Fucked up

Ja, allt är helt jävla fucked up och jag mår åt helvete för dåligt. Men, jag ska försöka att inte försvinna in i min egen värld. Dock blir jag nog mer osynlig här, men så fort jag är tillbaka så är jag tillbaka här. Lovar

<3

Måndag

Har bara haft en lektion idag. Så jag hade sovmorgon, till åtta. Haha. Var och gymmade med Jessie efter det - SKÖNT! Dessutom kom det en massa snygga killar när vi började bli klara. Ska nog gå mellan fyra halv fem i fortsättningen. :P Det är skönt att ha något att vila ögonen på, faktiskt. Sen har jag lagat mat och matsäck tills imorgon. Och diskat och plockat iorning på tvätten. Känner mig lite duktig i alla fall. Ska snart krypa ner i sängen, ska bli skönt att få sova. (:

Imorgon ska vi träffas vid elva för att plugga med gruppen. För vi går bara mellan 15 och 16.30 imorgon. Skönt det. Det är idrottsmedicinen som börjar imorgon. Ska bli intressant. Men innan vi ska sitta med gruppen tänkte jag sitta ett par timmar själv, så jag ska försöka möka mig dit redan vid nio så jag kanske får lite gjort. Kommer ju sitta i stort sett hela dagen imorgon så det är bara att börja i tid.

Måste kolla upp med min diabetessköterska med så jag kan få ett läkarintyg på att jag fortfarande har diabetes. Fattar inte varför vägverket tror att jag har blivit av med det. Det är ju trots allt en kroniskt sjukdom och det är inget som försvinner på två eller tre år. Idioter. Det är nästan så att jag vill att de ska skriva i intyget att "Emma Karlsson, hon kommer alltid att ha diabetes, ni behöver inte be om fler intyg." Jag förstår mig inte på folk, men det är lika bra att göra som de vill. Annars kan de dra in mitt körkort och jag vill faktiskt ha kvar det. Även om jag inte har jättestor användning för det, men det är ju kul att behöva ta om alltihopa bara pga ett intyg. Bläää!

Hela den här veckan är lite konstig för både idag, imorgon och på onsdag har vi en föreläsning/lektion och torsdag och fredag har vi bara två. Det är jävligt skönt i och för sig. Ska väl inte börja klaga när det är lite grann. ;P

Nej, nu blir det att kolla BB sen gå å lägga sig så man orkar upp imorgon. (:


Natti

Bakissöndag

Var ute och festade med en massa människor igår. Förfesten var helt okej, men när vi kom till Stenladan, ja just det Stenladan, så var det total dött. Så djävulskt tråkigt så jag vet inte vad. Ska aldrig gå dit igen. Jag är en Sivansmänniska. Så det så.

Idag har det varit lite tungt. En aning bakis, men jag klarar mig. Trodde jag hade tvättstugan vid halv tre som vanligt så jag gick ner, men det satt ett annat lås i låset så jag kollade tavlan och såg att jag visst hade tvättid vid fem. :P Blev inbjuden till Linn på thé och "Ensam mamma söker"-mys ikväll. (: Självklart tackar man ja till det, fast jag har ju inte lärt mig dricka thé än. Men det går nog bra ändå. :P Haha.

Nu ska jag ta och stryka lite och lyssnaa på Erik Hassles skiva. Kärlek på den <3

Vissa saker blir alltid likadana

När man hittar någon som mna tror att man kan tycka om, varför finn då den personen mååånga mil bort eller träffar någon annan? Varför ska det alltid behöva hända mig? Jag blir tokig jag bara tänker tanken. Att titta på Dirty Dancing hjälper ju inte direkt heller. Snart fälls tårarna. FAN jag vill inte att det ska bli så här. Jag vill att allt ska vara bra. Men jag kan inget göra, inte än i alla fall.

Ska titta klart på Dirty Dancing som borde vara slut om senast en halvtimme. Och det är väl slutet jag väntar på kan man väl säga. Sen ska jag sova, för imorgon ska jag upp och träna med Jessie, sen blir det plugg resten av dagen. Fick erbjudande om att följa med ut, men jag har inte riktigt råd eller tid till det. Har en massa andra saker jag måste göra med. Bläää. Aja sånt är livet. Bäst att få allt gjort.


Dirty Dancing <3

Why do I feel like this?

