Buhu

Jag vill gnälla, gnälla sjukt mycket. Har ont i min kropp, en blandning av när man är sjuk och när man har tränat en massa. Har ont i huvudet. Ont i hälarna efter några timmar i taskiga skor. Förbannat ont i halsen. Kvällens känsla är absolut bläää. Dessutom är jag trött och grinig. Vill inte vara själv. Det märks att jag inte är helt okej, blir fruktansvärt mammig/kramig och så när jag är dålig.

Så nu har jag klagat klart. Rekord på tjejernas träning idag. Hela 17 stycken. Skapligt bra tycker jag. :) Annars har det bara varit stressigt...

Nu ska jag titta på Criminal Minds och Criminal Minds: Suspect behavior. Typ.

Peace out.

Every breath I take, I think of you

Att någon man tycker så himla mycket om kan göra en så himla glad. Att några få ord kan få hela världen att snurra tusen gånger fortare. Att en känsla kan få allt att ta en gigantiskt kliv framåt. Du får mig att må underbart bra.

Nu är snart påsken slut och snart är det valborg och fest. Sen blir det pussar och snart är det midsommar och sommar igen. :) Men däremellan är det jobb, sjukhusbesök och en massa fotboll inplanerat. Vad ska man hitta på på midsommar då? Jag skulle gärna dra ihop ett gäng, äta och dricka gott och bara ha det sådär underbart härligt som man kan ha det.  Men det får bli att planera det efter valborg. En sak i taget. :P

Nu åter till dagdrömmarna.

Svar på tal!

Till Sara, som gav denna kommentar till mitt tidigare inlägg (du hittar det här).




sara om :
fast jag vill inte verka negativ.
Men det stammer inte over huvudtaget. Kan inte ens forsta hur manniskor kan eller vill pulbicera nagot sadant dumt.(Ja jag vet att det ar ett kant stycke skrivet av ytterligare nagon drommare)
Fast se till verkligheten, det stammer inte, inte nagon stans, det ar dax att vakna nu all karlek ar narcicism.


Detta stycket är inte någon drömmare, detta är taget från Bibeln. Rättare sagt ur Korinthierbrevet 13:4-8.
Och om jag vill leva efter den filosofin eller vad man nu ska kalla det så får jag göra det. Vill jag tro på det så är det min sak, vill du inte så är det upp till dig. Och tycker du inte om folk som publicerar det stycket. Skit i å läs då! Det är inte mina problem att du inte gillar det. Och nästa gång du kommenterar så kan du lämna en mejl eller en bloggadress. Modigt av dig att i alla fall skriva ditt namn, inte alla som vågar det i dessa dagar...






Kärleken är tålmodig och god.
Kärleken är inte stridslysten, inte skrytsam och inte uppblåst.
Den är inte utmanande, inte självisk,
den brusar inte upp, den vill ingen något ont.
Den finner inte glädje i orätten, men gläds med sanningen.
Allt bär den , allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den.
Kärleken upphör aldrig.





Trassel

Att det ska vara så förbaskat bökigt att kunna åka iväg en helg. Det är jobb hit och sjukhustider dit. Funderar på hur jag ska kunna lösa det där allra bäst. Det tål att fundera på. Längtar en massa till maj månad. Ska bli härligt. Det är så mycket saker som jag vill göra. Och ska göra. :P

Nu ska jag städa lite och sen bara mysa.

Det rullar på nu

Jag har visst fått ett ofrivilligt påsklov. Men jag har fått sol och lite färg istället. Och imorgon ska jag och mamma städa altanen så vi kan grilla på torsdag. :)

Påskhelgen blir nog typ lugn. Ska inte göra någonting. Förutom att äta en massa påskmat och vara ute i solen. Men sen vet ni, då smäller det.
-Börjar med att jag ska klippa håret nästa vecka, ska bli otroligt skönt. Sen ska jag in till stan och ta mig en lååång vända där inne.
-Valborg ska firas hos min älskade Vicks och hennes Erik i en kombinerad inflyttningsfest/Valborgsfirande. Det är sjukt bra att man har sovplats där med. :P
-Helgen efter det ska jag till världens finaste M och bara njuta av hans närhet. Kommer ha ett bustroll den helgen också så det kanske inte blir så många lugna stunder. :P

