Fredag

Det är mest jobb nu. Eller, det är bara jobb.
Har i alla fall städat idag. Skulle ha tvättat med, men min granne har snott min tvättid. Och nej, jag orkar inte tjaffsa med honom ikväll. Får bli på söndag istället.

Nu - fortsätta se på NCIS.

Oh, I'm not saying.
Tankarna rör sig i slow motion

Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Känns inte som om det finns något. Det enda som rör sig i huvudet för tillfället är farmor och jobb. Jag orkar inte med något annat. Jag är trött konstant, har ont i huvudet ofta och jag är nära till gråt oftare än vanligt. Kan dessutom lägga till nackvärk för dagen och lite känningar i ryggen med. Jag vill sova. Sova och sova. Sen skulle massage bli sjukt bra. Men jag vet inte. Jag orkar inte riktigt bry mig. Eller rättare sagt. Jag orkar verkligen inte bry mig.
Idag va trots allt en bra dag. Satt ute med ett gäng på lunchen och det va härligt. Jag tänkte inte så mycket då. tänkte häromdagen på hur jag skulle reagera på om mamma, pappa, Elin eller Kim skulle gå bort. Bara tanken får mig att börja gråta, nästan. Den tiden kommer ju, men jag vill verkligen inte tänka på det.

Nu ska jag duscha och prova mina nya kläder som kom hem från H&M igår. Sen ska jag laga mat, om jag orkar. Känner inte för det faktiskt.


Later'
Farmor ♥

Tårarna rinner längs kinderna när detta kommer ur mig.

Idag somnade min kära farmor in
. Har ni någon gång känt att ni stått någon nära utan att det riktigt kommit fram ? Jag vet inte varför, när farfar dog så grät jag knappt något alls. Nu kan jag knappt sluta gråta. Vet inte vart jag ska ta vägen. Känner mig så sjukt ensam och vill verkligen inte vara här nere just nu. Vill bara åka hem till mamma och pappa. Men jag kan inte det, jag jobbar hela veckan. Önskar jag hade en bil så jag kunde åka hem på torsdag då jag är ledig.

Jag kommer sakna dig farmor.I'll be your commander

Okej. Jag vet. värdelös uppdatering. Igen. Förlåt, speciellt till Emelie som lever för detta. ;)

Jag kan väl först börja med att klaga på värmen, jag vet, man får inte, men jag klagar på värmen när det är 35 grader i skuggan. Man kan inte vara mänsklig. Och just idag har det varit så kvavt, så varmt och kletigt. Det är det fortfarande. Jag tycker det är jobbigt att andas nu. Men, det ska nog varken regna eller åska då det är klarblå himmel, det jag ser i alla fall. Så, ge oss max 26 grader klarblå himmel, fin sol och svala vindar. Då kan vi alla njuta.

Sen ska jag väl fortsätta med för er som inte vet att jag numera inte träffar F längre. Vi är kompisar, men för att inte såra någon så valde vi att göra så. Det känns bra, jag visste ju att det inte skulle bli som jag ville. Och då är det bättre att gå vidare. Och det har jag gjort nu. :) Frågor på det ?

Sen om jag ska vara ärlig, så är det här definitivt sista sommaren i vården. Nu pallar jag inte mer spring hos gamla, blöjor och duschar. Det är absolut inget fel på stället jag jobbar på, personalen är jättebra och det är bra så. Men det är verkligen inget jobb för mig. Jag skulle aldrig klara av att jobba med det året om, men jag har en sån respekt för de som har jobbat med det i 20 år. Att de orkar och står ut. Nästa sommar ska jag försöka söka mig mot handeln, vill ju prova på så mycket jag kan. Men, vem vet, jag kanske slirar in på personlig assistent istället. Man vet aldrig, men det är mina tankar just nu.

Sen tror jag inte att jag har så mycket mer att berätta. Återkommer väl om en dag eller ett par. Det märks. Men ha det bra. För det ska bannemig jag har. ;)


C'ya
Lediga fotbollsdagar

När jag har lediga dagar så försöker jag alltid göra saker som jag inte orkar göra när jag har jobbat. Typ städa och tvätta. Kommer på många saker som jag ska göra. Har kladdat dit en massa saker på min whiteboard med saker som jag skulle behöva göra idag. Men jag har inte gjort speciellt mycket idag. Legat i sängen långt in på förmiddagen, bara för att jag kunde, sen kom jag iväg till en kompis en kort sväng. Och nu har jag lyckats att få huvudvärk med. Så, det känns inte som om jag kommer göra speciellt mycket innan jag ska tvätta sen. Om jag ens orkar det. Får se vad jag gör helt enkelt.

Ikväll är det i alla fall den andra semifinalen i detta VM som snart är över. Tyskland - Spanien, Spanien har ett kompakt försvar men samtidigt slår Tyskland sina långbollar. Det kommer blir otroligt spännande. Jag håller ju självklart på mitt Spanien, men Tyskland har spelat sjukt bra, så jag tror på en jämn match. Förhoppningsvis många mål och att Spanien går segrandes ur kvällens kamp. :)C'ya

Bikinihysteri

Jag va inne på Stadium förr veckan bara för att kolla lite på bikini, hade väl inte direkt tänkt att köpa någon eller ens prova någon. Men jag fastnade för denna. Både modell och färg passar mig perfekt i smaken. Dock finns inte min storlek kvar, inte i någon av de två Stadiumbutiker i Växjö. Kollade nu in hemsidan ifall dom hade min storlek kvar. Men inte då. Inte i en enda färg så fanns den. Det är så retsamt. Hur många i detta avlånga land har samma storlek som mig och samma smak dessutom ? Ska man nu tro på att den kommer in igen eller ska man ge upp drömmen om en färgglad bikini ? För jag va inne på Intersport med och dom passade inte alls. Det känns så surt när jag väl hittade en bikiniöverdel jag tyckte va fin och som jag kunde ha. Så nu ska jag gå å gräma mig över det ett tag till. Så det så.RACE MARINE W  MIX BAND PR S10
Badkläder/RACE MARINE W MIX BAND PR S10 från stadium.se

Hyllning!

Alla har vi väl hört låten Skaka rumpa med Sean Banan. När jag lyssnade på den förut så kom jag att tänka på att han sjunger om stora kvinnor, stora rumpor och att äta och inte se ut som en crackhora. Äntligen en hyllning till oss tjejer/kvinnor som är lite större. Man kan ju inte annat än gilla låten. ;)
Källa: Youtube

Bildbomb!

Här kommer en massa bilder från tiden hemma, midsommar och lite outfits. Det tar tid, men den som väntar på något gott. ;)En massa bilder. Hoppas något faller er i smaken. Och Emelie, det här borde väl kompensera rätt många obefintliga inlägg ? En bild säger ju mer än tusen ord. ;)

Idag hade jag tänkt sola framdisan eftersom jag solade baksidan igår. Men det är inte direkt solväder idag. Det är inte roligt. Så, jag intar kanske sängen igen. ;)


C'ya
Dålig uppdatering

Jag vet at uppdateringen har varit dålig. Jag ber om ursäkt. Har till och med blivit tillsagd att jag måste skriva för att folk ska få veta vad som händer. Haha. Men det kommer inte komma någon stor uppdatering nu. Tänkte bara visa för er att jag lever. Ska springa iväg till Willys nu och handla med Johanna, vi ska grilla och sen blir det att rensa förrådet. Kan bli mycket spännande faktiskt. :P


C'ya


Your still here, here with me. And I adore you for that.
RSS 2.0