Myshelg

Det va egentligen tanken att vi skulle gått på SIF "årsfest", men efter att vi konstaterat att det antagligen bara skulle bli mest småpojkar där och en av de få jag kände inte skulle dit så stannade vi hemma och mös istället. Vi skulle ätit våfflor förut idag, men bestämde att vi skulle göra det imorgon istället, men sen så valde vi att göra det ikväll istället. Så vi har varit å handlat och hämtat våffeljärn, för någon trodde han hade ett hemma. Haha. Jag visste ju att jag hade sålt mitt till min kära bror när jag flyttade hem till mamma och pappa tidigare i år. Men våfflorna är nu ätna. Mumsigt va det. :)

                                                           


Sen måste jag ju bara inflika att jag äntligen slog min älskade sambo på wordfeud, jag har varit nära förut, men den här gången gick det riktigt bra. :) 

                                                          


Och den här helgen har inte börjat bra. I torsdags hade jag ont i halsen när jag jobba och i fredags vaknade jag upp mådde jag skit, det är bättre idag, men i morse så kollade vi i min hals med ficklampan. Det såg inte alls fint ut. OCh jag förstår varför jag har så ont.

                                                          
                                                          Är det mandlarna som sitter där det är svullet?


Nu ska jag mysa med mitt ♥.


Kommentarer
Postat av: M*

Trevlig kväll :)!

2011-11-12 @ 21:19:06
URL: http://ILROMANISTA.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0