Höst = mys

Det bästa med hösten är att man får sitta inne och tända jättemånga ljus utan att det ska kännas fel. Det är rätt tid för mys. :)
"Min kudde luktar dig"


Okej, kom tillbaka. Nu, snälla. Jag bara vill. Det är tomt.

Söndagsmys


Efter att ha sovit rätt skönt i drygt en timme så är jag fortfarande trött. Förklara den om du kan. Men nu har jag i alla fall diskat upp allt, skönt. Och så kokar potatisen, ska göra egen potatismos igen. Det blev så sjukt gott sist. :P Har tänt en massa ljus med, tack, så mysfaktorn är hög ikväll. :) Dock alldeles för ensamt. Men jag får väl ta det som det kommer nu. :)
Ska sätta mig och skriva om mitt personliga brev så jag ska skicka in någon jobbansökningar. Lite najs det faktiskt. Har lite småsaker att fixa. Och ska boka in en ny dejt med bibblan i veckan och hoppas på att folk kan låta bli att prata och störa mig.

Maten kallar!

You know that I left the devil.


And I don't want the world to se me
Cause I don't think that they'd understand
When everything made to be broken
I just want you to know who I am
(Och nej, jag gillade inte när Linda sjöng den i Idol!)

Okej, då ska jag försöka sammanfatta gårdagen och den här dagen fram tills halv tre-snåret. Det har diskuterats om vad jag ska skriva. Och jag kan bara säga att det kändes bra. Det va fint, otroligt mysigt. Jag har haft jätteroligt. Och, ja, uthållighet, magmuskler och mjuka läppar. Det är väl bara ett smakprov, hoppas jag. ;) Hihi. Och eftersom jag vet att du kommer läsa det här sen. Tack, tack för en fantastiskt helg. Tack för att du kom hit. Och nu ska jag bara vänta på nästa gång. :)

Annars är jag trött och har ont i huvudet. Kanske beror på att jag inte svoit så mycket de tre senaste dygnen. Typ. Så ikväll kommer jag slockna fort som bara den. Men jag klagar inte. För jag är nöjd. Och Emelie om du är mer nyfiken än innan så kan du ju höra av dig om en promenaddejt. ;D


Hope there's someone


Ja om cirkus gurka 16-17 timmar så smäller det. I förmiddags hade jag jätteont i magen, i natt sov jag fyra timmar. Ska vrida på tvn och krypa ner under täcket. Delvis för att jag är trött och vill vara skapligt pigg imorgon. Delvis för att det ska gå snabbare tills imorgon. Dom sista timmarna suger. Dom kommer gå så sjukt sakta. Men jag får fördriva dom med lite serie eller film antar jag. Spännande det ska det i alla fall bli. Och jag ser fram emot det oerhört mycket med.

Nu ska jag krypa ner under täcket. Natti.

Nu börjas det


Kan ju inte påstå att det är speciellt roligt att jag ska bli så här nervös varenda jäkla gång. Speciellt inte när jag inte kan sova. Halv tre och inte särskilt trött. Jag vill bara sova!


Denna ständiga längtan

Jag längtar något så sjukt otrolig tills på lördag. Jag vill helst att allt ska hända imorgon. Men jag får helt enkelt vänta. Men det börjar bli jobbigt och fjärilarna börjar växa i magen, börjar bli lite stora för att få plats. Men imorgon blir det förberedelser. Städa hela lägenheten, tvätta och fixa en massa saker. Sen kommer jag garanterat inte kunna somna imorgon kväll. Men det är sånt man får ta, även om jag gärna hade varit skapligt pigg på lördag.

Men i alla fall. Nu ska jag krypa ner i sängen och se ifall jag kan somna lite skapligt.


Fjärilar i magen


Hur kommer dom in där ? Det är ju inte så att jag har ätit fjärilslarver direkt. Det är äckligt ju! Men fortfarande så har jag det. Och jag kommer få stå ut med dom tills, säg, lördag eftermiddag. Då kommer det nog vara tiotusen miljoners fjärilar i magen. Någon som har något tips på hur man blir av med sin nervositet ? För att vara nervös i nästan en vecka, det är skapligt jobbigt. Och jag tänker inte säga vad jag ska göra. Det finns bara två som vet det. Och så ska det förbli. Nyfiken på vad som händer på lördag ? Kolla in i fall jag gör en liten gullig uppdatering på söndag. ;)

Nu ska jag gå å vila eftermiddag. Känner att huvudvärken håller på att smyga sig fram. Ska nog ta med lite kataloger och kolla kläder med. Hihi.Jag tror att jag har fallit. Och den här gången va det någon som tog emot mig. Jag hoppas att det är sista gången. Nu är det bara tiden som får utvisa resten.

Jag är min egen överman

Fredagen va härlig. Lite stressigt på kvällen och några mindre frustrationer, men annars va det jätteroligt. Har alltid lika roligt med Emelie. Vi och våran äckligt bra och roliga humor. Haha. Jag skulle vilja gifta mig med den.

Lördagen bestod av sömn, handlande, fixa en massa med pärmarna och sen drog jag till Filippa och genomförde mitt sjätte sexparty. Det blir nästan mer och mer roligt för varje gång. Vilket är bra. Ska snart bli "uppgraderad" till säljare istället för trainee. Skööönt. När jag kom hem sen var jag halvt utslagen. Så jag satt som en död fisk och tittade på Ice Age 2 som jag nödväntigtsvis va tvungen att stänga på. Sen somnade jag fort som sjutton efter att jag hade kollat igenom vad jag ville köpa in till min demoväska. Blev lite saker, men desto roligare kommer det att bli när jag inhandlat dom. ;)

Idag, jaa, har känslan av att jag va ute igår, känns ungefär som det. Har inte gjort så mycket. I stort sett ingenting. Vilket är enormt skönt. Har dock tänkt ganska mycket. På en massa olika saker. Men mest på alla saker som jag har tagit på mig. Sjutusen saker. Och jag har börjat sålla. Måste välja ut det som känns viktigast och mest värdefullt och utvecklande att hålla på med. Sen att jag jobbar heltid med påverkar det ganska mycket. Och att jag läser en kurs med. Jag orkar inte hålla igång allt, vara överallt och göra allt. Det funkar inte riktigt. Så, sållningen har börjat. Har tänkt lite på andra saker med. Saker som betyder. Personer som betyder. Jag vill verkligen komma någonstans med mitt liv, åtstadkomma saker.

Nu ska jag vända på tvn och invänta repriserna av veckans Idol. Det enda avsnittet som jag missat är trots allt bara fredagens. Och det går sist idag. Bara att vänta.

RSS 2.0