer den då till Sverige ? Men usch, jag fattar mig inte på Bella, den otacksamma människan.

Vem kan tacka nej till den här söta pojken ? Jag ser verkligen fram emot nästa film. :)


Nu drar jag!Nu drar jag till Malin, sen blir det bio. Wiiie!

Och Elin, hälsa kusinerna och alla andra. :D

Soliga lördag :)

Har bytt designen igen, den andra kändes så tråkig. La även till lite nya länkar. :) Kommer fler senare idag.

Ska hoppa in i duschen en snabbis alldeles strax. Måste göra mig iordning. Ska åka in till stan med Malin och se på New Moon. Vi fick ta visningen 14.15, för det fanns inga bra platser när vi ville se den. Men det går ju det med och så blir det ju inte sent heller. Skönt det.

Ska nog plugga lite sen. Får bli storstädning imorgon istället. Ja så får det bli. Orkar inte det sen. Vet dock inte vad jag ska hitta på ikväll. Säg till om det är någon som vill göra något. :)

Nä, nu ska jag sätta fart. Ni får en bättre uppdatering efter filmen. :)
Köttåblåbär

Mig!

Jag vet inte, men på något sätt så känns det som om den här bilden speglar mitt inre. :)Köttåblåbär

When I lost control

,

Det svider
Det svider något så fruktansvärt
Vill inte öppna ögonen
Vill bara ligga kvar och blunda
Blunda så jag slipper
Vill bara få tiden att gå
För det svider
Svider något så otroligt mycket
Kan inte öppna ögonen
Vågar inte möta din blick
Det svider
Svider när mitt hjärta slår

,

Paramore - Ignorance
<3

Breathing slowly like you said

,
Jag känner mig lurad
På något som kunnat bli mitt
Mitt alldeles egna
Få en känsla som jag knappt känt förut
En känsla som kan lyfta vem som helst
Lyfta mig upp till himlen
Men nej
Istället känner jag mig lurad
Lurad på en underbar känsla
Lurad på något underbart


,

Frestelser

Fick ett mejl förut från Nelly.com. Det stod att man kunde handla nu och betala i februari. Hur bra är det inte egentligen ? Om man vet att man har pengar då. Sjukt sugen på att leta efter något till jul och nyår. Men jag vill inte beställa något när jag inte vet om jag har pengar då eller inte. Men så förbannat shoppingsugen jag är. Men men. Hoppas jag kan hitta något hemma att ha till jul. Det märks. :)Men åh vad det rinner i shoppingådrorna.

Klart!

Jag bytte till en annan design. Så det blev myyyyyyycket bättre! :) Jag är skapligt nöjd över att jag klarade av det här själv. Även om det fanns beskrivning på hur man skulle göra så känns det bra. HA!;)

Ursäkta röran!

Jag designar om. Alldeles själv! :D

Så stå ut tills jag fått ordning på allt. :P
Köttåblåbär

Tisdag

Dagen har bestått av glädje, sorg, ilska, tårar och bottenskrap. Kul dag? Nää kan jag verkligen inte påstå.

Så fan heller att jag ska orka med det här mer. Blir så förbannad. Nu säger jag ifrån. Nu får det vara slut. Det ska fan inte gå å behandla mig så här. Som tur är jag ledig imorgon och kan tänka på lite annat.


Känner igen den här låten från någon reklam. Vilken?


Köttåblåbär

Måndagsångest!

Jag vill verkligen inte inte inte att det ska vara måndag igen. Dessutom är den nästan slut. Gillar inte att det är en ny vecka. Hade så gärna haft kvar lördagskvällen/natten. Det hade varit otroligt trevligt. Men nej, här sitter jag, en måndagkväll.

