Effektivitet

Kan säga så här, snart är lägenheten klar. Det är inte mycket som står kvar framme nu. Ska bli så skönt att bli av med det sista. Och sen är det bara att sätta upp lite på väggarna så är det klart sen. Fast, det kan nog aldrig bli klart. :P Och nästa helg ska det bli en shoppingrunda in till stan. Livet är fint. ;)

Och nu är det bestämt när inflyttningsfesten ska vara. Den va tydligen efterlängtad. Jag undrar om sambons vänner är mest intresserade av att se lägenheten eller av att träffa mig. :P Så hoppas jag mina fina vänner kommer med. :)

Ska försöka göra klart det sista idag och sen ta lite kort på lägenheten så kan de nyfikna få ta sig en titt. :)

Skal till iPhone

Vart hittar man bra och prisvärda skal till iPhone 3? Jag skulle vilja ha ett med något fint mönster, helst rött och som inte kostar för mycket. Om någon vet något fint skal eller någon bra sida, Skicka en kommentar! :)

Tack på förhand.
Nu ska jag fortsätta plocka undan, får visst besök imorgon...

Slarvig hantering

I söndags så beställde jag hem lite nagellack från IsaDora, dubbelt så stora förpackningar (12 ml) för en tjuga. Jag tycker om sidan, lyko.se, jättemycket. Dom är riktigt snabba med leveranserna och oftast inte allt för dyra. Och jag brukar välja posten för att det går snabbast med dom och det kostar bara tio kronor mer än å välja Schenker.
Men den här gången så har posten klantat till det. Mitt paket stank nagellack när jag hämtade ut det och när jag och lillfisen öppnade det så hade en flaska gått sönder. Tänk er 12 ml nagellack i ett paket med sex andra nagellacksflaskor. Alla flaskor hade samma färg som det nagellacket som gick sönder. Och nu har jag varit himlans duktig och rengjort alla, det tog sin lilla tid.
Så nu vet jag inte om jag kommer välja posten nästa gång, vill ju faktiskt att mina saker ska vara hela när dom kommer fram.

Nu ska jag börja fixa lite. Och hoppas på att de där förbannande hantverkarna kan sluta använda slaggborren...

Förbannande hantverkare

Inte för att dom är i vår lägenhet och jobbar, men när det låter som mest så låter det som om dom är det. Men dom är en trappa ner. Det är sjukt irriterande. Inte så konstigt att jag har ont i huvudet på kvällarna när jag ska sova.

Annars rullar det på väldigt fint, har fått iordning på fler saker, dock är det ett par saker kvar. Och på lördag kommer ju mamma och pappa med mer saker. Men då är förhoppningvis allt nere. :) Och när allt det är klart så tänkte jag lägga upp lite bilder på hur det ser ut hos oss. :)

Nu ska jag titta klart på ett inredningsprogram, sen blir det duschen och efter det ska jag börja laga mat, pannkakor har vi bestämt att det ska bli idag. Lillfisen tyckte det lät bra så då får det bli så. :)

Nyinflyttad

Så, nu sitter jag här, andra kvällen i min och min sambos lägenhet. Det känns rätt konstigt att säga och tänka att jag är sambo. Men gud så härligt det är kan jag lova. Och världens mysigaste sambo har jag med.

Idag har vi inte direkt legat på latsidan. Vaknade riktigt tidigt och ingen av oss kunde somna om, så vid åtta åt vi frukost och i stort sett hela dagen har vi plockat iordning och städat. Och nu ser det bra ut. Visst är det lite småplock kvar. Och en massa packning med. För vi fick ju inte direkt med oss allt igår. Så nästa helg kommer kära mor och far med, förhoppningsvis, resten av mina saker som ska med ner. Så då får jag lite nytt att göra ett par dagar, eller kanske bara ett par timmar.

Och om jag trivs? Absolut. Jag kan knappt ha det bättre. Det enda som saknas är ett jobb på något sätt. Men det ska nog lösa sig det med. Har lite saker som ska göras imorgon så håller mig sysselsatt ett litet tag i alla fall.

Nu ska jag mysa lite med min supermysiga sambo innan vi ska gå å stupa i säng efter denna tuffa dag. :) ♥

Tillängnat Julia Mjörnstedt

Jag vet inte vart jag ska börja.
Men det hela började väl med att jag såg filmen som ung cancer hade gjort. Det finns inga ord som kan säga hur mycket värme och kärlek det fanns i dessa människor. Efter det har jag hittat till ung cancers hemsida. Där har jag kollat igenom nästan allt. Jag har haft en riktig snyftkväll hittills.