Sen fortsätter livet däremellan med jobb. Och så hoppas jag att jag får reda på om jag fått sommarjobb och vad jag får för schema så jag kan tacka ja och nej till jobb på dagis. Behöver få reda på saker så jag kan planera. Jag ska iväg på semester med mamma och pappa i tre dagar. Sen ska jag försöka, om jag får, vara neråt till i landet lite längre perioder i taget. Om det går ihop sig. Det får det göra helt enkelt.

Summa sumarum, om en vecka köper jag biljetter, sprit och nya kläder. Nästa helg ska jag festa och helgen efter det vara med den bästa. ;)



Kärlek till dig

Följ din hjärta, så som du är lärd.

Starka ord, starka känslor. Två liv som blir ett. Steget är stort men ändå så litet. Du är han med stort H. 

Jag är 100% säker på vad jag vill och vad jag känner. Jag är så sjukt kär i dig. Mitt hjärta tillhör bara en och du vet precis vem det är.  

Mina känslor för dig är så otroligt starka. Jag är din, om det är mig du vill ha. Jag är beredd att få hela paketet, allt jag får på köpet och allt du får på köpet. Jag ser inte dina dåliga sidor på det sättet som du gör.

För mig är du det finaste som vandrar på denna jord.
För mig så är du den enda.
För mig är du kärlek, värme, närhet och min trygghet.
För mig är du livet när det är som ljusast.
För mig är du allt.

Jag saknar dig och längtar så otroligt tills jag får vara i din trygga famn igen.




M


Effektivitet, värme och påsklov

Måste bara få berömma mig själv, jag va så sjukt duktig igår. Jag behövde få fram mig tränarpärm då jag snart ska gå en delkurs till. Jippie! Så det va bara att släpa ut allt från klädkammaren, det är inte lite saker i ett litet utrymme med en massa vinterjackor ivägen. Men allt fick jag ut och fram med pärmen och så lite sommarkläder. Sen hittade jag min balklänning, vilka minnen som kom tillbaka. Sen in med allt igen och det va varmt som tusan. Sen har jag bäddat rent, dammat, rensat bland kläder, plockat undan vinterskor och tagit fram vår- och sommarskor, gjort mer plats för saker, tvättat som en galning, plockat ur diskmaskinen, rakat ben, dammsugit och till sist, tagit mig en välförtjänt dusch. Och strax efter att jag fått på mig kläderna så fick jag åka å hämta mamma och pappa som har varit på Tysklandsresa under ett dygn. Kan man få skryta lite med att man varit duktig och effektiv en dag?

Idag vaknade jag vid åtta någon gång och hade högt blodsocker, så upp och ta insulin och sen kunde jag inte somna om så jag fixade lite med tvätten och hängde för första gången i år ut tvätt. Nu är det bannemig vår! Har dessutom öppeet fönster på mitt rum och har hjälpt mamma lite i trädgården i denna värme. Så nu har jag nog bara en sak kvar som jag ska göra den här helgen. Hämta nyckel till IP, måste kolla så vi har allting inför seriepremiären. Sen ska jag försöka få tag i någon som vet när vi får börja träna på gräs. För det är rätt tråkigt att behöva träna inomhus när det är mellan 15-20 grader ute och sol. Så håller tummarna för att det är sista gången imorgon som vi behöver vara inne.