Slutade tidigt idag, niorna har prao så det försvinner en del lektioner den här veckan. dessutom är jag ledig på onsdag, för åttan jag har då ska sova i skolan tisdag-onsdag, så de hade inte idrott. Och då är det ju otroligt onödigt att jag åker dit och sitter i lärarrummet i 6-7 timmar för att sen åka hem igen. Man får vara lite smart ibland. :P
Tror jag är nere i en svacka med, inte alls roligt, men jag ska väl komma upp därifrån med. Det är lite tufft när man ska gå igenom något man inte är jättebra på, men det är då man får kämpa och visa att man kan. Dock tycker min handledare fortfarande att jag ska bli mellanstadielärare. Vad roligt det känns. Så jätteinspirerande och peppande för att bli bättre. NOOOOT! Min förra mentor tyckte med att jag skulle passa bra där, men min nya mentor har inte sagt något, än. Men just nu känner jag att jag aldrig skulle klara av mellanstadiet, tinitus efter en månad. Scary. 
Men ska inte ens handledare stötta och peppa mig i mitt val av inriktning ? Jag känner mig lite hjälplös och ne gnutta värdelös faktiskt. Och det är väl inte riktigt så det ska kännas när man utbildar sig till lärare. Eller ?
Tokbra låt. ;)


 

Nu ska jag diska, sen blir det duschen, mat och NCIS. :)Köttåblåbär

Rockili rock rock

Jag skulle nog trivas rätt bra med att vara en rockbrud. Grr. ;)

Nu ska jag sätta mig och läsa på regler om basket, kanske drömma mig bort en sväng.
Spännande undrar ni säkert?
Basket: NEJ!
Dagdrömma: JAAA!Köttåblåbär

Allt och ingenting

Rubriken säger det mesta. Eller lite iaf. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva om idag. Känns inte som det har hänt något speciellt sen sist. Tråkiga helger.

Eller jag hade besök igår kväll. Det var riktigt trevligt och mysigt. Och det lär nog bli fler gånger. Det lät som det igår i alla fall. :) Det känns bra, faktiskt, riktigt bra.

Ska tvätta om ungefär en timme. Ska bli skönt att få lite rena kläder. 

Ska väl planera lektioner och plugga basketregler sen, för det är det som gäller nästa vecka. Basket. Ska bli spännande, för jag kan typ inga basketregler och tycker väl basket är sådär egentligen. Men det ska ingå i min examinationsuppgift och jag ska ju inte spela det så då ska det väl funka ändå. Jag ska få det att lyckas helt enkelt. För Hans ska inte ha något att klaga på när han kommer nästa gång. Det ska jag se till. Mohahaha!'Cause your all I want 
Your all I need
Your everything, everything

(Lifehouse)


Köttåblåbär


Sängliggandes

Jag är inte sjuk. Jag njuter bara av att det är helg. :)  Så nu ligger jag och Skrot i sängen och myser. Hade Linn över på brunch på förmiddagen, sen har han hållt på att busa, så han kanske är lite trött. :P

Idag blir det nog inget vettigt gjort. Det känns som det. Hoppas på lite mysigt besök ikväll. Får se hur det blir med det.

Nu ska jag se på någon film på femman, vet inte vad den heter. Är med Lindsay Lohan i alla fall. Får se om den är något bra.


Köttåblåbär

Min soffa har blivit en klösbräda

Jag blev lite snabbt kattvakt i helgen. Så nu sitter jag med en vit liten krabat som springer runt en massa här hemma. Ska se om han vill följa med och sova alldeles strax. Skrot verkar helst vilja busa nu. Spännande det härk na bli. Haha.

Kommer lite mer bilder imorgon. Kanske lite från min och Linns brunch. :)

Nu blir det alldeles strax sängen. Skrot somnade precis intill mig i soffan nu.


Natti ;)

Ursäkta kaoset!

Om någon blir förvirrad och undrar varför
det ser så konstigt ut så är det för att det
pillas med designen. :)
Blir förhoppningvis klart i helgen. :D


Nu jäklar!

Nu ska det bli städa av. Är i stort behov av det, men jag har en liten morot. Linn kommer hit imorgon och vi ska äta brunch här. Så då kan det vara skönt om det är rent och så. Så det är min huvudsyssla tills Idol börjar. Det och duscha och laga mat. :)
Tänkte jag skulle ta lite kort på min nya lägenhet och lägga ut. För det har jag inte gjort än. Hihi. :)

Funderar på att börja med "Veckans modetips". Typ sånt som jag tycker är snyggt och borde inhandlas. Iaf till min garderob. :)


Nu ska det göras rent hus. ;)

Jag blir tokig!

