Nya trafikljuset...

Älskar att solen har tittat fram så härligt och att jag är ledig. Det hela leder till att jag blir brun. Och en aningens bränd på baksidan av min arma kropp. Längtar otroligt nog tills i slutet av sommaren då man har kunnat bygga upp en härlig bränna och bara är alldeles härligt brun. :)

Som ni kanske märkt så händer det inte så mycket här. Har jobbat en massa och är för en gångs skull lite långledigt. Det är superskönt för er som undrar. ;) Börjar jobba på onsdag nästa vecka och går ut hårt och börjar med en jour. Det ska nog gå bra, kommer nog inte få någon sömn, men vad gör det? Kom precis på att jag måste lämna in mina T3:or idag så jag får min lön nästa månad. Det är viktiga saker. Åker nämligen på semester i början av augusti och då kan det vara trevligt att ha några kronor med sig. ;) Ska ju till Falkneberg och Ullared. Vallarnas friluftsteater måste vara ett av mina smultronställen. :)

Om typ 3 veckor så kommer min prins hit. Äntligen. ;) Det är i skrivande stund bara 3,5 vecka sen jag pussa på honom sist, det är kanske inte så lång tid, men det tycker jag. Och ska jag vänta 3 veckor till... Oj oj oj. Längtar otroligt mycket efter honom. Mitt hjärta. ♥

Nää, nu måste jag göra lite saker här, har en del att göra. Så ha det bra i solen och bränn er inte. Det gör förbaskat ont.


Peace out!

Om du lämnade mig nu

Har idag haft en väldigt härlig och rolig dag. Började dagen med två(!) timmar på dagis i Rimforsa, så jag pendla och väntade nästan lika länge som jag jobba kändes det som. Hem kom jag i tid i alla fall så jag hann äta och fixa lite innan jag skulle gå bredvid på mitt sommarjobb. Ska vara på gruppbostaden, ska dissa de äldre i sommar för ovanlighetens skull. Fast vem vet, hoppas jag får hoppa in extra med på de dagar som jag inte har schemalagt jobb. Pengar behös alltid. Men jag trvs bra och det är härligt att det bara är fem stycken som bor där. Blir lite lättare och på något sätt lite mer personligt, man lär liksom känna dom på ett annat sätt. Vilket jag tycker är härligt. Har gjort lite olika saker idag. Varit och handlat, skrattat, fikat, kollat hur man byter stomipåse och så vidare. Ska nog klara mig i sommar. Det roliga är bara att jag börjar min semesterperiod med att jobba jour. Det är inte illa, men det ska nog gå. Det ska nog bli bra vilket som och är alla lika härliga som dom jag jobbat med ikväll så kommer det bli en toppenbra sommar. :)

Behöver jag för övrigt säga att jag har det sjukt bra annars? En helt underbar pojkvän som jag aldrig kommer släppa taget om, man kan säga att det känns som om jag har hittat hem på något sätt. :) Helt underbara och fantastiska vänner som bara är där. Och den här sommaren ska väl inte bli sämre än dom tidigare. Sen har jag helt underbara föräldrar med. Som låter mig flytta hem igen en period. Jag har det bra. Sjukt kär och det är sommar mina vänner. :) Fantastiskt.

Nu ska jag försöka sova. Ska gå bredvid imorgon med, sen ska lite ärenden göras och lite samtal ska ringas innan det är fotboll på kvällen. Näst sista träningen på vårsäsongen. Ska bli lite skönt med ett sommaruppehåll. Hoppas dessutom på att få in min återbäring i veckan. Skulle sitta finfint kan jag säga. Spara ska jag göra. ;)

Till er nyfikna så ska jag till helgen prova en ny liten sak här. Inte helt ny, men ny för mig. Jag är förväntansfull. Tror jag.

Godnatt.

Och Marcus, du är allt och lite till för mig. ♥

Bloggtorka

Känns som om jag aldrig har något att skriva om. Jag jobbar för det mesta. Finns inte så mycket att säga om det. Finns en del saker som jag skulle vilja skriva sjukt mycket om, men en del kan man inte berätta hur som helst. Ska försöka hitta något roligt att berätta om. Lovar. Ska försöka göra något som jag kan skriva om annars. Ska sova nu så jag orkar jobba typ hela dagen imorgon...

Saknar min Marcus så himla mycket. ♥


Mår sjukt bra där jag är nu. Har varit hos min myspelle sen i måndags och veckan börjar lida mot sitt slut. Jag har haft det underbart bra. Mår så himla bra när jag är med Marcus. Han är det bästa jag har. :)

Har för övrigt lyckats att bli lite röd idag. Och brun. ;)


Marcus ♥


RSS 2.0