Står sommaren på tröskeln?

Vädret är helt otroligt varierande. Ena dagen är det 20 grader varmt och hur skönt som helst ute. Nästa dag är det 9 grader, spöregn och höstväder. Tredje dagen är det molnigt och soligt om vartannat samtidigt som det blåser som in norden. Idag har jag nästan blåst bort.

Har förresten fått mitt sommarschema. Äntligen. Nu ska bara sommaren komma med. Jag hoppas den gör det snart. Det kommer förhoppningsvis bli den bästa sommaren som leder till den bästa hösten. :) Behöver jag säga att det går bra nu? Mycket jobb och mycket planer. Me like alot. ;)

Nu ska jag göra mig lite kvällsmat och mysa till lite CSI.

Lördagstankar

Det finns dagar då allt flyter på bra, då saknaden liksom har gått å lagt sig för att vila.
Det finns dagar då allt går åt skogen, då livet inte alls är som man vill. Saknaden hänger över en och man vill inget annat än att krypa in i famnen på den man är så sjukt kär i.

Så där ser mina dagar ut ungefär. Oftast så flyter allt på, men emellanåt så kommer den där stora saknaden. Då man bara vill lägga sig för att gråta tills man får se den man tycker om. Jag längtar, hela tiden, efter min kärlek. Min Marcus. Han är det finaste jag har och jag vet inte vad jag skulle göra om jag förlorade honom. Jag älskar alla planer som vi har, tänker på tillsammans och skulle vilja göra.

Mitt liv är färdigt på ett sätt, jag behöver inte leta längre. En nyfiken herre skrev en fråga om mitt intresse för fotboll och för att jag va fotbollstränare. Det är lite mer än 7 månader sen. Efter 1,5 vecka träffades vi för första gången och sen rann det på. Ibland blev det två, tre eller tom fyra veckor emellan. Men vi har alltid pratats vid på något sätt varje dag. Efter några tuffa perioder under tidens gång så har allt blivit bra igen. Följer man sitt hjärta så blir allt bra. Jag har numera världens underbaraste pojkvän och särbo. Jag längtar efter honom 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan när jag inte är hos honom. Men snart är jag där igen. Och jag kan säga att jag längtar något så enormt tills i höst.

Marcus - Min kärlek till dig växer sig starkare dag för dag. Du är ljuset i mitt liv. Jag är så otroligt kär i dig. Det finns inga ord hur stor kärleken är eller kan bli. ♥Röriga inlägg speglar väl insidan av den som skriver dom?

Ett evigt farande

Har haft ännu en underbar helg med mitt ♥. Det blir dessutom inte lättare att åka därifrån. Men det blir en aningens lättare när jag vet att jag snart är där igen. Då blir det långhelg och en massa bus då det är Marcus vecka med busungen. Det kommer bli full fart på dagarna och kvalitetstid på kvällarna. :) Jag längtar. Det härliga är att vi har planer, framtida planer, det är så härligt att ha såna tillsammans med någon man tycker så pass mycket om.

Har dessutom varit i Linköping idag och träffat en fruktansvärt tråkig läkare. Men nu är det gjort. Svindyrt va det och det enda som jag egentligen fick ut av det va nya recept och att jag fick reda på att mitt HbA1c hade sjunkit. Blää. Åt donkanmat, vilket kändes onödigt när jag kunde ätit något godare, men jag hamnade där. Köpte två nagellack för 4 kronor. ;P Bara för att jag hade kvar lite på ett presentkort. Najs så att säga.

Jag vet att jag uppdaterar dåligt, men ska bli bättre. I alla fall försöka och det är det som räknas. Men jag jobbar mest bara. Och har fotbollen. Det är vad jag gör. Hoppas det blir lite roligare snart.

Nu ska jag sakna Marcus i hans tröja som jag "råkade" få med mig hem och vänta på att han ska komma hem från sin match. Ska försöka söka lite jobb under tiden. Ska försöka hitta något att göra till hösten. Kan vara en bra idé. Bara känns så. ;)Marcus♥ 

Längtan tar över

Imorgon är det fredag. Då händer det äntligen. Efter en och en halv månads väntan så får jag pussa på min Marcus. :) Jag längtar så in i skogen. Det är bara idag kvar och sen åker jag. Gosh, jag kan knappast vara mer kär. ;)Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Det finns inga ord som kan beskriva vad jag känner för dig. Du är det finaste jag vet. OCh jag är å lycklig över att du är min och att du finns i mitt liv.

För evigt är inte tillräckligt.


E♥M


Längtar

Så här dags på fredag nästa vecka så myser jag och pussar på världens finaste M. Kan man längta mer än så här? Otroligt vad den mannen får mig att må helt underbart bra. :)


Er tur nu...

Jag skulle vilja ha lite hjälp med detta:

1. Förslag på vad jag ska skriva om, vad som helst. Större undersökningar, tester osv. Berätta för mig kära du.

2. Hitta härlig musik eftersom spotify är tråkigt och ska ha betalt.


Väldigt tacksam om ni tog er tid. :)

Note to self

När jag blir frisk ska jag börja träna. Ordentligt. Jag måste måste måste. Ska klara det. Sen vet jag att jag har världens finaste M som kommer stötta mig och säkert köra skiten ur mig med om han får för sig att göra det. :P

End of note to self. ;)

Jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig

Det är en så otroligt härlig känsla när man kan prata framtidsplaner tillsammans med den man tycker om. Somnade med en helt underbar känsla igår. Den bästa på flera veckor.

Idag har jag massor med röst. Så ikväll ska den försvinna igen. Under fotbollsträningen. Haha. Eller inte. Ska jobba imorgon igen så måste behålla den. :)

Nu ska jag göra spännande saker och införskaffa musik till ipoden. Bara för att spotify är sjukt tråkigt.

Always on my mind ♥

Sitter ensam.
Känner mig ensam.
Tankarna skenar när jag inte koncentrerar mig.

Tänker på dig.
Din andedräkt mot min nacke.
Dina läppar som lagom nuddar vid min hud.
Din hand som smeker sakta och mjuk över min mage.
Din varma kropp nära min.
Hur jag ryser när du pussar mig.
Jag trycker mig närmare dig.
Vill vara så nära dig det bara går att vara.

Tankarna skenar iväg ännu längre bort.
Tänker på hur vi delar livet.
Hur vi delar vardagen med varandra.
Hur vi får varandra att må sådär himlans bra.
Varje dag.
År efter år.

Kommer tillbaka till verkligheten och inser att det bara är dagdrömmar.
Min fantasi som skenar iväg.

Min fantasi som vill bli min verklighet.

Hur ska det kunna gå ett par minuter utan att jag tänkt på dig?
Jag vill vara din.

Jag drömmer mig bort igen.
Där är du närmare än vad du är nu.
Jag längtar dit.

Jag är din.
För evigt är inte tillräckligt.


På väg tillbaka

Äntligen håller jag på att hitta tillbaka till mitt friska jag. Men just nu sitter jag med väldigt lite röst, hosta och en jobbig näsa. Kan väl säga att kroppen är seg med. Jobbigt är det, men snart är jag tillbaka i min gamla vanliga form. Känns att jag varit väldigt passiv i helgen. Jag är fruktansvärt rastlös idag. Så har städat en del, bara dammsugningen kvar. Sen blir det en härligt lång och välförtjänt dusch innan jag har annat att uträtta idag. Väntar på posten med, hoppas på att det ska komma lite härliga saker där idag. :)


För att jag tycker om dig för att du bara är dig själv


RSS 2.0