Varför har jag hela tiden perioder där jag är jättedeppig? Jag saknar saker som betyder och som verkligen berör. Jag saknar saker som gör verkligheten till en mindre plåga. Jag saknar någon att dela livet med. Jag tycker om att mina vänner har någon, men det gör så ont att jag inte har någon. Det funkar inte riktigt med att "det kommer". För det gör det inte. Jag vill inte bry mig, men jag gör det i alla fall. Det är liksom som ett stort tomt hål. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, något händer väl, men jag vet inte. Blää. Det är så jobbigt att vara nere.

Ska snart hoppa in i duschen och se i fall jag kan få den här kvällen att bli en aning roligare.

Jobb & stress!

När jag skrivit klart förra inlägget så kom jag på att, F*N, jag ska ju jobba kvart över sex. Så det var bara att byta kläder och som tur var så fick jag låna Rambos bil. annars hade det blivit ännu stressigare. J-a trafikljus och j-a trafik med. Jag blev sååå stressad. Hittade dessutom ingen parkeringsplats, så blev tokig. Klev ur bilen när den var 18:12 och jag börjar 18:15. Men sen blev det krångel, men det har väl löst sig hoppas jag. Höll på att få skäll, men slapp det. :P Haha. Men hon jag ska vara barnvärd med är jättetrevlig, så jag hoppas jag kan få fortsätta på onsdagar den här tiden, den passar mig ju så bra. :P

Nu ska jag titta på fråga Olle-dokumentären. Sen ska jag lägga mig, hoppas jag orkar läsa lite, annars får jag ta det imorgon. Är jättetrött efter dagens utmaningar.Peace out

Olympenvarvet

Så trött som jag var efter förmiddagspasset i skolan iddag var länge sen jag var. Vi hade en cykeltävling på testcyklar. Vi skulle cykla så långt som möjligt på 20 minuter. Vi var fyra i varje lag som skulle cykla vid minst ett tillfälle var. Jag vet inte hur många gånger vi cyklade, det vart i alla fall inte som vi planerade. enligt plnaeringen skulle jag och Linus cykla på 85% i två minuter tre gånger. Och Sanna och Alex på 100% i två minuter två gånger. Men det hade aldrig hållt. Efter två omgångar med en minuts 100%-igt arbete fick vi ändra till 30 sekunders. Det gick bättre, men fy fan vad jobbigt. Cykla i minst 50 km i timmen med 2.5 kp i motstånd är rätt jobbigt. Inte motsåndet, bara att behöva ta ut sig till 100% så många olika gånger.
Jag cyklade sista stunden och fy fan jag trodde jag skulle spy. När det var klart så orkade jag inte ens gå av cykeln. :P Benen var som spaghetti och pulsen slog som fan. Men fy satan vad skönt det var att ha cyklat den sista biten så att vi till sist slutade på 15 km, alltså hela 1,5 mil! Det kändes bra. Tror att de sa att vi hade cyklat längst av alla grupperna. (: Najs. ;) Det var nog värt ansträningen. :P Haha.

Sanna och Emelie följde med hem och åt. Det var riktigt trevligt med sällskap. Efter det hade vi föreläsning om styrka. Jag börjar fatta en hel del nu känns det som. Men det är väldigt komplicerat, men det är bara att läsa så kanske ännu mer går in. Haha. Men det är jätteintressant, då man får fundera lite över sin egen träning och så, man lär sig väldigt mycket nytt. Vilket kan vara bra, faktiskt. Haha.

Ska snart till Malin och äta mat. Blir faktiskt bjuden på mat ikväll. Härligt att slippa göra det själv. ;) Sen blir det idol och lite annat smått och gott. ska ladda upp inför imorgon med. Fixa och trixa. En rätt lugn dag med andra ord.


Gosh

Jessie vet precis hur hon ska köra slut på en. 2.5h i gymmet, inte allt för tufft pass. Men fy satan, känner allt redan typ. Haha. Men hon ska få mig i form. Ska vinna tävlingen över mamma så det så. :P Skönt att ha kommit igång i alla fall. 3 månaders uppehåll är för lång tid. Eller egentligen är det väl nästan ett års uppehåll sen jag tränade ordentligt senast. Det är fy skam. Måste ta tag i allt nu.