Jag stör mig något så otroligt mycket på folk som inte kan förstå att allt inte är så förbannat seriöst jämt. Så otroligt störande. Så låt bli att ens orka kommetera! Eller visst, fortsätt kommentera, men jag vet vad saker jag skriver betyder.


Nu ska jag pilla med en header lite. Sen ska Bimsan klistra in den, eller åtminstone försöka, bättreä n vad jag är på såna hära grejer.Bullibulli ;)

Bakabaka liten kaka

Jag känner mig asduktig nu. Har diskat upp all disk, duschat, lagat mat och sen fick jag dampet och bakade lite. :) Mina supergoda kladdkakemuffins. Så det blev lite extra mys. Muffins och kall mjölk! Mums. :) Tittar lite på grey's nu med, men njae, jag gillar inte direkt operationerna men jag tittar bara för att. Haha. Jag är rätt dum ibland. ;)
Ska snart krypa ner i sängen, ska bara göra mig klar först. Ska småglo på So you think you can dance från sängen. Hoppas jag somnar fort ikväll. Behöver sova. Försov mig imorse. Inte speciellt bra. Men men. Nu ska jag göra saker.

Ska förresten ha telefonintervju på fredag. Asnervös! Min första jobbintervju någonsin. Det är lite läskigt. Men jag hoppas det går bra och jag kan få komma igång fort. :)


Natti natti ;)

:)

Skulle skriva ett jättetrevligt och fint inlägg, men nu ska jag gå till ICA och panta flaskor och köpa mjöl. Ska baka en liten kaka. Hihi.

Hörs ;)


Sängen kallar

Nu ska jag göra mig klar för sängen. Sen blir det att krypan er och invänta morgondagen. Tisdagar är typ jättetråkiga. Har inga lektioner förrän 12.40 men jag ska plugga under tiden. Så jag har allt saker att göra.
Jag och min Jessie. :)

Fotbollsgalan

Veckans bästa program skulle jag nästan tro. Det får hamna på samma plats som på NCIS och Criminal minds. :) Tittar på det nu, fotbollsgalan alltså. :)
Det är lite sorgligt faktiskt. En del som slutar och jag sitter å ryser. Hihi. Hur härligt som helst.
Vem kommer inte nu då? Joo Clas Ingesson. Och vad har han? Joo cancer, kroniskt cancer. Och hur blödig är jag? Jo otroligt blödig. Och vart är han ifrån? Joo hemifrån. Vafan gör man?! Blöder! Starkare människa än han har jag inte sett på evigheter. Jag skulle inte kunna stå framför flera tusen människor med kameror i ansiktet och prata om sin egen cancer och INTE gråta.
Otroligt med att Kosse blev nominerad, det känns sjukt. Jag känner henne inte, nej, men jag har gått på samma gymnasium, en skola med 700 elever. Man vet vilka de flesta är. Det är så häftigt! Go Kosse!!

Plan Three

Tuff dag idag. Mycket spänning vilket ledde till huvudvärk. Denna låt är dock underbar.


Avskyr detta

Jag verkligen avskyr att gå upp när väckarklockan piper. Det kvittar om klockan är 6 eller 10. JAG AVSKYR DET! Det blir inte bättre när man vaknar strax efter sex och ligger vaken nästan en timme. What to do liksom? Men nu är jag uppe. Ska klä på mig lite mer sen ska jag ner till tvättstugan. Sen blir det en dusch och en bit frukost. En välförtjänt dusch efter en välförtjänt frukost.

Ska fixa lite mer skivor till praktiken sen. Fick verkligen fart igår. Skönt det.
Är det någon som har förslag på musik man kan ha som det är ett bra tempo i eller någon musik med bra tryck i till styrka, typ powerballader?
Det är skönt att ha lite att välja på och kunna variera, så slipper åtminstone jag bli trött på musiken.

