I see your true colours...




...and that's why I love you.


Jag HATAR att inte vara trött. Klockan är snart fem. Ska bara invänta lite musik så ska jag lägga mig och lyssna på den. Behöver slappna av. Det är så mycket som pågår i hjärnkontoret. Kan inte släppa vissa saker, dom liksom etsar sig fast där uppe. Och allt jag bara vill för tillfället är att kunna sova normalt. För jag vill somna så fort jag lägger mig, inte ligga och gno runt. Jag avskyr det. Blää. Går an om man är två, men inte om man ska vara själv. Icke! Om 25 minuter ligger jag nog och snarkar känner jag på mig. Somnar förhoppningsvis så fort jag lägger ner huvudet. *Hoppas hoppas hoppas*




Because you loved me




Småtrött men vill inte sova. Än. Det är inte roligt och jag vet att jag bara kommer ligga å vrida fram och tillbaka. Dessutom börjar Criminal minds om tjugo minuter. Kan ju se det åtminstone. :)
Är sur på min nya klocka, den har fastnat tre gånger i min favorittröja. En svart och vit stickad tröja. Jag älskar den, så himla skön. Men den fastnar i trådarna och då drar den ut tråden så det blir hål i tröjan. Än så länge inget som syns jättetydligt. Men det blev ett relativt tydligt hål nyss, så klockan åkte av. :( Sur blir jag. Så det så.

Nästa vecka blir både en bra och mindre bra vecka. Bra för att det kommer roliga saker i min postlåda och mindre bra för att det tär på min ekonomi. Men jag får ta det.

Ska till bibblan och fixa en sak imorgon. Så det kommer iväg. :) Ska dessutom fortsätta att leta jobb. Hoppas jag hittar något som jag kan jobba extra på, behöver verkligen det. Kommer inte palla att sitta fyra dagar i veckan på bibblan.

Vill man ha billigt smink så tycker jag att man ska besöka den här sidan. Kanske inte är kvalité smink. Men billigt är det i alla fall. Eller om man vill ha hiphopgrejer så tycker jag att man ska besöka den här sidan. Beställde ett halsband därifrån. Jättefint hjärta med färgade stenar på. Dock va halskedjan till för barn tror jag. Men dom har lite roliga och annorlunda saker där. Men bästa sidan av alla är ändå den här. ;) Titta och njut. :)

Godnatt




Emma funderar




"WOW!" tänker väl de flesta. Haha. Men det har jag gjort. :P Så här är det:

Jag har aldrig fattat grejen med Grey's anatomy, jag började inte följa det när det började sändas och därför har det inte varit intressant för mig. Har sett ett par avsnitt med ganska långt mellanrum och det har inte fångat mitt intresse då heller. Sen har jag aldrig följt serier riktigt ordentligt någon gång, det var inte riktigt min grej förr i tiden. För en eller två veckor (tror jag) började kanal 5 sända Grey's anatomy från början och jag tänkte då passa på att kolla från allra första början bara för att se i fall det kunde fånga mitt intresse och ändra min uppfattning om programmet. Sen fanns det i och för sig inget annat att se vid den tidpunkten. Jag såg det och fastnade helt och hållet. Nu har jag sett det flera kvällar och jag blir helt tokig om jag missar ett avsnitt. Som tur är så vet jag att det går en repris på reprisen dagen efter på morgonen (ja, jag har koll, ibland för mycket).

Men va inne på cdon.com och beställde hem Säsong 1-3 och NCIS säsong 1. Emma är på bra humör nu. Ett par veckor är räddade misstänker jag. :) Dock kommer det mest bli tittande innan och efter allt sittande på bilbioteket. För det är där jag ska tillbringa mina dagar, förutom måndagar som jag ska städa på. Spännande liv jag verkar ha. Haha. Men rutin är bra. Tillbaka till Grey's, jag måste i vilket fall be en smula om ursäkt till dem som sagt att det har varit jättebra och jag har sagt att det suger. :P Så, ursäkta! Haha.
Ska i alla fall försöka påbörja min samling om boxar och serier. Det är mitt mål med det här året. Att samla så många boxar och serier som jag kan, födelsedag, julafton, sommarlöner. :) Fint mål tycker jag. Haha.

