Är jag tråkig?

Jag stannade hemma från halloweenfesten igår, dels för att jag verkligen inte hade lust och sen var det många kompisar som inte skulle gå. Så jag stannade hemmao ch gjorde egen pizza och mös framför Idol och Circus Möller. Så, så tråkig var jag igår. Pillade med lite andra grejer med.

Såg på reprisen av Rosa Bandet galan och Måns Zelmerlöw var med och sjöng sin låt impossible, den är så fin.

Gillar nog den här versionen bäst, detta klipp är ifrån nyhetmorgon. Men dock gillar jag uppträdandet han gjorde på galan. Så bra. (:

Idag ska jag städa lite och plugga en del också.

Hörs senare <3

S(vin)juk

Helt från ingenstans kommer detta jobbiga. Tung i huvudet, fryser, blir jättevarm, näsan rinner, hostar och kroppen känns som om man har tränat allt vad man kan i flera timmar plus att någon har hoppat och slagit lite på den med. Så känner jag mig. Och om det inte det skulle vara nog så fick jag ont i magen efter lunchen nu. Så jag sitter hemma och mår dåligt istället för att vara i skolan och lär mig nya saker. Skulle kanske ta och försöka sova någon timme. Har inte blivit jättemycket sömn de senaste nätter.

Är sjukt sugen på att träna, fast ändå inte liksom. Men jag behöver träna. fick höra av en kompis för ett tag sen att jag måste träna, jag blir roligare då. Och visst stämmer det att man är piggare och orkar mer om man tränar. Och jag vill ju vara pigg så jag orkar med att vara rolig och orkar plugga mer. Träningen i sig gör mig gladare. Men innan jag tränar så är det fokus på att bli frisk igen. Helt frisk, ska inte träna innan det är bra så jag lir jättesjuk sen.

Jag funderar på om jag ska gå och ta svininfluensasprutan. Frågan är bara om jag kommer bli sjuk av den eller av svininfluensan. Eftersom jag tillhör en riskgrupp så har ju jag större risk att bli smittad. Men är det värt att ta den? Vad tycker ni? Det finns ju en risk vilket man än väljer.

Ska försöka diska lite nu och sen ta en liten powernap.


xoxo


Sovdags

Ska alldeles strax gå å borsta tänderna och sen krypa ner i sängen.

Har funderat en del. Och varför inte ge saker en andra chans. Det kanske är värt det. Jag vet inte riktigt än, men det märks i framtiden.

Känner att jag är väldigt dålig på att lägga upp bilder. Ska nog ge mig ut i skogen imorgon om det är fint väder när jag kommer hem från skolan. Är riktigt sugen på det. Ta lite fina kort och bara njuta av vädret. Hoppas otroligt mycket på att solen ska lysa. Det blir så mycket finare bilder då. :)

Imorgon har jag 75 minuter skola, sen lite prat i gruppen och så måste jag ringa mamma, eller hon ringer mig. :P Sen blir det antagligen skogen, plugg och sen mys. :)


Den här bilden är från förra hösten. Nästan precis ett år sedan. Tiden går så himla snabbt.
Nu ska jag göra allt för att kunna vara kvar här nere. Jag trivs här och vill verkligen bo här. Det är här de flesta av mina kompsar bor. Det är här jag har mitt liv. Dock bor en stor del av mitt liv 110 mil härifrån. Vilket inte är så jätteomtyckt men jag kan inte göra något åt det, tyvärr. Jag skulle ha henne nära mig jämt om jag kunde. För hon är det bästa som finns. Hon är underbar.


Lisa Svensson. Idag, imorgon, för alltid. <3

Torsdagsnöje x)

Jag har precis kommit på hur man lägger in youtube-klipp, så här gott folk kommer det ett till.
Kom dessutom på att den här är rätt okej att dansa foxtrott till. Tänker redan som en idrottslärare. Mohaha.




Det var en kille här på förmiddagen och fixade det som skulle fixat. Skönt det.
Nu blir det i alla fall duschen och lite disk. Sen får jag besök och då blir det film. :)

State of Drama



Mycket bra musik :)

Vakna medd The Voice

Det är ett riktigt bra program att sitta å vara halvvaken till tycker jag. :) Tyvärr tog det slut nu. Jag gick upp skapligt idag för att slippa vakna av att dem ringer på dörren. Men de har inte setts till än. Men det är väl bara en tidsfråga innan de kommer. Borde göra mig lite frukost snart.

Nä nu blir det gröt och tv. :)

Läggdags

Ska alldeles strax gå å lägga mig. Måste upp tidigt imorgon trots att jag börjar vid ett.
Men det kommer några som ska byta duschmunstycke och lite sånt där. Vet bara inte när de kommer. Så tänkte att jag kunde ha klätt på mig, ätit frukost och diskat innan dem kommer. Kan vara lite snällt. Har inte lust att vakna upp och se några som inte ska vara här inne. Inte så roligt. :P Tur att det besöket bara tar 20 minuter. Och jag hoppas på att de kommer när jag fortfarande är hemma. Gillar inte riktigt att de ska behöva gå in med huvudnyckeln. Men de ska ju inte göra något annat än sitt jobb så ja.

Har bara en lektion imorgon med. Skönt det. Ska sitta och prata lite om VFU-uppgiften med. Finns lite att göra där. Ska ju trots allt ut på VFU om 2,5 vecka. Längtar som attan. Sen ska jag nog skriva ut lite fler CVn och skicka iväg till lite ställen.