Sitter i alla fall hemma nu. Har äckligt tråkigt. Men så är det väl ibland. Ska väl lägga mig snart så jag kan sitta och plugga hela dagen imorgon. Lär ju sova ut ganska ordentligt då jag inte har någon tid att passa. Och det är skönt. Funderar på om jag ens kommer ta mig ur sängen imorgon med den träningsvärk jag kommer ha. Haha. :P

Ha en trevlig kväll gott folk. Nu ska jag längta tills på tisdag då det är Idol nästa gång. :)

Äntligen hemma

Jag är sämst på att blogga har jag kommit fram till. Men nu är jag i alla fall hemkommen efter vårat äventyr med klassen. Det var faktiskt roligare än vad jag trodde att det skulle bli. Så det var lyckat. :) Alla är så himla härliga med.
Har haft simning idag med. Kändes inte så mycket i kroppen som jag trodde att det skulle göra. Skönt att röra på sig lite i alla fall, för det har jag ju inte gjort något den här veckan. :P Eller jo just ja, vi har ju paddlat ett par timmar om dan, vadat i fors och åkt fors och en massa upp och ner packning, burit kanadensare och sådana saker. Men jag mår bra i kroppen, dock lite seg efter simningen, men det går det med.
Ska snart äta, sen blir det att ha humanbiologi 1,5h och sen skaj ag och Jessie trampa iväg till gymmet fort som fan, det är lite småjobbigt att Friskis&Svettis måste ligga på andra sidan stan när man bor på campus. Men det är träning det med. Och funkar det bra idag så ska jag med Jessie ungefär tre gånger i veckan och gymma, plus att jag ska vara barn värd och ska träna den dagen med. Men det är gratis pga att jag är barnvärd. :D Sånt är bra. Måste komma i form och få bort en massa överflödiga kilon som finns på min kropp. Fan vad bra jag blir i så fall. Mamma och jag har ju en tävling, så det är bäst att jag sätter fart nu. Är ju tävlingsmänniska så jag kan inte forlora.

Men nu ska jag laga mat, för sen ska jag fixa lite så jag kan sticka till gymmet med en gång. (:
Ska försöka komma igång med det här å blogga med. Hm, hur det går får den som lever se. ;)


Puss

Torsdag

Jag fattar inte varför jag inte är trött när jag skulle behöva sova på nätterna. Igår smet ajg över till Linn vid elva och var tillbaka igen runt halv ett. Och under den tiden hade jag pimplat i mig två stora glas rosévin. Det var rätt gott. :P Dock skulle jag upp klockan sju idag, men det blev inte så, gick upp kvart i ätta. Men det gjorde ingenting. För jag klarade omexaminationen i alla fall! :) Så skönt. Har varit jättseg i stort sett hela dagen, men inte nu när jag ska sova.. :/

Men det blir sängen snart i alla fall. Ska upp tidigt imorgon också, ska på möte med hon som är ansvarig för barnvärdarna på friskis & svettis. Hoppas jag kan få det jobbet, dock ger det inga pengar, men det ger mig ett träningskort, max. :) Och det är bra det med. Ska bara se om jag får något svar från de andra jag sökt jobb hos. Vill ju ha något så jag kan få tjäna pengar.

Det är väldigt mycket i skolan nu, men jag ska hänga med och ta det som det kommer. Har lite att ta igen, men det ska jag klara av. Så det så. Men nu blir det i alla fall sängen.


Sweet kisses (:

Tisdag

Min kropp gör ont, det känns i muskler som jag nästan har glömt bort att jag hade. Igår satte skolan igång med en gång. En timmes introduktion och sedan en tuff föreläsning och träningslära/återhämtningslära. Sen vart det en snabbislunch för sen hade vi 1.5h fysiska test. Det var allt möjligt som skulle testas. Styrka, rörlighet osv.
Idag hade vi 2.5h fysiska tester. Visst är det roligt, men det känns så i kroppen efteråt. Vi fortsatte i alla fall samma test som vi började på igår. Sen vart det det ököndda beeptestet. Det gick inte alls så bra som jag hoppades på, men eftersom jag inte har tränat på typ hela sommaren och dessutom varit sjuk så var det väl inte oväntat heller. Men fick svårt att andas så jag kunde inte fortsätta trots att jag kom in i andra andningen efter ett tag. Men vi är några som ska göra om det här om två månader. Så vi får se om det blivit bättre.

Snart kommer Jessi så ska vi se på film och prata en massa misstänker jag. (:

RSS 2.0