På tal om annat så vet jag inte vad faktiskt. Ska försöka hitta någon bra film att se på. Nu är det What a girl want på femman och sen är det Robinson, men jag vill se på film efter det. Buhu. Det är synd om mig. :P

Ska snart göra en pizza. För äntligen har huvudvärken försvunnit. :)




Ska man ?



Är jättesugen på att köpa dom här byxorna. Men jag vet inte. Ska jag ?


Wario Destroy SEK 449, Vero Moda - NELLY.COM
Nelly.com



And when your fifteen,



Somnade runt halv fem. Jättetrevligt, eller inte. Men här sitter jag, inte jättepigg direkt. Ska snart hoppa in en snabbis i duschen. Sen ska jag fixa med lite saker här hemma och sen är det obligatiriska Sjunde himlen. :P Ska nog gå till bibblan och leta upp någon bok som jag måste läsa. Inte alls sugen på det, men är lika bra att ta tag i det. Kan ju få en tråkig stund i helgen. x) Måste diska med. Ogillar det, starkt.

Ska nog ta mig en tur ner till Kalmar någon dag, så jag kan sparka igång det här med homparty-grejen. Jag vet att Linn vill att jag ska vara säljklar till hennes födelsedag. Jag undrar varför. *fniss*

Bästa spellistan på länge. <3




Insanity




Jag har nog blivit shoppinggalen. Var på stan idag och letade jacka, men hittade ingen, fanns typ bara skidjackor och det har jag redan en. Så jag får ha min fula vita jacka som jag inte alls gillar. Men jag hittade en skjorta och en tjocktröja istället. :P Och en klocka som jag är så kär i. :) Klippte mig hos Sofie och det var så skönt att bli av med lite hår. Blev riktigt nöjd med. :) Hon är så himla duktig.
Linn och jag tog oss en tur upp till ICA och jag inhandlade lite mat. Linn skulle ha åkt hem ikväll, men det blev inget så jag tryckte i henne två skålar popcorn. x) Samtidigt så städade jag lite och så såg vi på film. :P
Jag vet inte varför, men jag städar alltid bäst när det börjar bli natt. Har rensat garderoben med vanliga kläder och garderoben med ytterkläder. Så nu va det gjort. Skönt det. Fick in allt nytt, det var meningen. Haha.
Jag hittade in på hihopbutiken.se pga en viss Amanda, hittade ett fint armband och ett halsband där. Hoppas jag får det imorgon. Dessutom har jag köpt två väskor på bloggshoppen, väldigt billiga, typ. Haha. Så en tror jag att jag får imorgon och den andra kommer nog på måndag tror jag. Det är spännande.:)

Och ja, här sitter jag i alla fall. klockan är tre och jag är inte alls speciellt trött. Började titta på min Scrubs samling i morse. Så det blev att fortsätta. Någon gång i framtiden ska jag inhandla säsong sex oxh sju med. Har bara tom fem än så länge. Men jag ska ha alla till slut. :) Sen har jag en massa andra boxar jag vill ha. Men sånt får vänta. Ska väl se ett eller två avsnitt till innan jag lägger mig.
Försöker bli riktigt äckligt trött så jag nästan sover innan jag har hunnit lägga ner huvudet på kudden. Avskyr verkligen att ligga där själv i sängen och känna mig ensam och inte alls trött. Men sånt är livet. Och jag försöker undvika det. Om man nu kan undvika livet en liten stund åtminstone. Ibland skulle det vara skönt.

Nu ska jag njuta av det som är bra i mitt liv. Och förhoppningsvis se fram emot helgen. Hoppas den blir bra och att det jag tror ska hända händer. Det vore trevligt. Faktiskt. :) Så nu vet du det. Hihi. För jag vet att du läser, oftast i alla fall. :P

Men nu säger jag natti natti.