Jag letade upp grundare Julia Mjörnstedts blogg.
Och allt som jag har läst om denna människa hittills gör mig så varm. Det finns underbara människor i världen som vill gott. Men den godaste hittills är nog ändå Julia. Jag vill engagera mig på alla möjliga vis när jag läser om det engagemanget hon har. Hon får mig att vilja, att vilja försöka.
Jag har inga ord som kan uttrycka hela hennes underbarhet. Att vilja göra något för alla cancerdrabbade människor, det är helt otroligt.
Om jag kunde så skulle jag göra något liknande för oss diabetiker, något roligt, spännande och något som känns nu.

Julia, du är en hjälte, en sann hjälte.
Jag hoppas att allt kommer gå bra.


Underbara barn

Idag har det tydligen varit en bra dag på dagis. Idag när jag skulle hem så fick jag både kramar och pussar och dom stod och vinka och knacka på fönstret när jag gick förbi. Är det den känslan man ska ha varje dag man går hem från jobbet? Om det är så, då ska jag inte klaga när det händer. Helmysiga ungar och massa bus och mys.

Nu är det för övrigt bara fyra dagar kvar. Hur bra är inte det? Det pirrar i magen, bakom det där onda som blev när jag ätit, för mätt. :P

I veckan är det lite som ska göras och avslutas, men det är ett nytt kapitel som ska påbörjas med, det kommer bli otroligt skönt. Speciellt då jag ska få starta det med min kärlek. :) Det kan inte bli så mycket bättre än vad det är. ♥

Slappardag

Idag har jag bara tagit det lungt, tittat på friidrott och inte gjort något jobbigt alls. Inte för att jag gjorde speciellt mycket betungande saker igår efter tjejernas match. :P Idag har jag i vilket fall som helst planerat veckan som kommer, tiden knallar på och på lördag smäller det. :)

Har för övrigt ått tillbaka suget för att rida igen, så jag satt å kolla på blocket efter någon som behövde en medryttare i närheten av mig, men det fanns det inte. Vilket är synd, för nu är jag verkligen sugen på det, speciellt eftersom jag inte har något jobb än så länge. Men jag ska leta vidare, någon måste ju behöva lite hjälp. Jag behöver i alla fall den träningen, för det känns som evigheter sen jag satt på en häst sist. Det va nog när jag red Kennie när jag bodde i Växjö.


Jag & Kenwood

Hittade visst en fin och stor spegel på blocket med. Dock va den i trä och jag skulle vilja ha en stor vit. Men jag ska se vad min sambo säger om den och om jag ska ta det som ett projekt att måla om den om den hamnar hos oss. Vad jag vet så finns det inte alls mycket speglar i lägenheten. Inte för att jag gillar att titta på mig själv, men det är faktiskt bra att ha en så man kan granska sig liiite. :P

Nu skulle jag packa, om jag hade något mer att packa. Dock har jag packat ner allt som jag borde ha med. Det sista som är framme åker ner på fredag eller på lördag morgon. Om jag ser fram emot att flytta? Jaa! Om jag började packa för typ två månader sen? Jaa! Om magen pirrar? Jaa!
Så nu, eftersom jag inte har något att packa så ska jag kanske rensa datorn eller nåt. Känner mig uttråkad.


Det är okej att känna
Hittade denna hos Frida. Tycker verkligen att ni ska titta på den och föra den vidare.


Måste bara...

Vad fasen är det för fel om en skjorta man köpte för en vecka sen och tvättade igår, i rätt antal grader, och sen har krympt två storlekar? Jag ville verkligen ha den på mig ikväll, men den såg förjävlig ut på. Och jag har inte gått upp femton kg sen jag köpte den, är ganska omöjligt. Så sur jag är nu för att jag inte kan ha den...


Länge sen sist

Jag har inte alls varit aktiv här på senaste tiden. Har mest jobbat och det tar mer på krafterna än vad man tror och så är det inte speciellt intressant att skriva om. Och nu händer det rätt mycket med. Har dock gått å blivit sjuk, äckliga dagisbaciller som jag aldrig slipper undan. Andra gånger nu som jag drabbas. Men jag är på bättringsvägen, vilket är skönt. Speciellt eftersom jag ska på avslutning med mina fotbollstjejer ikväll.

Har idag även sagt hej då till min underbara vän som flyger tillbaka till Umeå idag, ikväll. Hade velat ha kvar henne en vecka till här, tills jag flyttar. Det kommer bli väldigt långt mellan oss nu. Längre än förut.

               

Vi hann dock med vår traditionella stadsshopping. Det är alltid lika roligt och jag hittade en massa fina saker. Ska försöka hinna visa dom imorgon. :) För jag blev supernöjd. :)

Och till råga på allt så är det imorgon bara en vecka kvar tills jag blir sambo och får vara med min prins varje dag. Vilket gör mig till den lyckligaste i världen. :)

Nu ska jag ta å göra lite innan jag ska iväg ikväll.

Att se fram emot: Bilder från min älsklingsbebis dop. Bilder från min shopping.


RSS 2.0