Hushållsaktiviteter

Idag är jag duktig. Jag tvättar mina rökiga kläder på våran hajk och när jag har varit nere och bytt maskin (alldeles strax) ska jag dammsuga för det behövs verkligen. Borde diska när jag ändå är på gång. Och ta med sopporna ut med. Det ska jag göra. För när jag har gjort det så känns det så himla bra. :)

Efter tvätten blir det en snabb dusch och sen ska jag, som om jag inte fått nog av det, cykla ner till stan för att träffa Jessica för lunch ute och sen blir det systemet och lite fönstershopping. För ikväll ska vi ha vår avslutningsfest. Jag, Jessica, Johanna och Alex ska till Hans på förfest om jag har fattat det rätt. För Hans och hans kompisar skulle tydligen ut ikväll med. Syftet med avslutningsfesten är att ha det riktigt roligt, dansa och vara lite smått onyktra tillsammans en sista gång innan sommarlovet. För sen kan det ta ett tag innan det händer igen. Det ska bli roligt, hoppas bara det finns en massa ögongodis ute ikväll med. ;)

Här hittar ni min spellista på Spotify. Riktigt mycket go musik. Jag tar mer än gärna emot tips på bra musik. Vill gärna vidga mina vyer. :)

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från hajken sen, men även lite annat smått och gott. :) Måste bara byta i tvättmaskinen först och lite annat. :) Håll er uppdaterade! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0