E,




And here we go again



Blir en tur in till stan om en stund. Igen. Ska leta vinterjacka, bara för att den gamla gick sönder och nu har jag en som jag verkligen inte vill använda. Hoppas jag hittar någon billig. :) Efter det ska jag till Sofie och klippa mig. :) Så skönt. När jag kommer hem därifrån så väntar tvättstugan på mig. Kul. Eller inte, men måste tvätta lite.

Nej, nu ska jag dra mig. :P Spännande dag, igen. :D




Nyfiken






Finns det någon kurs man kan gå i styling ?









Dagens fina kap




Allt



Väska från H&M



Collagetröja från H&M


Tunika från H&M


Kökshanduk, bakformar och kakeldekor från Lagerhaus


Boduscrub från Lindex


Rullvagn och korgar från Åhléns



Armband från Åhléns


Ögonskuggor från Nelly.com


Pärlörhängen från Nelly.com


Armband från Nelly.com


Mössa från Nelly.com


Vår- sommar- och höstjacka från Monki


Stickad tröja från Bik bok


Tröja från Bik bok




Trosor och örhängen från Lindex



Ziptröja från Bik bok


Stickad tröja från Gina tricot



Tunika från Gina tricot

En ganska stort smakprov av dagens inköp och nedslag i postlådan. :)
Imorgon blir det att leta ny vinterjacka och klippa mig hos Sofie. Trevlans som bara den.



Jag är som ett handfat utan propp



Gosh vad jag handlade idag. Haha. Men så nöjd jag är. Hittade en massa fint. Och det var så skönt. :) Dessutom kom mitt paket från Nelly med! :D Jag är så glad, fast jag blev lite besviken, trodde det skulle vara mer eller kanske större liksom. Men glad blev jag. :) Och min mobil kom med, vilket bra liv jag har ibland. Haha. Jag är så glad. :D
emelie va här förut med och åt räkmacka, sockerkaka och pratade en massa. Mycket trevligt.
Nu sitter jag här med huvudvärk och tror att ena halvan av huvudet ska sprängas snart. Men det får bli NCIS och soffan ikväll.  :)

Besviken



Trodde jag skulle få mitt paket från Nelly idag, men på mejlet jag fick i morse så får jag det inte förrän imorgon. Ledsen jag blir. Vill ju ha mitt paket!
Nu ska jag städa. Blää.

Lättnad



Jag trodde aldrig att det skulle kännas så skönt att betala räkningar. Konstigt. :P Men nu är det gjort i alla fall. Lika bra att ha det gjort så tidigt som möjligt på dagen. Haha. Nu blir det sängen så jag orkar att gå upp och städa innan jag ska till stan imorgon. Känns omöjligt, men inget har hindrat mig innan. Haha. Idag (onsdag) kommer bli en bra dag. :) Jag bara känner det på mig.




The day when the world became black and white




















Fotograf: Jag



I don't need to be like you anymore




Jag har hittat något härligt flyt i tillvaron nu. :) Jobbade idag, gick bra. Faktiskt, måste bara börja tänka hur jag ska göra innan jag börjar lektionerna. Tänk Emma, TÄNK! Va inne i stan efter jobbet, köpte nya ljus och några korgar till sminket. Såg att dem inte räckte så långt som jag trodde. Så jag och Linn ska ta en tur in till stan imorgon och fixa lite saker. :) Dessutom ska jag få min mobil imorgon, äntligen är den lagad och klar. YES! Dessutom kommer mitt paket från Nelly.com imorgon. Hoppas jag i alla fall. Det ska inte ta så lång tid. Och jag längtar massor. Hihi. Min postlåda blir full. Det är så det ska vara. :P Men med bra saker då. Haha. Måste tömma den på reklam bara.
Ska förhoppningsvis klippa mig på torsdag hos Sofie. Det är på tiden, har inte gjort det sen i somras. Så mitt hår är rätt slitet kan man väl säga. :P Men funderar på lugg. Vad tycker ni ? Skulle jag passa i det ? Är det för vågat ? Det tåls att tänka på.
Nej, nu ska jag plocka lite, men jag vet inte med vad. Men något måste jag pilla med. Får så förbannat mycket överskottsenergi av att inte träna känner jag. Illa. Men så kan det vara. Har ju gått ganska mycket de tre senaste dagarna i alla fall. :)



Kul ? Nää vem har sagt det ?



