Det handlar om dig, det handlar om mig.

Jag jobbar mest. Känns som om jag jobbar jämt. Och då har jag ändå varit ledig från jag gick av i tisdags vid nio till i fredags. Jobbat helg är jätteroligt. Eller det är olika, finns ibland saker att göra, ibland inget alls. Men det går bra, jag trivs jättebra och tycker att det är roligt. :)

På onsdag ska jag åka bort ett tag. Det ska bli roligt. Och fruktansvärt skönt. Jag behöver det känner jag. Ska dessutom shoppa saker till min nya bostad. För om exakt 6 veckor så sitter jag i min och min sambos lägenhet. Spännande? Jaa, det kan jag lova er.  

Nu ska jag försöka pilla lite med bilder och se om jag kan lära mig något så ni kan få se fina bilder. Typ.


I just want you to know who I am

När jag började träffa min Marcus för ca 9 månader sen så trodde jag aldrig att jag skulle kunna känna de saker jag känner idag och för honom. Idag är jag mer än överlycklig att jag svarade på hans meddelande och att vi efter 1,5 vecka bestämde oss för att träffas. Det känns fortfarande som om det gick snabbt. Men jag känner ingen ånger för något. Att jag flyttade hem till mamma och pappa igen har stärkt oss. Och sen vi beslutade att vi verkligen är ett par så har avståndet stärkt oss, på gott och ont. Även om vissa dagar har varit äckligt tunga och jobbbiga och jag bara har velat ligga på marken och gråta så har jag klarat det. Allt tack vare Marcus. Han får mig att må så otroligt bra i hans närvaro, han gör mig lycklig och jag vill bara få vara nära honom. Att tillbringa större delen av tiden 27 mil ifrån varandra är ingen höjdare.

Men nästa vecka så kommer min prins att dyka upp här och pussa en massa på mig. Och jag hoppas att jag kan följa med ner. Så alla mina kära Växjövänner, vinka när vi åker förbi. ;) Jag har så mycket bra och roliga saker att se fram emot. Och jag är så lyckligt lottad.


Marcus, du är det finaste och bästa jag har. Mitt hjärta slår för dig och jag är så otroligt kär i dig. Jag vill tillbringa mina dagar med dig. ♥
Låt det få va som i en film...

Nu har jag börjat jobba, känns som om sommaren nyss har börjat eftersom jag i stort sett aldrig har börjat så här sent. Men nu är det juli, snart i mitten av denna månad. Sen är juli slut och jag åker på semester till Falkenberg och Ullared. Efter det så tar vi sista taget med sommarjobb och fotboll. Den 10 september spelar tjejerna sista matchen. Just nu går tiden inte så fort, men den kommer göra det, bara jag får komma in i jobbet ordentligt så kommer det flyta på rätt bra. Sen vare sig man vill eller inte så är det snart höst.

Och på tal om ingenting, eller rubriken kanske, så är jag helt insnöad på Veronica Maggio. I alla fall några av hennes låtar från den senaste skivan. Helt sjukt bra kan jag bara säga. Tänk om man hade en sån röst.

Nu ska jag mumsa lite lunch innan jag ska iväg och jobba. Och idag är det fredagsmys på jobbet. Härligt liksom.

Fashionpash.com


 

Bilder lånade härifrån.

Denna väska är ju helt underbar, perfekt till sommaren men även till hösten, speciellt när det börjar bli grått ute och man vill liva upp det hela lite. Jag ska nog lägga en beställning på någon av dessa tre till hösten tror jag, vilken har jag inte bestämt mig för än - beslutsångest. Kanske blir två stycken, vem vet.

De färger som finns är blå, rosa, röd, gul, grön, brun, vattenmelon och de kostar endast 198:-


RSS 2.0