Ibland blir man förvånad över det man trodde vart helt tvärtom. Att bli överraskad på det sättet gör mig bara glad och nyfiken. Det är från mer en ett håll med. Vilket är otroligt att jag lyckas få till det så bra. Vad kan man mer önska? Nu ska det bara gå bra med, men vad är det som kan hända egentligen? Joo det kan bara gå åt helvete. Och jag hoppas att jag landar mjukt. Den här gången kan det väl inte vara lika tungt att ta sig upp igen. Även om jag ska kräla så ska jag komma upp, tillbaka till där jag är nu, om inte ännu högre. Jag ska upp!

Bjuder på en ny upptäckt!    Itchy Daze - Monster
Nej, nu ska jag sätta fart. :)

Puss

Jahopp

Nu kommer de tunga ögonen tillbaka igen. Så ska bara bränna lite fler skivor, till mig själv såklart. ;P Sen ska jag hoppa ner i bingen och sooova. :) Härligt.

Och just det, Erica, välkommen tillbaka till Sverigeland! :)


Sov gott, dröm sött och vakna blött ;)

PIGG!

Var uppe med Malin till Ica, blev rätt mycket piggare. Så nu kommer jag väl inte somna än på ett par timmar, men det var skönt att slippa vara sådär äckligt trött hela tiden. :) Skönt att det räckte med en liten promenad bara.
Tråkigt att det inte finns någon roligt på tv. Och tråkigt att jag har tvättid imorgon. Annars hade jag haft mycket roligare nu. Tror jag i alla fall. ;)

Nu ska jag zappa. Kan man få zapptumme?

Snart sovdags

Jag är sjukt trött. Skulle vilja lägga mig och sova. Så kände jag för flera timmar sen. Tidigt i säng blir det verkligen. Har tvättid imorgon så ska försöka vara utsövd innan det är dags. För då hinner jag göra mig iordning medan jag tvättar så jag kan gå till bibblan precis när tvättiden är slut. Men får se hur det blir. Vet inte varför jag är så här trött då jag sov nästan 11 timmar igår natt. Min kropp är konstig. Förstår mig inte på det här. Kan ju knappast vara sömnbristen som kommer nu. Ska försöka få lite mer sömn i natt i alla fall.

Ska gå upp till ica med Malin nu, få lite frisk luft. Kanske det jag behöver.

Yeees!

Jag hittade den. Äntligen. Det här är det bästa han har gjort. Som någon i Idol har gjort.
Lyssna och njut! Jag ryser över hela kroppen. :) Älskar Bagges kommentar precis efter låten.


Sovmorgon

Dom gillas starkt, speciellt när jag har praktik och går upp halv sex varje morgon. Det är inget som jag gillar, men däremot så gillar jag att ha praktik, det är skit kul. Och min handledare sa att jag hade utvecklats. :D Så sköööönt. Idag blir det lunga puckar, ingen vidare stress. Ska fixa lite inför måndag och plugga lite. Kanske får lunchbesök av min Jess sen. Hon skulle gymma, jag skulle kanske ha följt med, men jag vaknade vid tio och det var inte riktigt någon idé då. Och så hade jag inte ätit och så var jag tvungen att kolla när det gick buss. Kan gymma imorgon eller något i så fall. Eller om jag tar det på måndag efter praktiken. Det går lika bra det med.

Någon som har förslag på bra musik med tempo i som man kan ha på lektioner? Är evigt tacksam för hjälp med det, min musiksmak verkar inte vilja tillverka sådana låtar.

Får kanske besök nästa helg, det gillas starkt. Skönt att slippa sova ensam då. Hihi. Det är spännande. Känner att det pirrar i magen redan nu. ;P

Nu blir det att fortsätta se film och njuta av dagen. :)


<3

Erik Grönwall får mig att rysa sönder!Han är överlägset bäst. Men ikväll var nog det bästa han har gjort hittills i tävlingen. Så jävla bra han är!