Jag hatar är jag inte kan sova, när jag inte ens är trött. För jag vill sova. Men jag vill sova på nätterna som normala människor. Jag somnar oftast framåt tre på natten, sen går jag upp mellan 8-10. Det beror helt på vad jag ska göra. Min helg har blivit sen och sen tidig. Så min kropp känns sjukt sliten just nu.
Jag har i alla fall bestämt att jag nu ska lära mig att sminka bra och det finns bara ett sätt att bli det. TRÄNING! Så det ska tränas på mig, på andra och kanske skulle man köpa ett sånt där dockhuvud man hade när man var liten å träna på ? :P Men det ska köpas in smink med, inte så mycket, men komplettera min samling. Hittade en sida med väldigt billigt smink så kanske det smäller till snart.
Har även gjort en lista på saker som jag vill inhandla till lägenheten. Jag vill inreda ju!

Jag lever en spännande vardag för tillfället. ;)



It happens all the time



Trött som jag vet är jag. Men när man ska iväg så är det bara att ta sig upp. Får dessutom inte sova ut förrän lördag. För nu är det allvar som gäller. Så det så. Har gjort upp ett schema som jag ska följa, sen hoppas jag att jag gör det med.
Ska på LDB Cup idag med mitt nya fotbollslag, Åseda IF. Det ska bli kul att träffa dom utanför fotbollen faktiskt. Har bara sett alla på träning annars. Funderar på om jag kommer känna igen någon med lite finare kläder på sig än mjukisbyxor. :P Kul ska det bli i alla fall. :) Det lite småtråkiga är att jag ska gå till Värendsvallen och det är -9 grader ute. Inte så kul, sönderfrusen när man kommer fram. Haha. Det tar dessutom drygt en timme att gå dit så jag måste gå senast halv tio. Tur att jag slapp åka till Åseda för att sen åka tillbaka till Växjö. :P Haha. Nej, men nu är det bäst att jag sätter igång. Vet absolut inte vad jag ska ha för kläder på mig. Det är nog dagens i-landsproblem. x)


xoxo



Upptaget



Jag är bara hemma på lunch just nu, ska springa på toa sen måste jag dra mig tillbaka till skolan. För det är där jag tillbringar min lördag. Spännande ? Njae, en del kanske. Inte så mycket. Och jag är lätt yngst, en sak jag konstaterade när jag gick in i salen. Men det är bara att visa att jag inte är sämst för det. Känner bara att min erfarenhet inte är mycket värt när man kollar på de andra, men det får vi se. :P Och kursen jag ska läsa heter "Ledarskap i skolan". Och nu måste jag springa. :)



I don't think I need you anymore



Allt går sjukt bra just nu.
Kom in på mina kurser.
Får studiebidrag.
Har börjat med fotbollen igen.

Och för första gången på länge så känner jag något jag saknat.
Glädje.
Glädje för mig själv, vänner och glädje för småsaker i livet.
Glädje och lycka.
2010 kanske inte blir så illa som jag först trodde.

Jag gillar 2010.
Hittills.
:)



.




Skitdåliga är vad ni är !
Fattar ni det ?!



När sömnen inte vill infinna sig



Jag skulle vilja berätta en sak
Bara för dig
Viska en sak i ditt öra
Bara för dig
Berätta för dig
Bara för dig
Hur du ser ut i mina ögon
Bara för dig
Hur vacker du är
Bara för dig
Hur du får mig att må
Bara för dig

Men snälla,
Förklara för mig
Bara för mig
Hur du får mig att må så här
Bara för mig
Hur du får mig på fall
Bara för mig
Snälla du,
Berätta
Bara för mig





Av: Emma Karlsson 100120 (Tidig morgon)



It's a quarter after one. I'm all alone. And I need you now.



Igår va det mitt andra bollpass.
Är sjukt förvånad över att jag hänger med så mycket när jag inte tränat på så länge.
Men det är så himla roligt och jag är så sjukt ringrostig.
Igår skrev jag på övergångspapprena med.
SCARY!