Nästa vecka är det påsklov med, som det ser ut nu så får jag det med. Inget jobb har trillat in än. Men det kommer väl. Det blir ingen skola och dagis har nog inte så många barn hos sig. Så jag skulle kunna tänka mig att det är fritids som behöver folk, eventuellt dagis. Så nästa vecka får jag väl försöka vara lite effektiv med. :)

Dessutom, så kommer min Lisa hem imorgon! :) Min norrlänning kommer tillbaka till de östgötska skogarna. Hoppas inte att hon har för mycket att göra i skolväg så vi hinner göra lite bus tillsammans som vi brukar göra. Det är hela 4 månader sen jag såg henne sist. Och det kunde ha gått nästan två till innan jag fått träffa henne igen. Vilken härlig vecka det kommer att bli. Och om det inte vore nog så ska jag till min Vicks och festa på Valborg i en kombinerad inflyttningsfest/Valborgsfirande. :)

Och för er som är som jag, nyfikna, igår va det 6 månader sen jag träffade världens finaste M för första gången. De bästa och värsta månaderna hittills. Jag mår så bra med honom. Han får mig att vara precis den jag är och jag älskar att vara nära honom. Han pussar får mig till sjunde himlen.

I wish I was your favourite girl

Jag bara jobbar och jobbar. Men det ger finfina pengar sen. En del av dom ska gå till min biljettfond. Kommer bli en del resande om typ 11 veckor och efter det. Då har M jobbat klart ute och kommer äntligen att vara hemma som vanligt. Jag längtar så mycket efter honom.

Men det går bra att jobba, det är lätt att komma in, personalen verkar gilla mig och likaså barnen. Känns skönt. En dag kvar den här veckan nu innan det är dags för en härlig helg. Hoppas bara på att det blir fint väder imorgon och hela helgen så man kan vara ute en del. Fast, har lite andra planer med. :P

Nu ska jag nog fixa mig lite kvällsmat och titta vidare på cold case. Blir nog en liten sak mot huvudvärken med.


M

Sol och musik gör mig glad

Har varit ute i solen hela eftermiddagen i stort sett. Rätt så ganska skönt kan jag lova. Hoppas bara att det här vädret håller i sig. Det vore så himla skönt. Och så får vi gå på gräs fortare om det är fint väder. :)

Tänkte faktiskt bara tipsa er om himla härlig musik. Känner att dessa härliga vårkänslor spritter i kroppen. :)

Colbie Caillat - I Do
Killabite - Follow Me Home
Kate Nash - Kiss That Grrrl

Vore gulligt om ni ville lämna lite tips på bra låtar. Såna som man blir glad av. Och gärna nya med. Behövs så att inte de andra blir uttjatade.

Nu ska jag titta CSI och mysa ner mig i sängen. Eller något sånt.


M


You're the nicest thing I've seen.

Efter en helt galet bra helg hos M så är det svårt att återgå till vardagen. Känslorna svämmar över och jag saknar honom nästan mer nu än innan jag åkte. Det va nästan så att jag hade glömt hur underbar han är. Med tårarna som sällskap har jag tagit mig hem till min källare igen. Fick födelsedagspresenter i måndags då jag fyllde år i lördags. Fick vara med världens finaste hela dagen. :) Det går egentligen inte att beskriva hur mycket jag tycker om honom. Han är det bästa jag vet. 

Jag längtar så otroligt till jag får pussa på honom nästa gång. Och om ett tag så är det långhelg. Sen är det sommar och jag får förhoppningsvis tillbringa ett par härliga dagar i många omgångar i soliga Skåne. :) ♥







All I know is that you're so nice
You're the nicest thing I've seen
I wish that we could give it a go
See if we could be something

I wish I was your favourite girl
I wish you thought I was the reason you are in the world
I wish my smile was your favourite kind of smile
I wish the way that I dressed was your favourite kind of style

I wish you couldn't figure me out
But you always wanna know what I was about
I wish you'd hold my hand
When I was upset
I wish you'd never forget
The look on my face when we first met

I wish you had a favourite beauty spot
That you loved secretly
'Cause it was on a hidden bit
That nobody else could see
Basically, I wish that you loved me
I wish that you needed me
I wish that you knew when I said two sugars,
Actually I meant three

I wish that without me your heart would break
I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake
I wish that without me you couldn't eat
I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep

Look, all I know is that you're the nicest thing I've ever seen
And I wish that we could see if we could be something
Yeah I wish that we could see if we could be something


(Kate Nash - Nicest thing)


RSS 2.0