Vaccinerad

Jag och Jessie var och tog en spruta var igår. Det kändes inte så mycket då. Men nu har jag ont i armen. Och om det inte är nog med det så har jag äckligt ont i huvudet med. Inte omtyckt kan jag lova. Men jag hoppas det lägger sig i helgen i alla fall. Jessie hade feber när hon vaknade i morse. Inte lika roligt. Jag är jäkligt glad att jag slipper det. Faktiskt. Men det är synd om Jess.

Ska försöka fixa en massa skivor till på måndag. Lite musik och en avslappningsskiva. Och en med linedancemusiken. Sen ska jag försöka göra en massa uppgifter i helgen med, planera en massa lektioner och sova! Det har jag faktiskt gjort mig förtjänt av. Har en massa lektioner varje vecka och går upp tidigt varje dag. Så ja, jag har gjort mig förtjänt av det.

Nu ska jag käka lite ägg(protein gott folk), sen blir det pn och tv.

Uppe FÖRE tuppen

Det är jag idag då Sanna sovit hos mig inatt. Som tur var så har ju någon av oss sovit någorlunda mycket. Jag kommer vara död i eftermiddag. Usch säger jag bara. Men men ikväll blir det sjukt tidigt i säng.
Försöker lägga över lite ny musik till mobilen. Har bara en massa gammal så behöver en uppdatering. Sen blir det en snabb sväng under vattenstrålarna. Sen ska jag till bussen som tar mig in till stan för att sedan byta buss och åka till praktiken, kommer hem efter fyra någon gång.. Wish me luck. :)

Klar

Nu är jag klar med ett arbete. Skönt. Inskickat och klart. ska nog bosätta mig på bibblan de kvällar jag inte ska träna. Nästa helg lär jag bo här. Men om det har varit så lungt som det var idag så fine för mig. :) Nästan lungare här än hemma. :P

Nu är det dessutom kolsvart ute. Ska ta och plocka ihop allt och sedan vandra hemåt och göra mig något gott. Förslag någon?
Sanna kommer sent ikväll och ska sova hos mig. Ska fixa en massa innan dess med.

(:

Snart är det mörkt ute

Det har börjat skymma och jag sitter och känner mig sjukt duktig. Trodde inte det skulle kännas så här bra, men nu gör det det. Så här ska jag faktiskt tillbringa mer tid de närmsta veckorna. Här får jag ju någonting gjort i alla fall. Hemma gör jag ju bara ingenting.

Aja, min wix är slut så nu blir det att köra hårt de två sista timmarna. Sen ska jag hem och laga något gott, om jag hittar något. Måste diska och fixa allt inför imorgon så det är klappat och klart. Vill inte glömma något eller missa något för den delen heller.

Tror dessutom att vinterkylan är här för att stanna. Gilla och ogilla. Vill ha massa snö, men inte så himla kallt ute. :P Vet att det inte riktigt går ihop sig, men det funkar nog ändå.

Back to work.

Äntligen

Efter många om och men så sitter jag här, på bibblan alltså. Har äntligen fått fingrarna ur något så jag kommit hit. För det är inte lätt när man sitter fast med fingrarna. Det blir lite svårt att göra saker då. Men nu är jag här och ska försöka få lite gjort. Har skrivit ut ungefär 100 papper. Någon som vill läsa allt? sitter å stryker under en del för att få ordning och reda så jag vet vad som händer och vad som ska göras. Kan behövas då vi har fem uppgifter över VFUn. Någon som vill byta?

Jag var ute med Cilla och dansade en sväng igår. Blev lite jobbigt eftersom jag skulle upp och tvätta idag. Vaknade tjuo i elva och svor ganska många ord. Hade försvoit mig, men slängde ihop det som jag behöver imorgon och tvättade två tvättar. Som tur var fanns det en tvättid imorgon, hoppas bara jag är hemma tills dess. Börjar ju min VFU imorgon. Ska bli jätteroligt faktiskt. Har saknat det och alla barnen. Tyvärr så har A-gruppen slutat. Boooring. Men men det ska nog funka ändå.

Nu ska jag fortsätta. Kommer nog en uppdatering om någon timme då jag behöver en paus. :P

RSS 2.0