Idagg händer inte mycket.
Tagit lite stick på Linn.
Sega fingrar har människan. x)

Ska nog göra mig lite mat snart.
Inte riktigt på humör för något alls.
Tyvärr.
Sjukt sugen på att börja fotografera igen.
Måste bara få tag på en ordentlig kamera med.

Får förhoppninsvis tillbaka min mobil nästa vecka.
ÄNTLIGEN!
Ja mobil att gå sönder efter en vecka.
Man blir ju sur för mindre.


Jag tänker på dig.
Du får mig att bli glad.
Du får mig att känna glädje.
Den enda glädje jag kan känna.
Tror jag.
Fortsätt.
Snälla.



Fallin' for you


Tack för gårdagen, har alltid lika roligt med er. Synd att vi inte kommer ses så ofta längre.
Idag har varit en dag för att återställa kroppen. Visste inte att jag kunde må så här dåligt dagen efter. Haha.

Imorgon ska jag jobba på friskis igen. Länge sen sist. Blir nog en promenad in och bussen hem. Kanske ska prova att gå över isen. :)



I think I'm fallin' for you



Slutt, som Håkan en gång sa.



Dålig uppdatering, ingen ork, kursen slut. Ja Bra sammanfattning. Finns inte så mycket att säga.
Har lite att göra i skolan imorgon, sen ska jag städa och inhandla alkohol. Sen blir det förfest här och sen stallet med lite folk. Och på lördag blir det tydligen utgång med klassen också. :P Kul liv. :)

Köttåblåbär ;)



Backup...


...kan vara bra att ha om datorn får för sig att sluta leva. Som tur var kunde mina saker på datorn räddas. Sitter nu och kör en massa uppdateringar på datorn, inte så jätteroligt. Fattar inte hur mycket program jag hade installerade på datorn. Men nu när alla installerade program är borta så känns det så tomt. Vet knappt vad jag hade för program där. Men det ska nog lösa sig. Ska bränna alla mina bilder och allt viktigt till skivor. Och när jag sparat ihop pengar ska jag köpa mig en extern hårddisk där jag kan förvara mina saker om datorn skulle vilja dö igen.

Va förövrigt på upptaktsmöte med Åseda IF igår. Det verkar som ett bra lag med bra sammanhållning. Hoppas bara allt löser sig så jag kan satsa lite nu. Ska i alla fall träna med dem på måndag för första gången. Lite smått nervös är jag då jag inte har spelat fotboll seriöst på nästan 2 år. Spelade min senaste match i oktober 2008, men det var ett tag sen jag tränade innan det. Satt i och för sig på bänken i somras, men fick inte spela något. Men nu har jag inställningen att bara träna, men det vore kul att få spela något med, det är ju trots allt ett div 3 lag. Vi ska spela träningsmatch mot Vimmerby längre fram. :) Jag ser fram emot detta.



I rispan från min vrede, ska jag sätta jord och så



Jobbat - Check
Åkt skidor - Check
Hälsat på farmor - Check
Hälsat på mormor och morfar - Check
Sagt hej då till Lisa - Check
Kört bil - Check
Träffat brudarna - Check
Ridit - Check
Besökt Linköping - Check
Träffat släkten - Ett halvt check

Jag har allt hunnit med en hel del saker under de här två veckorna jag har varit hemma. Nu ska bara det sista packas ner, sen är jag redo för hemfärd. Och konstigt nog så är jag lite nervös eller så är jag bara spänd.
Ska hoppa in en snabbis i duschen sen ska jag bara mysa med lite polly och cola innan jag ska krypa ner i sängen. :) Efter duschen kommer lite musiktips :D


För jag är ingen soldat



Jag HATAR att säga hej då! Sa hej då till min allra bästa kompis för ett tag sen och det gör ont. För nu får jag inte se henne förrän tills påsk misstänker jag. Då fyller jag år och allt. Och jag känner mig gammal. Längtar i alla fall tills det blir påsk, mer än så kan jag inte säga.

Godnatt!



RSS 2.0