Imorgon blir det filmkväll. Mycket trevligt tycker jag. :) Ser fram emot det. Hihi. Ska nog se "Män som hatar kvinnor". Bör jag vara rädd jag som är känslig ?

Lyssna på den här vett jag. :) Finns bra saker där.


So long lovers ;)

Ledig dag

I måndags var det ledigt, igår hade jag två praktiska lektioner och idag är jag ledig igen. Imorgon är det ne lektion och på fredag en lektion. Skönt. Härlig vecka och det verkar bli ett väldigt bra avslut på den här veckan med. Ska bara försöka göra klart en del grejer i skolan så ska denna vecka medfört någon nytta också.
Dessvärre har träningen fått bli lidande för detta plus att jag har punka på min cykel. Och just nu är det så ont om pengar så jag har inte råd att laga den. Men jag lånar cykel så länge. Snart går det säkert inte cykla ute i alla fall.

Satt och sökte jobb igår, hittade faktiskt ett par som var bra. Hoppas bara jag kan få något. Vore så himla bra om det blev så.

Nej, nu ska jag laga lite mat, sen blir det lite plugg och sedan bär det av till friskis & svettis för att vara barnvärd. Hoppa det kommerbarn idag så jag slipper vara ensam.

Hörs senare. :)

Vill du ha fler läsare ?

I så fall tycker jag att du ska gå in här och bli medlem. :)


Torsdag

Den här dagen kan sammansfattas med ett ord. Stress. För fy satan vad jag trodde jag skulle möta väggen där ett tag mitt på dagen. Det började i morse med att jag inte kom upp i tid. Sen var jag på sjukhuset efter första lektionen och vi pratade så mycket så jag var nästan där en timme i stället för en halvtimme. Så jag fick ta bussen hem, bara att jag var tvungen att vänta in den. Halv ett var jag hemma och då skulle jag äta och klä om. Stressigt. Han i alla fall i tid till bollektionen. Tycker jag är bra. :)
Det var ett rätt positivt besök på sjukan iaf. Som tur var. Mitt HbA1c hade sjunkit från 8.8 till 8.3. Så nu går det neråt och mer neråt ska det. :) För neråt är bra. Très bien!

Storstädade i veckan, det var sjukt välbehövligt faktiskt. Nu är det faktiskt riktigt mysigt här hemma tycker jag. Det finns lite mer som behövs göras, men det får bli en annan dag, kanske som paus i allt plugg i helgen. Tycker jag låter som en kanonidé. Eller, vem vet, kanske kanske inte. :P

Här kommer även min spellista för september/oktober 2009. Där hittas en massa bra musik. Det kan jag lova. :)

Jag längtar tills imorgon. Det blir långhelg och myspys med Hondas, om han inte ska vara så okelig. :P Har en lektion imorgon och den är mellan 8.15-9.45. Skönt att få helg innan 10 en fredag. :P Dessutom är jag ledig på måndag. Då blir det tvätt och plugg. Eller det blir ju plugg hela helgen, men man kan lika bra fortsätta när man börjat. :P

Imorgon är första fredagsfinalen i Idol med. Jag är så laddad. Jag hejar på Tove, Erik, Calle och Rabih. Så det så.
På lördag är det landskamp med. Danmark - Sverige. Vi måste vinna den här matchen. Vilken toppenhelg. :)

Nu ska jag börja göra mig klar för sängen. Måste sova lite ordentligt den här veckan med. Så natti natti. Sleep tight and don't let the bedbugs bite you. ;)


P.S. Jag ska bli bra på att blogga igen. Lovar. ;) D.S.

Spännande i varda'n

Så spännande livet kan vara ibland. Var hos Studievägledarren idag. Det finns lite som ska göras och sen får vi se hur det blir nästa termin. Vill ju läsa religion och den går inte förrän nästa hösttermin, så det kanske blir ett studieuppehåll. Men då måste jag hitta ett jobb. Kan inte flytta hem en termin bara för att jag inte har pengar... Aja, det är sånt som löser sig tids nog. Har ju sökt en hel del jobb, bara hoppas på att jag får något med. Jag ser på något konstigt sätt en viss charm med att söka jobb, men jag vet inte varför.

Just nu är det sjukt mycket i skolan som ska göras därför jag är så off. Men det ska väl sina ut lite snart så jag kommer upp på fötterna igen. Ska försöka bli bättre på att uppdatera här med. Just nu är jag värdelös på det, jag vet. Men tiden finns liksom inte.

Ska gå å lägga mig i sängen och skriva på en grej som vi ska babbla om imorgon. Inte alls roligt, men jag måste. Så det är bara att köra hårt. Ska plugga sönder hela helgen är det tänkt. Men så får det bli.

Ska se i fall jag kan hitta på något roligt snart med. ;) Skulle vara mysig å få besök någon dag, ska bara se till att planera in det. Hihi.

För övrigt har jag gått å blivit helt förälskad i Grey's anatomy, jag har aldrig gillat det innan. Vet inte varför, men ändå. Jävla George dog ju. :( Sen tittade jag på Criminal minds förut. Det slutade när dom hade kommit mördaren på spåren. Så nu får jag vänta tills nästa torsdag innan jag får se det sista. Sur blir jag, lite i alla fall.

Natti

RSS 2.0