Vinnaren av halsbandet är...

Det har varit sjukt i helgen. Så orken har inte funnits med, men nu är det dags. Vinnaren är dragen. Och jag vill tacka alla 36 som va med och tävlade. Det är roligt att ni vill vara med. :) Dock va det några som inte hade gjort rätt i ordningen med lotterna, så jag har räknat med dom som ni hade gjort rätt. Det är viktigt att man gör allt i alla steg om man vill ha större chans. Ni är dock inte helt ute ur matchen.

Titta på det lilla videoklippet och se vem som vann. Har inte vinnaren hört av sig inom 48 timmar så dras en ny vinnare.


                     


Grattis till dig! Skicka din adress till emmis_soet@hotmail.com så ska jag skicka dom vidare så du får hem din vinst. :) Skriv gärna med i mejlet vilket halsband du ville ha som vinst, bara som en extra påminnelse. ;P

Till er som inte vann. Häng inte läpp för det. Det kommer upp mer tävlingar. Men jag är nyfiken på vad ni skulle vilja se för tävlingar här. Är det mer smycken? Presentkort? Skönhetsprodukter? Släng iväg ditt förslag så har jag lite jag kan välja mellan. :)


Trevlig söndag till er alla! :)


Kommentarer
Postat av: Spacegirl

Alla tre du nämner tycker jag är roliga vinster -)

2011-03-20 @ 20:44:53
URL: http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg
Postat av: EMELIE

smycken är väldigt roligt att tävla om. men presentkort skulle också vara coolt :D

/EMELIE

2011-03-20 @ 21:26:37
URL: http://emeliegustavson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0