Onsdag eftermiddag

Har hållt mig hemma idag. Skjutsade pojkarna i morse bara. Ska bara ge mig kropp ett träningspass idag, mina benhinnor behöver få vila lite grann. Men det blir en liten löprunda. :)

Innan dess så ska det gigantiska strykberget bort. Har nog kommit halvvägs nu. Mycket kvar. Allt detta på grund av att det luktade unket i garderoben. Tråkigt men sant.


En önskan om hjälp

Jag är med i en tävling på Jotexs hemsida där man kan vinna ett presentkort på 5000:-, vilket vore helt otroligt. Så därför skulle jag vilja be er, som besöker mig här, att gå in och rösta på mig. Har så mycket idéer till lägenheten och balkongen så det vore helt otroligt om jag fick vinna. Jag har designat ett eget rum och jag är himla nöjd med hur det blev. Så jag vore evigt tacksam om ni kunde hjälpa mig. Och kanske till och med länka vidare. :)

Länk till mitt bidrag.
Och så här ser det ut. :)

Ett mysterie, det är vad det är

Jag förstår inte hur vi lyckas stöka ner så mycket hela tiden. Jag försöker så gott jag kan hålla ordning på lägenheten. Dock ser sambons sons rum ut som ett bombnedslag. Och mitt i den röran är det som allra roligast att köra radiobil, i alla fall om man ska tolka ljuden som kom därifrån igår.

Idag tänkte jag köra en riktig genomgång med städningen. Har än så länge "bara" dammsugit av hela soffan, som är en stor divansoffa, som är tung och otymplig att flytta på. Men det hade allt damm som låg bakom och under den struntat i. Så det va bara att hugga i. Men nu är den rätt så mycket renare och jag tio kronor rikare. ;) Och kuddar, filtar och sånt som har huserat i soffan sen i augusti blir i skrivande stund tvättat och torktumlat, behövligt kan jag lova. Men vardagsrummet får bli dagens projekt, ska försöka damma av på alla mystiska ställen och dammsuga.

I söndags när vi va hos M's mamma så fick vi en gammal matberedare, eller, egentligen är det ju två, en eldriven och en handdriven. (Jag önskade mig en när jag nu fyller år, men inte nu längre.) Så de är nu diskade och tar upp ungefär all plats som fanns kvar på ena bänken. Det jobbiga är dock att alla skåp i köket redan är fulla och jag vet inte hur jag ska lösa det. Men det får bli olöt tills jag kommer dit. För än är jag inte där.

Måste sen bara slänga in en bild på min lilla fis som idag faktiskt blir 10 månader. Han är fasters älskling. ♥ Och om snart två veckor så är han faktiskt hos mig igen.Man måste älska effiktivitet

Det är riktigt skönt att vara effektiv. I helgen har det varit en sån helg. I fredags jobbade jag förmiddag, dammsög och skurade golven innan jag åkte å hämtade M så vi kunde hämta lillfisen. Sen va det lite mys. I lördags va vi ute hos M's mamma en sväng å fika å va lite sociala. Sen gjorde vi faktiskt inte speciellt mycket mer. Igår skulle vi åka in till stan för att köpa färg och olja till balkongmöblerna så vi kunde fixa dom. Så vi har slipat, målat och oljat. Dock hände det en olycka på vägen hem så vi fick svänga in hemma och slänga in maskin tvätt och fixa lite nya kläder. Åksjuka är inget å leka med. Så M fick städa bilen lite invändigt när vi ändå va ute hos hans moder och målade möblerna. Sen har jag strykt sjukt mycket tvätt, äntligen. Och så fick vi, efter ett halvår upp sänglampor. Sådde även dill, gräslök och sallad igår så hoppas på att det ska bli något där.
Idag har busungen varit hemma med mig, det ville han. Så vi va å gav ankorna lite mat och lekte i lekparken med Malin och Malou. :) Har även suttit i solen på balkongen och myst lite och fikat. Strykte klart det sista och trodde armen skulle gå av innan jag va klar. Haha.
Så imorgon får vi se om det kommer in något jobb, annars ska jag träna, plocka iordning i vardagsrummet där det är typ fullt med saker just nu. Så ja. Men jag ska försöka fylla upp mina arbetslösa dagar. Hehe. Måste söka de jobb jag hittat med.

RSS 2.0